BondEfter 23minuters reklam satte nya bond igång kl 00.30. Förutom att tre huvuvden täckte halva bioduken så var det fantastiskt.
Men ett tips! Se den föregående bond filmen innnan, jag har inte sett den sen den hade biopremiär och hade svårt att hänga med i svängarna ibland. Intriger så det står härliga till.

Nu bär det av mot Duved.

Quantum of SolaceSnart är det dags, bara några timmar kvar till 00.07 och jag ser grymt fram imot premiären av nya Bond!
Jag har aldrig aldrig aldrig förut gillat bond förut. Mycket kanske för att jag avskyr Pierce Brosnan och det var han som axlade rollen som Bond under mina första levnadsår. Därför hade jag inga högre förväntningar när Jonathan släpade mig till förra bondfilmen när den hade premiär.
Men jag blev fast. Daniel Craig tycker jag är underbar i rollen, lagomt cool och kaxigt. Riktigt fulsnygg.

Därför ska det bli ett sant nöje att sjunka ned i biostolen inatt.

This is Halloween


Nightmare before christmas - This is Halloween

Måste ju haka på trenden med att skriva nått om stundande halloween. Jag gör det med ett klipp från en av mina absoluta favorit filmer, nightmare before christmas. Det är introt på filmen som är klart sevärd! Speciellt i dessa tider och fram till jul.

Har också hunnit varit på skolan och tränat på tagit venprov, katetersättning och injektion inför eximinationen på onsdag. Känner mig säker och lugn så det kommer nog gå bra. Gäller bara att komma ihåg och kolla datum och hela förpackningar hela tiden, jag glömmer lätt det.

Nu ska jag fortsätta på min rapport och forhoppningsvis skriva klart de 9 frågorna inför den idag. Sen blir det jobbet till 19 och sen bio inatt. Premiär på nya bondfilmen ni vet. Woho!

OnyttigFinns det något godare än perfekt friterade strips med mycket krydda? Ja självklart det gör när jag tänker efter men gott är det iafl! Svullade lite onyttigt till lunch eftersom jag glömt matlåda, det blev chikybits och strips, mmmm. Sjukt onyttigt men ibland kan man väll unna sig.

Ska fortsätta min dag med föreläsning om pedagogik strax. Sen ska jag springa och hämta ut biljetterna till Bond premiären 00.07 och ta reda på om det är i natt eller imorgon natt.

InjektionDet här pysslar jag med just nu. Att lära min injicera läkemedel muskulärt och i huden. Är ltät svimfärdig då det är så mycket att tänka på. Själva stickandet är inte svårt, men att komma ihåg göra alla förberedelser i rätt ordning osv osv.

På eximinationen får vi antingen göra en katetersättning, venprovtagning eller injektion. Det är mycket att hålla reda på.

OlyckaLäste om denna olycka idag på våran nättidning. Men jag reflekterade aldrig över att det var någon jag kände som kunde ha kört. Men det visade sig vara Jonathans kusin som körde tillsammans med en gammal klasskompis.
De hade en makalös tur efter ha väjt för en älg och voltat runt och klaras sig helskinnad förutom klasskompisen som fick en bruten handled. Tur var väll det!

Done

Nu måste jag medge att jag ger upp pluggningen idag. Har tillbringat dagen med att fortsätta skriva på min ividuella rapport om stroke och alzheimers. Eller rättare sagt få ihop matrialet jag sa skriva min rapport om sen. Jag har skrivit 4 sidor så här långt och har mycket kvar, och den slutliga rapporten får max vara 6sidor och det jag har skrivit nu ska vara med på max en sida. Har aldrig haft problem med att jag har för mycket material förut haha. Men hällre för mycket än för lite.

Istället ska jag ägna mig och Natalie ett tag som ska komma hit. Snacka lite skit är aldrig fel.

Diskoteksbranden

Det slog mig idag när jag kollade in aftonbladet som vanligt att det är imorgon 10 år sedan Diskoteksbranden i Göteborg där 63 ungdomar miste livet och 200skades varav 50st svårt.

1998 var jag 10 år och för första gången insåg jag vad som kan hända i min omvälrd. Min värld blev större än gården jag bodde på och jag började relfektera över händelser.
Idag är jag 20år och nyheterna om x antal döda i några andra länder tyvärr flimrar förbi mina ögon lika lika fort som de kom. Det är hämskt vad man blir luttrad och tyvärr inte bryr sig lika mycket.
Men jag minns branden, om alla ungdomar och sorgen som kablades ut, och jag kände med dem.
Tänk vad livet kan förändras på ett ögonblick, jag beundrar alla ungdomar som har styrkan att gå vidare och glädjas åt vad livet har att ge, trots ofattbara motgångar.

Ett bildspel om branden finns att se här med några av de som överlevde.

Julbelysning?Igår när jag cyklade till postlådan för att posta två paket till vinnare av mina auktiner på tradera såg jag den första ljusslingan på en blakong.

Det är ju bara oktober än!

Jag tycker det är supermysigt med alla ljus och jukpynt. Men snälla rara, inte en dag innan första december. Annars vill du ju kräkas när julafton väl kommer.
Snart kommer julmusiken gå nonstop i affärerna och jag inser att jag aldrig kommer kunna jobba på en affär iafl.

Hej mitt vinterland...

nu är jag här.Jag blev lite paff när jag drog upp min rullgardin och möttes av en vit syn. Nu åker fjällräven snart fram!


MåndagKom precis ur en varm och lång dusch. För en frusen person som mig är duschen en utav mina topp 5 favoriter. De andra är: tv/film, sängen, datorn och godis. Har jag någon av dessa fem för stunden är jag för det mesta nöjd. Lika enkel att tillfredställa som ett barn haha.

Hade en relativt lång dag på skolan. Från 10 till 17 hade vi föreläsning om demens och mest om Alzheimers som är den vanligaste demenssjukdomen. Jag förstår inte att många får jobba innom äldreomsorgen utan att veta vad dessa sjukdomar innebär eftersom många äldre personer lider av denna hemska sjukdom. Jag blev mycket klokare iafl.


Demens i ett nötskal

Innan skolan var jag på remonthagen för att lämna ett B27 prov. Vet inte rikigt vad det ska visa, mer än att det är någon(några?) gener de ska kolla på pga min reumatiska sjukdom.

