Grattis!

Idag fyller min lillebror 14 år! Vi firar dagen genom att nörda på hans nyinköpa xbox 360 och Halo 3!

Internet har kommit igång igen så nu lår det förhoppnignsvis bli fler utav mina efterlängtade uppdateringar. Håller just nu på med ett projekt med Nicklas, det kanske kommer i dagens ljus någongång. Men inte fören vi blivitt rika haha.

Zzzz

Har just kommit hem ifrån träningen, det var anorlunda träning och hyffsat jobbigt. PulzMaq kallas det.
Iafl så har pa fått igång internet på mitt rum -applåder- tyvärr går det så långsamt att jag lätt hinner göra 5 läkemedelsberäkningstal och somna innan en ny sida har laddats klart.

Mot duschen...

Sten i rullning

Jag är lediga dagarna i ända men endå är det tusen saker att göra känns det som. Dvs plugga till tentorna nästa lördag. Alltid när det är dax att plugga har jag som mest välstädat på mitt rum. Jag får inte lika dåligt samvete när jag städar och plockar undan istället för att plugga, än om jag bara satt framför datorn.
Idag har jag hunnit med:

- Rensat min badrumsskåp på masa onödiga saker jag inte använder längre (det var nödvändigt)
- Pressat in tre papperspåsar i min redan överfulla garderob som förut var ståendes bakom fotöljen.
- Plockat ut fler saker jag ska lägga upp på Tradera till försäljning.
- Bäddat sängen.
- Skickat iväg vinnar mail till vinnarna på mina avslutade auktioner.

Snart ska jag iväg till stan för att möta upp mamma, det ska inhandlas en födelsedagspresent till min lílla lillebror (som är 5cm längre än mig och jag är 173) som fyller 14 imorgon. Flaggstångsvarning på han.

Ikväll är det träning kl 18.30. Pulzmaq kallades det, träning med trpinnar typ? Fråga mig inte vad det är, den som lever får se. Roligt värkar det vara iafl.

Efter det ska jag fortsätta plugga och somna framför Sex and the City. 

Mitt internet på min dator fungerar förtfarande inte.

Angry

Läss, irriterad, förbanand och jvligt ont i huvudet. Suck jag börjar få panikångest över att mitt internet på mitt rum inte fungerar. Det är min port till omvärlden och utan den så får jag smått panik patetiskt nog.
 De senaste dagarna har det varit svårare att svårare att få igång internet (jag har trådlöst ned till min dator ifrån ma och pas rum) och idag har den gett upp. Och jag med den.

Suck, ska jobba kl 15.45, det kanske kommer kunna lugna ned mina trasiga nerver med att dra min vagn runt med böcker och sätta tillbaka dem på hyllan.

Orkar inte...

Work out

Ska iväg på yoga om 5min, med tanke på förra gångens resultat borde jag vara nervös. Precis efter träningen skakade jag så mycket i benen att jag inte kunde trycka ned kopplingen. Och 7 dagar utav att jag nästan grät när jag skulle räta ut bena utav träningsvärk. Hm... bättre lycka nästa gång?

Grillad

Var imorse hos sjukgymnasten igen för mina besvär med kotorna mellan skulderbladen.
Förra gången så knäkte han bara, men igad så fäste han en massa elektroder där jag själv fick reglera styrkan i elektorderna. Det var bland det obehagligaste jag varit med om!
Så fort man skruvade upp "stryrkan" så kändes det som någon stack tusen nålar i en. Jag får rysningar bara jag tänker på det.
Någon som har råkat tagit i ett elstängsel? Den känslan men absolut inte lika stark, men själva elkänslan som stickes känner man igen. Sjukt obehagligt.

Det skulle pulsera och ha sig men jag vågade knappt skruva upp styrkan någonting. Låg där med panik över att om jag skulle råka skruva upp för mycket skulle jag stekas ihjäl. Nej vem gör det firvilligt?
Jag kommer nog hellre tillåta han knäcka ryggen istället, det är också obehagligt, men iafl inte lika panikångestframkallande som det där.

Efteråt så sprang jag upp på skolan för att sätta upp min lapp om böcker jag säljer från termin 1. De kurser jag redan fått godkänt i och som jag numera inte kommer behöva lyckligtvis. Använde knappt böckera, totalt meningslöst köp. Men det är sånt man lär sig i efterhand, vilka man kommer behöva och inte.
Så hoppas någon är dum nog att köpa mina haha. (ironiskt)

Var och åt med ma sen på en nyöppnad kinatjosan vid Blåcenter. De hade jätte god lunchbuffé som jag nog kommer återkomma till. Rekommenderas!

Nu borde jag plugga lite inför tentorna den 9 februari. Men man hinner nog alltid med lite chokladbollar och sex and the city först.

Jag får dock inte glömma bort skicka mina paket till de som vunnit min auktioner på tradera. Inväntar en inbetalning, skulle vara skönt att få skicka iväg alla på en gång.

Fel(?) and the City

Det är inte bra att vara en ägare utav Sex and the City skolådan, risker är att man ser för många avsnitt på raken och alvarligt tror att det är fel på alla män. Är det inte det ena så är det andra.
Det är rätt frusterande att det aldrig kan gå bra, iafl inte längre än ett avsnitt.

Men man kommer inte kunna komma ifrån att de har så sjukt underbar humor! Tyvärr så kommer jag nog aldrig flytta till NY, det värkar inte finnas en enda vettig kille där haha, iafl inte över 30.


Helgen som gått...

Sitter och ser Sex and the City samt käkar upp nötterna som Camilla lämnade kvar efter filmtittandet igår. Är så desperat efter nått gott att jag t om tvingat i mig psitagénötterna som jag avskyr. Lovar köpa nya om du vill ha Camilla.

Såg på Ringaren i Nottredam igår jag och honey tillsammans med Lisa, Camilla, Charlotte och Åsa. En bra upptakt till dinsey maskeraden 7 mars. Är så fruktansvärt pepp på den! Ska bli jätte roligt.

Annars har jag de senaste tre dagarna varit på fest hos Jesper, var trevligt häng med folket. Sett på film med honey och myst en massa. Ätit god middag och bara varit. Saknar bara han och jag i lägenheten under gymnasiet, underbar tid som jag hoppas uppleva igen, minus gymnasiet då haha. Den som lever får se.

Nu ska jag gå och leta reda på nått gott i skafferiet och fortsätta se Carrie och gänget erövra NY.

helgen

image583

Honey ganska slutkörd efter flertal löstagningar efter fastkörningar.
Det slutade aldrig snöa i helgen.

Sisters of Mercy - Tempel of LoveEn utav mina favorit låtar med Sisters of Mercy. Varför var man itne född 20 år tidigare?

Friday

Äntligen fredag, fast för mig kommer nog den kännas som vilken annan underbar dag som helst.

Ikväll blir det utgång förhoppningsvis, det blir avskedfest för Robin som rycker in på måndag, det påminner mig om att honey bara har 4 månader kvar till muck. Det kommer gå så snabbt!
Men utgång betyder hemgång, vi ska hem till stan igen och hem till folket.

Just nu är Jonathan ute och kör skoter med sin bor, hoppar antagligen omkring som galningar på Renfjället. Hoppas bara inget går sönder, blir så sura miner då haha. Hans bror körde sönder kedjehuset och kedjan igår, mums.
Jag ska duscha, sätta igång och plugga samt äta fruksot. Men lär antagligen göra vad som helst förutom att plugga. Men jag måste ta mig i kragen.

Evening

Myser på här uppe i Duved, imorgon bär det ju av förhoppningsvis hem till stan igen. Det ska bli trevligt att träffa alla.
Dagen idag har bestått utav korvgrillning, få Jonathan att må bättre och bara allmänt tagit det lungt.

Som sagt, här uppe laddar man batterierna. Ska vandra iväg snart till min egen stuga och mata fåglarna, de käkar upp alla frön på en gång. Ska bara vänta på att Jonathan ska komma tillbaka från deras sena skotertur. Det är trevligt med sällskap.

Duved

Åkte upp i Duved i morse med nabotåget för att träffa honey som åkte hem redan igår direkt ifrån flyget. Tillsammans ligger vi i soffan och slappar, Jonathan som återfår krafterna efter magsjukan och jag som är allmänt trött som vanligt haha.

Vi har sett en del, eller rättare sagt Jonathan har sett filmer medan jag och Camilla har försökt att hitta ett flyg till London nästa helg som fungerar att åka med. Det är bara inse att det är totalt omöjligt att åka ifrån Östersund. Hur vi än gör så kommer vi fram en timme efter flyget gått till London med tåg, eller 5 min efter avgång med flyg från Östersund beroende på om vi åker ifrån Arlanda eller Nyköping. Skiljer bara ca 3000kr i pris. Att åka hem är helt omöjligt, sista tåget hem går innan vi hinner landa.
Jag satt i 2h och föröskte alla möjliga och omöjliga lösningar. Buss, flyg och tåg, men inget passar in tidemässigt. Vad lätt det hade varit om vi bodde i Stockholm, det hade bara varit att kliva ombord och ha betalt 800kr tur och retur, istället måste vi försöka ta oss bara till Stockholm, eller Nyköping för att ens komma iväg, och det går minst på ca 1000-2000kr och hem är det totalt omöjligt att ta sig.
Ok, en förvirrande förklaring. Kanske för att jag också är förvirrad efter alla försök att åka. Blir så less.

Ska fortsätta att mysa med honey framför tv, just nu är det Simpson. Yeah!

TinkerbellDen här tycker jag absolut Lisa som ska vara Tinkerbell ska köpa, den är helt bedårande.

