39 dagar kvar (Bal)!

Så nu har jag tagit kort på de skabbigaste balbiljetter jag sett.Vi har inte fått veta heller vad det blir för middag. På Jonathans skola Palmcrantzs bal ska det bli jätte gott iafl. Där blir det:

Förätt:
Tomat- och mozarellasallad toppad med
chilimarinerade räkor & vitlökskrutonger

Varmrätt:
Helstekt calypso kryddad fläskfilé,
serveras med wokade grönsaker.
Samt cognacskyrddad grönpepperassås
& en krämig popatisgratäng

Dessert:
Smultronmousse serverade med blandade bär & hjortronsås

Men efterätten på den Vegetariska menyns låter godare, Kanske för att jag älskar allt med choklad i;
Tofyglass smaksatt med choklad. Serveras med jorsgubbar
samksatt med lime och råsocker40 dagar kvar (Happy Feet)!

"I can do this, I can do this.
I trick my self!
Wow look at that!, What!?
Ahhhhh...."

Skönaste citatet ur "Happy feet" när en av de små pingvinerna ska hoppa utför ett stup. Filmen som för övrigt var bra, men sorglig, Stackars pingviner.
40 dagar kvar (Boda Borg-mästerskapen)!

Idag avgjordes Boda Borg-mästerskapen i Östersund. Glad i hågen och med siktet inställt på att vinna klev jag, Jonathan, Natalie och Jimmy in för att ta oss vidare till Boda Borg-SM 17 November i Visby. Men tyvärr insåg vi på en gång i vilket underläge vi var. Ingen av oss hade varit där förut. Så när vi kämpade på våran 11 bana utav 15 möjliga efter 4h, hade redan de som kunde alla banor sen tidigare gjort klart sina 15 på 1.5h. Men vi var duktiga endå tycker jag (^.^) Men jag ville ju värkligen vinna, tji fick man. Vi kom bara på 5:e plats men roligt hade vi iafl. Skratta och många blåmärken är minnen jag har nu efter idag. De som vann var mina min klasskamrat så kul det iafl. De som kom 2:a var ett par skitungar som hela tiden "Hur många har ni, hur många har ni? Kan ni hjälpa oss?". Tack och lov vann inte de iafl.
Synd att jag inte hade med mig mobilen in i banorna, för på Milkobanan fanns det en fågelholk uppe itaket som Jonathan såg så söt ut när han stack ut huvudet i!

Jag vill till Torpshammar för där äger värkligen banorna! Här i Östersund tycker jag det var mest tänka och tur, medan i Torpshammar är det mer krypa och klättra + att rummen är 7 istället för max 4 som här. Får brumma dit i sommar någongång...41 dagar kvar (VM8)!

Idag har jag och Jonathan för första gången åkt den nya VM8 som byggdes till Vm i Åre. Vi har inte åkt nå mycket skidor denna vinter, därför har det aldrig blivit av tidigare. Men liften var kanske hur skön som helst! Sofferna var vaderade i skin så det känndes som man satt i en soffa, och de nya kabinerna som är mellan stolarna är helt i glas så man ser ut 360 grader + att det är ritkigt att sitta på. Nej faktist så var liften mycket bättre än jag trodde.... haha jag skulle bara kunna åka den upp och ner och titta på utsikten(^.^) Sen är det så mysigt att åka skidor med Jonathan eftersom på varje transportsträcka så åker han upp bakom mig och håller om mig hela vägen. Typ det bästa som finns=) Önskar någon kunde åka framför och ta ett kort som jag kunde spara =)
Så det var andra och sista gången jag åkte skidor denna vinter. Får lite dåligt samvete att jag fick ett årskort utav mina föräldrar, men pga av olika omständigheter har det aldrig blivit av.

Efter skidåkningen åkte vi hem tillmig en sväng för att dumpa skidgrejerna, så passade vi på att hoppa lite studsmatta , som nu tagits fram inför sommaren.

Jonathan gör frontflip


Min lillebror med

Sen såg jag, Jonathan och hanns lillebror på 300, jag hade förväntat mig mer utav den. Iafl ett bättre slut, men men den dög väll.42 dagar kvar (Hultsfred)!

Whiieeee!
Jag har nu loggat in och registrerat mig på Hultsfredsfestivalens hemsida som insläppare vid Backstageinsläppen. inte för att jag får något betalt, men jag får 3dagars passet gratis + boende och mat så det är en bra deal för mig. Jag ska bara jobba 24h före och under festivalen i överigt är det fritt. Och fritt inträde till alla VIP ställen hela tiden. Ska bli hur kul som helst att få åka dit ner med polarna! Måste boka tåg bara, har väntat på bekräftelsen ifrån hultsfred bara...

