8 dagar kvar (Ont i fotenklubben)!

Kom på det nu att jag och Camilla startade en klubb igår efter krogen. Den fick namnet "Ont i foten klubben", eftersom våra stackars fötter är rejält misshandlade efter alla baler och högklackade. Jag har skavsår i bägge hälarna + vid tråna. Och ont precis överallt, mina fötter skiftar i fint blått och svart beroende på hur nya blåmärkena är. Igår fick jag en ny till klubben. Det var en tjej på dansgolvet som trampade mig med sin stilettklack två gånger på samma ställe på min högra fotknöl. Är fint svullen och blå där nu.

Jag och Camilla har bestämt att alla som vill vara med i våran klubb måste visa prov på att de har fruktanstvärt ont i fötterna. Inga undatag görs.


Jag och Jonathan har varit och handlat nu inför grillkväll ikväll på Österäng. Allt och alla ska förhoppningsvis dit och i det sköna varma vädret (dock inte soligt) hoppas jag det blir skönt som fan. Ska vara nykter ikväll efter som vi ska dra till min mentor i morgon bitti kl 9 för avslutning.8 dagar kvar (Yesterday mösspåtagning)!

Vaknade för en liten stund sedan. Upptäckte att det var 22 grader ute, så jag kastade mig ut på balkongen med macka och juice. Hur skönt som helst att kunna sitta där och njuta utan dåligt samvete över att försaka något i skolan. Jag försöker lära mig ta vara på de små stunderna i livet, inte bara de självklara. Så underbart för sinnesfiriden att lyssna på fåglarna ute på balkongen och känna doften utav all hägg som blommar nu. Mumma.

Igår som sagt var det mösspåtagningsbal för alla 3:or i Östersund kommun på respektive skola. Det blev en låååång kväll. Sammanlagt höll jag igång i 12h, nytt rekord. Kanske därför jag känner av min förkylning igen. Har inte tid med sånt tyvärr.

Ganska många i klassen hade lyckats pallra sig till Alfred på förfest innan vi skulle lunka ner till skolan.


Natalie & Jag | Jon & Jag | Kristoffer, Jonas E, Jonas B, Jon, Mats, Alfred, Markus, Per. | Jon, Natalie & Michaela

När vi väl kom fram så hade insläppet inte börjat än så alla stod utanför och väntade.


Väl inne så försökte jag och Sofia först hitta fördrinken, det tog ett tag. Sen försökte vi hitta Garderoben, och jag kan konstatera att det är allt för mycket folk, speciellt i toalettkön. Trodde jag skulle bli galen, så jag smet iväg och kollade vilket bord jag skulle sitta. Det var vid bord 19. Såg i förbifarten att Erik från min klass skulle sitta vid samma. När jag väl lyckats hitta mitt bord insåg jag att min bordskavaljer var just Erik ifån min klass och killen på min andra sidan var Jonas EA ifrån min parallelklass. Vad är oddsen liksom? Hahaha men det var inga prob för mig. Middag varvat med tal och sånger som ingen hörde genomfördes. Förrätten var en räksallad dock INTE lika god som på gamla teatern. Till huvudrätt fick vi rostbiff och potatisgratäng, till efterrätt var det kladdkaka? med grädde. Efterrätten var god men jag gillade inte det andra. Sen tycker jag inte man ska servera enbart vin, utan kanske cider eller öl som de gjorde på Gamla Teatern. Me det går igentligen inte gämföra skolan med en resturang så vi får väll vara nöjda endå.

Efter det blev det undanröjning, baren öppnade och Stand out Blakk spelade + andra typ dj:r.


Folkvimmel på dansgolvet.

Jag och resten utav folket hängde där och dansade och minglade till runt kl 00 då Natalie och jag fick infallet att vi skulle dra till Seven när vi fick höra att det var gratis att komma in med mössor på. Så vi drog dit och det var hur mycket folk som helst. Och blev bara mer och mer tills det stängde. Det var hur varmt som helst. Trodde jag skulle få värmeslag och tänk då på alla stackars killar i kostym, känndes som en ångbastu där inne.


Natalie, Michaela & Sofia | Per, Jocke & Mats | Natalie & Jag | Ödla inne på Seven

Hängde där tills kl 02 när de stängde. Jag lyckades inte fastna på några vimmelbilder och har inte fått kort ifrån andras mobiler så jag har inte så mycket bilder på mig dock.
Vi vandrade hemmåt sen efteråt med Jonathans klass när vi insåg att inga matställen var öppna:/ Alla var hungriga igen. Efter vägen hem stötte vi på lite olika saker. Typ en kille som Charlotte upptäckte inne i en buske.Han var nästan helt okontaktbar så vi ringde polisen så de kunde komma och hämta upp honnom. Men innan de hade hunnit komma, hade killen gjort det otänktbara och lyckats kliva upp och ranglade iväg. Har aldrig sett make till fyllegång. Tyvärr svängde polisen  vänster istället för höger för då hade de sett honnom. Men vi täntke att nu hade vi gjort vad vi kunnat. Och vandrade hemmåt. Vi fick se en underbar soluppgång.Och jag hämtade upp min cykel jag lämnat hos Alfred på förfesten, så jag och Jonathan cyklade sista biten hem.


Snygg bild på oss i ett dörrfönster

Hemma igen vid typ 04.00 då vi somnade. Var lite sliten då(^.^)9 dagar kvar (Mösspåtagningsbal)!

Nu är vi nere på ensiffrigt, det är inte långt kvar nu:D!

Ikväll är det mösspåtagningsbal i skolan, ska blig najs att äntligen få sätta på sig sin mössa! Ska träffa lite folk ur klassen kl 16, får se vart det blir dock. Så just nu sitter jag här med min skrikblåa morgonrock och har precis duschat, fixat hår och ben. Jag har bara sminket kvar, ute i god tid för en gångs skull. Men måste följa med Jonathan ner på stan för han kom på han måste ha en ny slips till ikväll. Jag vet precis vilken jag vill han ska ha hihi. Får se om han går med på det.

Men det blir inget mer bloggande idag eftersom jag snart sticker iväg till förfesten, men läggar upp massor av bilder imrogon som vanligt(^.^)

ps. jag är frisk:D!
10 dagar kvar (Tidsfördriv)!

Snott ifrån Golddiggers blogg.

Sök på förnamn, efternamn vart du bor osv. (på google) ta första bilden som kommer upp och lägg den på sin blogg.

Förnamn:

Linn

Efternamn:

Holmgren

Bor:

Östersund

Gillar att umgås med:

Jonathan

Favoritdjur

Katt

Vill ha:

Shelby GT500

Äter helst:

Grillat

Favoritfärg:

Rött
10 dagar kvar (Trots)!

Sitter här i godan ro och läser lite bloggar och surfar runt. Helt plätsligt kommer min 6år yngre lillebror Fredrik hem och smäller i dörrar och är allmänt förbannad för att mamma tjatar på han att han måste plugga till ett prov senare i veckan. Han säger saker som "Åhhh vad du är jobbig!" "Jag vill flyyyyyyyyyyytta hemifrån ååååhhh gaahhh".

Det är som att vrida tillbaka klockan några år tills jag själv var 13 snart 14år. Haha jag minns själv hur det kändes som om allt och alla var imot en, och man vill bara bort ifrån sina jobbiga förläldrar. Jag hade nästan förträngt hur det kändes, men det är förbannat skönt måste jag säga att jag har återgott till en normal relation med mina föräldrar igen efter trotsåren2. Jag kan nu prata med dem istället för att enbart skrika, hur skönt som helst. Men jag tycker synd om min käre bror och föräldrar, del för han måste gå igenom en väldigt jobbig tid och min föräldrar får ha en minivariant av Linn i 6 år till hihihi. Innan allt kan gå tebx till det normala igen och vi kanske t.o.m kan betrakta oss som uppvuxna barn (och utflygna). Det läskiga i allt att om 6år är jag 24år. Hjälp vad lastgammal man är då.

10 dagar kvar (Tur i oturen)!

MIn Svenskalärare Agneta skrev detta brev till mig idag, och jag måste erkänna att det är betydligt roligare med en lärare med humor och självironi än en utan. Jag tror Agneta är den enda av mina lärare som kan erkänna att saker som de går igenom faktist kan vara trista. Love her.

Hej!

Tråkigt att du är sjuk. (Synd att du missade min eminenta genomgång av 1900-talets litteratur. ZZZZZZ tyckte nog klassen men de lyssnade snällt även om deras ögonlock fladdrade en aning.) Hoppas att du kan komma på vår kursavslutning på tisdag 9.00. Ta med fika! (frukost?) Vi håller till i I 404 om inte vädret är helt underbart för då kanske vi kan gå ut.

Ditt betyg på romanredovisningen blev VG+ (ditt favoritbetyg?!) Men betyget på kursen (Svenska B) blev.... MVG. Du har jobbat bra med allt och redigerat dina texter så sammantaget hamnar dina resultat på den högsta nivån.

Du får tillbaka dina alster och betygsunderlaget på tisdag.

Krya på dig!

Agneta

Haha det är underbart att alla mina lärare börjat pika mig med att jag i 99 fall utav 100 får VG+ på allt jag gör av någon jäkla anledning. Men av en ännu roligare anledning, så sätter nästan alla mina lärare MVG på slutbetyget endå (tackar och bockar). Jag tror de har förstått efter 3år att jag INTE kan skriva eller göra MVG på saker, fast jag kan igentligen. Saken är att jag har ett litet släng av dyslexi så min stavning och gramatik sänker mig ifrån det högsta betyget jämt. Så mina lärare har förstått det nu och börjar sätta det betyg som jag tycker jag är värd, hehe. Har hitillst fått 6 MVG detta läsår (ska få veta 3-4 kurser till).10 dagar kvar (Clone Wars)!