Ja jag vet jag har snöat in på maskerad dräkter, men det är det roligaste temat på en fest på länge! Nu jäklar ska det blir bra.

...


Så här brukar mina och Camillas samtal utspela sig. Längtar till sex and the city sommaren. I need it!

Hittad på Dagens Sanning

Paranoid?

Idag på jobbet så stod jag själv vid disken för utlåning/återlämning samt kassan, medan den ordinare bibliotikarien tog en fika.
En kille kom fram och frågade om jag kunde följa med han upp på övervåningen för att leta reda på några uppsatser han behövde. Jag var lite osäker på om jag kunde lämna disken obemannad, men vad fasiken tänkte jag och följde med honnom för att leta.
Jag gick först uppför trappen och precis innan vi kommit upp ser jag hur han gör ett tecken mot en kille som stog och väntade på bottenvåningen där disken är.
Direkt korsar ordet kassan i mina tankar. Det är inte så jätte mycket penagr i den men iafl.
Jag pekar ut vart han ska leta och usäktar mig och går ned igen. Väl där nere så ser jag hur killen som fått tecknet står alldeles vid kassan och disken och när han fick syn på mig så gick han ut.
När killen från övervåningen kommer ned igen så tittar han på mig och går sedan ut till killen som väntar nedanför.

Visst det kanske var jag som missuppfattade situationen och deras avsikter, men tänk om jag inte hade vänt mig om då och sett "tecknet"? Hade de snott kassan då?

Jag fick upp pulsen iafl haha, lite obehagligt var det.


...

Så nära, men endå så borta...

Ultimata maskeraddräkterna

image581
Belle


image582
Snövit


Det är bara inse girls, ni andra får fixa saker i stil med detta! Tänker inte vara den enda lättklädda haha. Finns ju hur mycket som helst ute på nätet, så det går att fixa fast man bor ute i skogen dvs Östersund.

Camillas dräkt

image580
Denna skulle passa Camilla perfekt, Rapunzel men R.I.P och sen kan man korsta den till min size på kjolen haha.

Alice i underlandet

Eftersom Camilla inte kan se Tradera på sitt jobb + inte ta imot bilder laddar jag upp bilder på Alice i Underlandet som jag ska vara på en disney maskerad den 7 mars för att fira två kompisar som fyller 20år.

image578
Dräkten jag ska köpa^^

image579
Jag ahr bestämt att Jonathan ska vara kaninen haha.

Dagens låt

Till ära att min tröja strular så jäkla mycket blir dagens låt Misfits - Dig up her bones.
Kärlek.


Dagens planering

Startade min dag med att skutt ned på stan (buss) för at byta min skor till en storlek större eftersom mina fötter har lite svårt att bestämma sig vilken storlek de har, 36, 37 eller 38.
Mötte upp Camilla för att äta på Pause, det blev en grillad paninig och den var god. Men inget slår salami och brie paninin på Sinnenas Cafe. Drägglar bara jag tänker på det.

Nu ska jag även ta tag i att börja plugga till läkemedelstentan. Får se om jag hittar några tentor jag inte redan har räknat.
Vid kl 15.45 ska jag infinna mig på mitt underbara jobb, måste försöka förtränga att jag kommer lessna fruktansvärt på det. Men bara jag tänker på Boxers kunder så ler jag genast lite mer och känner mig nöjd med livet.

Jag slutar vid 19.15 och vid 20 så kommer min magsjuke honey hem med flyg ifrån sthlm. Har inte bestämt mig för hur fasiken vi ska lösa att jag vägrar bli magsjuk. Den som lever får se.

Strul

Hade vunnit en auktion på Tradera, det var en Misfits tröja som jag länge velat ha. Efter två veckor leveranstid (?) som är i det allra längsta laget så kom den idag. Bara ett problem... tröjan jag vunnit var i small, de som kom hade storleken medium.

Alla bandtröjor är ju som i bekant extremt stora i storleken, inga tjejer ska komma här och tro att man lätt kan handla en tee om det inte utryckligen står tjejmodell. Eftersom denna inte hade det förväntade jag mig att jag kanske måste sy lite här och där för att det inte ska se ut som jag ska ut och tälta. Medium drunkar jag i, inte tältar utan drunkar. Jag börjar bli lite less nu, har mailat företaget som sålde teen, det var inte en privatperson och frågat hur vi ska göra. Det ska bli intressant att höra deras svar.

Billig räkning

Ok, en possitiv sak som kom idag var min mobilräkning. Har orat mig i tre månader inför kvartalräkningen på hur stor det igentligen skulle bli. Om det skulle strula och det visar sig att jag inte har det abbonemangsform som jag hade beställt.

Men idag kom den, 331kr för 30 timmars ringande och 300 sms skickade. Ibland gillar jag att vara student = tela student abbonemang. Passa på att använd det! 0kr i min till alla telia mobilabbonemang och 0kr per sms till telias nät. Bara startavgiften på 69 öre och 40kr i fast månads avgift. Sounds god to me.

Internet strular

Efter fruktlösa försök utav pa att få till internet lite snabbare än snigelfart, så är resultatet just nu att det har lyckats blivitt ännu sämre.

Allt går rätt crap idag, Jonathan blev magsjuk i morse vilket inte var allt för rolig överraskning. Men vad gör man? Peppar peppar att jag slipper det när han kommer hem imorgon, vägrar vara magsjuk. Har fobi för att spy.

Har varit och tränat tidigare, det var afro dans som det kallar det. Var betydligt jobbigare än väntat men kul var det! Mottot var ju att se så ful ut som möjlig och jag lovar att jag lyckades med det haha.

Nu ska jag fortsätta se på tv, det är ett knäppt program om en kvinnlig kroppsbyggare på tv4.

The Slaves - SuicideDen här låten får mig att studsa runt i mitt rum och se halft galen ut. Håller på att ladda inför träningen kl 16.30, det blir Afro, träna i dansform. Kanske inte min stil utav musik men jag kan ju nynna på denna och lottsas det är min musik.

Lång dag

Klev ändå upp rätt tidigt imorse, kl 10. Det är tidigt för att vara mig. Tänkte bara se ett avsnitt utav Sex and the City till innan jag ska sova. Har redan sett 6st avsnitt idag haha. Jag är inne på säsong två nu.

Min dator bara vägrar hänga med i mitt tempo, den har superbra motagning men internet seeeegar ned sig endå. Ska se om det går att ladda upp bilder på den igen. Men pa sa at det nog krävdes en ominstalltion, men ska man värkligen behöva göra det en gång i halvåret? Finns det så jäkla mycket skit där ute så dator segar ihop totalt. Blir paranoid bara jag tänker på det.

Nej sova var det, imorgon ska jag skicka paket till de som har vunnit jeansen, hoppas på att min misfits tröja kommer annars blir jag less. Byta mina skor till rätt storlek och träna. Jag måste skaffa mig en hobby.

Brakar samman

Mitt internet har fått för sig att gå i strejk, använder jag det så mycket att den inte orkar med längre? Vem vet, iafl så fungerar det inte lägga upp bilder eller ens föröska göra något vettigt.

Var hos Lisa och såg Sex and the CIty igår, vi bestämmde att denna sommar ska bli snyggast ever. Högklackat, sitta på news och äga stan. Planering inför kroatien försökte vi också göra, blev mest att vi suckande säger att vi längtar. Vi åker den 7 juni istl och bli borta en vecka, inte helt fel!

Just nu håller jag på att se sproten för fulla muggar. Nu är det andra åket i herrarnas slalom och Byggmark ligger fyra inför det andra åket, nu blir det åka av!

Ser sen om jag lyckas lägga upp mina bilder på tradera, har iafl lyckas lagt upp en aktion till (finns under kategorin till salu). Jag har även fått vinnande bud på två aktioner på två olika par jeans för 100kr styck. Bättre än ingenting än att de ska ligga här hemma och skräpa. Nu hoppas jag resten blir sålt också, så det är bara att buda på.

Fredagen

Var ju som sagt igår hos Jesper på kvällen med folket, blev dock inget spelande men väldigt mycket hängande. Trevlgit att träffa alla som det blir en repris utav ikväll. Det kommer bli massor av Sex and the City tittande. Yeah!

Vimellbilder från igår...

som inte gick att ladda upp...

Hemkommen

Har jus tkommit hem ifrån Sundsvall där jag var idag med Camilla och ma, har hunnit med sjukt många butiker och jag kan konstatera att jag inte kommer behöva köpa kläder eller skor igen på några månader haha.

Jag känner mig sjukt skabbig så jag ska ta en dusch sen fixa iordning med alla nya saker. Sen bär det iväg till Jesper för spel med folket. Mysigt.

Kärlek till folket!

image577
Var hos Lisa och såg på Sex and the City ikväll, fan vad härligt det var att vara med girlsen igen. Har varit alldeles för deprimerad över skolan, men nu ska det bli ändring på det.
Det finns inget ont som inte för nått gott med sig. Jag har tex underbaraste människorna runt omkring mig... kärlek till er! Ni ska veta att jag alltid finns där om det är nått.

När man ser på Sex and the City, så även om serien det handlar om killar, så är det kärleken mellan tjejkompisarna som man ser starkast. Det är så sant att killar kommer och går, vänner består. Att livet inte kommer vändas upp och ned för att man råkar träffa nån annan att dela de 24/7 om dygnet man har. Man kommer alltid ha kvar sina vänner och det känns så jäkla skönt, den där balansen mellan att ha någon man älskar med flera stycken man känner stor kärlek för.

Men så är jag en sann optimist, jag tar det jag vill ha. Men samtidigt försöker jag ge tillbaka mer än jag tar också.

Imorgon hoppas jag det blir krogen senare med tjejerna, fasiken vad kul vi ska ha!