Juvenil spondyloartropati är en grupp av sjukdomar som påverkar leder (ledinflammation = artrit) och senfästen (entesit). Den drabbar framför allt de nedre extremiteterna och i en del fall bäcken och ryggleder.
Ibland börjar symtomen efter en bakteriell infektion i mag/tarmkanalen eller i urinvägar/underliv (kalls då för reaktiv artrit). Sjukdomen är påtagligt mycket vanligare hos personer som har HLA-B27 på ytan av sina celler. HLA-B27 är ett äggviteämne som fungerar som en genetisk markör och som av okänd anledning ökar risken för att utveckla sjukdomen.
Förekomst av vissa kliniska fynd vid debuten och svårighetsgraden av sjukdomen kan skilja sig mellan barn och vuxna, men juvenil spondyloartropati kan också börja på samma sätt som hos vuxna. Ledgångsreumatism hos barn (juvenil idiopatisk artrit, JIA) inkluderar också juvenila spondyloartropatier.

Jag gillar google haha! Då vet jag att provet är för att se om jag har just den reumatiska sjukdomen, Juvenil spondyloartropati.

Efter min vistelse på akuten i fredags är min vänstra arm så pass blå att hon inte ville sticka där. Men nu är min vänstra arm ännu värre färgad av två försök att sticka. Ser ut som jag är en sprutnarkoman.


Vänster armbågsveck


Höger armbågsveck med sitt tre dagar gamla blåmärke. Det som ser mörkare ut på bilden.

Hon lyckades tappa mig på blod iafl. Tur var väll det.

Sprang också omkring på stan under lunchrasten för att reklamera min lösögonfransar som gick sönder innan de en han komma ur förpackningen från make up store. Lite besviken blev jag eftersom jag skulle ha dem på cocktailpartyt i lördags.
Tyvärr fick jag inga pengar tillbaka, men ett presentkort på hela summan + för limmet som jag aldrig öppnade. Nu ska jag bara bestämma vad jag ska handla istället.
Nått tips vad jag ska handla på make up store?

Fler och fler bilder börjar ploppa upp från i lördags. Du kan kika på några här
Jätte fina var vi.


Girlsen + Tobbe


Sandra, Sanna och Jag


Jonathan och jag


Myshäng i soffan

Nej nu ahr jag missat alldeles för mycket av färgan!

Maskerad


Mio och Jag, lika snygga som alltid

Lördagskvällen var mycket trevlig med alla upklädda och massor av nice folk. Tack Fredrik och Jesper!

Blev lite ledsen att mina ögonfransar gick sönder INNAN jag tog ur dem ur paketet. Så jag ska försöka reklamera dem idag till make up store. Som tur var fick jag låna en mask av Jesper och sen var jag glad igen.

Söndagen blev efterlängtade sovmorgon och filmtittande med honey. Vi traskade också förbi stället där min förhoppnignsvis blibande lägenehet är. Behöver bara ett godkännande och sen är bollen i rullning! Hoppas hoppas!

Nu ska jag till skolan och lära mig nya saker.

LösögonfransarDessa fransar från Make up Store tänkte jag bära ikväll. Det är modell punk och jag tycker de kommer passa perfekt till klänningen och vara snyggare än mask till.

Men att försöka sig på hennes makeup kan jag ju se mig i himlen efter haha. Coolt ska det bli.

To fire and flames

Igår kväll gick jag igenom helvetes alla eldar. Jag fick en kortisonspruta i tumleden + ryggen igår vid 11 och det gjorde tokont i tummen. Den var dubbel så stor som dens kopia på höger sida och det slutade med en spruta i rupman med smärtstillande kl 1 inatt på akuten. Sen kunde jag äntligen somna och vaknade sen utan att skrika högt i morse.
Det värsta var att värken var konstan, den gav inte med sig. Första 5-6h går det att stå ut men sen orkar man inte längre.

Nu känns det inte som knivar som far omkring lika mycket längre och jag är på jobbet, men ont gör det.

Nya bondlåten


Alicia Keys & Jack White - Another Way To Die

Läste en recension av den nya bondrullen på aftonbladet och där skrev recesenten att låten var rent ut sagt skit. Nyfiken som jag är youtubade jag den och ne, den är faktist riktigt grym!
Alicia är grymt snygg och jag gillar soundet. Lyssna och njut.

Gillar du den och kommer du också se filmen på premiären 30 oktober 00.07?

LösögonfransarJag är grymt sugen på några lösögonfransar i stil med detta imorgon. Det är tema cocktail med maskerad. Dvs klänning för moá och kostym för herrarna + mask om jag fattat det rätt.
Men nu bor vi ju i Östersund där det finns kanske 4 masker att välja på från HobbyBoden. Så varför inte lösögonfransar? STORA lösögonfransar borde räknas och risken att nån har lika dan är lite mindre än maskerna haha.

Så då var det bestämt haha.

Silence

If it be your will
That I speak no more
And my voice be still
As it was before

F**K U!Så här skulle jag vilja göra till allt och alla, speciellt mina känslor som ligger och trycker. Bara väntar på att få sätta tänderna i mig.
Önskar också att jag var lika snygg när jag gjorde det.

Yoga


Den här mannen Antony ville min yogalärare att vi skulle se och lyssna på idag efter passet. För att utmana våra fördomar och känna det vackra i sången, att sjunga från hjärtat som hon säger.
Han har en väldigt orginell röst måste jag erkänna haha. Vacker skulle man kunna kalla den.

Är väldigt glad över att jag klarade av alla 108 "grodor" idag. Har aldrig lyckats med det under ett pass tidigare, har alltid behövt stanna av och återhämta mig mellan varven. Så det går framåt.

TorsdagSå här såg det ut igår under föreläsningen omoxygenbehandling och sugning av övre och nedreluftrör. Då hade jag myror i hela kroppen och har inte alls lust att sitta sitll i 4h. Kände mig som ett litet barn som bara ville skrika rakt ut och ligga ned och gråta på golvet.
Vi har haft alldeles för många föreläsningar nu och varje dag är det nya om nya saker. Man hinner aldrig lära sig om vad jag hörde igår. Jag känner mig som Kelly i våra värsta år, speciellt avsnittet när det hennes hvuud blir som en tekanna haha för hon ahr lärt sig för mycket. Det är fullt hos mig nu också för en tid. Man måste ju hinna smälta det man lär sig.

Iafl idag hade vi seminarium mellan 8.30 och 17. Jag är inte på humör för att sitta så många timmar och lyssna på allas tre konsekvenser av åldande. Speciellt eftersom det kommer vara esamma svar som alla har på de 26 frågorna jag skrev klart idag, dubbelarbete? Ja.
Därför prioriterar jag vitkigare saker, som att börja skriva på min rapport. Det är skönt att vara hemma istället för på skolan. Då kan jag plugga 2h, göra nått annat i en osv. Lättare att hålla koncentrationen och motivationen uppe.

Nu ska jag ta min rast och åka ned på affären och köpa ingredienserna till maten ikväll Tänkte fixa lisas spagetti emd kyckling hon bjöd på i fredags, det var supergott. Jag ska också köpa frimärken till paketen jag ska skicka iväg till vinnarna på mina auktioner på tradera som gick ut igår.