George Lukas har nu gått över till att göra serier istället för filmer utav

image177

 Star Wars. Den nya serien heter "Clone Wars" och utspelar sig mellan film 2 och 3, där vi får följa Anakin Skywalker och Obi-Wan Kenobis kamp mot klonerna. Man kan se trailern här :
http://www.starwars.com/video/view/000478.html

Hela serien är animerad och det synns inte så väl eftersom allt i filmerna också är i princip animerat. Men tyvärr blir det bara skrattretande när man ser de animerade människorna. Det ser enbart styggt ut. Kantiga former och onaturliga färger. Nja jag är lite tveksam till serien, men man måste ju se den för sakens skull. Jag har alltid älskat Star Wars filmerna från den stund jag såg IV. Jag Tycker att Lucas skulle ha sattsat på en ny triologi VII - IX istället för denna serie. Men en serie är ju så mycket lättare att göra än tre hela långfilmer. Dessutom kan jag förstå dillemat med vad de isfl skulle handla om. Luke, Leia och Solo eller deras barn? Det kansle inte skulle bli så lyckat det heller. Men jag hoppas fortfarande på tre nya filmer och fram tills att de kommer så får man väll nöja sig med den nya serien.
 10 dagar kvar (Cake)!

Så här går det när man är ensam hemma, sjuk och har tråkigt...

image175image17610 dagar kvar (Tribute to my father)!

Under hela min uppväxt har min pappa nynnat på en låt som låter så här: "Gallerians golv är mitt andra hem, GO GO GO vi blir fler och fler!". Den textraden om och om igen. Jag hade aldrig hört hela låten fören igår när jag lyckades få hem den. Det är Magnum Bonum - Skateboard. Tyvärr med gamla realtivt okända låtar så finns det inga msuikvideos med dem. Därför får det bli denna ihopklipta remix till låten som var den enda jag hittade.

So this is a tribute to my dear father!

(Warning to gays, jag har en egen livs levande vakthund, ifrom utav min fader 195cm & 100+kg.)

10 dagar kvar (Rehab)!

 Till tonerna utav:


Fick jag hjälp utav Sweet Sabine (Tack tack!) med ett problem jag slitit mycket hår för. Att ändra teckensnitt på mina inlägg. Upptäckte att jag hade varit i fel kolumn hela tiden haha, inte konstigt att det inte fungerade. Nu kommer det värkliga problemet dock. Vilket tecksnitt ska jag ha?11 dagar kvar (Skriva)!

Bloggnörd som jag är utbrister jag runt kl.18.

Linn: "Åhhh, jag har inte hunnit skriva något i bloggen än"
Jonathan: "Det är lungt, du kommer hinna srkiva minst 3 inlägg innan du går och lägger dig i kväll"

Jonathan räknade skrattande nyss mina inlägg till fem inlägg (med detta inräknat), så han har rätt som vanilgt(^.^)11 dagar kvar (Matlista)!

Måste bara påpeka att jag hade en väldigt intressant intag av mat idag. I kronologisk ordning:

Cornflakes med mjölk
Varm choklad
Tårta
En ostriskaka
Räkor
Tre hårdbrömackor
Köttbullar med potatis och sås
Pimpim
Grillchips
Kycklingwok
Mer tårta11 dagar kvar (Baby Bang)!

Om ni har kollat på Talang 2007 på senaste tidan har ni självklart sett denna lilla krabat, Baby Bang (Marcus Nyström) is his name. Han är otroligt skicklig och jag avundas hans skills i Poppin. Jag vill också kunna, men får nöja mig med att titta på hans moves och drömma att det var jag (fast i något äldre och större kvinnlig format).
 11 dagar kvar (Graffiti)!

Idag hade våran Historielärare Kenneth planerat in en medeltidsvandring på Frösön, vilket faktist var mycket intressantare än förväntat. Tack vare detta hus som hade alla sina fyra väggar sprejade. Det var sjukt fascinerande. En gammal öde lada som ungdomar kring Östersund har använt i åratal för att öva upp sina skills. Det var minst 10års historia bakom alla bilder.
Tänk vad förundrar människor kommer vara om 500år när de tittar på våra lämningar. De kanske tror att graffiti var vårat sätt att kommunicera, skriva eller måla. Vem vet hur de kommer tolka oss?

image17411 dagar kvar (Angry)!

Min käre vän Natalie har suttit och trilskats ett bra tag med att försöka göra om image171
våra bloggar. Koden är mer eller mindre knäpp. Lägger in saker själv som man tagit bort förut, så jag fick göra om en del, eftersom saker försvan. 
Jag vet inte riktigt hur jag vill att sidan ska se ut. Snygg så klart men jag har noll fantasi. Inget plus att jag är jätte förkyld och allmänt huvudvärk. Måste bli frisk innan mösspåtagningen på onsdag. Bråda dagar, så jag ska försöka somna innan 23 idag. Annars kommer jag grina varje morgon för jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Inte så rolig att vakna upp brevid med andra ord. Jag måste helt klart ta mig i kragen och somna tidigare. 

Imorgon ska vi förhoppningsvis spela bränboll med klassen. Eftersom vi kanske är världens sämsta avgångsklass någonsin, är det på tiden att vi gör något tillsammans innan vi slutar. Lite sorgligt annars.

 Ibland känns det som jag vill tillbringa två veckor med att sova och ta igen mig, istället för att festa dessa sista veckor. Men det är bara att bita i! Gahh måste orka.12 dagar kvar (Kat von D)!

Såg nyss på Miami Ink och jag tror jag är kär i Kat von D. Hon är grym på att tatuera och en utav de sötaste flickorna jag någonsin sett. Antagligen för de sjukt snygga stjärnorna hon har tatuerad ovanför det vänstra ögat, eftersom jag är ett stort fan utav tatueringar som ser ut att finnas där ifrån födseln. Som sagt ingen stor blaffa som enbart ser påklistrad ut.

image167
Kat von D http://www.katvond.net/


Får se om jag lyckas ta mod till mig och tatuerar in "Carve youre name into my arm", en textrad ur låten Every me, Every You utav Placebo, på min arm någongång. Antaligen måste jag vänta tills jag någongång är i onykter tillstånd, eftersom jag är grymt rädd för nålar.
Bakgrunden till varför jag vill tatuera in just denna textrad är att den symboliserar hela min uppväxt igentligen. Mina kompisar, upplevelser och känslor. För jag lyssnade/lyssnar mycket på Placebo och jag fastnade direkt för denna textrad. Min starka önskan att bli omtyckt utav andra helt enkelt, en känsla jag nästan kommit över nu.


Min Photoshop bild utav min påtänka tatuering.
12 dagar kvar (Mysdag)!

Morsdag = Mysdag är min sammanfattning av denna dag.

Jag har nämligen haft en lugn och skön mysdag idag. Den började med att Jonathan har guld i mun och är uppe (dock inte hoppande) kl 9 efter att jag har väkt honnom skrikandes i panik att jag kommer komma försent till skolan. Trodde nämligen att det var måndag, upptäckte efter några hemska sekunder att det var söndag. La mig direkt ner igen och ville somna om. Tur som det är har jag en väldigt morgonpigg grabb som såg det vackra vädret genom fönstret, blå himmel och allt. Så han ville upp och lyckdes efter 1.5h få upp mig med. Vi käkade lite frukost sen cyklade vi iväg på en cykeltur runt Lillsjön och kom hem till mig där vi möttes utav min snickar pappa som desperat håller på att bygga klart våran utbyggnad utav bron så länge det är sol innan det börjar regna igen.Så jag hängde hemma hela dagen solade, glodde på pappa osv, medan Jonathan åkte hem i tills middagen för han skulle fixa med bilen. Vi åt en ganska tidig middag, kyckling gryta med kantraller och nypotatis. Gott gott. Jag skjutsade ner min Lillabror + kompis som skulle se på Pirates 3 och sen hemma igen käkade vi morsdagstårta. Efter det cyklade jag och Jonathan hem till han igen och nu sitter jag är och mumsar på choklad och väntar på att Miami Ink ska börja!12 dagar kvar (Morsdag)!

Idag är dagen då alla mammor ska uppmärksammas vilket jag tycker är lite sött i sig själv. Alla klagar på fejkhögtidsdagar men jag gillar dem och firar dem lite med glädje. Det behöver inte vara värsta presentregnet och grejer men att komma ihåg det och uppmärksamma dagen räcker långt.

Jag läste på Aftonbladet (http://aftonbladet.se/vss/kvinna/story/0,2789,1078354,00.html) en artikel om supermammor som tar hand om sina barn i krig eller andra dåliga förhållanden som gör det jätte bra. Även om min mamma har haft all lyx i jämförelse med dem så tycker jag ändå att hon också är en supermamma. För hon finns alltid där för mig och ställer upp varje gång jag ringer och vill ha hjälp. Hon gör allt och lite till och jag känner värkligen att hon finns där, även om vi inte kommer överens 100% av tiden så vet jag alltid att hon älskar mig lika mycket som jag älskar henne. Så idag är det min mammas dag så jag ska försöka uppvackta henne lite ;) Typ komma hem äta och umgås =D!  12 dagar kvar (Filmkväll)!

Vaknade nyss upp lite förvirrad mitt i den tredje filmen jag, Jonathan, Camilla och Sanna såg på. Det var
Tthe Holiday som jag redan sett, kanske därför jag tillät mig att somna =) + att jag fortfarande vill hugga av mig näsan pga utav min förkylning som kom olägligt igår därför är jag trött som fan. Vi såg först på Robin Hood parodin där de sjunger "Ehere men, men in thigts!". Det roligaste på hela den filmen. Sen såg vi Seven som var jätte länge sedan jag såg och fortfarande lika motbjudande äcklig i vissa scener. Sist så på The Holiday.