Nu har jag även bokat dit resan iafl. Åker på måndag kväll och framme tisdag morgon, så vi kan jobba pass innan festivalen. Men tyvärr hade priset stigit med 400kr sen vi kollade sist. Sjukt less att jag itne bokade då, men jag visste ju itne hur det skulle bli med jobb osv. Om jag skulle kunna åka alls... men men nu är det bokat iafl! Hemresorna har de ju inte släppt än.
42 dagar kvar (Jobb)!

Glömde att ta en bild utav de fula balbiljetterna jag införskaffade idag:/ Det är svartvita med ett par som dansar på, jätte lätt att kopiera så jag förstår inte hur de har tänkt? 500kr är för mycket för att jag inte ska bry mig om folk lyckas komma in gratis=)

Idag har jag också tackat ja till jobbet på Tradimus. Jag ska inte inte börja jobba nu på heltid eftersom jag har skolan och studenten kvar. Utan jag ska börja jobba den 25 juni, och 7 veckor frammåt. Först 3 veckors utbildning och sen jobb i 4 veckor. Med förhoppning på förlängning till hösten. Jag ska jobba innom boxersupporten. Så om du har problem med din boxer så är det mig du ringer till!43 dagar kvar!

Trots många protester ifrån pojkar som tycker de ser feminina ut så kommer här lite bilder ifrån våra äventyr under dagen:


Robert som är här hos Jonathan för andra natten i rad börjar upptäcka våran svaghet, att diska.
Han fick helt enkelt köra med en filékniv och ena pinnen ifrån pinnarna.


Tänk vad trevligt man kan ha det! Bilfärd med en oserijös Robert och Jonathan, gruppfoto utanför bilden
samt lite gungning...

Vi var även på den s.k. Westvallsrean, skulle vara V.I.P endast men vilken skämt. Vem som helst kunde gå in och ut och den så kallade rean var enbart nån enstaka skjorta. Tyvärr inget som Jonathan var på jakt på inför studenten. Han ska ha skjortor och slipsar till de olika balerna (tre stycken) samt på själva studentdagen. Jag tycker han kan ha svartskjorta (+ hanns svarta kostym så klart) på balerna samt studenten. Sen på programmbalerna kan han ju ha den röda slipsen som matchar min klänning och sen ha en svart slips till mösspåtagningsbalen och studentdagen. Skjortan kan vara helt svart eftersom hanns kostym har lite ränder i sig, inte kritsträckrandig. Men slipsen kan vara lite mönstrat. Annars blir det för mycket. Någon som hängde med i min förklaring:) Ska lägga upp bilder någongång sen när han lyckats skaffa ihop hela stassen (^.^) Just det han ska ju ha skor också. Jag har svårt att bestämma mig om jag tycker spetsiga eller rundade skor är snyggast. Beror på vilken sko det är och modell.

Nu ska vi se på "Sum of all fears", det kommer tjatande ifrån soffan att jag skriver för mycket haha...


 

43 dagar kvar (Bal + jobb)!

Jag har glömt att jag måste fixa pengar till balbiljetten. 1000kr, eftersom det är sista dagen imorgon att köpa dem. Måste fixa det ikväll, men så glömsk som jag är så...

Idag fortsätter Haloägandet. Jag & Natalie ägde Robert idag hur kul som hellst hahaha.. Men nu gnäller de ifrån soffan att min gubbe enbart tar upp bild så nu ska jag fortsätta spela.

Men på jobbfronten har det gått både upp och ner. Jag fick tyvärr inte jobbet på Statiol, men så ringde en snubbe ifrån Tradimus som sa att jag har fått jobb där. 13 000 i månaden för heltidsjobb känns lite lite. Men jag väntar fortfarande från besked ifrån Barnens Hus och Lövsta badet. Men eftersom jag ahr fått på Tradimus så skippar jag iafl Lövsta eftersom det är så långt bort och sämre betalt! Så jag får se vart jag hamnar teslut.44 dagar kvar (Spelnördar)!Så här kan det se ut när vi spelar Halo 2 på 4player (Jag, Jonathan, Robert & Victor). Det roligaste är att jag äger mer eller mindre de två andra och Jonathan med en shootgun är = jag död så han räknas inte. Alltid lika roligt att kicka killars ass speciellt på deras eget område, tv-spel (Skadeglad!). Jag gillar tv-spel och jag spelar det gärna haha. Då blir man ju hyffsad tillslut. Speciellt när jag har Jonathan till pojkvän. Eftersom mitt första Halo 2 spel med honnom såg ut ungefär så här: "Vart är du? Nej jag är död! Vart är du? Fan nu dog jag igen osv..." Så jag har blivit tynade redan ifrån början. Det värsta med spelet är att jag ahde svårt för att kombinera gå och se spakarna. Att matcha dem tillsammans, svårt som fan om du inte kan. Men nu lyckas jag faktist se vem som skjuter på mig innan jag dör, så förhoppningsvis så lyckas jag döda dem innan haha!