Fynd på rean

Än är inte mellandagsrean över, nu kan man ju fynda på halva reapriset. Det gjorde jag idag inne på Indiska, en supersöt kjol för endast 70kr tor jag den kostade.

Nu vill jag festa när man för en gångs skull har något att sätta på sig efter alla reor som varit haha..

Ännu mer Till Salu

Nu har jag lyckats lagt upp det mesta utav mina kläder och ting som ska säljas på tradera. Blev 15 stycken auktioner till slut, så nu är det bara att fynda!

http://www.tradera.com/category/auctionlist.aspx?ftgnr=1308334&listtype=1


High Heels
Min förra klackskor jag köpte genom tradera var alldeles försmå tyvärr. Så idag köpte jag ett nytt par på rea när jag åkte in till stan för att gå till sjukgymnasten. De är värkligen höga, 10 cm vilket betyder att jag blir 183cm lång.
De är bekväma att ha på sig utan att döda tårna så nu är det väll bara att lära sig gå i dem?

Är det sant att man kommer få jätte ont i fötterna innan man vant sig, det är min fråga?

Till Salu!

Suck, med en hårdisk som gnäller om att den är full har jag nu lyckas fota de fem första klädesplaggen som ska ut på tradera och lagt in dem.

image570
Kort Jeanskjol Vero moda Strl 36

SÅLD!

image571
Baggy jeans Vero Moda strl 27

SÅLD!

image572
Stuprörsjeans Vero Moda Strl 27

SÅLD!

image573
Caprijeans strl S Bik Bok


SÅLD!

image574
Gina Tricot strl XS

SÅLD!

Alla kläder i är nyskick och har inga skavanker. De finns att finna här:

http://www.tradera.com/category/auctionlist.aspx?ftgnr=1308334&listtype=1

Så passa på att fynda!

Mer kommer att komma upp...

Första lediga dagen?

Min första lediga dag på mitt studieuppehåll, jag borde ha hoppat upp ur sängen, höra fåglarna kvittra och känna solen skina över mig. Ha massor av energi och kasta mig ut i mitt nyfunna frihet.

I verkligheten har jag fortfarande grym träningsvärk, det snöar ute men eftersom det är typ 2 plusgrader så blir det bara jätte mycket blask av alltihop. Jag har ont i huvudet som vanligt när jag vaknar och är inte hungrig på frukost. Min choklad från igår har smällt på nått mystiskt vis och jag vältrar mig i allt annat än solljus, det kallas självömkan och att det känns som hela världen inte tycker om mig,

Tror jag ska gå och dra täcket över huvudet igen...

Blades of Glory

Två rivaliserande olympiska konståkare blir fråntagna sina medaljer och blir avstängda från internationella singeltävlingar för alltid efter ett slagsmål vid 2002 år mästerskap.

Nu är de tillbaka och genom ett kryphål i regelboken ställer de upp som ett par, trots att de fortfarande ser varandra som fiender..

Har länge velat sett denna film, nu när jag väl sett den så funderar jag över hur en film kan totalt hoppa från att vara bra till dålig, till bra igen osv.
Jag har svårt för Will Ferells överdrivna skådespelande ibland, det lyser igenom fast han har en helt galen rollkaraktär och Jon Heder är för töntig.

Men endå, vem kan inte motså en sockersöt historia om två helt osannolika karaktärer i paråkning?

Men jag tvivlar på att filmen var över 1.5h, den tog ju slut på en gång?


Bolljvel

Var på ett bålpass idag på mitt gym Pulzinn, trodde det skulle vara givande för mig men den enda sysselsättning jag hade var att försöka hålla mig kvar på bollen!

Hur jag än gjorde så ramlade jag framlänges, baklänges eller ned på sidorna. Försöker skylla på att bollen var för hårt pumpad haha.
Så jag blev inte alls tränad utan efteråt ställde jag mig med ma på "trappmaskinen" där du också använder armarna som jag inte vet vad den heter. Eftersom jag inte tränat kondition på hur länge som hälst så höll jag på att dö efter 15min, men det var ju alltid nått. Nästa gång orkar jag säker 20min och så får man hålla på. Att sätta upp del mål som man ska klara istället för att man tror man ska fixa allt på en gång.

Nu ska jag mumsa choklad och se på Blades Of Golory.

Sotboll

101208-624

Har en tee med dessa trycka på som är jätte fin. Det är sotbollarna ifrån filmen min granne totoro. Nu har det kommit in nyckelringar med olika motiv bla den här på http://www.aya.nu/?cat_id=64&sct_id=0&subcategory2=0 och jag är sjukt sugen att beställa. Ge mig!


Done

Äntligen är denna skoldagen slut, den efterlängtade sista skoldagen innan mitt studieuppehåll börjar.

Sedan kl 8.30 i morse så har 10 slakter utav rapporter genomförts. Det var ingen som kom undan helt. Våran var väll inte sämst men inte bäst, känns lite bra iafl.

Nu ska jag föröska fixa lite mat innan jag ska iväg på träning kl 17.30. Är så fruktansvärt stel efter i måndags att jag fortfarande knappt kan böja på låren, får väll se hur det ska gå. Som tur är är det bål träning så de få benövningarna får jag väll skippa.

Träningsvärk

image569

Här är anledningen till varför jag har sån grym träningsvärk i mina lår.
Direkt efter yogan igår körde jag hem och skulle hämta telefonen så jag kunde hämta ut mitt paket ifrån HM. Pa skulle åka och hämta min lillebror på sin ksytteträning och jag sa jag kan väll hänga på då så jag kan hämta mitt paket också. Det han glömde nämna var att han skulle stanna 30min och vara med.
1h senare hemma har jag hunnit stelna rejält och idag kan jag knappt räta ut låren. Jag kunde inte gå i trappor och när jag skulle böja mig ned för att sätta böckerna på en låg hylla kändes det som låren skulle gå av.
Det blev alltså ingen träningen efter jobbet idag, sparar det till Bål passet imorn med 30min strech efter åt, det kan jag behöva.


Sex And The City

Har tänkt beställa Sex and the city förut ifrån cdon då jag får fraktfritt därifrån eftersom jag är student. Men priset 799kr drog jag mig för och när jag väl hade bestämt mig så var skolådan slut.

Men idag när jag snabbt kollade där inne så såg jag att den hade kommit in + att den var nedsänkt 100kr. Det måste väll betyda bara en sak? Att det var meningen jag skulle ha den haha.

SLängde även med en dubbel film Djävulen bär prada och I hennes skor för 69kr. Fler filmer är aldrig fel. Längtar tills jag kan frossa i dessa.

Jobb

Så var första kvällen på mitt nya jobb avklarat. De 3,5h med att ställa tillbaka återlämnade böcker, låna ut böcker och allt annat som hör till på ett universitetsbibliotek. Så mitt extra arbete en kväll i veckan och var fjärde lördag känns ganska lätt. Speciellt när man får 125kr i timmen. 

Dagen i övrigt var lugn och skön, ett tappert försök att vända på dynget tillbaka till det "normala" genomfördes med att Nicklas hämtade mig kl 9 och vi åkte och hämtade Daniel ifrån hans mormor. Resten utav tiden låg vi och kollade på filmer (v för vendetta och superman returns), sov om vart annat och lite skolarbete han jag med innan jag började jobbet kl 16. Trevligt var det iafl.

Nu ska jag fortsätta med skolarbetet, vi ska opponera på en artikel tills imorgon och sen ska jag bara slöa.

Måste ta tag i att fotografera mina saker som jag ska lägga ut på tradera också! Har 3 påsar fyllda med diverse saker, allt från bikins till skor.

Yeah!

Tack Linda för den super fina designen! Blev inte så glad igår då jag lyckades radera hela min gamla, men lyckan kan vända fort. Vann nämligen denna design i en tävling på hennes blogg www.lindaslya.blogg.se

Jäklar

Håller på att fixa en kompis blogg och på nått sätt har jag lyckats radera min egen design!!!!!!!!! Ja då har jag jobb imorogn så det räcker.

http://casomo.blogg.se/ Camillas blogg...

Efter träning

Oh my god! När jag satte mig i bilen för att köra hem efter träningen så skakade mina ben så mycket att jag inte klarade av att trampa ned kopplingen. Så jobbigt var det.
Det var en yoga som inte krävde en massa smidighet i konstiga rörelser utan långsamma och mer monotona rörelser som faktist var mänskliga.

Jag fick också efter lite trixande mitt kort ändrat till ett studentkort som är mycket billigare och betalas månadsvis utan bindningstid, lovely. Jag kommer också få träna i sommar för halva priset. Så nu är det bara att köra!

Nu ska jag lägga mig i sängen och äta smörgosrån och titta på slutet utav idrottsgalan.

Kundalini YogaSka iväg kl 18.30 på något de så fint kallar Kundalini Yoga. En form utav yoga där man är mer inriktad på andas och hållning istället för omöjliga rörelser, så jag ska ge det ett försök. Har aldrig varit riktigt bra på det där med balans och shit men varför inte?

Ska föröksa prata med dem om att byta mitt 3 månaders låsta, dyrare kort till ett student kort 330kr i månaden som inte är låst. Förstår inte varför de inte informerar om detta, utan jag läste det som snabbast i en artikel i tidningen.  Men eftersom jag inte använt kortet än så borde det väll inte vara några problem? Man måste väll ha ånger vecka?

Återkommer med om jag överlever passet eller inte, det måste jag för på onsdag ska jag köra bål 30min och strech 30min. Jag är fortfarande peppad på att börja träna! Det är ett bra tecken.

Jäklar jag kan inte hitta min astmasprey, utan den är det helt onödigt att träna eftersom jag inte får någon luft och rosslar som en döende.