Mitt i mellan Seven och The Holiday fick jag och Camilla infallet att vi ville ha choklad. Så  glada i hågen begav vi oss iväg till Raggarn (Statoil) det enda som har öppet kl 23 på natten här. Påväg över fotbollsplanen som vi genade över blev jag lite förbluffad varför det var så ljus på Raggarn. Så kommer vi på! Det är ju Motorfestivalen i stan igår och idag (Lördag - Söndag) och ALLA med bilintresse var där, de med snygga bilar som jag ville ha + fordonsgrabbarn som gjorde bournouts med sina gamla Volvos. OCh inte att förglömma så var även pojkarna under 18 där på sina cycklar och tittade + föräldrar som stod där och drömde. Alla bara stod där och hängde och kollade under huvar och ja... hängde. Det var folk överallt! Camilla och jag övervägde att vända tillbaka, men maskerad (jag) med jackan upp till ögonen skyndade vi oss så mycket vi kunde att köpa vår dyra choklad (Hutlösa priser! 10kr mer än på Willys!) och springa skrattandes hem igen.
Bra att jag inte behöver betala dyra pengar nu att komma in på Motormässan nu när jag nu sett alla coola bilar på Raggarn.13 dagar kvar (Trashad slips)!

Jonathans "30 dagar kvar till studenten" slips är rejält trashad nu när det bara är 13 dagar kvar. Han roade sig nu med att tejpa ihop alla sönderklippta delarna till en slips(^.^)

image16613 dagar kvar (Modeblogg?)!

Tänkte bli en så kallad "modeblogg" från och med nu, eller inte.

Men jag måste lägga upp två bilder på de supersöta skorna jag köpte med 70% rea på Skomårten i Östersund. Och nej man kan aldrig ha för många skor. Eftersom jätte mönstrade skor inte funkar till jätte mönstrade kläder osv osv i det oändliga. Fel skor till fel kläder kan förstöra en hel dag för mig, fåfäng som jag är ;)
Sen skadar det inte heller att jag älskar skor, och varje gång jag går in i en affär vill jag minst ha 5par skor med mig därifrån. 

13 dagar kvar (A Perfect Life)!

Your Life is 79% Perfect

Your life is pretty darn perfect. You don't have much to complain about.
Of course, your life is occasionally less than perfect. But you're usually too happy to notice.
How Perfect is Your Life?

Om det ändå vore så väl att ett test på 10frågor kunde bekräfta det haha.
Men jag har inget i mitt liv som jag kan direkt klaga på. Det räcker och blir över för mig(^.^) Att få le åt något varje dag som jag blivit glad för.
13 dagar kvar (My prom story)!

NU har jag och Jonthan äntligen städat klart lägenheten, det behövdes. Dock förutom sovrummet, men dit in kan man stänga dörren och det som inte syns finns inte haha.

Så jag tänkte berätta lite om gårdagen som blev väldigt lyckad.

Jag mådde inte så bra på förmiddagen, jag kännde mig mossig och febrig och allmänt dålig. Men jag hade ju inte tid att bli sjuk, hade inte det inplanerat någonstans i mitt schema, jag hade helt enkelt utelämnat "Vara sjuk" så det var bara att kämpa på. Jag hade ju något roligt att se framimot.

Eftersom nästan inga var på skolan hade jag ingen att äta lunch med och jag orkade inte käka ensam så jag sprang förbi Sibylla och beställde ett "Raggarmeal", känndes lite pinsamt av någonanledning. Någon mer än jag som skäms för att beställa eller köpa saker som jag tror andra tycker är skrattretande? Iafl så gick jag upp till Michaela för att med hjälp av Erika sminka mig innan jag skulle iväg till frisören.


Erika och Michaela i pappiljotter

Kom till förisören kl 14 och det var bara att sätta igång att bli lite misshandlad genom tupering. Har ett lite roligt bildbevis på min fina frisyr.Nej jag skojja bara, men så såg det ungefär halvvägs in på min frisyr. Slutresultatet går att beskåda på senare bilder. Enda dåliga var att det inte blev riktigt som jag tänk mig eftersom jag har så tjockt hår så det ser aldrig lika dant ut som på modellen innan.

Mamma och Pappa hämtade upp mig sen hos frisören och vi rejsade hem för att trockla på mig min klänning och hämta upp Jonathan. Sen bar det iväg till fördrinken med min klass + några fler.


Jonas O, Erik & Jonas E
5stycken ur de berömda 6st tjejerna i teknikklassern. Bara Pernilla fattas. Från höger till vänster: Sofia, Natalie, Michaela, Erika & Jag.

Sen fick vi skjuts ner till gamla teatern med Natalies pojkvän Jimmys mamma. Tyvärr hade det börjat regna så det var jätte kallt och lite folk utanför. Så efter lite fotografering gick vi in på teatern. Där inne upptäcker vi att det är två bord fler än förra gången, sju stycken istället för fem. Mycket mer folk alltså. Jag och Jonathan fotograferade inte oss hos fotografen på hanns bal så vi gjorde det nu istället. Jag hoppas bilderna blev bra, för hon som fotade ville att jag skulle ha händer slappa neråt typ, men jag ville hålla om Jonathan med ena armem runt han och han runt mig så jaja. Det blev nog bra.

Satt sen med klassen och minglade med resten utav alla där innan middagen kl 19.

Jag & Natalie

Middagen bestod av exakt lika dan mat som på Jonathans bal. Men det var ok för mig för jag gillade den! Lite bilder ifrån middagen.Natalie & Jimmy |Jag & Jonathan | Klassen bortåt
Förrätt: Räksallad | Huvudrätt: Helgrillad fläskfile med krämig potatisgratäng | Efterrätt: Smultronmousse med bär

Medan middagen blev avdukad minglade vi omkring med folk innan dansen började.


Hanna, Natalie & Jag | Jag, Niklas & Natalie | Erik & Jag

Dansen var mycket roligare än Jonathans bal eftersom de nu hade flyttat bort alla bord, inte bara skjutit ner dem en bit. Så nu fanns det rum. Jag och Jonathan ägde på buggen:D! Efter mycket dans och mingel tänkte vi dra vidare till Seven eftersom vi hade härt att det var gratis att komma in med balkläder, iafl få gå före i kön. Jag ahde nu jätte ont i fötterna så Jonathan fick bära mig bitvis genom stan. När jag, Jonathan, Sofia, Michaela, Tim + fler kom fram till Seven fanns det inget kösystem utanbara en liten grind där vakterna stod som alla som köade stod och föröskte ta sig in genom. Kaos allstå, så vi frågade om vi med balkläder kom in gratis eller ej så sa dom nej men vi fick gå före i kön. Vilken kö? Eftersom det började hällregna igen och vi var livrädda att få våra kläder förstörda av alla fulla aggresiva människor i kön bestämmde vi oss för att ringa på skjuts och åka hem. De vi hade tänk gå in till på Seven hade dragit också så det var ingen mening att betala 80kr var för 1h där inne. Så där slutade en trevlig kväll i regent. Men ack så mysigt!13 dagar kvar (Bal)!

Igår var jag på bal med min klass:D! Ska skriva mer sen och lägga upp fler bilder, för just nu ser jag på Whaterboy. Adam Sandler är alltid rolig!

image146
Jonathan, Jag, Natalie & Jimmy14 dagar kvar (Sista lektionen)!

Just nu sitter jag på min sista serijösa lektion någonsin! Svävar fortfarande omkring i ett rosa skimmer, det enda som dunklar det är att det känns som att jag har fått feber. Vaknade med ont i halsen och huvudvärk. Jag har inte tid, ska på bal ikväll och dansa hela natten lång! Knarkar varmchoklad just nu, det enda som hjälper mot min hals och huvud. Skulle behöva sova en stund för jag sov inte särskilt bra inatt, kanske bara 5h eller något sånt.

Men men detär bara atthärda, för nu börjar veckorna fram till studenten som är lektions fria. 

+ Att våran Stosjöodjurspel är färdigt! Det trodde jag aldrig att vi skulle hinna.14 dagar kvar (KLAAAAR)!

Jag är i lite smått chockad tillstånd just nu. Jag har just sänt iväg mitt sista skolarbete någonsin. Gahhh!
Som Jonathan sa nyss. Så nu blir det bara party fram till studenten? Ja tame fan det ska det!
Nu blir det att börja fira på riktigt! Förut har det bara varit "Åhh snart tar jag stundenten, men jag borde gå hem och sova för jag har en viktig lektion imorgon, eller jag har ett A4papper med lista på vad som måste göras klart i skolan innan studenten därför kan jag inte gå ut och festa". Men nu är det slut med det!!!

Fast jag måste gå och lägga mig nu, för imorgon är det bal och jag vill inte vara trött då ;) Ironisk nej då!

image14515 dagar kvar (Godispåse)!

Jag gjorde ett test på Karamellkungen nyss om vilken godispåse man har och utifrån det kunna se hur man är som person, detta är mitt resutat:

Ganska mycket stämmer faktist in (precis som med horoskåp(ironisk)). Enda som skiljer är att jag är storasyster istället för lilla.

image144

 
Segofyser är utpräglat envisa och ibland på gränsen till överdrivet noggranna. De har starka åsikter om det mesta och tvekar inte att säga dem högt. Ibland kan sega typer uppfattas som egoistiska, men de är i själva verket mycket omtänksamma och demokratiska. Segofyser brinner för det fria valet ? sitt eget lika mycket som andras. De är därför mycket tydliga med vad de vill ha, men minst lika måna om att andra också får sitt. Av någon anledning är det ganska många småsyskon som är Segofyser.


Om du vill göra testet:
http://w001.candykingcampaign.com/se/
15 dagar kvar (Party Feet)!