Hopp.


7 sanningar om mig själv

1. Jag är en tidsoptimist. Spelar ingen roll om jag kliver upp 2h innan bussen går, jag får likt förbannat springa för att hinna med. Så det slutar med att jag kliver upp 20min innan, då måste jag skynda mig hela tiden och hinner dit i tid.

2. Jag är hypokondriker i viss mått. Speciellt när jag har ont och inte vet vad det beror på, då är det cancer och asl för fulla muggar.

3. Jag tar hårt på saker och ting. Jag kan inte bara avfärda saker som berör mig på gott och ont. En elefant glömmer aldrig.

4. Jag är konflikträdd och har separeringsångest. Jag får panik vid minsta antydan till att jag kan mista någon.

5. Jag har svårt att komma ifrån känslan av efterhängsam hundvalp när jag förösker få kontakt med folk.

6. Jag är väldig social och pratar gärna för mycket och för ofta.

7. Måste avsluta med två saker, lat och nyfiken. Till bristningsgräns.

Vad är dina sanningar?


Kronisk smärta

När man får ledgångsreumatism är det vanligt att

  • man har värk i lederna, på både sidor av kroppen
  • man känner sig stel och öm när man rör sig, särskilt på morgonen
  • lederna blir svullna, ömma och ibland varma
  • man är trött

Det enda som inte gör att jag får denna diagnos är att jag enbart har inflammation i vänster hand och inte på höger. En sån liten detalj gör att jag lever i ovissheten och ångesten är konstan. Värre och värre senario spelas upp inför mina ögon. Fan!

Anledningen till att jag tror jag har det är att jag nu fått samma smärta i ryggen, svanken. Jag har haft barnreumatism men är numera avskriven pga att jag inte haft fler besvär än ett knä sen 11 års ålder och ömmande tumme. Samma jävla tumme som vägrar sluta göra ont fast jag fick en kortisonspruta förra veckan i handleden.
Jag hatar att jag inte får veta vad jag lider av, ett massa slussande mellan specialister genom åren. Tror det knappt finns en avdelning som inte har min journal om jag ska överdriva lite.
Men jag är så jävla rädd, jag vill veta varför jag har ont och mest av allt slippa ha ont och kunna använda v. hand och böja på ryggen.

Just nu faller jag under kategorin jag vet inte till överandsträngdled och genom det inflammation. Men i ryggen också?

Jag vill veta! Och när räknas inflammation som kronisk, jag har haft ont sen i maj.


Drömmar


Dessa ursnygga skor från Bianco kan få flytta hem till mig. Just detta par tävlar jag om i Kellys blogg när man kan vinna 500kr i presentkort på Bianco. Det skulle vara välbehövligt tillskott till en fattig studentkassa.

Annars om jag inte drömmer om skor kollar jag på House förut. Jag blir lika irriterad varje gång då man får följa den spännande kampen om att hitta rätt diagnos. Men när den väl ställs så pratar de en massa termer och vips är personen frisk. Man får aldrig veta vad den led av och hur de fixade det.
Jag blir lika arg varje gång och jag kan endå inte sluta titta. Serien har något som inte andra serier har. Tror det har nått med House personlighet haha.


Dagen i ord

Denna dag har börjat och fortsatt varit bra. Jag hoppas det håller i sig även ikväll.

Morgon:
Att vakna till sol är alltid en glädje och får mig på bra humör direkt. Jag vaknade 2h innan utsatt tid jag skulle träffa min kursare på skolan, dvs jag han duscha och käka frukost i lugn och ro.
Fick springa till bussen men eftersom jag trodde jag missat den hoppade jag på en annan och trodde jag skulle komma föresent. Men det visade jag var där precis på minuten, tajming.

Dag:
Att fixa arbetet gick fortare än väntat och det var skönt. Nu ska det bara renskrivas och lämnas in. Ryktet började sprida sig om att tentaresultatet skulle komma idag.
Jag satt som på nålar under hela eftermiddagsföreläsning som var intressant om sår innan jag fick springa iväg och veta att jag klarat tentan! Superskönt eftersom det var enda tentan denna termin. Woho!
Vi slutade föreläsningen 1h förtidigt så jag hann med att få skjuts hem av mina föräldrar som var påväg från jobbet, alltid skönt att slippa åka buss.

Kväll:
Få middag lagad är heller aldrig fel och det allmäna lugnet av att haft en bra dag infinner sig. Nu väntar tvn och lite gotta. Lovely!
Imorgon är det nya föreläsningar.

Dagens

Humör: Trött men hyffsad på g
Gjort: Vaknat, bläddrat i tidningen, fastnat vid datorn och snart på väg till duschen.
Planer: Träffa en kursare och göra klart ett arbete och sen blir det föreläsning till 17
Ser på: Min almenacka

Lyssnar på: Blåsten utanför
Läser: Papper om sårvård
Dricker: Bara vatten än så länge

Äter: Har inte hunnit, får vänta tills efter duschen
Bästa: Att jag hade sovmorgon
Sämsta: Att Sussie, min katt höll mig vaken en timme vid kl 6 i morse, jag hade inte hjärta att kasta ut henne
Väder: Sol + blåst


Jul?Är det bara jag som är oldschool när det gäller jul och dess traditioner? Nuförtiden så är Ikea i fullgång med sin julpyntförsäljning och i skyltfönstrerna kan du skåda julstjärnor på stan. Det är ju för fan bara September!

Men jag borde inte bli förvånad när jultidningsförsäljarna knackar på i augusti, men nån måtta får det väll vara. Snart kommer julsångerna spelas för fullt i butikerna och när det väl vankas jul är jag spyless på dem.

Så ge mig inte 34 julklappstips när jag loggar in på blogg.se, Visst jag är en liten bitter**, men jag tycker att julmusik och allt julpynt hör till December månad till och inte en dag tidigare. Så det så!

john tucker must die

DVD Film: John Tucker Must Die

Kates mamma dejtar den ena konstiga killen efter den andra och varje gång hon blir dumpad flyr de till en ny stad... Kate har börjat i en ny skola, bara en i raden av många trodde hon, och hon lär känna skolans populäraste kille - John Tucker. Kapten för basketlaget, tjejmagnet och med ett utseende mellan en grekisk gud och en modell. Problemet är att killen dejtar flera samtidigt, de tre helt olika tjejerna Heather, Beth och Carrie. Kate upptäcker detta och försöker förklara för tjejerna, som vägrar lyssna. När de väl förstår att Kate har rätt, så står hämnd på agendan.