Nu ska vi se på en av mina favoritfilmer "Gone in 60 secunds". Kanske just för att Elenore är den sexigaste bil som finns!44 dagar kvar (Balklänning)!

NU har jag kortet på balklänningen när den är färdigsytt och klar.

  

Vet dock inte hur jag ska ha mitt hår uppsatt. Ska leta fram lite bilder och ta med till hon som ska göra det, så man kan diskutera igenom det. Enda problemet är ju att jag för någon måndag sen klippte lugg. Den kanske är lite svår att dölja helt. För jag hade tänkt mig något i stil med detta, fast lite rufsigare där fram. Men tíll den andra balen hade jag tänkt sätta sätta upp allt hår i något löst med korkskruvar. Har en bild på det med, men det är pytteliten(>_<)

45 dagar kvar (Balklänning)!

Jag har fortfarande inte lagt till bilderna ifrån när jag har hämtat balklänningen, men jag kom på att jag har ju två stycken kort ifrån affären jag köpte dem. Inte den bästa kvalitén på korten, men det får duga än så länge.


Min lovely balklänning i butik, anledningen jag håller upp den är för att den inte var insydd då45 dagar kvar (100dagars kort)!

När Natalie var här förra veckan la vi äntligen över bilder ifrån hennes mobil till min dator i ifrån 100 dagars!
Därför tänkte jag lägga upp lite fler bilder ifrån våran klass förfest(^.^)


1 2 3 4

5 6 7

1. Jag och Brinken
2. Michaela, jag, Jonas E & Jon
3. Tommy & Erik
4. Natalie, jag, Alfred & Jon
5. Natalie, jag & Michaela
6. Jag & Jonas E
7. Alfred & Erika
46 dagar kvar (Skola)!

Just nu sitter jag på skolan och försöker skriva klart en uppsats om Cubakrisen på Historian. Inte särskilt upphetsande, men nu kan jag äntligen se ljuset i slutet av tunneln!! I tre år har vi fått nya uppgifter, och så fort vi är klara med dem så får vi nya, och nya, och nya i all evinnerlighet. Det tar aldrig slut har det känst som! Men nu...
Det här är den sista uppgift jag gör i Historian sen är jag klar! Ingen mer historia, det är lika dant i alla andra ämnen. Efter de uppgifter jag gör nu behöver jag inte göra något mer. Sen är det äntligen slut, jag tar studenten!
Det här är en av de skönaste känslerna jag nogsin kännt. Att det äntligen finns ett slut. Det är det jag tycker är värst med skolan, känslan att jag bara står och trampar vatten och aldrig kommer någon stans. Därför har jag nu fått extra kämparglöd att göra något bra av det sista som är kvar, eftersom jag äntligen efter 13år ser strandkanten i andra sidan istället för bara vatten.

Btw så så de på bägge arbetsinterjuverna att de skulle höra av sig i slutet av förra veckan, början på denna. Så nu sitter jag här nervöst med mobilen och inväntar på samtal. Jag hoppas värkligen att jag får på Statiol, annars kommer ni kunna träffa mig varje dag på Storsjöbadet i dykbassängen, tränandes att kunna dyka till botten och livrädda någon eftersom jag aldrig dykt mer än 2m ner. Måste lära mig att tryckutjämna, hur man nu gör det om jag nu ska kunna livrädda någon haha.

Idag ska jag och Jonathan också släpa oss till Jocks (gym) efter nästan en måndas uppehåll pga av inte haft ork. Men förraveckan råkade vi se "Du är vad du äter", och fick för en gångs skull se "före och efter-bilder" när före bilderna var när de var smala och efter när de var tjocka, istället för att de alltid visar först alla överviktiga och sen igen efter 8v när de blivit smala. Den metoden ahr aldrig funkat på mig, jag har bara tänkt "det händer inte mig". Men de som var med på programmet såg precis som jag och Jonathan för 3år sedan. Vi blev livrädda och tänkte "fan går det så fort utför?" De hade gått upp 50kg efter de tog studenten, så fan blir det att hålla igång träningen! 