Efter förra balen hade jag rejält ont i fötterna så jag mest hade lust att gå hem image143
och grina lite. Därför bestämde jag mig inför balen imorgon att införskaffa
så kallade "Party Feet". Så jag sprang omrkign i affärerna för att köpa ett par för mina besvär. Men vart jag än kom fanns det bara en för häl och en som ligger under tårna. Så jag blev misstänksam eftresom jag hade ju haft ont i hålfoten så jag frågade alltid expetiderna i affärerna och de sa att tyvärr sånna har vi inte. Efter vad jag minns på reklamen för Part Feet för ett tag sen så var det för den brännande smärtan i hålfoten. Så jag googlade efter Party Feet för att få lite fakta om dem och överallt stod de att de var tillför den brännande smärtan i hålfoten. Precis som jag trodde, varför sa alla som jobbade i skoaffärerna att de inte var till för de? Vet inte dem, vem vet då^^?
Iafl måste jag försöka införskaffa dessa imorgon någongång under mitt pressade tidschema. Dyra är de också.

Schema inför baldagen imorgon:

08.15 - 11.35 Skola
11.35 - 12.00 Lunch
12.00 - 14.00 Sminkning + införskaffande av tilltugg till fördrinken + Party Feet
14.00 - 15.30 Håruppsättning
15.30 - 16.00 Påklädning hemma
16.00 - ca 17.00 Fördrink med klassen hemma hos Victor
ca 17.00 - 18.00 Nedfärd till Gamla Teatern + mingel och fotografering utanför
18.00- 19.00 Fördrink + mer mingel inne på Gamla Teatern
19.00 - ??? Middagen serveras och kvällen startar...

Pressat schema? Nej då, gaaahhh. Men det blir nog jätte kul =D!
15 dagar kvar (Jackor)!

Har kollat omkring nu på nätet (även där var det tunsått med just den modell jag vill ha i vitt), och jag vill ha nån jacka till studenten i stil med:


http://www.laredoute.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=2076&productId=181935


http://shop.hm.com/shop/do?action=viewshoppingwindow&dept=DAM_OVR_YTT


http://shop.hm.com/shop/do?action=viewshoppingwindow&dept=DAM_OVR_KAV

Den sista har jag faktist lagt undan på H&M, men jag har inte bestämt mig än eftersom jag vill ha en skepparkavaj helst. Men det värkar ju tyvärr inte finnas.15 dagar kvar (Citat)!

Jag älskar Jonathans uttalanden (^.^)

"Vilken tur att jag köpte ett 6pack med pizza igår så jag slapp äta nyttigt idag!"


Jag har även varit på stan med mamma idag på en desperat jackt efter en vit jacka till studenten. Men som sagt hittade vi endast två lämpliga som inte är riktigt som jag vill ha den. Den enda som var den modell jag ville ha kostade 3500kr för lite tyg! Sanslöst, men jag ska kolla runt lite på nätet så kanske hittar jag en där. Det ska vara en skepparjacka som inte är allt för lång.15 dagar kvar (Festivalbussen)!

Igår beställde jag biljetterna med Festivalbussen till Hultsfred, udag kom de! Snacka om service, lite skillnad mot Frösöbussresor som aldrig kunde bestämma sig om de ens skulle åka eller ej.

Så nu blir det att vi åker in med Roberts styvpappa in till Sundsvall tisdagen 12 juni, bussen går på natten kl 00.30.
Hem på söndagen kl 09.00 och då hämtar min mamma oss i Sundsvall. Så allt löste sig tillslut.


16 dagar kvar (Photoshop)!

Min frisör som gjorde mitt hår inför balen bad om bilder som hon kunde spara eftersom det var hennes första uppsättning. Det var svårt att hitta bilder som visar just håret bra, de bästa är tagen med min mobilkamera och är ganska pixliga. Så jag lekte lite i Photoshop med balans och nivåer + kontrasten, så förhoppningsvis blev det bättre
.
image134image136
Före & Efter
(Och nej jag är inte naken, utan har tubtopp på mig ;)

16 dagar kvar (Tired)!

Alla just nu är eller ska ut och festa. Men jag är så trött! Vill bara sova och samla nya krafter istället för att gå halvsovande genom allt. Då blir allt tråkigt istället om jag känner som jag gör nu. Vill bara sova tills jag vaknar och är pigg. Då kan jag festa och vara social utan att ha den molande huvudvärken jag haft nu ett tag på grund att det alltid varit något i skolan som ska göras. Nu har jag endast en uppgift kvar sen är det slut! Efter det är jag på igen!

Sen hjälper det ju inte att det är en massa bra på tv ikväll. Vet inte hur jag ska lyckas zappa mellan Kanal 5 och Greys anatomy och Tv3 Projekt Runway. Crap.

image133

16 dagar kvar (Halsband)!

Ohhh googlade omkring nyss och fick se detta halsband. Det är så fint och symboliserar den kommande studenten.

På ena ringen står det Dream och på den andra Hope. Finns på http://www.bluebox.se/showinfo.asp?a01802
Perfekt halsband till den som hoppas och tror på sina drömmar! 
 
image13216 dagar kvar (Studentnalle)!

På studenten kan man ge blommor eller mjukisdjur så som nallar och dyl till varandra att hänga runt halsen. Jag tycker detta är lite festligt, men varför blommor igentligen? Iafl snittblommor, söta blomsterarangemang i krukor är fint och hållbart, men inte snittblommor som dör på engång. Får bara ångest av det och MÅSTE torka dem. Kan inte slänga bort dem sen.  
Därför skulle jag föredra nallar och sånt att hänga runt halsen. Mycket mysigare och lättare att förvara^^

image131
Denna sötnos önskar jag att jag fick. Älskar Miranda nallar!16 dagar kvar (Åre Östersund Airport)!

Vår lilla flygplats som ligger ute på frösön bytte namn för ett tag sen från "Östersund flygplats" till "Åre Östersund Airport". Why? För det första ligger Åre 10mil härifrån, så hur kan man döpa en flyplats till en by som flygplanen inte ens är i närheten utav? Enda orsaken är att Åre är mer känt än Östersund för övriga Sverige. Så det skulle locka mer resenärer trodde dem. Men icke då, det blir bara dyrare och dyrare + färre flyg för det är inte lönsamt att flyga hit tyvärr. Så vi får åka buss eller tåg om vi ska någonstans som är dyrare än flyget. Men det finns knappt några flygavgångar så det hjälper inte att det är billigare.

Östersund är en lustig stad som försöker med alla medel vända utflyttning till inflyttning. Men det börjar bli lite löjligt.

image130
Min tablettask jag fick av pappa idag. "Godisarna" smakar som halstabletter fast sötare.16 dagar kvar (Uppdatering)!

Ihhh måste rusa till skolan strax... Har deisgn som jag inte gjort riktigt klart me alla uppgifter men det löser sig.

Lite uppdatering då...

Pirates 3 var jätte bra! T.o.m Orlando Blom lyckades klättra lite på stegen mot att inte vara en total gnällspik. Lite sexigare i bandana. Och jag lyckades hålla mig vaken hela filmen! Det om något tyder på att den var bra. När vi kom ut från bion kl 3.00 så var det soluppgång. Mysko eftersom det känndes som det var eftermiddag när man la sig för solen lyste då.

Nya biljetter är bokade ner till Hultsfred. Nu ifrån Sundsvall som är den närmaste (18mil) stad där det går en buss ifrån. Bussen går tisdag/onsdag natt kl 00.30, så vi är i Hultsfred kl 10 ungefär. Hem igen på Söndag kl 09.00. Blir 400kr dyrare men vi kommer ner iafl. Tack Frösöbussresor som nu lämnar ut mitt telefon nummer till folk som ringer och klagar pågrund av att bussen inte kommer gå bara för att jag råkade kläcka ur mig att jag skulle ta en buss ifrån Sundsvall. Så nu ringer de och frågar mig vilken buss det är.17 dagar kvar (Hemköp)!


Hemköp är ett väldigt intelligent företag. Här kommer bildbeviset på det!


Hälsosam affär my ass!
17 dagar kvar (Solnedgång)!

Måste bara lägga in en bild på den underbara solnedgången ifrån balkongen. Tyvärr blir det inte så bra bilder med min mobil (W810i) men det får duga. Snart är det mörkt och Pirates 3!

image127
17 dagar kvar (Stad? Nej byhåla)!

Flängde omkring på stan igen för kanske femteelfte gången i jakt på en studentjacka som går att använda resten av sommaren också. Insåg IGEN att denna stad inte har fler än 3affärer kanske. Har bara hittat en jacka som jag tycker är fin och som är bra till resten av sommaren. Men den kostar 999kr och det har inte min studentslitna kassa råd med fast det är just studentgrejer som jag prioriterar. Får helt enkelt inse att jag kommer att frysa arslet av mig på studenten om det är kallare än 20grader i skuggan:(

Inatt är det Pirates 3! Ska bli jätte fun + att vi fick 20kr i rabatt på biljetterna eftersom vi är medlem på Jocks, underbart! Bara tre timmar kvar nu, hoppas den lever upp till mina förväntaningar.

Idag var jag också hos specialisttandläkarn på sjukhuset och nu är det bestämt att jag bara behöver dra ut två st visdomständer och sätta ploppar på två tänder innanför med gummiband för att räta upp dem. Fick även med mig den jätte fräna röntgenbilden utav mitt huvud, där man ser all skellet och mjukvävnader. Måste scana in den och lägga upp den.18 dagar kvar (Edna Mode)!

Låt mig få presentera min idol: Edna Mode

image126

För er alla som inte vet vem hon är så kan jag berätta att hon är en karaktär ifrån Superhjältarna där hennes roll är att designa deras hjältekostymer. Det är svårt att beskriva Edna som något annat än en kort, snabbpratande, humoristisk, intelluekt. Resten måste ses själv för att bilda sig en egen uppfattning.
Enda skillnaden mellan henne och mig är att jag inte är kort också det där med intellgenten. Men resten så. Men jag siktar på att ha förvandlats till henne ungefär tills jag går i pansion. 


 

18 dagar kvar (Robert)!

Så här ser Robert ut kl 11.15 på morgonen. Han är den enda människa jag känner som är mer morgontrött än jag.Hur ska vi klara oss på Hultsfred? Vårt sista pass slutar kl 08.00 och bussen går 09.00. Då har vi varit vakna i 32h. Men det kommer bli hur kul som helst!

