Home sweet home

Vaknade 14 idag vilket inte var konstigt eftersom jag kom hem ifrån p&l igår. Jag hade lite sömn att ta igen efter fyra nätter i tält. Lite bilder och text finns på aftonbladets festivalblogg. För just nu orkar jag inte skriva en novell och ladda upp bilder för mycket hanns med från onsdag till söndag. En sak har jag iafl kommit fram till, det är att jag är kär i leksand. Underbart vackert ställe! Alla små röda hus fick mig att vilja flytta dit snarast.

Idag har jag och Jonathan bestämt oss för att tillbringa i soffan tillsammans med det nya guitarr hero. Vi battlar mot varandra och jag kan stolt säga att jag äger! Än så länge är denna låt min favorit.


I hate my self for loving you - Joan Jett

Nu ska jag läsa igen lite på bloggkoll, det han bli så många som ca 650 inlägg olästa medan jag var borta. Sen ska vi nog se lite film. Vi köpte 7 st igår och vi har 5 kvar.

Packning

Just nu håller jag på att ladda kameran och packa det sista. En 80 liters ryggsäck är fylld med förnödigheter för mig och Joanthan. Kan nämnas så är ca 70 % av ryggsäckens innehåll mitt och då är inte liggunderlag, tält, sovsäck och kudde inräknat. har jag sagt att jag oftast fryser?

Joanthan är och klipper sig, det var nästan dags att dra fram gräsklipparn. Efter det börjar allt på allvar. Det är då man springer runt som yra höns och föröaker packa ned det sista man har glömt och är orolig för om man har med sig för mycket/lite.

Igår åkte jag 40 mil, till sundsvall och tillbaka med mor min. Har aldrig handlat så lite någonsin. Blev en tjockare tröja jag avr sugen på från Monki förra gången jag var där, nu var den nedsatt 50 % och en fodralklänning från Gina Tricot för 49kr jag velat köpa länge. Jonathan kallar mig för "halva priset Linn" numera, för aldrig köpte till fullt pris haha. Men på så sätt har man råd som student också att ha en stor garderob.Nej nu måste jag fixa det sista, Jonathan blir nog tokig om jag inte är klar när han kommer hem. För då ska vi hämta upp Lisa och Camillia sen åker vi till Borlänge och Peace & Love!

Sex and the CityHar precis kommit hem ifrån bion, och jag känner mig ganska.... tom.

BulletUnderbara låt som alltid kan få mig på bra humör, Infinite Mass - Bullet.

Glöm inte!

Glöm för allt i världen inte spana in mina klokheter som ska skrivas i denna blogg under peace & love!

Det rullar bara på från alla festivaler i sommar där olika skribenter avlöser varandra.

MidsommarJag skulle gissa att 85% av alla blogginlägg idag har ruriken midsommar. Det är en dag som för mig förknippas med att hänfört titta när de vuxna gör iordning midsommarstången. Efter åren gick kunde jag hjälpa till också. Efter lunch samlades alla igen och gjorde upp om vilka som skulle bära vad till den stora samlingsplats där stången sen skulle resas. Efter halva vägen genom byn mötte man upp de från andra sidan byn som också hade knåpat på stången. Man gjorde halva materialet var och tågade sen tillsammans genom byn med spelmän och flaggor. På åkern sen var hela byn med och dansade kring stången och fiskedam och ponnyridning fanns.
Detta utspelade sig i min barndoms by Sävar, 1.5 mil utanför Umeå.

På kvällern åkte jag och min familj ut till havet där min farbror bor och åt middag tillsammans med dem. En lycklig tid och fin tradition. Aldrig fanns supande med i min barndomsminnen. På sin höjd ett glas vin eller öl men aldig några tårdrypande eller hetsiga diskussioner orsakade av alkohol som jag på senare år förstått är vad många andra förknippar med midsommar.