Nej nu ska jag fortsätta skriva om Cuba-krisen och lyssna på "Scotty dosent know". Älskar Eurotrip! Soundtracket till den filmen är underbart. Favortilåten är "Ca plane pure moi".
Haha nu måste jag lägga in lite bilde rifrån den filmen, för jag blir bara glad när jag tänker på den. Specielt Cooper han var bara skönaste karaktären hitilst. Filmen är väll inget nyskapande, men skådespelarna och allt oserijöt gör att filmen inte liknar något annat. Störtskön helt enkelt! Måste se om inte redan gjorts.
En sådan sommar ska jag också göra framöver. Garanterat.


Lite bilder ifrån filmen "Eurotrip".  När Jamie, Scotty & Cooper är på en nudiststrand, Scotty på en buss med hulliganer, Scotty vrs. Robot i Prais samt Cooper på "Club Vanderseeeeeeex" i Asterdam.
 47 dagar kvar (Tatueringar)!

Jag har länge velat tatuera mig, och abra gått och längtat till dagen jag fyller 18 då jag kan göra det. Den dagen har kommit och gått för länge sedan. Så vad är det som hindrar mig då? Jag är rädd... för att det ska göra för ont, att det motiv jag velat ha i fyra år inte ska vara lika roligt att ha när jag är 50 osv...
Det jag skulle vilja göra är:

 
Oliva Wildes karaktär "Alex Kelly" ifrån "THE OC"s fjärilstatuering. Jag blev kär i den redan från första gång jag såg den. Jag har alltid velat ha en fjäril, men jag har inte vetat var. För jag vill absolut inte ha en "blaffa" som inte ser ut att passa in där. En tatuering ska se medfött ut. Som att det är en naturlig del utav kroppen. Så en tatuering på armen är svår att få det att se  naturligt ut. Men den låga placeringen, nästan vid armbågen får det hela att passa in, men jag skulle vilja sätta den ännu längre ner precis ovanför armbågen, istället för det vanliga att man sätter den högre upp. Vilket jag personligen inte tycker är snyggt.  

Sen skulle jag vilja ha ett liten kontur utav ett hjärta nere vid hm, sidan av magen? Vid byxlinningen, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Men jag vet inte hur det skulle bli om man senare skulle vilja skaffa barn om den töjs ut då? Måste ta reda på det innan.

När jag hörde låten "Nancy Boy" för första gången utav gruppen Placebo för 4 år sedan har jag älskat det bandet sen dess. I den andra låten jag hörde ifrån dem "Every You Every Me" har de en textrad "Carve your name into my arm" och jag visste direkt att jag ville ha dess ord i skrivstil på min vänstra handled. Fast precis under armbågen fast på insidan, skrivet över sidan. Jag ska photoshopa in det på min arm så man ser hur det ser ut.

De är de tatueringar jag bestämt mig för att jag vill ha, sen har man ju alltid andra ´tankar om andra motiv. men ingen som det riktigt känns 100% för. Annars tycker jag det är sjukt snyggt när killar har konturer utav en stjärna på varje handled. Så grymt sexigt... grrr. Tyvärr vill jag inte övertala Jonathan till det(^.^) Vill inte han ska göra något han inte valt själv till 100% om han ångrar sig sedan. Men önska kan man haha...48 dagar kvar (Boda Borg mästerskapen)!