Om han inte hinner döda mig för den här bilden innan. Men det man inte vet, lider man inte av! (^.^)

Update
Kl är nu 11.55 och han har fortfarande inte rört sig och jag har nu tråkigt. Funderar på att hoppa lite på han, men då blir han så lik Gramse i Bumbibjörnarna. Jag får hitta på nått annat, i stil med min lista på saker som ska göras i skolan.

image12518 dagar kvar (Bussjvl)!

Uppdatering för dig Natta(^.^)

Ringde nyss till bussbolaget Frösö som jag och Robert ska/skulle åka med ner till Hulttsfred för att få veta om bussen skulle avgå eller om den blev inställd pga av för få anmälda. Men jag fick inget svar idag heller. De skulle ta ett beslut närmaste dagarna... Arg som jag är redan så sa jag att jag måste få veta NU annars så bokar vi in oss på ett annat bussbolag (Rockbussen) och då lovade han att återkomma imorgon för då hade de bestämt hur de skulle göra eftersom det är på gränsen till för få resenärer som ska åka med.

Men det löser sig om bussjvln blir inställd. Jag nästan hoppas att bussen blir inställd för jag har hittat bättre alternativ, så jag har lust att ringa och säga till bussbolaget Frösö att jag skiter i dem och åker med ett annat (Rockbussen) som åker på bättre tider. Isfl åker jag och Robert till Sundsvall och tar Rockbussen därifrån och då kommer vi fram på onsdag kl 10 istället för 17.00 en timme innan vårt första pass.

Och skulle allt skita sig kan vi åka bil ner med några andra funktionerär så det löser sig iafl=) Bara struligt innan allt blir ombokat och bestämt hur vi åker ner. Hatar sånt, vill ha allt klart nu så jag slipper oroa mig i onödan. För sånt är jag expert på.18 dagar kvar (IQ)!

Intelligensen flödar här i den 37gradig varma soffan i Jonathans lägenhet.

Robert: Hahaha sämst att lyckas ladda ur batteriet på bilen!
Linn: Robert? Vet du ens vad kopplingen på en bil används till?
Robert: Nu ska vi inte vara elaka mot mig här... (~~)

(^.^) Måste lära Robert hur en bil fungerar någon gång.

Imorgon (läs idag) är det Vett & Etikett på skolan. Känns jvligt onödigt måste jag säga. Eftersom jag har en del kvar att göra i skolan innan onsdagen så tycker jag att jag kan ta mig friheten att skippa denna dag när jag ska lära mig att det är fult att luta armbågarna mot bordet. För det känns mycket intressantare att skriva om en produkts utveckling med betoning på deras design och ergonomi.19 dagar kvar (The OC)!

Så nu har THE OC gått i graven. Sista avsnittet sändes ikväll och det känndes förvånasvärt sorgligt. Jag har stört mig mer och mer de utspårande manuset därför tyckte jag det var stark att de avslutade serien med en någorlunda ära i behåll. Felet med alla serier att det aldrig kan få gå bra en stund längre än 5min innan nästa trubbel kommer och förstör. Och bulorna i vägen de hittar på är bra och fantasifulla i början av en serie men sen återupprepar de sig i en ny konstig skepnad eller bara är fullständigt totalt konstiga. Därför känns det fel nu när allting fick lösa sig på slutet och alla blev glada och lyckliga. Då vill jag se mer! När allt går bra, speciellt hur det går för Summer och Seth. Älskar dem!

Men en sådan serie får aldrig finnas när det bara går bra. Eftersom regel nummer ett för serier är att om inget trubbel kommer lessnar tittarna och de fortsätter inte kolla på serien eftersom de inte har ¨något att kolla hur det går. Men jag skulle vilja testa och se en serie där det går bra för dem. Visst jag kanske lessnar men då vet jag iafl det och slipper sitta och önska att det kan få gå bra för dem någongång.

image123
Rest in peace (och få aldrig några dåliga spinoff serier!)19 dagar kvar (Trolltyg i Tomteskogen)!

När jag var liten och åkte ner ifrån Umeå till våran stuga i Duved (Åre) stannade vi oftast förbi hos släktingar i Mörsil (för er som vet vart det är=). Där fick jag alltid titta på Trolltyg i tomteskogen och jag älskade det! Hittade dessa filmklipp ifrån denna underbara film som jag rekomenderar till allt och alla att se!19 dagar kvar (INPUT)!

Läste detta i en tidningen INPUT igår:

Första generationen skapar.
Andra generationen förvaltar.
Tredje generationrn fördärvar.


Dessa ord känndes så klockrena i vårt samhälle idag. Min mor och farsfärldrar fick ju var med om när allt började rulla på innom utvecklingen som är idag. Min mamma och papas generation förädlade många av kunskaperna så att de blev bättre och säkrare och tänkt efter nu noga. Vad har hänt idag? Vi har drivit allt till sin spetts och ingenting är bra längre. Med bilar som släpper ut för mycket och slösning av allt och jorden håller på att dö en långsam men säker död.

Så jag tycker detta är tänkvärda ord som tåls att fundera över både en och två gånger för att sen komma på vilken generation DU vill tillhöra.20 dagar kvar (Buzzador)!

Blev medlem på Buzzador efter ett tips nyss. Ett utmärkt tillfälle att få testa nya saker gratis med enda krav att jag ska sprida info om grejerna jag testar till andra och diskutera om produkten är bra eller inte samt rapportera in till Buzzador om mitt resultat.

Buzzador går ut på att man registerar sitt intresse om att få pröva saker på deras hemsida, sen sickar de hem paket med saker ifrån företag som vill få sina saker testade och bedömda, sen rapporterar du in till hemsidan vad du tyckte om sakerna, helt kostnadsfritt!

Om ni själv vill få denna möjlighet läs mer här: http://www.buzzador.com?refstr=linnholmgren 
eller om du vill anmäla dig direkt så gör du det här:
http://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=linnholmgren  
20 dagar kvar (Pirates of the Caribbean)!

Pirates of the Caribbean har sverigepremiär på onsdag image122
och som inbitna Pirates fans ska jag och Jonathan se den på premiären tisdag natt då kl 00.00 mot onsdag.

Johnny Depp har alltid varit på topp tre listan på mina favorit skådespelare (speciellt när han gör filmer ihop med Tim Burton), och utan han skulle inte Pirates vara någonting!(^.^)

Därför hade jag och Jonthan en intressant disskusion efter förra filmen som fortfarande inte är avslutad. Spolier varning!
När Jack äntligen tog sig i kragen och hade ihop det med Elizabeth i senaste filmen jublade jag: "Äntligen! Istället för mesproppen Orlando Blom!" Jag har närmligen avskytt allt Orlando Blom har gjort efter sin Legolas roll. Han är bara förjvligt dålig och mesig, bara en massa gnäll ifrån hans sida. Därför tyckte jag det var på tiden att Elizabeth skippade den mesen till förmån för snyggingen Jack. 
Men då kontrar Jonathan med att jag tycker det är ok med att vänstra. Självklart tycker jag när det handlar om Orlando Blom vrs. Johnny Depp. That's it! Men aldrig annars. Jonathan kan inte ge sig om att jag tycker det är ok med att vänstra och pikar mig för det så fort han kan. Av någon outgrundlig anledning tycker han det är väldigt lustigt vilket jag inte kan förstå. 

Så nu tycker jag det ska bli intressant att se hur det går för det nya paret i den nya filmen. Hoppas Orlando (hans rollkaraktär William) ramlar ut för ett stup eller något i den stilen. Annars ska jag putta ut han själv i film nr 7 eller något. Längtar faktist lite...


  

20 dagar kvar (Bloggkriget)!

Apropå det sk "bloggkriget" just nu så börjar jag bli rejält fundersam vart världen håller på att hamna.
Klart man vill att folk ska läsa, inspireras och komentera din egen blogg.
 Men jag är fan livrädd igentligen för att mycket folk skulle få för sig att läsa det lilla jag skriver om, efter att ha sett alla bitchiga tjejer som vimlar omkring i bloggvärlden för att skriva elaka kommentarer eller inlägg om andra bloggare. Jag kan inte förstå varför någon skulle få för sig att skriva en elak kommentar om en annans blogginlägg eller om hela bloggen överhuvud taget. Läs inte bloggen om man stör sig så mycket på just den då?
Eller har människan så otroligt lite för sig att göra att man måste hacka på andra eftersom de har möjlighet att gömma sig hemma helt anonymt bakom sin egen dator. De skulle antagligen aldrig våga face to face. 
Det skulle vara intressant att veta hur gamla dessa tjejer igentligen är. Vad det är som driver dem till denna form av mobbing? 

Jag skriver blogg mest för mig själv. Tycker det är kul att sen kunna se tillbaka på gamla minnen och händelser. Älskar sånt. Sen så är det bara en bonus om andra finner glädje i mina händelser och tankar och läser min blogg därför.

Nej nu tänker jag gå ut i solen och njuta av det som är viktigt av livet istället för att störa mig på andra. Varför kan inte andra försöka sig på det?20 dagar kvar (SP-bal)!

Igår var det SP-bal på Gamla Teatern. Men eftersom jag var/är i Duved med min honey så kunde jag inte stå utanför ingången och titta på alla fina som gick in. Nu när jag skulle titta på vimmelbilder ifrån spektaklet så fanns det ingen stans! På Jonathans bal förra veckan var det i bägge länstidningarna och på diverse vimmelhemsidor. Trodde ett tag att SP balen hade gått under och brunnit ner därutav att inga lyckades fastna på kort. Googlade efter "Gamla Teatern Bal" och det var bara en stackars vimmelsida som hade varit där Flukta. Antingen var balen sjukt tråkig därför kom inga fotografer, eller så är alla sidor sjukt sega på att lägga upp sina biler (tror på det senare alternativet.)21 dagar kvar (Bussjvl)!