Därför hoppas jag av hela mitt hjärta att det kanske finns fler barn i år som inte behöver uppleva detta än föregående år. Att de vuxna går med gott exempel och rotar in att fest inte behöver betyda alkohol, utan glädje tillsammans med de man väljer att tillbringa sin tid med.

Idag är jag inte längre där jag växte upp, utan jag är i Duved och ska snart iväg med min familj till Fröå gruva. Förhoppningsvis känner jag mig inte allt för malplacerad. Och att Jonathan kan binda mig en krans trots sin hösnuva haha.

Jag gillar traditioner.

EurotripEfter mina två träningspass, ett igår och ett idag så följde jag med familjen upp till Duved igen och sitter nu i soffan och myser tillsammans med Jonathans i soffan framför en av mina favoritfilmer, Eurotrip. Lång mening det blev.

Vi blir här över midsommar tillsammans med våra familjer. Nästa vecka är det fullspeckat.

Måndag - SATC i stan
Tisdag - Sundsvall
Onsdag > Söndag - Peace & Love

Mina förväntningar är höga! Hoppas det blir lika kul som jag föreställt mig med allt.

Vad hade vi förväntat oss?

Som jag skrev förut, förväntar man sig inget kan man heller inte bli besviken. Men 2-0 till Ryssland. Jag skämdes över vårt usla spel, vårat dåraktiga mod som vi intalar oss med att vi är bäst och kommer vinna lätt.
Vi behöver iafl inte skämma ut oss mot holland och bli utslagna i kvarten. Kanske bäst så här så vi kan grina ett tag över ännu en förlust och försöka hitta en syndabock till varför sverige inte vann hela skiten. Sen... kan vi koncentrera oss på de andra lagen, som faktist spelar bra fotboll.
Tyvärr vinner man inte om människor som sätter en frispark mot argentina för 100 år sedan, automatiskt har en plats för all framtid i landslaget, just för vi inte har några nya att fylla upp med.

Nej jag förväntade mig inte mer än oavgjort och gottade mig istället med Sex and the City tillsammans med Natalie och Nina. Chips, choklad och kinapuffar kan få vem som helst lycklig. Jag har saknat er girls!
Vi bokade biljetter till sex and the city filmen på måndag. Bokade också några extra, så om nån vill med är det bara att hojta.

Sängen kallar.

flight of the conchordsIkväll är det upptackten inför flight of the conchords serie som börjar sändas på fredag kl 21.30. Men ikväll sänder de inte ett avsnitt ur serien, utan en scenshow som börjar kl 19.30. Då kommer iafl jag att sitta bänkad.

Serien handlar om Bret McKenzie och Jemaine Clement, två snubbar från Nya Zeeland som tagit med sina gitarrer och flyttat till New York för att få fart på musikkarriären.

Klipp kan du se här och här + trealiern.

Surt

När man för en gångs skull är i stan igen så har allt folk flytt staden!
Åkte in i morse för att åka tillbaka till Duved imorgon för att jag ska kunna träna här och pilla lite med annat.

Jag hade sett fram imot att skrika tillsammans med några som iafl vet att 4st straffar under en match är ofantligt mycket. Speciellt när dessa fyrsta st straffar bara straffade ena laget. Men som det ser ut nu får jag tillbringa den i soffan med min kära mor, inte helt fel det men det känns lagomt surt när jag numera inte träffar alla så ofta eftersom jag mest är i Duved med honey.

Låter just nu som jag kan tvinga natalie hålla mig sällskap medan jag skriker mig hes.

Vingar

En tanke har börjat gro innom mig och den växer dag för dag. Att tatuera in ett par små vingar mellan skulderbladen. Någonting liknande som kelly osbourne har fast mer raka vingar. Jag gillar den rosa färgen men isfl inte så cerise rosa, utan mer matt.Jag får fundera vidare, isfl blir det vingarna och "carve youre name into my arm" nedanför armvecket på vänster arm. Får se när dagen blir att jag vågar mig in för att märka mig för livet.