I tisdags fick jag och min käre vän Natalie en snilleblixt när vi igentligen skulle ha föreberett våran Sv redovisningar om smilys. Vi skulle anmäla oss till Boda Borg mästerskapen BBM 29/4!
Igentligen skulle jag vilja åka till Torpshammar utanför Sundsvall och vara med i tävlingen där eftersom jag har varit där många gånger de senaste 18,5 åren och kan de flesta rum utantill. Men jag blev nedröstad pga av de 18 mil dit. Så istället anmälde vi oss till här i Östersund. De har ju öppnat ett för ett år sedan, men jag har aldrig haft tillfälle att gå dit. Visst är det roligt eftersom nu måste vi lösa allt från början, men jag är ju tävlingsmänniska och vill ju självklart vinna! Förstapris är att få åka till SM och tävla mot de som vann på det andra ställena. Om man vinner SM sen så har de inte avslöjat priset, men tydligen "väl värt att kämpa för".
Förra året vann mina klasskamrater fick jag reda på efter jag anmält mig, så vi får väll försöka att behålla den traditionen då... Man ska också ha ett lagnamn, vi funderar självklart på "studenterna" (iafl jag) eftersom 3/4 utav laget är blivande studenter nu i år, och den fjärde tog studenten för tre år sedan. Det är jag, Jonathan, Natalie & Jimmy. Så jag tänkte vi kunde kanske t.o.m. ha våra stundetmössor på under tävlingen, det var nått pris för orginellast klädsel också tror jag.
Iafl så ska det bli väldigt roligt, och jag hoppas att Östersund håller samma roliga standard som Torpshammar har på sina rum.50 dagar kvar (2år)!

Idag är det två år med min min honey! Älskar dig mest i världen<3
Största skillnaden nu för två år sedan var att idag snöade, då satt vi på ett tak och solade=)

Dagen har varit underbar... myspys med Jonathan hela dagen lång!
Förutom det så har jag suttit mest i bilen och äntligen fått köra 110km/h nu när de sommarskyltat vägarna.
Jag och Natalie fick äntligen hämta ut våra färdigtryckta fotoböcker ifrån tryckeri nissarna. Hon och jag har närmligen valt som P100 redovisning göra en fotobok utav våra bilder vi tagit och redigerat om.  Resultatet blev mycket bättre än förväntat! Boken var super fin och proffsig, så nu kan jag känna mig stolt.
Efter det så åkte vi och hämtade min balklänning, äntligen! Den är fortfarande ltie stor men jag orkade inte tjafsa mer med hon på affären så jag sätter väll ett stygn här och där. Jag ska lägga upp bilder sedan på den. Bilderna jag och Jonathan tog idag ligger på hanns mobil än så länge.


image20 
Fick två underbara röda rosor när jag kom hem ifrån skolan

På kvällen myste jag och Jonathan. Vi såg filmen "Holiday", den var precis lagomt mysig och gullig för en sadan här dag. Annars älskar jag komadi/romantiska filmer i stil med "50 first date" och "Whaterboy". Allt med Ben Stiller går bara bort! Adam Sandler ska det vara, då skrattar jag som mest och bäst.

Jag och Jonathan vandrade runt på omöjliga att hitta Willys i jakt på något gott att äta till efterrätt. I brist på annat av värde blev det en sådan där i blå förpackning de gör reklam på från tv. En man ska värma i 30 sec för en "nybakt" känsla. Hmm... kommer inte på vad det heter just nu. Iafl så slevade vi i oss det med två skedar, var väll kanske itne det godaste jag ätit, men allt med choklad går ner!


Jag och Jonathans 2års kaka!
51 dagar kvar (Studentklänning)!

För ett tag sen så beställde jag hem min studentklänning ifrån Nelly.se. När den väl kom blev jag lite fundersam hur man skulle knyta den:S? Efter många om och men så lyckades jag och Jonathan få till ett nästan lika snyggt resultat som på bilderna ifrån Nelly. Jag tycker den är fin för att den inte är samma form som alla andra klänningarna med banden, det enda minuset är att jag inte kan ha något snyggt halsband eftersom ja, min knytning runt halsen. Jag får satsa på armband istället.

Jag hade länge tänkt att jag skulle ha högklackade sandal med en fjäril i stenar på mig. Men jag kom på att det inte är så smart att springa omkring i högklackat på flaket osv. Så istället köpte jag söta silvriga ballerina ifrån Wedins som jag dels kan använda hela sommaren efter studenten och bryter av ifrån allt vitt på studenten. Men det är något fel på mina fötter! Jag har alltid haft storlek 38 på senare år. Men nu är allt förstort och jag har fått gått ner till storlek 36. Ska fötter krympa när dom växt klart?Studentklänning ifrån Nelly, och stundetskor ifrån Wedins