Måndag

Vaknade och gick till skolan imorse, den sista måndagen på flera veckor. Det ska bli skönt.

Jag och Marie fixade ihop en redovisning med power point och allt som senare visade sig vara helt onödig eftersom vi inte ens ska redovisa vårt eget arbete. Iafl så fick vi några andras rapport som vi ska oponera på och redovisa hur deet nu ska gå till. På onsdag skall detta göras och sen är det äntligen klart. Bara några smärre revideringar som antagligen måste göras men men.

Sprang förbi stadium och lämnade in täckbyxorna jag redan bytt förg på en gång till ett par skor. Ångrade mig i frågan på täckbyxor då de jag köpte på rea inte var de jag värkligen ville ha. Så varför ska jag falla för frestelsen att köpa nått jag igentligen inte vill ha bara för det är på rea?
Istället blev det ett par fina lite högre vita skor, då mina vita sneakers har börjat ta in ruskigt med vatten och är alldeles för låga. Nöjd är jag men 36? Jäklar vad små fötter jag har igentligen. 37 glappade och 36 är precis. Hoppas den töjer ut sig lite lite.

Sitter hemma nu och väntar på att kl ska bli 17 så jag kan gå förbi kvantum och hämta ut min blus ifrån hm, hoppas den är lika fin som på bilden i katalogen. Men när hände det sist?

Just ja, när jag åkte hem med bussen så vid en hållplats så small det plötsligt till och vi hade blivit påkörda bakifrån. Lite halvläskigt och jag har fortfarande lite ont i nacken men som tur var var det ingen som skadade sig. Men jag hade värkligen inte väntat mig att det skulle låta eller kännas på det sättet när metall krossas mot metall.

Movietime!

 She's the Man

Viola går på Cornvall men 2 veckor före skolstarten får damfotbollslaget besked om att laget ska läggas ner. Tjejerna vill då provspela för killaget men blir utskrattade. Killaget ska ha match om 2 veckor mot Illyria och har inte tid med att låta dem provspela eftersom tränaren anser att tjejer överhuvudtaget inte kan jämföras med killar.

Sebastian är Violas tvillingbror och ska börja på Illyria men ska de 2 första veckorna utan föräldrarnas vetskap åka och spela med sitt band i London. Viola får då en ideé. Under de här 2 veckorna ska hon låtsats vara Sebastian och söka in till Illyris skollag utklädd till Sebastian.Jag har sett denna film förut och gillade den värkligen inte då. Men alla kan förändras och jag gillade den bättre denna gång faktist. Kanske för att jag enbart tyckte Amanda Bynes som spelar huvudrollen var vidrig och töntig. Haha konstigt hur jag kunde tycka hon var lite bättre denna gång? Jag kanske kunde bortse ifrån den fula peruken och koncentrera mig på resten utav handligen.

Aja, den är ett lagomt lättsamt tidsfördriv.

CakeDVD Film: Cake

Pippa McGee är brudtärna. Igen. Den tjugonioåriga supersingeln är tillbaka från en av sina otaliga forskningsresor - på väg till ett av de otaliga bröllop som hon hatar med hela sitt singelhjärta. Men ödet står redo att ge Pippa en rak höger. Hennes far är allvarligt sjuk, och nu måste hon vara barnvakt åt hans medieimperium och sitta som chefredaktör för bröllopsmagasinet Wedding Bells. Inte lätt när ens valspråk i livet är "Jag tänker, därför är jag singel". Men med en charmig liten hjälpreda eller två ska det väl gå lätt som en plätt. Regissören

Jag kunde aldrig sluta garva åt namnet Pippa med min dåliga humor. Efter att jag hade kommit över det så inser jag att denna är också en sötsliskig och lättsmält film. Men endå rätt så god så man fortfarande får mersmak.

Lite roliga vandningar och inte allt för utsatakad som man skulle kunna tro den är. No i like it.Dr. T och Kvinnorna
Dr. T och kvinnorna

Dr. T är en mycket populär gynekolog i Dallas och 90% av hans patienter är kära i honom, till och med hans sköterska Caroline skulle ge vad som helst för att hamna mellan hans lakan. Dr. T avgudar "kvinnan" som fenomen och inte bara som sexobjekt. Han är lyckligt gift med Kate och de har två vuxna döttrar, DeeDee och Connie. Men familjelyckan börjar snart hotas av Kates konstiga uppförande. När Kate plötsligt försvinner och återfinns badandes naken i en fontän, inser Dr. T att hon behöver professionell vård. Hans liv blir allt mer kaotiskt och hans patienter blir allt mer krävande. När han lär känna den nyinflyttade och starka kvinnan Bree får han äntligen det stöd han så väl behöver

Vart jag än läser recensioner om denna film så har den fått en 2:a som maxbetyg och jag tycker det är lite snålt. Visst det är väll inte århundradets rulle men den har några poäng här och där och du drar på mungiporna uppåt istället för nedåt.

Helen Hunt är helt underbar som Bree, hon får mig att nästan längta tills man blir "gammal" med livserfarenhet och är en mogen kvinna. Men fortfarande se så otroligt vacker ut, iafl enligt mig.

Kaos i vita huset
Poster - Kaos i Vita huset
Luke Davenport är den amerikanske presidentens påfrestande trettonårige son. När den senaste i en lång rad övervakare får sparken för att han läxat upp Luke inför massmedias TV-kameror, går jobbet till f.d. boxaren Sam Simms. Han inser snart att Luke är som vilket barn som helst och lär honom saker som är bra att kunna i skolan - som att boxas och dansa. Simms' chef i Vita huset ser dock till att Simms får sparken. När Luke sedan kidnappas struntar Simms i att han inte längre arbetar för Vita huset, utan gör allt för att rädda presidentsonen.

Haha, ja kaos är det rätta ordet men endå inte. Det här är en barnfilm som inte är överdrivet pluttinutt med pekpinnanr som dagens barnfilmer dräller utav. Den bara skippade pekpinnarna över huvud taget och säger en sak, man kan inte ha roligt om man inte bryter mot alla regler som finns.

Måste erkänna att Luke är supersöt så fort han tjurar haha.

...

Är hemkommen ifrån Duved och tänkte snabbt resumera denna helg, är för trött för att försöka göra nått ordentligt utav det, utan väntar på bilder ifrån folket ifrån lördagskvällen.

Har varit i Duved som sagt, på lördagen var det tänkt att jag skulle åka skidor med alla tjejerna men jag rokade inte. Det var kallt ute, jonáthan som skulle skjutsa mig blev sen och nej jag var alldeles för trött, låg inne och glodde på 5 filmer istället.
På kvällen åkte jag och Jonathan upp till tjejerna i Jennys stuga, det blev drinkar, spel och allmänt tjöt om allt. Mysigt och trevligt.

Idag har jag mest myst med Jonathan och åkt hem.
Just nu har jag ätit en talrik nudlar, sett slutet på filmen love rules och filmkrönikans special om fantasy. Väntar på Criminal Minds, sen ska jag sova för kl 11 ska jag möta Marie på skolan för att fixa vår redovisning vi ska ha om våran rapport på onsdag.

To be contined.

Less

Hoppas en viss person blir dit satt en gång för alla. Så jäkla fegt! Blir förbannad då jag bara tänker på det.

Är rätt kallt ute, typ 14 minus men endå ska jag försöka dra mig upp till backen. Åkte till Duved med honey igår när han kom ifrån Luleå och det är som sagt tjejhelg i Duved och nu krävs det tydligen att jag måste frysa lite i backen? Haha nej men det blir nog roligt, bara jag inte somnar i liften.

Får se vad som händer ikväll, det ryktas om Sing Star men det kan bara tiden utvisa.

Sandra, Sanna & Tuld

image566
image565
Sandra, Sanna & Tuld, en trio som drar till sig män som en bulle drar till sig flugor. Så tag er i akt.

Alla tre har en tendens att kunna släppa loss och ha ricktigt kul på de flesta fester, iafl tillsammans.
Är det inte ställningar som ska simuleras i lekar så är det fyverkerier som ska försöka skjutas, antingen ifrån snö eller varför inte ifrån tak?

Många saker har plockats hem som sovunier och sladdar har dragits ut ifrån skyltar. Är det någonting som inte igentligen har gjorts? Det är bara tiden som kan utvisa vilka nya äventyr som lurar bakom hörnet.

Charlotte & Jenny

image563
Charlotte och Jenny, den ena med blåare ögon än den andra.

Charlotte är en sån preson som kommer ihåg i butik i uppsala att Linn kanske sa någonting för ett tag sedan om att hon älskade det där halsbandet men det fanns inte kvar, ja då kan jag köpte det åt henne eftersom hon blev så ledsen att hon inte fick tag på ett.
Men har även en fallenhet att dra till sig snygga vakter som genast får oss andra att jubla, då kanske vi kommer in på 20?

Jenny beskrevs som en mycket sympatisk och lugn och glad person, därför blev hon placerad i barnliften i Duved vilket alla andra utav folket genast tog tillfället i akt, genom att dra på sig snowboard och försöka ta sig upp i liften.
Mer jobb har väll aldrig inträffat?
Hon är även en stolt ägare till en stuga där det lutar uppför till spisen och nedför mot toaletten.

Lisa

image560

Lisa, en väldigt söt människa med stort hjärta. Men en betydligt mindre lägenhet. Det är otroligt hur många personer som kan få plats där inne runt den lilla lilla tv, det är inte ens säkert att alla ser vad som händer på den.

Dansa det kan hon bäst, har du tur så kanske du får se det någongång. Men det är värt att vänta på jag lovar!
Ensamseglaren är också en fravorit och kan du citera ett stycke ur den ligger du bra till.