Jag blir så irriterad!

Bokade bussbiljetter tur och retur ner till hultsfred för två vekor sen. Då var allt löst tänkte jag, allt var nu frid och fröjd. Men varför kan det aldrig få vara det?
Ringde idag till Frösöbuss och frågade vart mina biljetter var eftersom de inte kommit än. Då fick jag höra att det kanske inte blir någon resan eftersom det måste vara minst 25 stycken resenärer och nu var vi bara 20! Jag försökte förklara att jag skulle bli återbetalningskylldig till Hultsfred på 2000kr om jag inte kom ner och jobbade. Och han svarde att jag får väll ragga ihop lite fler då eftersom de hade satt slutdatumet till på söndag om det skulle bli av eller ej. PÅ SÖNDAG! De har inte ens öppet lördag söndag så ingen kan ringa och boka då!!!
Tror jag blir tokig. För om bussen ställs in har jag ingen möjlighet att ta mig ner till Hultsfred längre. Tågbiljetterna går på 2500kr styck och det har inte jag råd med.

Så kolla här http://www.frosobussresor.com/ för mer info och anmäl dig and you make my day!21 dagar kvar (Evolution of Dance)!Älskar denna man! Han har förgyllt många av min VirtuellDesignlektioner...21 dagar kvar!

21 dagar kvar

Vid den här tiden om tre veckor håller jag på som bäst med att åka flak och skrika för full hals. Det känns så ovärkligt! Visst att jag ska ta studenten, men vadå? Alla 3:or är så stora, jag går ju bara i 1:an ,eller föresten jag har inte ens börjat i gymnasiet än, hallå? Vart har jag hamnat fel? Jag ska INTE börja jobba heltid om 5 veckor. Jag har ju sommarlov och ska börja skolan igen i Augusti.

Känslorna just nu är helt obeskrivliga. Fredagen om tre veckor har jag längtat efter i tre låååånga år. Och nu är den här! Vart tog de tre åren vägen? Vart tog det sista året i skolan VÄGEN!

Hjälp jag måste försöka få mitt snurrande huvud att förstå att om tre veckor kommer jag stå i en vit klänning med ful mössa och frysa arslet av mig, men ack så lycklig jag kommer vara. Men helt avtrubbad inför värkligenheten att jag aldrig mer kommer sitta på en hård träbänk i en tegelkorridor utanför I411. Aldrig mer...22 dagar kvar (MSN)!

Grrr jvla MSN!
Av någon anledning så har alla mina kontakter redarats. Var inloggad som vanligt image120
så sa det bara "boff" helt plötsligt och alla kontakter var gone. Letade och letade men inte ett spår utav dem. Så jag trodde det var bara att adda alla kontakter igen, men så tydligen fungerade inte det heller. Min MSN vägrar tro mig att jag har kontakter. Fast jag har addat en person så säger min MSN att denna kontakt inte fins och jag kan inte skriva till den.

Så det enda som finns att göra är att skaffa en ny Hotmail adress. Men vilken då? Vill värkligen inte ha en massa _ eller konstiga ord och grejer. Vill igentligen bara ha linn@hotmail.com.
Enkelt och bra. Men som sagt finns det aldrig. Så nu får jag klura på vad min nya adress ska heta.
Nått förslag?

Nej nu ska jag gå och titta på Jay Lenno för det var Shrek 3 special. Längtar tills den får sverige premiär!


Filmshit

Ett avbrott i den sedenliga X antal dagar kvar nedräkningen. Måste ju hänga på trenden^^

Har du sett mer än 80 filmer är du en filmnörd.
Här är 200 filmer, kryssa i dom du sett.

[ ] Rocky Horror Picture Show
[x] Grease
[x] Pirates of the Caribbean
[x] Boondock Saints
[x] The Mexican
[x] Fight Club
[ ] Starsky and Hutch
[x] Neverending Story
[ ] Blazing Saddles
[ ] Airplane
Total: 6


[ ] The Princess Bride
[ ] AnchorMan: The Legend of Ron Burgundy
[ ] Napoleon Dynamite
[ ] Labyrinth
[x] Saw
[x] Saw II
[ ] Saw III
[ ] White Noise
[ ] White Oleander
[ ] Anger Management
[x] 50 First Dates
Total: 3


[x] Scream
[ ] Scream 2
[ ] Scream 3
[x] Scary Movie
[x] Scary Movie 2
[x] Scary Movie 3
[x] American Pie
[x] American Pie 2
[x] American Wedding
[x] American Pie Band Camp
[ ] American Pie The Naked Mile
Total: 8


[x] Harry Potter
[x] Harry Potter 2
[x] Harry Potter 3
[x] Harry Potter 4
[ ] Resident Evil
[ ] Resident Evil 2
[x] The Wedding Singer
[ ] Little Black Book
[x] The Village
[x] Lilo & Stitch
[ ] Lilo & Stitch 2: Stitch has a Glitch
Total: 7


[x] Finding Nemo
[x] Finding Neverland
[x] Signs
[x] The Grinch
[ ] Texas Chainsaw Massacre
[x] White Chicks
[x] Butterfly Effect
[x] Thirteen Going on 30
[x] I, Robot
Total: 8


[x] Dodgeball: A True Underdog Story
[x] Universal Soldier
[ ] A Series Of Unfortunate Events
[ ] Along Came Polly
[x] Deep Impact
[x] KingPin
[x] Never Been Kissed
[x] Meet The Parents
[x] Meet the Fockers
[ ] Eight Crazy Nights
[ ] Joe Dirt
Total: 7


[x] A Cinderella Story
[x] The Terminal
[ ] The Lizzie McGuire Movie
[ ] Passport to Paris
[x] Dumb & Dumber
[x] Dumb & Dumberer
[ ] Final Destination
[ ] Final Destination 2
[ ] Final Destination 3
[x] Halloween
[x] The Ring
[ ] The Ring 2
Total: 6


[ ] Harold & Kumar Go To White Castle
[ ] Practical Magic
[ ] Chicago
[x] Ghost Ship
[x] From Hell
[x] Hellboy
[ ] Secret Window
[x] The Whole Nine Yards
Total: 4


[x] Troy
[x] The Day After Tomorrow
[ ] Child?s Play
[ ] Seed of Chucky
[ ] Bride of Chucky
[x] Ten Things I Hate About You
[x] Just Married
[x] Gothica
[ ] Nightmare on Elm Street
[ ] Sixteen Candles
[x] Remember the Titans
[ ] Coach Carter
Total: 6


[x] Bad Boys
[x] Bad Boys 2
[ ] Joy Ride
[x] Seven
[x] Ocean?s Eleven
[x] Ocean?s Twelve
[ ] Identity
[ ] Lone Star
[ ] Bedazzled
[ ] Predator I
[ ] Predator II
[x] Alien V.S Predator
Total: 6


[x] Independence Day
[ ] Cujo
[ ] A Bronx Tale
[ ] Darkness Falls
[ ] Christine
[x] ET
[ ] Children of the Corn
[x] My Boss? Daughter
[x] Maid in Manhattan
[ ] Frailty
Total: 4


[ ] Best Bet
[x] How to Lose a Guy in 10 Days
[x] She?s All That
[x] Calendar Girls
[ ] Sideways
[ ] Mars Attacks
[ ] Event Horizon
[ ] Ever After
[x] Forrest Gump
[ ] Big Trouble in Little China
Total: 4


[x] X-Men
[ ] X2
[x] Spider-Man
[x] Spider-Man 2
[ ] Sky High
[x] Jeepers Creepers
[x] Jeepers Creepers 2
[x] Catch Me If You Can
[x] The Others
[x] Freaky Friday
[ ] Reign of Fire
[ ] Cruel Intentions
[ ] Cruel Intentions 2
[x] The Hot Chick
Total: 9


[ ] Swimfan
[ ] Miracle
[x] Old School
[ ] The Notebook
[x] K-Pax
[x] Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
[x] Lord of the Rings: The Two Towers
[x] Lord of the Rings: The Return of the King
[ ] Walk to remember
[ ] Boogeyman
Total: 5


[x] Hitch
[x] The Fifth Element
[x] Star Wars Episode I The Phantom Menace
[x] Star Wars Episode II Attack of The Clones
[x] Star Wars Episode III Revenge of The Sith
[x] Star Wars Episode IV A New Hope
[x] Star Wars Episode V The Empire Strikes Back
[x] Star Wars Episode VI Return of The Jedi
[ ] Troop Beverly Hills
[ ] Swimming with Sharks
Total: 8


[x] Air Force One
[ ] For Richer or Poorer
[x] Transporter
[ ] Transporter 2
[ ] People Under the Stairs
[x] Blue Velvet
[x] Sound of Music
[ ] Parent Trap Re-make
[x] The Birds
[x] The Terminator
[x] Terminator-2
[x] T-3
Total: 8


[ ] Empire Records
[ ] SLC Punk
[x] Meet Joe Black
[x] Nightmare Before Christmas
[x] The Silence of the Lambs
[x] Sleepy Hollow
[ ] I Heart Huckabees
[ ] 24 Hour Party People
[ ] Blood In Blood Out
Total: 4


[x] Thirteen
[ ] Manic
[x] American History X
[ ] Deep Blue Sea
[x] George of the Jungle
[ ] Canadian Bacon
[ ] How High
[x] The Jacket
[x] My little pony
Total: 5

[ ] Road to perdition
[ ] Jesus Christ Superstar
[x] Rent
[x] Mulan
[x] Mulan 2
[x] Lion king
[x] Lion King 2
[x] Lion King 3 Hakuna Matata
[x] Legally blonde
[x] Legally blonde 2
[ ] Pink Panther
Total: 8

Sammanlagt: 116

UPDATE!

Kom på att jag faktist sett Transporter, så det blir sammanlagt 116st filmer.23 dagar kvar (Studentbal)!