Vingarna för mig skulle synbolisera min egen frihet, att jag klarar allt jag vill. Att jag inte ska vara så beroende utav andra utan våga lita på mig själv och mina egna beslut.
Texten är för min uppväxt.

Gone

Jag kom, jag såg, jag åkte.
Är i Duved nu efter att mer eller mindre bara sovit i stan. Känns bra att ta det lungt, jag trivs och mår bra. Får se vad som händer framöver midsommar, en dag i taget är min livsfilosofi just nu.

Saknar dock er där hemma...


I'm alive!

Hänger i Umeå, närmare bestämt havet.

Väderprognoserna förutspådde regn och vidrigheter så fleceetröjan var endpackad och långkalsonger. Jag har varit med förr. Men idag så sken solen från en klarblå himmel och eftersom ingen solskyddsfaktor var nedpackad så är numera min panna och näsa tvackert tomatröda. Så går det när man hela dagarna står och ser på fotboll på nydala. Min bror spelar nämligen cup och jag är nog mer het än ledarna när det gäller sånt. Puls uppe i 200 och jag vill helst springa ut och kriga själv. 12 år av eget spelande har satt sina spår. Kanske skulle börja spela i korpen eller nått?

Annars har jag shoppat loss på gina tricot, måste ju passa på och jag hittade massor av fina billiga plagg. Varav den mytomspunna jackan ifrån Gina Tricot som jag var nära att ta ifrån en annan tjej som hade den på snörensningen.


Jag är kär

Den hängde inklängd bland massa andra plagg påväg mot provrummet där jag skulle prova ut en vit body som också fick följa med hem. Lycka! Den är i strl 40 bilket gjorde att jag tänkte hänga tillbaka den på en gång, jag är normalt en 36:a. Men det skulle ju inte skada att testa den och tro det eller ej, den passade bra. Kanske inte perfekt men absolut tillräckligt bra för att få mig att le. För en gångs skull är min långa rygg till glädje som annars får alla plagg att bli för korta.
Mer som fick följa hem var en blommigt och ett stjärn linne. En vit body och en svart/vit randig tee med trekvartsärm och djup rygguringning.


Stjärnlinnet och det blommiga linnet i samma tyg som kjolen.

På bikbik hittade jag en blommigkjol som var inte lika söt och puttignuttig utan helt perfekt. Märks att jag fallit hårt för blommigt?

Tyvärr fick jag itne med sladden till kameran, det får visas sen bilder från helgen. Imorn kommer jag hem och framför mig har jag midsommar, satc premiär och p&l. Kan det bli annat än bra?

Sista måltidenInnan jag åker till Umeå och släkten. Är tillbaka på söndag och gör stan osäker igen.

Fina ting

Enkla fina kort som jag och mamma fixat ihop. Precis som bröllopet kommer vara, enkelt men fint.

+ Syréner som är min favorit blomma.

Helena ElisabethKyrkan där jag döptes och som mina föräldrar nu ska gifta sig i 9/8 - 08. Den står i gammlia i Umeå och det var länge sen jag var där så det ska bli roligt att få se den igen.

Jag och mamma har varit på stan under eftermiddagen, på jakt efter inbjudningskort och kläder till mamma. Hittade en mycket fin längre topp som kommer passa bra till hennes kjol. Med en sjal till så kommer det bli jätte bra. Uppklätt men inte för pråligt, precis som hela bröllopet ska vara. Det kommer bara bli för de närmaste, ett enkelt och fint bröllop.
Känns bra att säga att mina föräldrar ska gifta sig också, lite ovanligt.

Nu ska jag pilla med inbjudningskorten. Det var svårt att hitta några där det inte var massa glittriga hjärtan och brudpar på. Så vi gör egna fina. Synd att jag skriver som en kråka.