Men en sak kan hon inte! Och det är att kunna sätta på sig en mössa rätt.


Robert & Jonathan

image558

De här två pojkarna Robert och Jonathan har följt mig länge på vägen, bägge kan driva mig helt tillvansinne men samtidigt kan de vara de bästa chamrörerna i världen, bara de vill dvs.

De gillar Halo bägge två, men två stora olikheter. Den ena är bra, den andra tror han är bra. Men bägge är väldigt dåliga förlorare och gillar att slå varandra för att avlämna röda handavmärken.

Bägge har däckat på samma madrass på samma toalett vid olika tilfällen, men jag gillar dem endå. Kanske för jag vet att de skulle ta hand om mig den dan det inträffade för mig och tills dess har jag lyckats skrapa ihop många frigånger med fri hembärning.

Camilla

image556

Det här är Camilla, också en vän. Camilla är väldigt bra på singstar och Guitarr hero, antagligen bättre än du. Men det gör inget för hon kommer antagligen inte reta dig för det. Iafl bara lite.

Hon har en väldigt överbeskyddande vän som slåss väldigt hårt, dvs mig. Så uppfyller du inte kraven; vägrar svara, kommer med dåliga undanflykter eller bara är allmänt omogen. Då får du titta dig över axeln för då kommer jag stå där förr eller senare.

Ok jag kom lite ifrån ämnet, men hon är som mig. Inte så mycket tjej med feminina sidor förutom en sak, vi är väldigt bra tänkare och hatar världen bäst tillsammans + att vi älskar våra sängar väldigt mycket båda två.

Nicklas

image555

Det här är en vän. En sån där vän som man kan vara med i samma rum men inte behöva göra nått, en du kan sitta och titta på 4 filmer i sträck men fortfarande garva. En du kan ringa och prata med och han bryr sig.
Sen att han råkar ha en bioduk och projktor har inget med saken att göra.
För att komma till min poäng. Hittar du någon, där det enklaste nöjet man kan göra t ex att baka en kaka med, är en utav de roligaste stunderna. Då har du hittat en vän.

Tokyo nästa!

KärlekEn låt jag blir kär i på engång händer inte ofta, men denna låt. Mums!

Found it on SuperAhå

Daily

Uppe i hyffsad tid iafl.

Måste börja med att säga jag är stolt över min mamma! Hon har nu köpt ett träningskort och nu är vi båda ett steg närmare ett hälsosammare liv (min rygg håller på att paja b la) Det ska bli kul at träna till sammans. Stor elogé till dig!

Nu ska jag bara försöka komma på titeln till våran rapport, bara rubriken "barnfetma" var ju inte så jäkla rolig men vad ska jag hitta på då? Det är det sista som ska göras innan jag kan skicka rapporten och få den utskriven. Lovely!

Aja det har ju börjat bra idag, hoppas det fortsätter så på min intorduktion på mitt nya jobb på skolans bibliotek. Skulle vara där mellan 13-14 sen får jag se var jag fördriver tiden med till honey kommer hem kl 22. Han har nu suttit på bussen i 1h och har bara 10h kvar, jag förstår inte hur han orkar? Men lika glad är jag för det, men gladast är nog jag? Får träffa honnom då.

Nu till frukosten!

Vänt på dygnet?

Nyss hemkommen ifrån Nicklas och hans sweet friend Daniel. Jäklar var jag diggar killhäng, känner mig på nått mysko sätt hemma, anar någonstans att haha nej tjej ut i fingerspetsarna kommer jag nog aldrig bli, förhoppningsvis blir jag Linn?
Iafl nog svammel om att jag trivs i glada killars gäng, vi såg på två stycken filmer. Den första var en sjukt läskig klastrofobi framkallande skräckfilm, Catacombs? Hur stavas det igentligen? Obehaglig så jag ryser i hela kroppen bara jag tänker på den.
Den andra filmen tvingade jag dem att så jag kunde åka hem utan att dö av skräck. Det blev självklart Little Miss Sunshine som jag älskar! Härligare film får man leta efter. Top 5 utan tvekan, där även The Other Sister finns medräknat.

Nu misstäkner jag att jag måste gå och lägga mig eftersom jag mötte tidningsbudet när jag körde in bilen i garaget. Jag är inte ens trött, betyder det att jag har vänt på dygnet?

The Other Sister

Denna varma, kärleksfulla och gripande komedi handar om vår rädsla för det som ligger lite vid sidan av det konventionella. Carla är inte riktigt som andra. Trots att hon utvecklats till en klok ung kvinna, vägrar hennes mamma att släppa taget om henne. När Carla blir kär i en kille som är minst lika annorlunda som hon själv, tvingas de av egen kraft att visa att de förtjänar rätten till ett eget livsrum. Det hela utvecklar sig till en sällsynt vacker kärlekshistoria.

The Other Sister eller Den första kärleken som den heter på svenska.

Det här är den enda filmen som får mig att gråta. Har varit på jakt efter den länge då den ej säljs längre, men på tradera för 9kr så var den min, efterlängtad.

Att göra en film om två stycken förståndshandikappade ungdomar känns iafl för mig svårt, etiskt utan att förlöjliga dem och ändå inte göra filmen alltför onaturlig. Men i denna film så fokuserar man på den mänskliga rättigheten att få känna lycka och kärlek, oavsätt om du är ""normal" eller anorlunda.
Visst den kanske blir lite för puttinuttig i någon schen men det får man väll ta när resultatet är så fantastiskt. Skådespelarnas tolkningar utav karaktärerna är helt fantastiska, du blir lycklig i själen utav den.


Märklig dag

Självklart så sov jag över väckarklockan imorse och vaknade 12. 13 minuter senare skulle min buss till stan gå se det var bara att kliva upp, äta, klä på sig, sminka sig och springa iväg till bussen.
Väl framme på stan bestämmer jag mig för att jag hinner med JC innan skolan för att se om min tee från igår fortfarande fanns kvar. Sprang in på domus vid systemet och rätt som det var ropade en ung kille nu och en annan ung kille hoppade fram framför mig och skrek bu. Haha blev lite rädd? De asgarvade iafl.

Skyndade vidare för jag blev generad självklart och in på JC och där var den! Min tee! Underbart och jag hittade även en annan av tröjorna jag köpte igår i en större storlek.
De hade sagt igår när jag frågade om de hade en i större storlek, men de sa att det som var framme var allt de hade kvar. Därför fick jag hänga undan den enda kvarvarande mediumen eftersom de hade sagt fel igår, så jag bytte den senare idag.
Köpte även en ny mascara och kajal ifrån Meybelline, den där nya med gröna förpackningar. Ska se om den är bra, älskar dock min masterpiaece max. Men varför ska man inte förnya sig?

När jag kom på skolan lyckades vi skriva klart våran rapport. Fick även tillbaka mitt farmakologitenta när jag skulle skriva på papprerna om studieuppehåll i samband med att jag ska gå om termin 1, eftersom jag har godkänt på den kurs som ligger de 5 första veckorna.
Resultatet på tentan var 0.5p ifrån godkänt. Jag blev lite less för läkemdelsberäkningen var jag 1p ifrån att få godkänt. Tänk om jag hade lyckas varit över gränserna istället? Då hade jag sluppit gå om. Men jag kommer bli grym på anatomi förhoppningsvis.
Det roliga om tenta var att de först hade räknat fel och hade skrivit 22.5p, när jag räknade igenom den fick jag den till 23.5p. När jag påpekade det för läraren så hon först innan jag berättat om resultatet "Jaha, då är 0.5?". Hur visste hon det eftersom jag var den enda med 0.5p ifrån godkänt? Mycket mysko det där. Iafl sa hon att hon skulle ta tillbaka den och rätta igenom den igen. Så förhoppningsvis f¨r jag godkänt på den och kan tillgodo räkna den också! Då har jag abra anatomin och mikrobiologin + (läkemdelsberäkningen) kvar att fixa ivår när jag går om, sweet.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag göra klart framsidan till våran rapport!

tired

Känner mig jus tnu som gubben på bilden och mitt stora dilemma är om jag ska gå tillbaka till sängen och somna om eller starta min dag nu.
Enda jag har inplanerat är att kl 13 ska jag möta Marie på skolan för att fixa det sista med våran rapport och redovisningen. Hade tänkt hinna träna innan dess men vet inte hur mycket tid jag måste åka i förväg och hur lång tid det tar att gå överallt, dit och tillbaka till skolan igen.

Varför jag har klivitt upp så tidigt är inte ett enbart ett desperat försök att vända dygnet. Utan jag var tvungen att kolla om de hade hört av sig från miuns bibliotek där jag har fått jobb angående en introduktion de tycker jag skulle ha på fredag. Det tyckte inte jag men har inte fått nå svar, så jag får tyvärr skippa åka snowboard med tjejerna på fredag i Duved.
Kanske lite tur det så jag slipper bryta alla ben i kroppen, men jag hade sett fram i mot det. Nu får jag vänta på att Jonathan kommer hem med bussen ifrån Luleå kl 22 och åka upp då till Duved. Gosh I miss him.

Nej nu har jag kommit på en lösning med tärningen! Om jag tar 11.13 bussen ifrån mig ned till stan och 11.43 bussen som ska gå ut dit, har dock aldrig åkt den så det kan ju bli intressant. Då hinner jag springa in på JC och se om den där ocersizade toppen fortfarande finns kvar som jag grymt ångrade att jag inte köpte. Så gör jag!

Hälsa?

Vem vill inte tillbringa kvällen med essa böcker?