Igår ringde mamma och hon hade den bästa idén på länge haha. Att hela fmiljen skulle dra iväg till Cypern V.22. Förra året när jag var där var det helt underbart. Så skönt med sol efter haft en hel lång norrländskvinter. + att jag nu skulle slippa se ut som ett spöke i min studentklänning och bli sådär snyggt brun medan alla andra här hemma fortfarande är vita. Men så sprack bubblan. Jag kom ju på att onsdagen V.22 har jag min mösspåtagningsbal. Visst ska det bli jätte kul men jag önskar att man kunde klämma in en vecka till innan studenten så jag han till Cypern(^.^)


Inbjudningskortet till min mösspåtagningsbal. Lägg märke till stämpeln som ska föreställa Per Wargentin som mina skola är uppkallad efter. Han var folkbokföringens fader som levde på 1700talet tror jag.

Det dåliga med mösspåtagningsbalen är att bordsplaceringen blir helt random inte klassvis. Skolan idé var att vi skulle lära känna varandra bättre. Men vad är det för mening sista veckan innan studenten? Kommer bara kännas stelt och konstigt och man har otur att sitta brevid fel personer. Värst blir om man hamnar mellan två lärare. Nu innan studenten är klassammanhållningen på topp därför hade det varit roligast att sitta tillsammans. Det är ju inte andra klasser jag tar studenten med, utan min egen klass!23 dagar kvar (Skoljobb)!

På vår skola ska 3:ornas betyg vara satta onsdag 30maj. Det betyder alltså att alla lärare vill ha allting inlämnat och klart nästa onsdag så de får en vecka på sig att rätta allt. Men tyvärr betyder det också att de slänger in sista veckan nu alla uppgifter vi inte hunnit mer under året så att vi får ett ton uppgifter att göra. Trodde i mi n enfald att jag var klar med det mesta i alla ämnena, men vad jag bedrog mig. Nu har vi fått massor av nya uppgifter som ska vara klara tills nästa onsdag.

För att det ska bli lättare för mig själv att göra klart allting brukar jag skriva upp alla uppgifter på en lista och sen stryka över dem i tur och ordning jag blir klar med dem. Så här ser min lista ut:

Svenska redovisning "frihetslängtan" tis V.21
Svenska bokrecension inlämnad ons V.21
Svenska bearbeta de gamla skrivuppgifterna ons V.21

Svenska novell om 1800tals författare inlämnad snarast
Filmkunskap filmrecension inlämnad mån V.21
Design 4st ritningar på min mugg inlämnad snarast
Design skriva en produkts utveckling med avseende på design inlämnad ons V.21
Idrott B leda en lektion med Boboll tis V.21
Biologi betygsamtal snarast
Virtuell Design Storsjöodjursspelet klart snarast

Ibland kan jag faktist förstå varför skolmassakers inträffar. Varför kan inte lärare inse att det är en bra idé att sprida ut alla uppgifter under hela året. Inte som det är nu när vissa lärare struntar i att rätta saker vi gjort förut för de har kommit på nu att det finns andra saker vi måste göra som de ska hinna rätta så de struntar i det vi redan gjort. Snacka om meningslös skola!24 dagar kvar (Modette)!

Förra veckan var jag och min klassis Erika på stan och glodde runt. image116
Inne på JC fanns denna tidning att få gratis och i bara farten slängde jag ner ett ex i väskan. Hade tänkt bläddra i den hemma sen. Men den hadde nu legat på sovrumsgolvet i en vecka utan att ha rört den, så jag tänkte att nu var det dags.
Någonting gjorde att jag fastnade för den. Gillar inte riktigt layout på de flesta tjejmagasin typ Solo och Veckorevyn. De är för plastiga och glansiga. Elle har en någorlunda bra, men Modettes gillade jag värkligen. Gillar att papperskänslan finns kvar, inte att sidorna är som silke. Sen så var minimalisten slående, lite text med bra bilder som förtydligade. Men så säger de själv att de är mer ute efter personlig stil än mainstream, både på innehåll och utsende. Annars kan man redan köpa en tidning som redan finns på marknaden. Saken är ju att man ska komma med något nytt och inte med nått som redan finns, det lyckades Modette med.

Hjälp vad djupt detta blev. Men jag vill bara försöka förklara varför jag gillade den så mycket att jag kan tänka mig att prenumerera på den. Rekomenderar den varmt(^.^)

24 dagar kvar (Personligt)!

Hittade denna på en annas blogg och de är alltid rolig att fördriva dötid med(^.^)

PERSONLIGT

01. vad heter du?
Linn
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Felippa eller Felicia tycker jag är fint
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Maja eller Karoline. 
04. vilket stjärntecken är du? Skorpion
05. vilken årgång är du? 1988
06. vart bor du? Östersund
07. bott utomlands eller varit utomlands? Nej inte bott, men rest till Mallorca, Kreta, Turkiet, Cypern
08. flyttat antal gånger? 6st gånger tror jag. Min mamma har svårt att bestämma sig^^
09. vart skulle du vilja bo? En större stad i Sverige eller utomlands någonstans. När jag blir äldre ska jag bo på vintern i utlandet och på sommarn i Sverige. Jag avskyr kyla:P
10. vilken skolklass? TE3b VD
11. vad vill du bli när du blir äldre? Sjuksköterska på prematuren.

UTSEENDE

01. hur lång är du? 172.5cm
02. vilken hudtyp har du? Väldigt ljus, men blir jätte lätt brun på sommaren.
03. hårfärg och frisyr? Långt uppklipp med snelugg. Min hårfärg varijerar mellan blont och brunt beroende på årstid.
04. ögonfärg? Mörkblå
05. mest nöjd med? Det mesta=)
06. minst nöjd med? Mina fotbollsvader.
07. skostorlek? 36.5
08. glasögon? Tyvärr
09. har du några piercingar/tatueringar? Tre i vänster öra och en i det högra.

KLÄDER

01. vad använder du just nu för jacka? Min svarta kappa eller mina blåa Helly Hanson när det regnar.
02. vad använder du just nu för skor? Vita tygskor, svarta kilklackar ifrån vagabond + ballerinas.
03. favoritfärg på kläder? Vitt med bas med någon annan nyans i tex rött eller svart.
04. favoritmaterial på kläder? Viscos.
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Söta babydollklänningar ifrån MQ och Gina Tricot + HM.
06. favoritaffärer? Gina Tricot. Kan köpa allt och lite till.
07. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Just nu under studenten ingenting, men annars kanske för 500kr månaden.
08. favoritmärke? vet inte:P
09. vad har du för tröjstorlek? XS/S

25 dagar kvar (Design)!

Satt idag på webdesignen och knåpade lite på sida. Bytte ut headern mot en bild istället med det teckensnitt jag gillar bäst. Men tyvärr inte ett sånt vanligt teckensnitt så det går att ha som vanligt förutom som en bild. Men tyvärr upptäckte jag att det inte syns i mozilla firefox, bara i explorer. WHY?


Men jag ska dock göra min visningsbild större. Hoppas att det funkar i bägge iafl. Lite synd om bilden inte ens syns i den ena webbläsaren precis som med headern.

Update
Någon där uppe hörde min desperata rop på hjälp, för helt plötsligt fungerar headern i bägge webblässarna utan att jag har ändrat på någon kod. Men jag har även gjort min visningsbild större. Men jag skulle vilja ha den mer centrerad och större, men då måste jag även göra den gråa bakgrunden större och jag vet inte vart i koden den finns. En liten bit på väg mot en snyggare blogg har jag kommit!

Update 2
Nu har jag även lyckats listat ut (med Jonathans hjälp) vad en hel del kod är. Så en nedräkning till studenten har tillkommit + gjort den gråa bakgrunden större så bilden inte ser så malplacerad ut. Wihoo + att jag nu har lagt till information om mig själv under bilden i färgen #999900.

Update 3
Suck! Lyckades radera de sparade bilderna tex min header och visningsbild. Visningsbilden har jag på denna dator så det var inga problem att lägga tillbaka. Men min header bild har jag på skolan så jag fåt vänta med tills imorgon innan jag kan lägga upp den på bloggen igen.  Så jag får leva headerlös ett tag :P


25 dagar kvar (Skolove)!

Gahh. Var inne förra veckan på Din Sko med Natalie och hittade som vanligt minst två par skor jag vill ha. Varför plågar jag mig själv? Pga utav den stundande studenten är ju inte ekonomin på topp som dagt. Men dessa raringar måste jag bara ha! Har inga andra skor i liknanade modell, vilket min mor ofta klagar på^^ att jag alltid köper flera par skor i samma modell. Men några liknande dessa har jag faktist inte! De skulle passa perfekt när det är kallt ute + till hösten. Har ett par svarta utan klack som är lite högre, men inga som dessa så långt ögat når i graderoben.  Jag hoppas någon snäll själ skänker mig lite pengar när jag tar studenten för då ska jag springa ner dit på lördagen och inhandla dem det första jag gör på den nyvunna friheten. Tyvärr så är jag lite orolig hur länge de finns kvar. Googlade på dem och de har tydligen funnits i affär i södra sverige sen januari = vi nu fått de som blivit över upp hit till Östersund. Så det som finns brukar vara vad de har kvar. Och med min vanliga tur så lär jag inte få tag på dem tills jag äntligen fått pengar. Suck

image111
Ska ha! Men i vitt dock.25 dagar kvar (Champagneglas)!

Fick detta glas förra veckan utav mamma, jätte fint i plast men jag och Jonathan beställde ju
två stycken i glas med våra namn ingraverade + student 2007. Så därför passar det jätte bra att jag har det i glas på morgonen när man är lite mer försiktig och det i plast på kvällen + att man kan hänga den runt halsen. Prefect
26 dagar kvar (Namnsdag)!

 
image109
13 maj

Linn & Linnea

Så grattis till mig på namnsdagen(^.^)
26 dagar kvar (ESC)!