If You're Into ItFlight of the Conchords - If You're Into It

Ok, en till. Bara för att de är så bra!

How 'bout him
In the nude?
If that's what
You're into.
In the nude in front of you
Is that what you'd wanna view?
If it's cool with you
I'll let you get naked too
It could be a dream come true
Providing that's what you are into
Is that what
You're into?
Him and you
In the nude?
That's what he's prepared to do
Is that the kind of thing you think you might be into?

Flight of the Conchords

Vad var det jag sa tidigare? Om man inte går in med höga förväntningar att sverige ska vinna hela skiten så blir man glatt överraskad när det går bra och jag hade inte suttit och gråtit om vi förlorat. Känns som jag hittat en hundring på gatan helt oväntat, jag hade inte saknat den om jag aldrig funnit den eftersom jag inte vetat om nått annat.
Jag pratar självklart om sverige - grekland som hade Ernst Kirchsteiger okända grekiska broder i mål.

Annars är det härligt att höra allas planer om att åka jorden runt och hit och dit. Jag själv är fast i Östersund minst 2,5 år till innan min utbildning är klar, hoppas det finns nån som fortfarande vill ut och upptäcka världen med mig då. Annars får jag skaffa nya vänner haha.
Men det är roligt att många faktist ska åka, jag förväntar mig daglig uppdatering med många, många bilder. Jag måste ju få drömma här hemma också.

Jesper introducerade dessa pojkar i går, Flight of the Conchords. Ett humorpar ifrån Nya Zeeland. Tyvärr har jag svårt att hänga med otextat eftersom min engelska inte är 100 %, men denna låt hänger t om jag med på...Flight of the Conchords- Business Time

Fotbolls EMNu ska jag till Jesper och se öppningsmatchen för sverige i EM mot förra ems vinnare grekland om mitt minne inte sviker mig. Jag hoppas vi inte förlorar allt för mycket och helts vinner.

Yoga var jag på tidigare i kväll och det var skönt, för när man går därifrån har man mer energi än när man kom dit. Sånt gillar jag.

Studenten

I torsdags var jag och firade vänner som tog studenten, det här är lite kort som togs den dagen...


Studenten som väntar på att få springa ut...


Min vän Fredrik


och Nina...


Jag och Jonathan satt och kollade på flaken.


Sen bar det av till motagningarna, här på Fredriks. Jag åt tills jag höll på att spricka, gott var det!


Kl 00.00 är det obligatoriskt att kolla på studenterna på Rådhustrappan. Kan bara säga att vi röjjde mest förra året på våran student!

En otroligt varm och solig dag med underbara människor.

<3

Fast här är min riktiga kärlek...


Jonathan & Jag

FörälskelseJag är kär... fast de var svinaktigt dyra och ett nummer för små.

Men kärleken är blind.

-

Jag hatar att känna mig ensam...

å n g e s t

Intrigerna rasar vidare

Jag kommer inte behöva köpa några böcker i framtiden, fast jag är en obotlig läslus.
Eftersom alla bloggars intriger och bråkande ger bra underhållning haha. Jag kan sitta bakom min dataskärm och garva åt alla kids som tjafsar och tycker synd om sig själv för att nån annan tjänar bättre.

Underbarast är ändå all smutskastning. Imorse så hade "fanny" ringt in till "blondinbella" när hon pratade i p3 och frågat vad hon tyckte om "kissies" härmande av henne. Åh att dom orkar!

Men de tjänar ju massvis av pengar på det, precis som författare gör på sina böcker. Så jag undrar om allt är lika påhittat som i en bok? Vad är värklighet av allt som skrivs och vad är fejkat, det kommer vi läsare aldrig få veta. Men underhållna bild vi haha.

Inga fler tunga böcker kommer bli hemburen av mig, jag har ju bloggvärlden. Det enda som saknas är ett mord nu...


