BKB Dam

Så var man medlem i BKB DAM. Det känns väldigt roligt och utmanande. Fotbollen sitter i ryggmärgen men det gör inte konditionen. Den måste dammas av plockas fram snart haha.
Vi har hunnit med en träning och enskilda fotograeringar + försäljning av lotter och matchbollar. Inte illa för att enbart vara ett två träningar gammalt lag.

När mitt huvud inte är fullt av fotboll så är det skolan som gäller. 8.30-17 varje dag hela veckan sen är det två veckors föreläsningsuppehåll innan karusellen drar igång igen.
Jag har även fått min praktikplats! Jag ska vara på lungavdelninen, en avdelning jag inte hade valt själv om jag fick välja helt själv eftersom jag är mest sugen på kvinna/barn just nu. Men allt är bättre än strömsund som inte funkar rent livsmässigt och remonthagen med en massa rehabiliteringar av stroke och höftfrakturer. Så det kommer nog bli jätte bra! Ska gå in med den iställningen iafl.


Personlig almanacka


Snälla tomten, ett presentkort hos personlig almanacka skulle ligga fint under granen.

Vindarna vänder

Jag tror vist att livet har vänt i rätt riktining nu efter en lång lång uppförskacke. Det känns kanon!
Klarade den individuella eximinationen idag och fick mitt första A. Jag är väldigt stolt över mig själv! Jag försöker alltid göra mitt bästa i skolan och sen får det räcka så långt det går. Man kan inte göra mer än så.

För att fira ytterligare 7.5hp lunchade jag och Anna Tacos och sen var det lussekatter, glögg och knäck hemma hos mig innan jag mörbultad segade mig upp till jobbet. Jag har en fruktansvär träningsverk i lår, armar och bröst. Så går det när man försöker allt man kan i bodypump.

Kvällen har enbart ägnats sig åt det underbar känslan av att inte ha några måsten tillsammans med honey.

Träning


Doesn’t Matter – Mamad Voltek pulslåten på bodypump release 71

Har fått en fix idé att börja spela fotboll igen och med det krävs en rejäl ökning av antal timmar på gymmet. Nu ska det kommas igång om jag inte ska skämmas ögonen ur mig på torsdag. Vilket jag kommer göra eftersom dagens ansträning på body pump inte kommer ge mer än träningsvärk tills på torsdag då jag ska träna med Bk Björnen Dam. Ett lag för avdankade förbollsspelare som vill sätta igång igen.
Jag har inte rört en boll sen jag var 16 dvs ett antal år sedan nu. Men jag vill och ska iafl försöka!


Gåvor med eftertanke
Dessa saker från Rädda barnens designshop skulle jag mer än gärna hitta under granen i år. Det tar ju inte emot direkt att en stor del av summan går till just rädda barnen.

2 advent

Ojoj, dagarna rullar på. Vad har hänt sen sist?
Det har kokats knäck för första gången som förövrigt borde ha kokats längre. Jag och Jonathan var ute hos Nina som var hemma på snabbvisit mellan Ecuador och Kanada igår. Det bjöds på tacos, spel och tillslut utgång med glatt folk. Sedvanlig dans på g3 innan ögonen sviktade och jag längtade hem till min säng.

Idag har det varit en massa skidskytte på tvn och storhandling på maxi, älskar den affären. Mat + pryttlar, det kan inte bli bättre.

Morgondagen blir vigd åt att göra klart min arbete inför eximinationen på onsdag.

Pepparkakshus

Igår blev det spring till skolan eller rättare sagt biblioteket för att få lite sökhjälp med att hitta en vetenskaplig artikel till min individuella exemination. När jag nu har kunnat bockat av den punkten från att göra listan känns allt mycket bättre. Kom också igång med resten som ska fixas inför nästa onsdag då det ska redovisas och sen är denna kurs avklarad.

Vid 17 mötte jag uppe min lillebror och hans flickvän för en timmes klättring. Det var nice att det inte var några andra än vi där så man slapp känna sig så dålig i jämförelse med proffsen haha.


Fredrik och Emma

Efter det mötte vi upp Jonathan som slutat jobba och åt på donken innan vi skjutsade hem fredrik och emma. Vi for också förbi maxi och handlade lite smått och gott + ett pepparkakshus(!). Det skulle självklart sättas ihop på en gång.


In progress...
Mycket fint blev det!

Nu ska vi tvätta och sen ska jag fortsätta med pluggningen. Senare ska jag tvinga Jonathan att baka knäck och lussebullar och ikväll blir det basket med Anna förhoppningsvis.

Skidskyttepremiär!Jag och Anna pälsade på oss allt vi hade, packade ryggsäckarna med extrakläder och fika i innan vi begav oss mot skidstadion för world cup premiären av skidskyttet som inte hade kunnat börja bättre. Helena Jonsson 1:a och ACO 2:a och jag och Anna kommer nog tappa röst av allt hejande.
Det enda som mörkade ned det hela var ett gäng packade 30-40åring som halsade vodka ur deras flaskor, rökte, ramlade och allmänt förde ett jäkla liv innan polisen eskorterade ut dem.
Jag skämdes för dem, vilka fullkomliga idioter på ren svenska. Ibland är det pinsamt att vara människa. Det är aldrig ok att uppföra sig så bland andra människor, visa respekt och hänsyn! Speciellt på en familjefest som detta spektakel är. "Vuxna" borde ju veta bättre och föregå med gott exempel?

Annars har dagen varit bra, jag och min grupp hade den sista eximinationen innan det individuella som gick jätte bra. Tummen upp!

Jul

Julkänslan infinner sig för fullt. Snön täcker marken ute och julpyntet inne. Cult gör otroligt fina julsaker för oss som inte gillar tjocka tomar med skägg, smaken är som baken.

Julkorten är snart färdigskrivna och förhoppningsvis hittar fram till sina mål såsmåning om. Men nu ska jag sova då det är dags för den andra eximinationen i denna kurs av totalt tre.


Florence ValentinI fredagskväll fick jag äntligen se bandet jag missade på årets upplaga av storsjöyran, florence valentin som spelade på club corazone.

Det var en fantastisk spelning med mycket glädje, dans och kämparanda. Euforin var total tills en överförfriskad tjej fick för sig att hoppdansa med en flaska öl i handen var en bra idé. Naturligtvis lyckades hon spilla ut den innanför mina precious stövlar.


RSS 2.0