High school-film är en genre som alltid får mig att skratta. Hur dålig alla andra tycker den är så roar den mig. Denna film hör till denna genre och gjorde mig inte besviken.
Största besvikelsen är John som är en hunk enligt mig enbart om man kapar bort hans huvud, för det är inte snyggt. Men förutom att se på hans bringa så är resten av filmen sevärd om man vill ha sig ett lättsamt skratt.

Jag och Jonathan såg denna film igår som sagt. Idag har jag hunnit haft KAD insättning och lunchat med Jonathan. Ska strax åka iväg till jobbet och göra lite nytta.

3.5år

Är det idag sedan jag och honey blev ihop. Vissa dagar käns det som en evighet och andra som det var igår. Men det låter betydligt längre än det känns haha.

Vi ska snart ut och äta efter jonathan har duschat klart. Han var ute och sprang medan jag pluggade klart. Håller fortfarande på med åldrandet och jag är ganska trött på det. Jag vet att vi blir äldre och äldre, jag vet!

Update

Jag kan ju inte skylla min tystnad på denna sida på en häftig bloggawards eller liknande. I detta sammanhang är man ju inte så jäkla cool haha. Men jag är otroligt nöjd att jag kan gå tillbaka till under studenttiden och andra tillfällen och se vad jag gjorde. Mycket smidigare än att skriva i en dagbok, lite svårt att använda ctrl + c i den. Jag gillar allmänt att skriva av mig och rensa tankarna. Respons är bara ett plus i kanten.

Det som har hänt sedan onsdags i mitt liv var för Björn, Måns, Zoran och Özz på folketshus.Helt galet och sjukt roligt. Me like it!
Natalies pojkvän hade tjatat i månader om denna show och hade lyckats fått biljetter längst bak längst in. Lite skadeglada vinkade vi från rad 2. Ibland har man tur och jag tackar för det.

Özz öppnade föreställningen med otaliga skämt om sex och kurder, hans tirumfkort. Även de på rad 1 fick sig en känga showen igenom. Det märks att han är rutinerad och är smidig på sina övergångar.
Därefter kom Zoran. En utav ynglingarna som har talangen men inte rutinen. Han lyckades bra med funderingar över livet och skillnader mellan folk. Han försöker vara coolast av alla och bjuder inte så mycket på sig själv. Men skratt fick han tillbaka.
Måns fortsatte ta hand om oss efter pausen. En otrolig rutin gör att allt känns så påhittad för stunden fast det är mycket tankeverksamhet bakom det. Han var mycket roligare än jag trodde. Han drev med de yngre i ensambeln och fortsatte på Özzs bana.
Sen kom stunden alla väntat på, Björn. Tyvärr var det han som levde upp minst till förväntningarna. De första 5, 10min fick han knappt nått ur sig men sen tog det sig med mer eller mindre osannolika historier. Grabben har en otrolig talang och hans styrka just nu är sin teater förmåga. Hans kroppspråk var mycket roligare än hans historier. Just nu är han endå bäst på att mima och dansa till musik. Men det kommer nog.

Roligast var i början när de informerade omfotoförbudet. Men vi fick ta kort några minuter i början, så fort Björn rörde på sig så följde alla kameror efter haha. Måns försökte få några kort på sig genom att dra byxorna. Behöver jag säga att första två raderna bara bestod av tjejer och det var inte för Måns skull de hade kommit?

Jag har fortfarande lite ont i käkarna efter allt skratt haha. Det blev inte bättre av igår.
Då var vi hos Lisa och skrattade tillsammans med tjejerna. Hon bjöd på en underbar pasta med kyckling och jordnötter. Det var jätte gott!
Vid 00 gick vi ned på staden och försökte söka lyckan på någon utav krogarna. Problemet var att vi inte kom in någonstans där det var gratis. På g3 var det 21 och vi är ju 20, på olearys var det också stopp, 21. Men vi fick gärna gå runt hörnet till uppstairs, bara att det kostade 80kr där, 80kr mer än de flesta har, bla jag.
Så vi slutade på Harrys! Där det är 23 och vi behövde inte ens visa leg. Beskriver det något om hur åldern var där nere, vi sänkte nog medelåldern till 40.
Jag var sjukt skeptisk i början, jag skämdes om vi säger så. Mina föräldrar hade varit där veckan innan och det kändes inte allt för roligt att veta. Men!
Vi lyckades få ägaren att fixa bra musik och vi intog dansgolvet, framför baren och båsen. En två meter gång men roligt hade vi. Vi gick ju ut för att dansa och ingen ville släppa inn oss fär man kunde dansa. Så vi fick skapa oss ett dansgolv och hade skit kul. Synd jag var så trött bara pga föreläsningar mellan 8 och 17 på dagen. Men det var underbart att få komma ut. Vi får bara vänta ett år innan vi får gå ut och dansa på riktigt, fy fan säger jag för Östersund 21. vart fick de 21 ifrån? Och de klagar på att ungarna hänge rpå mcdonalds, enda stället man kommer in på.

Nu ligger jag och Jonathan i soffan och tar det allmänt lungt, jag täntke försöka mig på det Lisa serverade igår till middag. Får se vad som händer.

Suck

Suck så lätt skulle det väll inte vara. Trodde att det bara avr att klistra in min gamla kodmall men alla bilder är borta. Trodde koderna fortfarande gällde eftersom de är sparade. Suck.

Dagens i-landsproblem löst. Hittade de långt bak i arkivet!

Bite me


Jag säger bara ... BITE ME imorgon!

Trixade till mig tre biljetter som var avsedda för rullstolsburna. Men eftersom showen är imorgon så släppte de nu några av dem till de som har två ben att gå på. Så rad 2 blev mitt i en annan fullsatt salong. Lycka!

Auktioner

PS.

Glöm inte bort att kika på dessa auktioner som avslutas snart.

DS

Svårigheter att äta

Den här sötnosen har hållit mig sällskap hela dagen. Den ska vara utläst tills imorgon och jag är redan utled på ordet undernäring. De har ordbajsat i 200 sidor på nått som kunde rymmas på 50sidor. Men men.

Ska strax åka ned på stan för att möta upp mamma. Vi ska fixa biljetter till Björn c/o imorgon, en fågel viskade i mitt öra om att de släpper handikappbiljetterna till övriga och de vill jag ha till en annan utsåld show. Inte för att jag har 300kr att slänga upp, men jag vill värkligen se den.
Efterdet blir det fortsatt plugg med att lära sig hur blodprovstagning går till. Det ska jag kunna som ett rinnnande vatten till imorgon då vi ska sticka på varndra. Men jag kommer vägra att nån sticker på mig, jag är så svårstucken att ssk som jobbat i 30år knappt vill ha med mig att göra. Inte så nice att förstöra självförtorendet på någon som student redan haha.

cherry blossom


Lycka

Heja Abbe!