  

1. Aaron Antonovsky - Hälsans mysterium
2. Jarl Backman - Rapporter och uppsatser
3. Jennie Medin och Kristina Alexandersson - Hälsa och hälsofrämjande  

Börjar bli lite små trött på en viss artikel som heter : "The association between maltreatment and obesity among preschool children" .
De som är bra på att forma ord till meningar om hälsa och barnfetma kan ju räcka upp en hand och skriva den åt mig? Nej det går nog bra, ska bara komma igång på ricktigt. Fastnar hela tiden över småsaker som hur jag ska referera.
Just nu ska jag bara skriva ett resultat ifrån vad de har kommit fram till, behöver inte ens tänka själv. Men vad kom de fram till då?

Flumt. I know! Men allt som har med skolan känns flumt, man får aldrig veta nått utan får gissa på det mesta hur allt ska gå till.

Tävling

image192

Otur i spel, tur i kärlek brukar man säga? Iafl har jag fruktansvärt tur i kärlek, men det visste jag ju redan (^.^)
Men jag kan inte låta bli att utmana ödet, därför är jag med i denna tävling där du kan vinna detta mirakelmedel imot trasiga nagelband, vilka mina alltid är.

Varför ska just jag vinna då?
Jo, det ska jag berätta. Jag behöver värkligen all motivation jag behöver för att orka gå om en termin på sjuksköterskeprogrammet för att förhoppningsvis klara det denna gång för att uppnå min dröm att bli sjuksköterska. Det var inte så lätt som jag skulle vilja att det var tyvärr. Mer motivation så jag tar mig i kragen att plugga så mycket som behövs för att klara tentorna.
Fina nagelband som inte alltid är spruckna och förstörda skulle helt klart vara ett +.

Tävligen hittar du här: http://stephanielouise.blogg.se/1199906337_tvling.html#comment

Pulzinn

Så nu har jag gjort mitt hälsosamma för i år, jag har köpt ett 3 månaders träningskort på pulzinn. Nu ska jag bara ta mig i kragen och gå dit.
Det var jätte fina lokaler och maskiner och inte alls så mycket folk som på jocks där man fick stå i kö till maskinerna. Nej jag hoppas jag kommer trivas bättre där och att det kommer gå bättre med bussar igen.
Hoppas jag kan gå dit imorgon och träna lite innan jag ska träffa Marie på skolan kl 13 för att fixa klart det sista på våran rapport. Det påminner mig om att jag måste skriva klart resultatet som är en del i rapporten nu.

Göteborg

Har suttit och kollat upp med ma vad för hotell och res sätt som blir aktuellt till Göteborg helgen den 26 juli då det är Iron Maiden som gäller!
Det knäppa är att det var lika dyrt att bo en natt som två nätter på hotell, anledningen är att tåget är mycket dyrare om vi hade åkt fredag natt och hem söndag natt än att åka dit fredag natt och hem måndag natt. Så priset för en natt extra slås ut mot det dyrare tåget och jag betalar hellre pengar på att stanna tre dagar än två så klart haha.
Så slutsumman blir ungefär 1900kr per skalle att åka nattåg och bo två nätter på hotell.
Varför jag är ute i så god tid är pga att det redan håller på att bli fullbokat på hotellet. Tåget kan vi tyvärr inte boka fören 90dagar innan, så då får man vara på hugget.

Det ska bli jätte kul iafl, min semester i sommar. Längtar till LiseBerg och allt annat roligt, älskar göteborg för det är så fint där med alla parker!

JC

Ett försök att vända på dygnet igen gjordes i morse, som motivation var det 50 % på JC som hägrade. Så kl 9 släpade jag mig upp och tog bussen ned på stan.
Tyvärr så var den inte alls så bra som jag hade förväntat mig, känndes lite trist att allt var i samma mönster och matrial som inte alls var min stil. Köpte två bas grejer till nice price. Blev en svart lite större svart tee med tre paljetter som dekoration fram. Nu kommer Jonathan klaga på varför jag aldrig kan köpa tighta kläder haha. Men det gjorde jag faktist med det andra fyndet, en långärmad modell med knappar nästan hela vägen ned + att den är nästan som en klänning. Farfarsmodell skulle man kunna säga, låter itne så smickrande but i like it.
Stadium skulle jag lämna igen täckbyxorna, hur mycket de än var på rea så fastnade jag inte för färgen. Men jag blev inte 600kr rikare utan hittade i samma modell ett par svarta som jag tror jag kommer trivas i mycket bättre. Aja får se hur jag gör.
Sprang förbi Akademibokhandeln också och köpte fortsättningen på Shopaholic serien, läste ju ut 1:an och 2:an igår. Så nu blir det En Shopaholic säger ja.

Men först ska jag fixa klart dagen skolarbete, det ska skrivas klart ett resultat till rapporten och bakgrunden ska bli helt klar. Imorgon blir det diskussion och sen ska det vara klart! Bara att palnera redovisningen. Sen efter det och lite opponent skap nästa vecka + själva redovisningen så hoppas jag på godkänt på 15p utav mina 30p högskolepoäng denna termin. En anledning till varför jag värljer att gå om. Känns för tungt att ta igen 4 tunga kurser + klara av termin 2. Men det kommer nog bli bra, är mest rädd för allt nytt folk jag måste lära känna. Kommer sakna Marie, skönaste tjejen som gick med mig.

Träningsvärk

Lite illa är det att jag har grym träningsvärk efter mitt lilla korta pass igår på 30min hemma, det visar på två saker. 1: jag är grymt otränad 2: det tar faktist att träna lite hemma, bättre än ingenting.

Men jag har blivitt grymt pepp på att börja träna nu, efter att ha kännt att jag blev mycket piggare efter att ha tränat den korta stunden. Så jag ska dra med ma till pulzin ikväll eller imorgon. Ska bli intressant att se hur många gånger hon går, jag hoppas att hon inte lägger av efter 1 gång.
Enda tråkiga med pulzin är att det inte är nära till några busshållplatser, så jag kommer inte kunna träna nått på dagen om jag ine har bilen eller är beredd att gå en lång bit. Så det lär väll mest bli kvällsträning, men jag tränar hellre mitt på dagen. Känner mig mer pigg då och kan göra andra saker på kvällen.


Tidig morgon?

Jag hade faktist kl ställd på 9, men någon gång efter den har börjat ringa har jag lyckats stängt av den. Så jag sov vackert vidare tills nu. Aja pigg är jag iafl och jag kommer hinna med det jag ska göra idag så det är ju inte hela världen att sova bort halva dagen.

Började och avslutade en shopaholics bekännelse när jag gick och la mig. Funderar på att börja läsa lite i en shopaholic i New York, men borde kanske fixa lite skolarbete först. Ska det inte vara så att tråkigt först, roligt sen? Men fasiken vad tråkigt sånt är.

Aja, nu ska jag sluta deppa för att mitt blodsocker är för lågt, utan ska gå och läsa tidningen och trycka i mig en skål corn flakes. Goda nyheter är att my dear friend Camilla tydligen ska gifta sig, jäklar vilken fest vi ska anordna!

Bokmal

Jag har alltid älskat att läsa, få drömma sig bort i en annan värld en stund. En bra bok kan fängsla mig i timmar, mäste bara få veta hur det går, sida efter sida. Det känns nästan som man har misst en vän när boken är slut.
Tyvärr har jag inte haft tid att läsa sen jag började plugga i höstas, jag hamnar framför datorn varje gång jag itne förösker plugga eller är ute på vift.
Men nu ska jag ta igen det med råge de 5 veckor framåt då jag ska lära mig andas igen, sen ska jag sätta igång med skolan och den här gången ska det gå. Jag känner mig lite spänd på hur det ska bli, för nu känns det som jag har en rimlig chans att klara av det. Det kommer inte låta grekiska i mina öron, jag kan terminologin för jag redan gått de kurserna, inte bara för att jag har jobbat som undersköterska i 20år innan. Jag vet jag är lite bitter, men bara för att jag inte gillar tanken att andra kan mer än mig haha. Både fördel och nackdel är den förbannelsen.

Ikväll ska jag välja mellan att läsa Sophie Kinsellas "Shopalholic" böcker, Marian Keyes "Finns det någon" där eller förstätta på min bok "Den bortglömda konsten att bevara en hemlighet" som visade sig vara jätte tråkig.

Sen ahr jag funderat på vart jag ska träna, det blir nog på de fina anläggningarna på gamla I5 på Pulzin, de har hyffsade priser och träning som ser ut att passa mig. Man får göra allt istället för att välja mellan spinning, gruppass eller gym som på friskis och svettis.

Träning

Enda sedan jag var hos min läkare sist så har jag förstått alvaret i att jag måste vörja träna igen. Jag håller långsamt på att förstöra min rygg och där är det inget annat än träning som hjälper för att hjälpa till att stödja kotorna så jag slipper smärtan.
Men fattig student som jag är så har jag ingen lust att slänga ut pengar på ett gymkort. Mitt dummaste beslut hitilst var att sluta på Jocks där jag betalade 150kr i månaden för att träna, pa betalade halva. Nu om jag blir medlem igen kostar det 600kr i månaden. Men jag hade värkligen ingen lust att träna där själv sen Jonathan började lumpen, men nu ångrar jag mig bittert.
Funderar på vad som är bäst, att sitta och betala månadsvis eller köpa en sån där stor trampmaskin där du även tränar armarna på och träna stryka själv.
Eller varför inte börja gå på spinning igen och betala ca 500kr för ett terminskort på friskis och svettis. Enda problemet med dem är att de är precis på andra sidan stan, men jag får väll sno bilen imellan åt isfl.

Aja nu ska jag iafl ut och promenera med ma och ikväll har jag faktist kört 30min med min egen kropp som vikt + gummiband, så lite har jag försökt komma igång med.