Bikini

Zooma

Denna bikini från Ellos skulle jag helt klart köpa om jag nu skulle köpa en bikini i år. Men eftersom 250kr + frakt kan läggas på annat mer nödvändigt och att jag redan har fina bikinis i garderoben så får det bli nej.

Jag lyckas nästan lura mig själv...

Tält


Så var tentan avklarad och det kändes riktigt bra. Nu kan jag förhoppningsvis börja termin två men allt avklarat. Det skulle vara jätte skönt att ha allt klart,

Jag ska kicka upp Jonathan ur sängen och åka iväg på rusta för att kika på detta tält inför peace and love, det var lagomt billigt och värkar bra.

Sen får vi se vad dagen bär med sig.

HemfärdSnart ska jag och Jonathan bege oss mot stan. men först håller han på att städa ur och fixa lite på sin nya bil. Han åkte igår ned till Västervik, ca 85mil enkel väg och hämtade hem denna bmw. Forden är tyvärr inte så tillförlitlig längre, den startar när den känner för det.

Så en ny bil stod högt upp på jonathans önskelista när milersättningen kom ifrån försvaret. Så igentligen är det våra skattepengar som finasierat denna bil haha, så jag äger en liten liten del av den. Tror inte Jonathan skulle hålla med mig om jag påpekade detta faktum för honnom.
Det ser lite roligt ut när det står 3st bmw på gården + en ford och en jobbbuss. Samlare på bilar?

Imorgon är det tenta och läkar besök som står på schemat + lite häng med folket hoppas jag.


Bilder från helgen

Eftersom solen inte behagar att visa sig idag så känns det bra att bli påmind om dagarna som varit med underbart vackert väder. Bilder från Duved som jag fortfarande är i. Åker hem ikväll för att skriva mikrobiologitenta imorgon, sen är det sommarlov till den 2a September!


Jonathan cyklar enhjuling, förstår inte hur han kan hålla balansen!


Babe


Jag har inte vant mig vid de nya glasögonen än...

 
Jag posar på stranden för allt jag är värd, pappa i bakgrunden.


Bildbeviset på att jag badade! Känns bra med snötäckta fäll i bakgrunden...

Bad

Jag lever, men är mest ute i solen hela dagarna. Måste ju passa på! Imorgon kan det lika gärna snöa..

Jag badade för första gången på typ två år idag också!

Dagen efter...

studenten har nu kommit och jag har just nu 139 olästa inlägg på bloggkoll. Någon har ju haft mer itllgång till en dator än jag iafl haha.

Jag är i Duved, jag och jonathan åkte upp i morse och här är det lika soligt som i stan, dock blåsigare.

Gårdagen bjöd på en hel del. Men just nu orkar jag inte lägga in bilder och skriva så det får bli senare. Nu ska jag ut i solen.

Sjung om studentens lyckliga dar

Lisa ringde och väckte mig imorse, tur det eftersom jag hade ställt väckarklockan men inte tryckt igång den. Ute på altanen håller jag och katten att smälta bort 9 på morgonen. Det kommer nog bli en lika varm dag som när jag tog studenten förra året, har aldrig svettats så mycket som på vårat flak under 3 timmar.

Iafl kan jag höra musiken och skriken ifrån flaken, glädjefnatten har börjat för studenterna och för oss andra stressen. Men jag ska försöka hinna med allt planerat på ett vettigt sett utan att dö på kuppen.


Dessa krabater kommer snart få hänga runt halsen på tre lyckliga studenter, Nina, Torbjörn och Fredrik. Ska bara försöka hinna ge dem innan jag måste springa vidare.

Så nu ska jag på med klänningen och trampa i skorna, dagen börjar och mitt första stopp är wargen, sen vct.

Fiasko igen?Överallt skrivs det om det stundande fotbolls em för herrar. Alla tror som vanligt att sverige kommer ta guld lätt som en pankaka. Det spelar ingen roll om det är fotboll eller nått anant, tex schalgern.