En tidig kväll var det jag hade planerat in efter jobbet. Att jag skulle däcka huvudstupa i säng. Men eftersom det är mig jag pratar om brukar det oftast inte bli som jag planerat.
Ikväll skyller jag på Abbes pappa, jag trillade huvudstupa in i en blogg som slukade mig med hull och hår. Bloggen om Abbe.

Jag har alltid intresserat mig av livsöden och människors styrka i svåra förhållanden. Det var nog därför jag insåg tidigt att jag ville jobba med människor. Det var teater i 16 års åldern, design i 17 års åldern, polis i 18 års åldern. Men när jag kom upp på sjukhuset prematurdel i våran stad kändes det som något föll på plats, det var här jag skulle vara. Det var min plats i livet, mitt kall.

2 månader senare ringde de en kväll och sa jag hade kommit in på sskutbildningen och jag hoppade av glädje. Jag kunde säga tack och adjö till mitt jobb på boxers kundtjänst utan sorg. Visst jag hjälpte människor, men griniga gubbar som bara tyckte allt var mitt fel och kallade mig vid diverse könsord var inte riktigt min tanke med att jobba med människor. Jag fick inte ut någonting av det. Därför var det en stor glädje när jag steg in i L huset, institutionen för hälsovetenskap hösten 2007. Där har jag tänkt stanna ett tag, jag tänker inte gå ut fören de släpar mig därifrån. Jag ska klara det.

För det visade sig vara tuffare än jag trodde. Jag hade aldrig satt min fot innom vården (förutom en skräckmånad innom hemtjänsten som 14åring) förut och allt de pratade om på föreläsningarna var grekiska för mig. Jag körde på 4 av 5 tentor första terminen. Det var inte långt borta men katastrofen var ett faktum. Det skulle aldrig gå att fortsätta termin 2 med det i bagaget. Så jag tog ett beslut. Att gå om och börja termin 1 igen på våren.
Det visade sig vara ett av det smartaste beslut jag tagit, för jag var berädd att göra allt för att uppfylla min dröm.

På förelänsningarna under våren började jag förstå sammanhangen och lärarna pratade in grekiska längre utan svenska i mina öron. Jag hade hört allt en gång förut och kunde koncentrera mig på det jag inte förstod och hade en jätte försprång. Ett försprång jag nu tappat i termin två, för nu är vi på lika villkor jag och mina klasskamrater. Enda skillnaden för mig är att jag har klarar 5/5 tentor och siktar framåt.

Men det är förbannat jobbigt, stressen ligger som en hand över dina ögon och tröttheten är konstan. Hjärnan är som en dimma och du får kämpa för allt. Ditt sociala liv är lika med noll för man orkar inte. När man väl orkar är man bortglömd och allt käns ännu tyngre.

Men jag ska klara det! Jag vill, jag kan och jag ska. Därför är motivationen en underbar morot genom sånna historier som Abbe, ett konkret bevis på vad min kunskap sen kan hjälpa andra människor. Att alla tårar kommer vara så värt det.


Pucko

Björn, Måns, Soran & Özz, torsdag 16 oktober 2008, kl 17.30

Enda sedan det släpptes datum och platser vart Björn och c/o skulle hålla sina shower bestämde jag mig för att jag skulle gå när de kom hit itll Östersund.
Av någon outgrundlig anledning köpte jag aldrig biljetter på en gång, vadå det är ju Östersund? Här är det aldrig ngot utsålt. Tji fick jag dagen de skrev i tidningen att de skulle komma om ca en månad, då kom jag ihåg att det itne avr ett halvår bort utan snart. Så jag gick in för att köpa biljetter på ticnet, de var slut. Det enda som finns kvar är spridda platser och hur kul är det att sitta själv?

Smart gjort linn.

Sleepy

Åh har haft en lång dag idag. Och den är inte slut än.Har haft två föreläsningar om stroke och ven- och kapillärprovtagning. Nu vill jag bara hem och sova ens tund och sen plugga inför metodövningarna på venprovtagning och hjälp att äta. Men jag ska jobba tills 19 och då kommer jag däcka i säng sen. Men det är bara att köra på, finns inget annat att göra.

Ska snika åt mig varmchoklad och sockerchocka mig vaken en stund till.

Step BrothersFerrell spelar Brennan Huff, en 39-år gammal sömngångare i Pablo Cruise-t-shirt som bor hemma med sin mamma (Mary Steenburgen) och gillar att läsa gamla porrtidningar i sin trädkoja. Reilly spelar Dale Doback, en 40-årig superslacker i Star Wars-t-shirt som snyltkvartar hos läkarpappan (Richard Jenkins) och fördriver dagarna med tv, trumset och night-goggles.  När deras föräldrar gifter sig och flyttar ihop blir dessa extremcurlade mansbebisar oundvikligen styvbrorsor.

Jag hade förväntningar på denna film som jag och Jonathan såg på bio igår, inte höga men endå. Tyvärr kom den inte inärheten. Den var som pissljummen cola, det är cola men fortfarande så är den pissljummen.
Flera andra filmer i genren vuxnabäbisfilmer har gjorts tex 40 years old virgin, ett ganska lyckat koncept. Det förväntade jag mig nu också, men möttes av 1.30min långt grinande av 40åriga män. Nej tack!

Body BalanceHar just kommit hem från Body Balance, nått som ska föreställa vad hon gör. Fast jag gör det nog inte lika snyggt haha. Provade träna med mitt handledsskydd för första gången och det gick jätte bra, jag har inte ont efteråt så det är bara att fortsätta.

Strax kommer Jonathan förbi och hämtar upp mig, då blir det step brothers på bio, lovely!

Beloppet Kenza tjänade på gratisbio

500*200=100000/2000=50*700=35000kr
Antal värvade medlemar * poäng hon får för de värvade = poängen hon får totalt / antal poäng som dras per presentkort á 700kr = 50st presentkort * 700kr = 35000kr i presentkort

Det slog mig att våran kära Kenza värvade minst 500 st medlemar till gratisbio.se under två dygn för att vinna månadens iphone. Men eftersom hon inte behövde en iphone fick hon superpresentkort till ett värde av 700kr st och så många som hon kunde beställa för de poängen hon hade får man anta. Hon kan ju inte få mindre än de poäng hon samlat ihop.
Alltså borde hon fått presentkort värde en iphone + för de poäng som hon samlade in för de värvade.

Någon som hängde med?

Men tänkt om man kunde få ihop den poängsumman på sitt gratisbiokonto, då hade jag shoppat slut på östersund.

Se upp för dårarnaYasmins pappa har tvingats lämna sitt hemland och försörjer sig med att köra tunnelbana trots att han är utbildad läkare (kardiolog). Yasmin vill visa att hon kan bli något viktigt i samhället, t.ex. justitieminister. Hon söker till Polishögskolan där hon träffar Elin och de båda blir vänner. Men snart tar livet flera oväntade vändningar som inte bara prövar Yasmin och Elins relation till varandra utan också deras relationer med sina respektive familjer.