Efter regn kommer sol

Idag har jag nog tagit en utav mina största beslut gällande hur min framtid ska se ut. Jag kommer början om termin 1 igen efter att jag ha gjort färdigt denna rapport och avslutat kursen Omvårdnad A.
Det betyder att jag kommer få tillgodo räkna mig 15p som jag fått godkänt på som kommer ge mig 5 veckor ledigt nu efter detta och 5 veckor ledigt precis innan sommarlovet. Det är de där veckorna i mitten som jag inte klarade av. Nu kommer jag förhoppningsvis förstå vad de pratar om på lektionerna och klara tentorna eftersom nu vet jag vad jag värkligen har gett mig in på. Jag måste ha mycket mer självdiciplin och plugga mer.

Den goda nyheten idag förutom den dåliga att jag inte klarade farmakologin som ledde till mitt beslut att gå om termin 1, är att jag fick jobbet på skolbiblioteket! Det betyder att från och med nästa vecka börjar jag jobba varje tisdag mellan 16-19 och var 4:e lördag 11-15 som kommer ge mig 2000kr i månaden, lovely!

Så nu kommer det bli nya tag och den här gången ska det gå!


God morgon

Uppe med tuppen enligt mina mått iafl. Låg fram till 01.30 igår och läste ingenom böcker som ska vara referenser till våran bakgrund i rapporten som ska skrivas denna veckan. Jag kunde inte somna för jag har lyckats vänt på dygnet så jag kunde lika gärna ta tag i det igår natt, vilket gick jätte bra. Känns som jag tagit ut allt det vicktiga om begreppen "hälsa" hur författarna deffinerar det, nu ska jag bara sätta ihop det i en löpand text som jag också skrev kladd på inatt. Ibland är man produktiv när man minst anar det.
Ska sätta igång med att kolla ut fraser i artikeln om barnfetma och sambandet mellan det och misshandel som vi kan ta med i resultat delen.

Det känns osm knuten i magen löses upp lite grann, för det går framåt och jag tror det kommer gå hyffsat bra att snickra ihop denna rapport tillsammans med Marie som är en fena på engelska och skriva + formulera sig.
Men knuten kommer aldrig släppa fören jag klarat av anatomitentan, som det är omprov på nästa lördag. Men jag hinner som inte plugga på den då hela tiden på lovet har gått till att göra klart den muntliga redovisningen och innan det var det tre andra tentor och nu har vi en 6 sidig rapport att skriva innan nästa lördag. När ska jag hinna plugga på den?
Jag ska föröska iafl men känns just nu som jag kommer få skjuta fram anatomin ytterligare till i vår under praktiken. För då är det inte skoljobb utan bara praktik och jag hoppas jag ska hinna med att plugga på den då. Någon gång måste det ju finnas tid för att ta igen det man missat? Kanske inte, för det är ju inte tänk att man ska misslyckas, men ändå inleder de nästan varje kurs med att 50 eller 70% av er kommer misslyckas på denna tenta. Jäkla självförtroende boost,

Nu ska jag sätta igång med dagen arbete.

Tvspel, mumsmumskrig och film

Så var denna helg över, den kan sammanfattas i de ord som rubriken innehåller.

Lördagskväll var det tvspel dvs Halo 2 hos Jonathan fram till 3 på natten. Kvällen inleddes också med ett mumsmumskrig, alla säger det var jag som startade det haha.


Robert | Jag, älskar att man ser min hals i spegeln | Sanna, Lull, Robert & Hedström | Jonathan

Jag och Jonathan var ju och såg Guldkompassen idag, jag tycker den var helt ok. Snyggt gjort och Nicole Kidman spelade ruskigt bra + den lilla flickan som hade huvudrollen. Det enda trista var att precis när filmen hade kommit igång, då slutade den. Världshistoriens största cliffhanger hade den, så räknade iskallt med en uppföljare.

 
Shattered Glass Vi såg även 20 kronors filmen ifrån Willys, den hette Shattered Glass och handlade om journalisten Stephen Glass som 1998 hade ljugit ihop ca hälften utav alla artiklar han skrev för The New Republic , den är baserad på en sann story.
Hayden Christensen spelar den 24 åriga journalisten ricktigt bra, men jag hade hela tiden en känsla utav att jag ville slå hanns karaktär på käften så han ksulle vakna. Han betedde sig som ett förstort barn som hela tiden sa "är du arg på mig" eller "förlåt".
Men filmen är jäkligt tänkvärd, hur mycket är igentligen ihopdiktat för att artikeln ska bli mer intressant, alltså den säljs bättre. Men det är väll så det är idag? Man får ta alla nyheter med en stor nya salt.

Guldkompassen

Jag och Jonathan vaknade för en stund sedan, blev sent igår pga spelkvällen. Det var roligt, men tom jag blev läss på Halo tillslut. Längtar tills jag får spela Halo 3, måste bara skaffa en xbox 360 först.

Nu ska jag och babe se nån film vi köpte på Willys idag för 20kr, vi var tvungna att hitta nån pga priset haha.

Senare ska vi se Guldkompassen på bio, den värkar vara den bästa som går nu. I kamp mot disneyfilmer och Arn.

Saturday

Jag känner mig en aning stressade, antagligen för att jag inte ställde väckarklockan för att för en gångs skull få sova ut och vakna när jag behagar, det blev kl 12.
Nu ska det hinnas med plugga mycket så jag ska slippa stressa senare, men det hjälper uppenbarligen inte för jag är stressad redan nu.
I eftermiddag kommer Jonathan äntligen tillbaka till stan, eller tillbaka och tillbaka, han har ju aldrig varit här på lovet haha utan bara hemma i Duved. Ok vi säger tillbaka till mig då.

Tänkte på en sak, ibland frågar folk att hur kan man ha varit ihop så länge som ni? Om jag visste svaret på det så skulle jag gladiligen dela med mig utav hemligheten.
Jag tror det är en blandning utav total avsaknad utav svartsjuka, varken jag eller Jonathan har en benägenhet för att vara svartsjuka på varandra utan istället glädjas över vad den andra gör när inte vi finns där med varandra hela tiden.
Att inte ta varandra för givet, en sak jag deffintivt fått lära mig att inte göra i tidiga år, inget varar för evigt så ta vara på den tid du har.
Kommunikation, Jonathan är den människa som kan mig utan och innan, spelar ingen roll vad det är, han vet. För att jag berättar allt och oftast behöver han inte gissa sig till nått som så lätt leder till missförstånd.
Men det är svårt att beskriva ett förhållande, förutom att han är underbar, snygg, glad, alltid ställer upp för mig osv osv osv osv in i det oändliga.
Sen en viktig sak, ingen människa är perfekt! Äkta kärlek handlar också om att kunna stå ut med den andres dåliga sidor, för dem har vi alla. Att dens bra sidor överskuggar de dåliga så man klarar av att få med dem på köpet haha.

Tänk vad filosofisk man kan vara på morgonen. Nej nu ska jag sätta igång med skolarbetet om det ska bli nån spelkväll ikväll med folket.

Barracuda på Guitar Hero III


"Barracuda" - Heart

Japp, så duktig blev man på en kväll!
Nej men man kan ju alltid önska, älskar den här låten för den är Jonathan för mig. Den finns med på GTA och spelades ofta och så många gånger jag har hört denna låt i detta spel, nästan så man blir nostalgisk. Sjukt bra är den!

För min egen den blev det en massa fusk träning så jag kan glänsa imorgon på spelkvällen, får väll se vilka som dyker upp men det blir nog roligt.

Just nu står min bror och vevar på för fullt till just denna låt.

Sammanfattning 2007

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag började universitetet, åkte på hultsfred. Jobba på ricktigt, har bara haft extra jobb ditt som datt förut, nu var jag anställd och jobbade 40h i veckan på Boxer som jag dock fick säga upp mig från då jag började oväntat plugga.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga, men i år är det en hel drös.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej inte i år, men i april kommer det en liten plutt (^.^)

4. Dog någon som stod dig nära?
En person som alltid har varit där på något sett, kompis kompis kan man säga omkom i en bilolycka i höstas.

5.Vilka länder besökte du?
Endast sverige, det var ingen som ville åka över till norge och sen vända bara för att.

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Att resa.

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
8 juni för då tog jag studenten.

8. Vad var din största framgång 2007?
Klarade första tentan på universitetet, fick fast jobb innan jag tog studenten och att jag tog studenten + blivitt närmare vän med folket + nicklas.

9. Största misstaget?
Att plugga för lite så jag ligger några tentor efter.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkyld kan jag skryta med.

11. Bästa köpet?
Min filmsamling som byggs på.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, att jag fick gå på två studentbaler tillsammans med honey.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Svårt, någon utav Bob Sinclares eviga plågor på krogen.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare helt klart!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Pluggat mer.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Suttit framför datorn.

18. Hur tillbringade du julen?
I duved med min familj + honey.

19. Blev du kär i år?
Fortfarande in love sedan 19/4 - 2005.

20. Favoritprogram på TV?
Heros!

21. Bästa boken du läste i år?
Stieg Larsson triologi.

22. Största musikaliska upptäckten?
Vet inte, har fortfarande mina gamla favorit band som Placebo, Misfits, Sisters Of Mercy osv.

24. Något du önskade dig och fick?
Kärlek ifrån Jonathan.

25. Något du önskade dig men inte fick?
Åka till Tokyo.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Sjöng Sing Star med folket och var ute och åt i Duved med min fmailj + honey och hans familj.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Att jag hade åkt till Tokyo.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Gråa, Bruna, Vita och Svarta färger och mjuka koftor.

29. Vad fick dig att må bra?
Att ta studenten!

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Adam Brody.