Btw så sög Bloody Diamond vi såg igår. Och Leonardo DiCaprio eller hur han stavas sög mer än vanligt. Han växlade hela tiden mellan tre stycken freaky dialekter. Ibland lät han som en full irländare, två ord senare låter han som vanligt osv. Men jag gillar änå inte hela konceptet med filmen. Jag mår rent ut sagt bara dåligt av att se sånna här filmer. Jag vet att det finns barnsoldater och krig. Men jag mår fruktansvärt dåligt om jag tvingas se det. Jag blir så förbannad på männskligheten att jag nästan har lust att hålla med en väldigt vrickad person att människan endast är ett virus som borde utrotas. Sen att man gör en vinklad film där alla svarta antingen är helgon eller djävular, och att de vita är kanske lite onda från början men alltid blir goda tillslut. Jag är less på steriotyper på film! Ge mig Det levande slottet eller Hellsing så är jag nöjd. Låt mig slippa fler dåliga hollywood filmer som alla är precis likadan som den förra. Samma personligheter och samma problem. Det har blivit för tok på förutsägbart, värre än vanligt. Sen nu att man gör allt för att försöka skrämma oss till förändring genom att låta oss se barn som skjuter ihjäl andra, lyckas inte dölja att Bloody DIamond är bara en i raden av dåliga dramturgiskrullar som försöker att dölja att filmbolagen vill tjäna mer pengar på andras olyckor!52 dagar kvar (Studentmössa)!

Äntligen! Nu är den i min ägo, den efterlängtade studentmössan. Sen kom även mitt champagneglas och min och Jonathans programpin. Natur till han och tekniks till mig. Jag ska sätta min på mössan sen. Jag ska även försöka sprätta bort - 07 som står efter mitt programm på mössan eftersom det ser så dumt ut att ha ett kort namn (Linn) på ena sidan och sen TE3b VD - 07 på andra sidan.

image15
Jag i min studentmössa!

Nej nu ska jag, Jonathan, Natalie, Jimmy & Robert se film. Tror det blir Bloody Diamond, hoppas att den är bra och inte bara en massa fakta om diamanthandlare. Sen har jag aldrig varit särskilt förtjust i Leonardo DiCaprio men jag hoppas han överraskar.52 dagar kvar (Timbaktu)!

För ett bra tag sen inhandlade jag Timbaktus nya cd: OberoendeFramkallande. Låt nr 92 på den har den här textraden:

"Häng inte för mycket läpp för lyckan är lätt

Men du måste själv gripa tag i den, den sticker direkt"

Jag fastnade för de meningarna direkt, och har tänkt redan sen dess att det ska bli mitt motto. Men mycket tanke och ingen handling kan det ju bli ibland. Men idag tänkte jag ta tag i saken! Idag ska jag försöka leva efter denna fras. Ska uppdatera senare ikväll om hur det gick...
53 dagar kvar (Horoskåp)!

Ohhh! Imorgon får jag äntligen hämta ut min efterlängtade studentmössa! Jag tycker det är så fel att vi endast "ska" använda dem efter mösspåtagningsbalen den 30maj och sen fram till 8juni när vi går ut. Jag vill ju använda den nu på en gång! Hela tiden! Dygnet runt! Morr...
Men jag får väll smyganvända den nu framöver, så fort jag ser någon annan använda den haha, nej skämt åtsido...

Idag stod det så här i mitt horoskåp:
"Du får en chans i karriären som sällan återkommer. Du kan tvingas göra ett svårt val."
Och just idag var jag på två arbetsinterjuver, en på Lövstabadet och en på Statoil.
Den på Lövstabadet känndes det som att det gick bra. Han sa att det var 50 som hade sökt och 12 som plockades ut till interjuv och hm.. kanske 6 som får jobb där i sommar? Så Jag hoppas jag får det. Den enda nackdelen var att jag upptäckte att jag kommer att bli tvungen att dyka ner 5m för att plocka upp en levande människa som lagt sig på botten. Alltså problemet inte att livrädda, det kan jag. Men på det djupet? Har max dykt ner till 2m för att hämta en docka, nu är det 3m till + en levande person. Får se till att ungarna håller sig ifrån i sommar de djupa delarna så jag klarar mig undan:P Men det ska nog gå bra, jag måste sluta oroa mig innan jag ens fått jobbet haha.
På Statiol var det 200 sökande och 24 som togs ut till interjuv. Och det är 4-5 st som får jobb. Jag vill mycket hällre ha jobb där eftersom det är kanske 500m ifrån mitt hem. Skulle vara mycket praktist och bra. Dels är det bättre lön och så är det inte bara ett sommarjobb. Men jag får se hur det blir. De skulle ringa i slutet av veckan/början på nästa vecka ifrån bägge ställena, så den som ringer först och säger ja, tackar jag ja till. Jobbigt om bägge vill ha mig, men så mycket kan man väll inte hoppas...