Måste erkänna att jag älskade denna otroligt sinnessjuka film som visades igår på tv4. Jag har aldrig höga förhoppningar på en svensk film, de brukar vara otroligt tråkiga och långsamma med tråkiga personer. Denna var som ett lyckopiller med lite speed inblandat. Det behövs ibland.

.

Suck, hittade en massa bilder på min sk klass på en tjejs blogg nyss. Kändes lite trist att behöva fundera vart fan jag var på alla bilder som inte föreställde lektionstid.

Att det aldrig kan vara enkelt? Orkar inte med mer motgångar just nu. Fan

Gör si, gör såJag har läst senaste två timmarna i omvårdnadsboken om personlighygien. Sida upp och sida ned om tvättning och bäddning. Det ska göras si och så och på detta sätt och ibland så.
Känns rätt svårt att få in teoretiskt, sattsar på att lära mig det under de praktiska övningarna i morgon. Det brukar alltid vara lättare för mig att minnas om jag gör det praktiskt än att bara läsa, fast det är så "enkla" saker som att bädda en säng, på ett rent sätt.
Jag har trots allt försökt lära mig innan.

Storsjöbadet + Halo

Det blev ingen utgång igår. Det blev halo med Natalie och vi temade mot Jonathan, På det sättet så hade vi iafl nästan en chans att ta han haha. Kul är det iafl, halo är det mest välgjorda och bästa spelet engligt mig.Vi fortsatte idag att lira, men före det var vi på storsjöbadet och relaxade. Jag har bara varit där en gång sedan ombyggnaden och var inte imponerad direkt. Funderade på vart 70miljoner hade tagit vägen, ner i någons ficka eller? Förra gången var inte relaxen öppen så vi invigde den idag, men så många miljoner hade inte lagts ned där. Eller så är det betydligt dyrare att renovera än vad jag tror.
Enda problemet med bastuna är att det är baddräktsförbud som på alla offentliga bastusar ofta har, de är för bägge könen. Så när vi satt där som bäst och snackade skit i en utav bastusarna så kom det inte en karl och sa hej och satte sig ned och bresade för allt han var värd. Hm...


AuktionIdag följde jag med min mamma och mammas moster till någonting jag var på mycket när jag var liten, auktion. Det är nått speciellt att sitta och se på allt rat och fynd auktioneras ut till nya öden. Jag brukar fundera över vad de har använst till och vad den förra äger tyckte om det. T ex en ful skål ingen vill ha var kanske den personens käraste ägo del osv.

Auktionen idag var en typisk byauktion, med dödsbon som auktioneras ut med 99% rat och 100&% bybor. Men det var mysigt endå. Jag fick stoppa mamma från att buda hem mer rat än vi redan har hemma haha.

Nu ser jag och Jonathan på Hellboy och sen ska vi käka wok med min familj. Ikväll blir det fest förhopnningvis.

Fredag

Hade ingen skola idag så en underbar och efterlängtad sovmorgon fick jag. Vaknade kl 9.30 och kände mig sådär utvilad man blir när man är van att gå kl 7 (snooza till 10 min innan bussen går.)
Jag och jonathan brummade till sjukhuset och hämtade ut mitt handledsskydd.Det sitter som en smäck och kommer göra så att jag inte får ont och att inflammationen läker och inte kommer tillbaka. Känns som det kommer bli bra tillslut nu.

Vi hann också äta lunch och shoppa loss på h&m. Jag utnyttjade mitt presentkort på 400kr, det blev en mysig tröja och en stor stickad halsduk. Jonathan hittade en snygg jacka + mössa som han inte kunde låta bli. Så vi gick bägge ut med lika stora påsar haha. Min halsduk är enorm.

Mer som har hunnits gjort en mysdag är att se sista tre avsnitten på band of borthers och käkat på max med min mamma och lillebror.
Nu väntar vi på Hedström som slutar jobba snart så vi kan lira halo. lovely


Gyroboll


Jonathans nya leksak, min handledstränare. Varför tror jag han kommer hålla på mer med den än jag haha?

Dagen så här långt

Ätnligen hemma. Det är en sådan dag idag som jag bara vill tillbringa under täcket och stänga ute omvärlden. Men jag överlevde den också.
Har varit på två förleläsningar och en metodövning med blodtrycksmätning som gick bra. Sprang sen upp till remonthagen där jag skulle träffa min läkare ang min inflamerade handled.
Tyvärr får jag aldrig nåra klara besked, varken om handen eller ryggen. Jag har ont och någon förklaring varför finns inte att få. Det är väldigt frustrerande. Men smärtlindring kan man ge och det resulterade i en kortisonspruta som nu ska bota skiten. Ska även hämta ut mitt handledsskydd imorgon och förhoppningsvis ska det förhindra att ny inflammation uppstår i handleden. Ta i trä.


Recept

Du behöver:

Kaka:

4 ägg

6 dl socker

8 msk kakao

2 krm salt

2 tsk vaniljsocker

3 dl vetemjöl

180 g smält avsvalnat smör

Glasyr:

1 påse (200g) kokosflingor

1 dl ljus sirap

2 dl socker

1 ½ dl grädde

75 g smör


Gör så här:

Sätt på ugnen. Smält smöret.

Vispa ägg och socker. Blanda i kakao, salt, vaniljsocker och vetemjöl. Blanda sist i det smälta avsvalnade smöret.

Bred ut kakan på en långpanna med bakplåtspapper. Grädda i 200 graders värme i 15 minuter.

Gör under tiden glasyren i en kastrull.

Blanda kokos, sirap, socker, grädde och smör och låt sjuda ca 5 minuter.

När kakan är klar bred på glasyren och grädda ytterligare 10 minuter i ugnen


Done

Woho! Nu efter 2h kan jag allt om blodtryck och puls. Det betyder att om 5min ska jag vara hos Lisa. Surt att jag börjar 8.30 imorn, men men.

Sjuk?

Jag måste vara sjuk. För det finns både:ochi kylen och jag är inte sugen.

Kakornas karneval

Häromdagen tänkte jag på mitt avosluta favorit klipp när jag var liten, the cookie carnival. Jag kunde sitta i timtal och bara se det om och om igen, spolade fram och tillbaka på vhsen. Jag hade kanske 5 olika vhs med nalle phu, disneydags och bumbibjörnarna blandat med dessa korta disneyklipp. Jag visste aldrig vart just detta avsnitt låg utan blev lika glad varje gång jag snubblade över det.

Lycka.


Ännu mer Till Salu!