31. Vem saknade du?
Jonathan som gör lumpen sedan den 30 juli.

32. De bästa nya människorna du träffade?
Den enda som jag träffat nu som jag kan säga det om är Marie min kursare, resten av dem jag umgås med hade jag redan träffat.

Oliva

När jag var på apoteket sist fick jag mamma att handla denna body lotion och lip care ifrån serien Oliva by css.
Efter ett tags användande kan jag säga att body lotion luktar fräsht och och inte är kladdig eller rinnig som många andra hudkrämer är.
Lip care är också fantastiskt bra, man får snygga skimrande rosa läppar samtidigt som man vet att det är vårdande för torra läppar. Den är inte som många andra lipgloss som bara kladdar, utan då använder jag hellre den här än ricktiga sminkprodukter.

Jag har väldigt torra händer och speciellt nagelbandet är alldeles sönder trasade, så idag köpte mamma den här hand cream som jag ska se om den funkar på mina nagelband.

Fungerar inte det ska jag testa denna nagelbandsolja. För det sägs ju att olivolja är bra för huden och man kan använda ren olivolja, men det värkar så kladdigt och luktar illa så varför itne testa det här då?


Ljus

Har alltid varit ett fan utav levande ljus och ett mindre fan utav att få plotter i presenter. Med det menar jag prydnadssaker och dyl som visst är jätte fina men jag har rummet fullt utav det och ännu mer nedstoppade i kartonger. Jag har så mycket sånna saker att jag skulle kunna fylla ett helt hus själv.


Därför har jag undanbett att få det i julklapp nu denna jul utav min mamma som är en expert på att köpa plotter till mig, mest för att han har så otroligt mycket själv så då är det bättre att köpa till mig.

När jag öppnade denna julklapp blev jag glatt överraskad och mamma sa innan "jag vet du inte ville ha plotter, men jag tror denna går hem". Ja faktist, det gjorde den, just nu lyser den upp fint på mitt rum! Tack mamma.
+ det var det enda i plotter väg jag fick i julklapp.

image547

image549

Btw varför det är två skruvar i väggen är för att de är de gamla skruvarna ifrån sterion jag fick i födelsedagspresent som vägrade fungera och vi fick aldrig någon ny utav den modellen, utan fick en ny som inte kunde hängas på väggen. Väggen är utav betong så pappa är inte så jätte pepp på att dra ut dem igen, men nu har jag döljt dem lite iafl.


Another day

Släpade mig upp ur sängen som vanligt 07.30 för att hinna med bussen kl 07.50. När jag väl kom till skolan upptäcker jag att det är halvklass och jag igentligen skulle varit där 10.30, min vanliga tur känner jag just då. Eftersom jag inte hade någon lust att åka hem för att sen nästan direkt ta bussen tillbaka igen fick jag stanna kvar. Så jag fick sluta 09.30 istället, hur skönt som helst en lagom kort dag.

Nu fick jag reda på att mina föräldrar kommer hem vid 15 idag, de har varit i Duved i 14 dagar, precis som mig men jag åkte ju hem till stan i tisdags för att jag hade skola. Nu blir det till att städa och föröska få huset beboligt igen enligt mammas standard, det är inte det lättaste.

Längtar tills imorn då honey kommer till stan, sista kvällen innan han håker tillbaka till Luleå igen på söndag. Känns jätte trist men jag får trösta mig med att han har gjort halva tiden och det har gått enormt snabbt. Så det borde gå lika snabbt tills han muckar 19 juni. Sen blir han hemma!

Ikväll ska jag nog till Camilla för att spela guitar hero, love it!

Nu ska jag göra klart skolarbetet som ska ha gjorts idag, sju ben på latin ska läras in, jag ska göra klart frågorna om nervcellerna och börja läsa böcker som ska ligga tillgrund för våran rapport vi ska skriva nästa vecka. Mhmmm!

Rea

Var vidrigt att gå upp i morse, jag snoozade till 7.30 sen var jag tvungen att gå upp för bussen gick 7.50. Jag hade lust att lobotomera mig, så ont hade jag i huvudet. Men så går det när man sitter till 1 på natten för att fixa redovisningen till idag.

Och det gick bra, tro det eller ej men nu blir det en beställning på blusen, jag blir lite lycklig faktist. Redovisningen gick som en dans fast det var drygt att sitta nästan 5h för att lyssna på alla, var rejält hungrig när vi äntligen fick gå kl 13.

Innan jag skulle hem sprang jag förbi stadium som hade rea för att kika om de hade nått. Glatt överraskad märker jag att både täckbyxorna jag tittat på förut, men inte köpt för jag tyckte de var för dyra och en ryggsäck som var utplockat i alla färger förut, nu var nedsatta på rea. Sånt blir man glad i själen utav.
Så istället för 500kr för denna snygga och praktiska ryggsäck från haglöfs, så betalade jag 300kr.

Jag var tvungen att börja använda ryggsäck då jag håller på att förstra ryggen med att bära runt alla skolböcker i en handväska. Men jag har aldrig gillar ryggsäckar för alla är så fula och klumpiga, tyckte jag tills jag hittade modellen Corker ifrån Haglöfs. Den är jätte praktiskt med ingång ifrån sidan istället för uppifrån så man lättare kan stoppa in sina saker. Den har även andra praktiska fack.
Mer info om den här: http://www.haglofs.se/prd/visaprod.asp?ID=842&nid=18&lang=sv&CatNr=&CatNr2=&xCatNr=80&NP=&Q=&HMtrl=&Str=&show=&ak=&nid2=120

Så jag blev ett par täckbyxor och ryggsäck rikar pluss de inte räknas in i belöningssystemet då de är nödvändiga ting.

Nostalgi

På min dator vägrade internet att fungera så jag satte mig en våning upp vid mina föräldrars dator. Jag passade på att titta på gamla kort och nästan förundrats över hur jag såg ut en gång i tiden... så här kommer lite flash backs.


Liten och oförstörd, nästan. 11, 12, 13 och 15 år med sönder noppade ögonbryn.De enda kort på mig i 14 till 16 års åldern. Här 14 år.


Alla kort från sommaren när jag var 14 år kanske 2004?Mycket har hänt, 4 år efter och nu 19 år. Tillsammans med Sandra på Nyår + filten för jag frös som en hund.


Modern Svenska

Så här lyder en utav våra frågor till våran artikel vi ska kritiskt granska:

Hur analyserades data? Vilka statistiska metoder användes? Var dessa adekvata?

Eftersom varken jag eller Marie någonsin hört talas om ordet adekvata, kliade vi oss i huvudet och googlade det. Här är svaret:

Adekvat, adjektiv som betyder "tillfredställande" "passande" "rätt storlek/form", "lämplig". Ordet används sällan i vardaglig modern svenska.

Våra lärare är alltså väldigt moderna av sig? 

Belöning

Funderar på att införa ett belöningssystem.
Som bekant är jag väldigt duktig på att köpa alldeles för mycket saker för ofta, men om jag sätter upp ett mål att om jag klarar det här, så får jag köpa detta. Inte annars, då får det vara. Eftersom jag har fyra överfulla garderober.

Isfl ser den ut så här för tillfället:

Om jag klarar att fixa redovisningen imorgon får jag köpa denna puderrosa blus ifrån hm.Om jag får godkänt på anatomi tentan får jag köpa Sex and the City boxen.

image528

Om jag pluggar minst 3h anatomi varje dag fram till på onsdag får jag köpa denna Monki tee.Om jag klarar mikrobilogitentan får jag köpa Hellsingboxen.Om jag klarar farmakologitentan får jag köpa The OC 4 boxen.Om jag klarar av att bli legitimerad sjuksköterska så får jag resa till Tokyo 1 månad.Lita på att listan kommer uppdateras...

Grått

Skit väder ute gör inte att man blir gladare när man vaknar. På dagens kalender står det en enda sak, göra klart redovisningen till imorgon.
Det betyder att det enda jag kommer göra idag är att översätta 4 sidor till på min engelska artikel om sambandet mellan övervikt som barn och barnmisshandel, svara på 10 frågor om texten dvs om den är rätt utförd osv. Ta en pause kanske för att äta + faktiskt åka ned på skolan för att fixa ihop redovisningen om artikeln är vetenskaplig över huvud taget tillsammans med Marie.

Jag ser fram imot denna dag.

Nyår

Det nya året firades hemma hos Jonathan i Duved. 14 personer allt som allt hade samlats för att bli så vackra som möjligt inför alla kort som skulle tas, här är ett litet uraval:

image511
Jonathan, Jag & Robert vid 00

image512
Sandra, Jag, Camilla, Sandra, Jenny & Sanna äter tacos

image513
En utav alla lekar som genomfördes, Sanna & Robert illustrerar

image514
Det nya året skålas in, Camilla, Sanna, Åsa, Jenny, Sandra, Anton mfl

image515
Robert & Jonathan försöker skjuta iväg raketerna, men tändstickorna räckte bara till två stycken

image516
Robert, Camilla, Sanna & Jonathan efter tolvslaget

image525
Robert ser pillimarisk ut

image517
Camilla & Jag

image518
Jonathan & Robert kan också vara söta

image519
Camilla, Robert & Jonathan having fun (^.^)


image520
Robert, Sanna, Åsa, Sandra, Charlotte, Sandra & Jonathan

image521
Charlotte & Pilis

image522
Jenny, Robert & Sanna

image523
Lisa & Camilla

image524
Tuld har fått grädde över hela sig utav Robert...

image526
Nyårskyss jag & Jonathan


Ett urval utav resterande bilder finns här:

http://www.facebook.com/album.php?aid=24839&l=2107d&id=599292376

RSS 2.0