Alla förväntningar är på max och varje gång blir vi lika besvikna när det inte går om vi vill. Om man tittat på statistiken över herrarnas em resultat sen det startade på 50 talet så har vi knappt kommit till slutspel varje gång och som bäst en kvartsfinal. Och varje gång kommer vi vinna tros det.
Kan vi inte ha rimliga förhoppningar så behöver vi inte ha stora rubriker med ordet fiasko på löpsedlarna dagen efter. Allt som blir bättre än ur från gruppspel kan vi ju bara glädjas över då.

Smälter bort

Tror det är värme rekord i Östersund, det går ju knappt va i solen!

Låg ute på gräsmattan mitt på dagen och jag formligen flöt bort. Efter en dusch och ombyte från bikini till sval klänning begav jag mig mot stan för att äta på Ragnars med Lisa. De har supergoda sallader med en massa gojs. Me like!


Lisa och salladerna.

Fick otroligt nog nästan i mig hela, men det som var mer otroligt var att jag fortfarande håller mitt löfte om att sluta spendera pengar på onödiga saker, så som kläder och skor.
Men dock inhandlade jag tre mjukisdjur som ska delas ut imorgon till tre av de som springer ut. En sjukt stressig dag det kommer bli imorgon.

Schema:

kl ? - träffa folket
kl 11.30 - Wargen springer ut
kl 12.30 - VCT springer ut
kl 13 och frammåt - se på flakåkning, kanske åka upp till PCs utspring.
kl 16 - åka till Sofias motagning och överlämna present
kl 16 - åka till Fredriks motagning och käka + festa
kl ? - åka till Ninas motagning och överlämna present
kl ? - tillbaka till Fredrik
Sen är jag öppen för förslag

Det kommer bli en underbar dag, med sol och +26


Heaven's On Fire


KISS - Heaven's On Fire

I look at you and my blood boils hot, I feel my temperature rise
I want it all, give me what you got, there's hunger in your eyes
I'm gettin' closer, baby hear me breath, ha ha ha
You know the way to give me what I need
Just let me love you and you'll never leave


Kan sommaren börja nu?

Glass i stora lass

Har just ätit frukost och lagt min på en solstol på min gräsmatta och njuter av solen. Samtidigt som jag mumsar på magnum strawberry white.
Jag är ett schokladmonster av naturen så jag hade inte några höga förväntningar när mamma kom hem med denna glass. Är en vanemänniska som oftast äter samma glass. Men eftersom gb slutat med min favorti, magnum strut så måst ejag ju vågra prova nått nytt.

Solen steker idag med, blir så där lycklig att jag blir brun och får färg istället för att se ut som ett åkerspöke. Och vad passar bättre än glass när man ligger och solar? + en massa vatten så klart.

Dagen är inte så jätte planerad förutom pluggning inför tentan på måndag och yoga ikväll. Får se om det blir häng på stan med en glass ihanden tillsammans med Lisa, eller om jag stannar kvar på min gräsmatta. Just nu känner jag mig sådär sjukligt trött igen, eftersom jag itne tränat på två veckor. Dags att börja komma igång igen.


Student

Har ju varit bortrest de felsta dagar av de två senaste veckorna. Så jag har missat studenternas mössor och uppladdningen på Österäng.
Ikväll tog jag igen det lite, var och hälsade på Fredrik på österäng där han satt med sin klass med mössorna i högsta hugg. Jag och Lisa kände oss lite utanför haha, funderade på att ta på våra egna mössor och hålla för 07. Det värsta var ju om folk trodde vi var 90s haha.


Folk ur Fredriks klass, Fredrik och Lisa


Yes, för det var ju jag som körde


Jag och Sofia

Men efter lite skrattande åt polisen som gick runt och försökte få syn på sprit och allas snabbt undangömningar åkte jag och Lisa till henne för att se Nile City. Underbar svensk humor, dvs noll.