När jag endå höll på kikade jag lite djupare i min kartong med kläder. Det blev några auktioner till upplagda.

>>Snygg stickad tröja med dekorativ krage. Vero Moda,
Buda här.

>>Finstickad söt tröja från hm/h&m med fin krage<&l
Buda här.

Stickad SPETS tröja från JC! Nyskick!
Buda här.

Stickad SPETS tröja från JC! Nyskick!
Buda här.

Stickad mysig tröja från Gina Tricot!
Buda här.

Skor till salu!

Snygga stövlar till hösten/vintern från Wedins!! Strl 38

Med tanke på att jag har alldeles för många skor åker några ibland ut på tradera. Denna gång är det deras tur.

Buda här!

SkolaIdag har jag haft två föreläsningar, den ena om äldres munvård och hur man tar blodtrycket.
Den första föreläsningen ackompanjerades med klassens äcklade utrop. Föreläsaren hade med sig en massa bilder med äckliga tänder. Riktigt groteska saker som har fått mig att motiveras ta hand om min mun för att inte se ut så när jag blir äldre. Usch.

Den andra föreläsningen var om puls och blodtryck. Jag har fått med mig ett steoskop och manschett hem för att träna, träna och träna tills imorgon då vi har metodsövning. Vi ska kunna göra det redan när vi kommer till emtodövningarna, vi ska bara ställa komplimerande frågor då.
Så jag har kvällen på mig att lära mig höra skillnad på puls som är hårt, svagt, mukt, starkt, fylligt, tunt osv. Yeah!

Har även hunnit med att få en utav tre sprutor med Twinrix, ett hepatit a och b vaccin.

frågor om vaccination

Dagens

Humör: Rätt less efter 8h i skolan, varav 4timmar med saker man inte nämner högt utom i vården haha.
Gjort: Haft ergonomi och tränat på rätt lyft tekniker + 4timmar nono.
Planer: Baka en kaka och gå ut och gå med pappa.
Ser på: Min väska jag hämtade från Lindex idag, den andra jag beställde åker tillbaka.
Lyssnar på: Ljudet av min pappa som lagar middag.
Läser: Bloggar
Dricker: Vatten och Fun Light. 
Äter: Tjockpankak till lunch och köttfärsbiffar till middag.
Bästa: Att mina presentkort från gratisbio. se kom idag på 700kr. 
Sämsta:
 Att det är så kallt ute.
Väder: Vackert höstväder med sol men ack så kallt.
Bild:

Bröllopsbilder

Åh nu är mina ögonlock trötta. Ska snart stänga igen dem, borde dock gå ingeom ergonomi, omvårdnad vid feber och andra glamorösa saker. Men det tillhör morgondagens 8.30-17 bekymmer.

Har gått igenom vilka bilder som ska beställas från mina föräldrars bröllop med mamma. Det + att fixa tackkort tog 2.5h. Blev halft galen tillslut. Men det blev bra och kommer bli ett jätte fint album, hoppas jag iafl.Detta är min favorit bild. Vackra var de.

God natt

Gratis

Gratis hit och gratis dit

Men det är ju så nice att få handla saker fast man inte har pengar. Det fungerar genom dessa sk gratissidor. Jag har enbart använt gratisbio.se förut och har fått sammanlagt 1400kr. Beställde 400kr hos h&m idag och 300kr hos The Body Shop. Om du blir vill ge mig några poäng och ge dig själv 25 extra poäng, ange linnholmgren som värvare.
Nu ska jag prova gratiskläder.se och det värkar fungera lika bra. Bli gärna medlem här genom mig och gör mig lycklig.

Fit for fight!

Sitter på biblioteket nu och väntar på att jag ska börja jobba. Känns lite pinsamt på något sätt att jag är inne på bloggar, som att jag inte skulle vara lika smart som alla andra universitetstuderande eftersom jag har ett sånt "ytligt" intresse enligt andra...
Men skitsamma, det är mitt liv och då ska man väll få göra som man vill endå.

Har haft kursintro på denna kurs jag börjar nu, äldres hälsa och omvårdnad. Har satt upp ett mål att övervinna min fobi för gamla människor som jag fick under en månads praktik på hemtjänsten som 14åring. Jag fick se och göra saker som en 14 årig tjej (iafl jag) inte är mogen för, därutav mitt äckel mot gamla människor.
Men med den utbildning jag får nu hoppas jag att jag får en annan förståelse för varför det är si och så.

Min handledare från min kommande praktikplats ringde imorse. Jag blev lite överrumplad för att jag förstod knappt vad hon sa, för hon hade sån kraftig brytning. Men jag tycker det ska bli intressant att jobba med någon som har en annan bakgrund än svensk och vad de har för nackdelar/fördelar. Det var det som min förra kurs handlade delvis om, mötet med andra kulturer och förutsättningar. Från teori till praktik blir det nu.

I'm fit for fight!

Presentkort


Ingen dålig avslutning på veckan.

Ett presentkort som behövs mer än väl. Gratis är gott!

Bli medlem här om du inte redan hakat på trenden att tjäna lätta presentkort så får du 25p extra om du anger linnholm som referens. Tack.


Isprinsessa

Jag måste erkänna, jag gillade värkligen Stjärnor På Is. En ganska skön mix av "kändisar" som var lagomt sockersöta. Vem har inte velat vara en konståkerska? Kanske därför det är så roligt att se på, för att det går att kunna åka bra fast man inget kan. Med lite hjälp då.

Dock var det ingen sorg att Lolo elelr vad hon heter åkte ut. Det borde vara skottpengar på henne och Gynning. Skämt åtsido, men de personerna gillar jag värkligen inte. Men Berg är ju så vacker att man kan dö.


Mums

Vad finns det bättre att göra en regning och blåsig lördag om inte göra en stor jäkla brasa av gammalt junk. Ett stort + är att man kan grilla korv också. Mums.


Burn baby burn


Efter 20min var det bara aska kvar...


.. men fortfarande så hett att vi var tvugna att använda en grillpinne på 2m haha. Pappa i bild.

weekend

Vaknade av att huset höll på att blåsa bort och regnet trummade på taket. Inte världens bästa förutsättningar för en lyckad ridtur som stod på schemat idag. Men efter att ryggsäcken var packad med alla varma kläder jag kunde hitta och massoe av varmchoklad hämtade Mikes bil upp mig och vårat gäng på 9 pers styrde kosan mot Nordhallen.
Efter ganska mycket felkörande pga lite för dåligt lokalsinne kom vi äntligen fram till en hage med massor av islandshästar.
Vinden slet i oss och innan jag hade hunnit fått in "min" häst i stallet så varm mina händer redan bortdomnade. Men det och fötterna var det värsta under ridturen så jag klarade mig bra. Vi sadlade våra hästar och efter många om och men satt alla upp, vana som ovana.
Över stockar och stenar tog vi oss, genom en fors och uppför och nedför. Genom solsken och snöfall. En fikapause och en massa försök till tölt och stundvis galopp var vår tur över, alldeles för snabbt. Min häst var lite envis och vägrade röra sig framåt om ingen annan häst gick framför den, det gjorde att det kunde gått bättre. Jag gillar livliga hästar så det får bli nästa gång. För det måste det bli, det är alldeles för roligt att rida för att låta bli. Och jag kan ju inte låta rumpan vila alldeles för länge haha.