Btw en uppgradering på mina studentinköp. Billiga pärlhalsband, örhängen och armband inhandlades i Umeå inför Studentbalen. Eftersom min balklänning har mycket pärlor på sig och är vinröd så kommer det passa jätte bra med pärlor tror jag. Iafl är det fint att använda nu, speciellt de lite större pärlörhängena.
Ett par billiga skor ifrån hm fyndade jag också med mor min. Söta som få att ha nu under jeans innan värmen kommer på riktigt!


79.90 :- ifrån hm56 dagar kvar (Skolove)!

Suck, jag måste slutta vara inne på internet och i affärer.

Just nu surfade jag runt efter mitt lyckade närvaroprov på min biologidistans kurs 4/6 rätt! Så hittade jag dessa sötnosar på Have2haveDe skulle passa perfekt till studenten och under hela sommaren under ett par jeans. Synd att de kostar 400kr mer än vad jag har just nu. Vill verkligen ha! NU!

Idag har jag tillsammans med resten av släkten svullat fyra omgångar smörgåstårta + vanlig tårta. Fick börja om varje gång några nya trillade in för att gratta Farfar. Det var roligt att träffa släkten, en av oss kusiner, Erik som jag inte träffat på kanske 10år? Han var 12 då nu är han 22 haha. Lite skillnad=) Annars har vi tagit det mest lungt här. 
När jag skulle köra för att hämta Pappa och Fredrik upptäcker jag att Mamma har lyckats kört sönder något i bilden. Det gick itne att hålla bilen rak! Den bara vandrade över vägen, höll på att bli påkörd utav en buss. Pappa blev stentokig när han upptäckte att bilen värkar vara paj. Få se vad det är för fel på den och om det går att åtgärda relativt billigt. Hoppas det iafl.

Nu ska jag vandra ner till vår stuga i mörkret och blåsten genom skogen. Saknar min bebb:'( 

ps. Håller på att designa om sidan men orkar inte göra så mycket. Så "Ursäkta röran, jag håller på att bygga om"


 

58 dagar kvar (Hometown)!

Just nu är jag i min kära hemstad Umeå och hälsar på släkten i samband av att min Farfar fyller 90år på fredag den 13 April som vi så klart ska fira! Har varit här sedan igår men idag började det verkliga sltiet. Morgonen började med uppdraget att försöka få Farfar med in till stan (senast var förra gången jag lyckades lura in honnom för 4år sedan) för att inhandla ett par nya skor istället för de sandaler vi köpte för 4år sedan han går året runt med. Men han vägrade i sten. Jag hotade tom att bära ut honnom själv i bilen men icke. Det enda han muttrade var att han skulle göra det själv "till sommaren om han fortfarande levde då". Iafl åkte jag och mamma in till Umeå för att försöka få tag på ett par skor som han dels kan få av och på och desutom få plats med foten i. Han har de bredaste fötter jag någonsin sett!
Innan vi svängde förbi skopunkten var jag tvungen att springa för på Gina Tricot som vi inte har hemma i Östersund. Ett bittert misstag jag fick ångra. Det hela slutade med att jag nästan tårfärdig står inne i provhytten med 15par olika klädesplagg med den sötaste studentklänningen jafg någonsin sett! Det enda som hindrade mig från att köpa den avr att jag redan hade inhandlatt en. Varför jag inte tog med mig hela affären hem är pga av pengabrist inför den stundande studenten. Jag köpte ingenting! Första gången någonsin jag kliver ut ifrån en Gina Tricot butik utan ett enda klädesplagg. Jag riktigt bittert hatade Studenten efteråt innan jag lyckades lugna ner mig och insett att mitt pikande på min mors obefintliga sponsring till min klädgarderob var lika medd noll intresse gav jag upp.

 
Min drömstudentklänning ifrån Gina Tricot fast inte grön som på bilden utan vit såklart

Iafl efter mitt meningslösa och tårdrypande besök på Gina Tricot hittade vi iafl ett par skor som vi trodde skulle fungera till Farfar. Vi köpte också två par byxor och en skjorta så han kommer bli riktigt stilig på fredag!

Jag ljög lite förut när jag sa att vi är i Umeå. Vi är faktist hos min Farbror i havet utanför Umeå där vi huserar i Farfars gamla sommarhus. Riktigt mysigt trots en lite bitter släkt men det är sånt man får ta. Här blåser det så fruktansvärt att jag är lite rädd för att gå ut. För alla granar runt om husen är på väg att ge med sig och hotar att ramla rakt över oss. Men det låter hemtrevligt när det storma iafl.