Lycka är att gå i shorts på kvällen och inte frysa. Lyckan kommer hålla is ig flera dagar nu.

Nu säger jag god dag till min säng.

 

Träning

Åh första gången på 3 månader som jag kunde träna utan att ta hänsyn till min onda vänster hand och få se på vissa övningar utan att delta. Känns härligt att inte vara "handikappad" längre. Tänk vad förhindrad man blir av att en sak gör ont, att jag inte ens kunde klämma ut tandkräm ur tuben pga smärta.

Men nu är det över! Tack vare en kortisonspruta.

Och jag kunde ge allt på min spinning, pulzbål och strech idag. Vi var utomhus på allt utom spinningen. Det var sjukt varmt och jag mådde nästan illa. Men jag ska inte klaga på värmen, börjar få upp en hyffsad bränna.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen möta upp Lisa.

Tekniska problem

Tydligen har blogg.se haft tekniska problem därför har mina inlägg varit konstiga och vägrat publicera sig. Men nu ska det funka.

Btw så är jag tebx i Östersund

Snygg bild?De ville ju ha en bra bild, undrar om denna duger.

Dagen som gått

Sol sol och sol + lite blåst har det varit idag. Startade med moln som klarnade upp till blå himmel och jag passade på att steka på altanen hos Jonathan i bikini medan han jobbade.Jonathan uppe på den vingliga byggställningen. Jag skulle aldrig någonsin klättra dit upp. Höjrädd som jag är.Här var min plats mitt bland alla brädor och utdragna spikar.

Har varit i Åre och köpt daimglass och nu ska jag se lite tv.

Imorgon åker jag till stan och Jonathan till sveg på jobb. Vardagen flyter på och jag trivs.

New York GrooveÄlskar kvaliteén på youtube klipp som är äldre än 2000. Detta är Kiss - New York Groove från 1979.

LA inkSitter och kikar på LA ink. Tatuerarna är inte alls lika cool som de i miami ink, men jäklar vad de kan tatuera. man blir ju så sjukt sugen på att själv fylla sin kropp med konstverk och minnen.

Men jag är rädd att när jag väl börjar, kommer jag inte kunna sluta. Dock ska "carve youre name into my arm" sitta på min vänstra underarm om inte en allt för lång tid.

sol?

Idag är det också + 20 som igår, enda problemet är att det är ingen sol och jag kan inte gå utan tjocktröja ute för att slippa frysa.

Vill mest bara krypa ned i ett varmt bad en stund, men i Duved är det inte kommunalt vatten och en vattenberedare orkar inte med sånna saker. Det får vänta tills jag kommer hem på måndag eller tisdag.

Känns lite surt när alla andra bloggare skriver om den +30 gradiga värmen och strålande sol, medan det hotas med regn hos mig. Är det inga fler som bloggar ifrån norrland? Vi kanske måste slänga ut lite kylskåp i skogen för att få upp värmen haha.

Annars dricker jag MER apelsin och ska föröska plugga lite, mikrobiologi tenta om en vecka. Men mest kikar jag nog på när Jonahan spelar gta IV.


matrix reloadedEn underbar film med en av de bästa dialogerna jag sett på film. Rapp men endå går allt i slowmotion. En film helt i min smak, me like it!

Det roliga är ju att den är ifrån 2003. Specialeffekterna som t ex i scenen när han slåss mot en massa smiths, så ser det ut ungefär som på dagens tvspel. Utvecklingen går frammåt.

Talet som Morpheus har i grottan inför alla invånare i Zion, det talet använde jag i mitt intagningsprov till estet teater. Som jag senare blev antagen till, men efter många om och men så blev det teknik, virtuell design. Vägarna är outgrundliga.
Så slutar man på sjuksköterskeutbl, från teater via teknik. Jag gillar när det svänger.

RSS 2.0