Charlotte och sin häst


Jag ser misstänkt likt ut en 5åring. Vi red endel utan sadlar.


Mike, Fredrik, Lisa, Camilla och Charlotte

Det skulle inte sitta helt fel med en kycklingwok just nu innan jag tar nabot hem ikväll.

Kanelbullens dagEfter jag varit hemma hos mig och eldat med pappa överblivet bråte från gärdesgården som byggdes i förrgår möttes jag av en underbar lukt av bullar.
Jag har svårt för köpta bullar, det ska vara hembakta. Det är godast då. Mina absoluta favoriter är de som min farfar gör, idag 91.5år.

Dagens

Humör: Seg, men piggare efter bättre sömn inatt.
Gjort: Ätit frukost och sett på Disney.
Planer: Gå hem till våran stuga och fixa lunch åt pappa som jobbar.

Ser på: Disney.

Lyssnar på: Ljudet av programmet rasten och Jonathans förkylda snörvlanade.
Läser: Bloggar.

Dricker: Varm choklad

Äter: Åt korvmackor.

Bästa: Att jag har ledigt innan nästa kurs börjar igen på måndag.
Sämsta: Att jag ska gå hem i regnet i bara croks.
Väder: Mulet och regn.


DisneyNär det endast är repriser på gamla evighetsserier och spelprogram är det underbart att dessa två tvkanaler finns,

Carrie-skorna

leatherette stud cut-out heel
De omtalade Carrie-skorna från GoJane skulle jag mer än gärna sätta tänderna i. De ligger på ca 170kr nu och + frakt kommer man undan med ca 300kr. Skriver man orderavgiften utan på slipper man förhoppningsvis tullen.
Ska jag våga beställa?

Fruit DropsMin nya last, så sjukt goda!

radiotystnad


I en sådan här har jag tillbringat hela min dag men en sjuk och mysig Jonathan. Det är underbart att bara få vara ibland.

Lu Zhou


Den här skålen tar jag gärna imot i födelsedagspresent. Det enda jag går med på under kategorin krims krams. Den är från Åhlens deisgn Lu Zhou och jag känner habegäret bränna innom mig.

MinnenHåller på att sortera i mitt rum och desperat få till plats för alla mina saker. Då hittar man saker som får ens hjärta att gå i tusen bitar. Ord, bilder och saker som får en att skratta men samtidigt känna vemoden komma in. Gamla undangömda känslor och minnen kommer fram i dagens ljus igen.
Men jag tror de får förpassa sig tillbaka till mörkret och minnena. Det enda som fortfarande inte får minnena att lugnt och fridfullt stanna kvar var att jag aldrig fick ett svar.

Den ständiga frågan varje gång jag ser ditt ansikte är - Varför?
Jag fick aldrig ett avslut bara en förnekelse och jag blev tvingad att bara glömma det jag kände. Varför fick inte jag den möjligheten att också gå vidare fullt ut? Visst tiden läker alla sår, men ärren som blir kvar de är inte nådiga.
Det är inte roligt att fortsätta sitt liv utan att få veta varför, ångest över att man hela tiden är rädd att göra fel så att man blir avklippt igen från någons liv igen är för jobbig. Varför fick inte jag den möjligheten att gå vidare?

Det har gått snart 4 år. Men minnena av ditt svek är lika starka idag. Jag vill bara veta varför.
Och framförallt vill jag veta varför du ljuger om mig för dina nuvarande flickvänner. Att jag skulle ha dumpat dig och sårat dig. Att jag har förstört din själv känsla bla bla bla. Jag har aldrig hört så mycket bullshit i hela mitt liv.

Älvan

Beslutsångest

Vilken modeblogg jag har idag.

Men efter missödet med varmchoklad + väska måste jag ha en ny. Har gått igneom hela stan utan att hitta någon jag gillar. Nu hittade jag två på lindex hemsida, beslutsångest ja.


249kr

299kr

Eftersom det är gratis retur genom att lämna in den i en lindexbutik beställde jag bägge. Då är det bara att lämna tillbaka den jag inte vill ha snäll, lovely.

Beställer jag genom gratisbios länk så får jag även 50p på denna beställning. Som hittat. Bli medlem här för att få extra 25p vid registrering om du nu inte redan hoppat på detta tåg av enkelt poängplockande mot gratis presentkort. Jag har fått två för sammanlagt 1400kr för knappt någon motpresentation.

Servane GaxotteKyssjohanna har fått in ett nytt märke, Servane Gaxotte som har helt bedårande halsband. Dessa är några utav dem:
Det enda dåliga med dessa halsband är priset, 2 295kr får du betala om du vill ha tag på någon utav dem i denna limiterade upplaga. (Dockorna är i rörliga leder och ca 8cm långa med 68cm kedja).

Men önska har väl aldrig nån dött av?


Maiden

Har lagt upp lite fler bilder på facebook över vad som hänt i sommar. Denna gång var turen framme vid Göteborg och Maiden.

Se dem här.

disappointed


Achmed the Dead TerroristSilence I Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiill You

Elvis
En av uppgifterna jag gjorde i 2:an kanske? Det var att göra ett skivomslag, jag valde Elvis. Har en hel drös med olika färger på denna bild och jag gillar dem värkligen. Pappa hittade dem gömda på ett usb här om dagen och det tackar jag för. Nu saknar jag bara bilder från en utav mina teterförställningar för ett par år sedan. De är spårlöst försvunna, annars har jag rätt bra koll på mina bilder.

Lycka


Så här känner jag fast snålblåsten och duggregnet viner ute. Att man knappt tog sig fram med paraply och det var kallt om öronen rörde mig inte i ryggen idag (ok min lycka håll på att mojna när en hel klass med skrikiga 7 åringar entrade bussen). För att jag har gjort tentan till denna kurs och det kändes bra. Det måste ha gått vägen, för abra en av x antal frågor var jag osäker på. Jag kan inte ha svamlat bort 21p som jag måste missa för att inte få godkänt. Jag hoppas.

Ska bara må gott och äta gott innan det är sjukgymnasten kl 15 och sen duved. Har 4 dagars fristad nu fram tills nästa kurs sätter igång, åh dessa stunder av lycka.

RSS 2.0