Just nu håller katten i huset Hasse på att jaga en råtta han släpat in runt mina fötter. Sen vill han så klart hoppa upp i famnen och slicka en på munnen. Altiitd lika trevligt. Mums eller inte.63 dagar kvar!

Ja 63 dagar kvar till vadå? Studenten såklart! Dagar går allt snabbare nu, känndes som om vi blev utkastade av polisen från vår 100-dagarsförfest igår. Men det är faktist 37 dagar sen!
Vad har hänt sedan dess? Inte mycket. Skolan trilskas som fan. Nu innan jag gick på påsklov hade jag 4prov och 5 inlämningsuppggifter till samma dag. Alltid lika kul att prioritera. Just nu två dagar in på lovet har jag bara en inlämningsuppgift jag måste göra i biologin sen är jag fri till nästa vecka iafl! Måste göra klart den nu så jag hinner städa lägenheten tills Natalie och hennes pojkvän infrån Sthlm kommer upp ikväll. Det ska bli riktigt trevligt.

Vad min rubrik vill säga är att jag från och med nu hade tänkt att försöka skriva varje dag vad som händer fram till studenten. Som en liten minnesbok för mig själv eftrsom jag inte är lika duktig som Lisa och skriver en för hand=)

Vad som nyligen har hänt är att de ringde från min sista minutensökning som sommarjobbare på Lövstabadet och kallade mig till arbetsinterjuv. Känns läskigt för jag ahr aldrig varit på en sådan, iafl ingen officiell förut. Men jag ahr ett jobb på g på Tradimus också så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Lövstabadet är bara i sommar medan Tradimus är fasttjänst. Men men...
Uppdatering
De ringde just ifrån Statiol och kallade mig till arbetsinterjuv. Ahhh nu har jag tre. Och både Statiol och Lövsta vill ha intrejuv nästa vecka när jag är i Umeå och grattar Farfar för han fyller 90år. De sa de skulle ringa tillbaka och boka en annan tid och det hoppas jag de gör annars blir jag sur haha. Men Statiol killen ville ha referens ifrån Sibylla, det enda stället där jag inte har det ifån eftersom chefen var en riktigt ja... Hon krävde tillochmed att jag skulle komma och jobba fast jag avr magsjuk. Inte precis ett bra ställe att jobba på med det behöver jag inte gå in på nu. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska jag vara ärlig och säga varför jag itne har referens eftersom chefen var cp och krävde jag skulle jobba på kvällarna fast jag enbart var anställd för varannan helg + jag hade skolan. Eller ska jag ringa subban och försöka få en referens av henne. Fast hon slutat där eftersom hon skffat sig en yngre kille och skjilt sig ifrån han som ägde stället som jag aldrig träffade? Jvla dilemma.

I onsdags (65 dagar kvar) var det flakfest på Seven. Var sjukt mycket folk om man jämför med 100dagars. Vi lyckades pressa oss in vid 12tiden och fick 2 trånga timmar därinne. Eftersom jag var relativt nykter så blev jag så jvla förbannad i början. Jag hatar folk som kastar sig överen och tacklar en överallt. Jag kommer starta ett slaggsmål endag eftersom jag är dum nog att knuffas tillbaka. Men efter ett tag så brydde jag mig inte lika mycket och kunde ha kul istället. Robert den lilla vildbasen är alltid lika rolig haha. Jag och Jonathan dansade som fan i två timmar emd resten av folket där inne. Sen när jag och han skulle springa ut för att få skjuts med Sanna hem så sprang vi förbi en vit volvo och Hedström öppnade dörren och sa vi skulle hoppa in. Så tack och lov slapp vi gå hem i orkanvindarna. Skönt som fan. Det läskigaste på hela kvällen var när vi gick på torget för att komma till Seven som två stycken bänkar bara blåste omkull! Tänk om man hade fått dem översig var det enda jag kunde tänka på:S Men tryggt och säkert kom jag hem...
Upptäckte igår dock att jag är med på några extremt fula vimmelbilder från Seven.
Vad är det för fel på mitt ansiktsuttryck!? Jag ska fan öva hemma så jag slipper se mer av dessa hemska miner på foton. Ser ut som jag har sprutat läpparna full med silikon. Och detta är inte fallet.

image8
Jag och Jonathan på en vimmelbild ifrån Seven


Nej nu måste jag ta mig i kragen och göra klart biologin!RSS 2.0