Oh my GOD!

Jonathans kommentar om eurovision song contest detta år var så här:
"Jag pluggar hällre matte nu än ser vidare på det här"

Det sammafattar kort och gott denna så kallade musiktävling. Att ett land som Ukraina kommer 2:a och vi 19:e säger sitt tydliga språk. Att hela tävlingen kan byta namn till "Eurovision clown contest" eller "Eurovision vi har flest grannländer som röstar på oss contest". Jag säger bara att Sverige nu är det dags att vi invaderar fler länder så vi får fler grannar och röster till nästa år! Upp till kamp! Eller så skickar ni bara mig och Jonathan till Slovenien nästa år iklädda guldfolie, slåendes på några trummor och sjungandes "oooohaaaaaaaaa iiiiiiiiiiiihhhhhh skrååååååååål (någon som tar ihjäl sin katt skrik)".

image108
Ukrainas så kallade bidrag
27 dagar kvar (Balkort)!

Nu hade även efterfesten.com lagt upp sina bilder ifrån igår.

Så här kommer ett kollage ifrån gårdagen:


1.                                 2.                               3.                               4.


5.                                 6.                               7.

1. Jag & Jonathan kylslagna precis efter vi kommit in i Gamla Teatern
2. Charlotte & Pilis
3. Sandra & Hedström
4. Josefine & Djuse
5. Camilla & Sandra
6. Emelie & dejt (t.v)
7. Tina, Robert & Jag27 dagar kvar (Bal)!

Igår var det bal på Gamla Teatern för Palmcrantz!

Det var helt sagolikt, går inte att beskriva men det var grymt mycket bättre än förväntat.
Satt nyss och kollade omkring på olika vimel sidor får det var sjukt mycket folk som tog kort på oss innan vi gick in på Gamla teatern. Bland annat de här:


Camilla och jag ( + min lillebror i blått i bakgrunden)ifrån ostersund.cc och ltz.se

De är ifrån när vi precis klivit ur limousine-taxin som Anton ifrån Jonathans klass hade fixat och stod och väntade tills den skulle komma två vändor till med de övriga ifrån Jonathans klass + dater. Vi hade varit på fördrink hos Tuld innan med hela hans klass. Där blev det Champagne, kex och ost. En väldigt bra start på kvällen.
Var väldigt stressad eftersom frisören sa det skulle ta en timme att fixa håret. Men 2.5h timmar senare var jag väldigt stressa att jag inte kommit därifrån än. Men det blev ju fint iafl. Tyvärr blev det då jätte stressigt för mina stackars klasskamamrater Natalie, Erika och Michaela att sminka mig. På 40min skulle vi vara klara och iväg. Men resultatet blev jätte fint och jag är jätte tacksam för att jag fick hjälp:D! Tack tjejer!


Så såg det ut hos frisören och under sminkningen. Michaela som fixar mig just på den bilden

Sen bar det av till Tuld som sagt på fördrink. Sen iväg med taxin som såg ut så här innuti:


Hedstöm, Sandra och Camilla. Jag på bild 2 och på sista bilden är det Jonathan och Camillas date

Det var ett massiv folksamling när vi kom fram utanför Gamla teatern. Nästan så jag blev generad haha.Efter att vi stått där ett bra tag och minglat och blivitt fotograferad så gick vi in och kollade bordsplaceringen.Vi satt klassvis och det var en fördel tyckte jag. Mycket mysigare för mig eftersom jag känner Jonathans klass rätt bra men inte någon annan på hans skola. Innan det blev middag fixk vi ett glas vin och fick mingla runt en timme till. Lite förlång tid tyckte jag eftersom vi redan hade fått det överstökat haha:P Dessutom var jag jätte hungrig! Var Chili con Carne till lunch i skolan så det var ingen höjdare. Men tillslut fick vi komma in och äta förrätten som bestod av en liten räksallad.Sen flöt det bara på med huvudrätt och efterätt. Lite bilder ifrån där jag satt på lite folk ifrån Jonathans klass + min efterätt. Efteråt blev det mer mingel och senare dans. Tills våra fötter gav upp och vi nöjda åkte hem och hade en minnesvärd kväll att komma ihåg. Och det bästa utav allt. Min bal är om två veckor whiii! Så då är det bara att klä upp sig igen(^.^)

Lite blandade bilder i från kvällen:


Robert Jag & Camilla Sandra Tuld & Anton28 dagar kvar (Gina Tricot + Dove Summer Glow)!

I förrgår överraskade min mamma mig med en påse ifrån Gina Tricot hon hade köpte när vi var i Umeå senast på min farfars 90 års dag. Hon tyckte väll så synd om mig när jag stod i provhytten och nästan grät för jag ahde hittat två så otroligt fina toppar + en fantastisk studentklänning. Ja jag vet att jag redan ahde köpte en stundetklänning. Men den här är värkligen fin! Det är samma som jag la upp på bloggen förut fast den avr grön. Så jag är superglad.
Jag kom även att tänka på att man inte kommer vara särskilt fin i sin studentklänning eftersom man inte lyckats fått en solbränna tills dess. Likehten kommer bli ett spöke eftersom jag är väldigt blek på vintern. Därför tänkte jag redan nu börja fuska till mig en solbränna. Så igår när Erika i klassen sa att hon skulle sola solarium tog jag mog med mig och följde med. Jag är nämligen livrädd för att bli instängd och att ligga naken i denna kistliknande uppfinning är ingen höjdare. Men jag överlevde och kände mig duktig men vet int om det blir fler gånger. Solar hellre vanligt. Därför inhandlade jag Summer Glow Body Lotion Dark + soft shimmer i från Dove efter Erikas rekomendation.
Och igrån invigde jag den. Det blev skillnad direkt. Så för det billiga priset 39kr på H&M fick jag lite liv i huden. Men för att få ett långvarigt resulat + mer nyans så måste jag fortsätta använda den. Vilket jag tänkt göra. Rekomenderar den starkt för jag blev inte flammig någonstans. Kanske tackvare att jag använde peeling före vilekt är att rekomendera.

28 dagar kvar (Smink)!

Som alla vet är inte studenten någon kul tid rent ekonomiskt. Jag har även förmånen att gå på två baler istället för abra en. Nackdelen blir då att det blir dubblakostnader i hår och smink väg. Därför bestämde jag mig tidigt för att sattsa på att få ett snyggt hår och har bokat håruppsättning till bägge min baler, och skippa bli sminkad. Summan av kerdemumman blir då att jag själv måste sminka mig. Det blir en lätt match har jag tänkt, men nu när dagen är inne och i kväll går balen av stapeln så är jag faktist smått oroad. För att jag kommer se ut som en clown!
Jag brukar inte sminka mig så hårt och inte på skoldagar för att jag är för trött på morgonen och sover hellre en extra stund än sminkar mig. Därför blir det endast sminkning på kvälalr när jag ska ut osv. Så min vana är faktist inte så enormt stor när det gäller att få det snyggt. Sminka mig basikt är inga problem, men ikväll ska det ju vara extra allt extra fint.
Så för att lösa detta lilla problem som det så lätt kan bli har jag tagit hjälp utav mina kära vänner. I utbyte mot diverse hårprodukter så som lock, platt och krustänger har de lovat att komma och sminka mig innan balen. Perfect!

image77


 

29 dagar kvar (Omsydd)!

Fick hjälp av Michaela att lösa ett jätte problem idag. Eftersom min balklänning hade blivit för stor + för lång eftersom jag bytt skor var jag tvungen att försöka få den insydd. Men vi insåg snabbt att det inte går eller hinns till imorgon. Så istället vi kirrade band som vi sydde på så att min balklänning sitter uppe, istället för att jag tappar den hela tiden och visar allt. Vi hade ju inte hunnit sytt in och upp den idag så det blev en bra lösning. En akutlösning eftersom den första balen är imorn=)


Kapade bort mitt huvud eftersom jag såg ut som något katten släpat in eftersom det har varit en sjukt stressig dag30 dagar kvar (Slips)!

Idag fick Jonathan inviga sin 30 dagar kvar till studenten slips. Fast han har börjar redan ångra sin dumma idé att ha slips på sig konstant i 30 dagar. Men jag tycker det ska bli rätt coolt. Speciellt på österäng på studentkvällen när det bara är en stump kvar=)

31 dagar kvar (Japansk smiley)!

You Are "Dizzy and Giddy"
What Japanese Smiley Are You?

Hmm hur ska man tolka detta då? Haha men min favorit japanska smiley är
(^.^) Glad flicka

31 dagar kvar (Patespotting)!

Under en längre tid har jag letat febrilt efter nummerplåtar. Varför kanska ni tänkte nu, skulle man vill göra något så dumt? Min pappa berättade om det när han helt plötsligt en dag utbrast "YES" när vi satt i bilen. Jag frågade vad han skrek åt och han svarade att han ätnligen såg 14. Vadå 14? Jo att man i tur och ordning tittar efter siffror på nummerplåtar i ordning st ex 001, 002, 003 osv. Målet är såklart att komma upp till 999 till slut. Och numrerna MÅSTE ses i ordning. Man kan inte se 015 fast man är på 010 och sedan hävda att du visst sett den när du kommer upp till 014 och vill hoppa direkt till 016.
Det är det som är det kluriga. Just nu har jag lyckats komma förbi 013 efter att ha suttit fast ett bra tag. Det fanns inte en jvl i Östersund som hade 013 på sitt regnummer. Jag började fundera om folk var ovanligt vidskepliga här, men tillslut förra vecka fick jag syn på den. Eftersom jag både har sett 014, 015 och 016 innan jag såg 013 så känns det lite surt. Men jag vet iafl att de finns i min omgivning.
Någon mer än jag som är fast i detta tvång? Att inte kunna åka bil utan att nödstirra på regplåtarna?

image70


Hemsidan för denna rörelse är: http://www.platespotting.com/ps/32 dagar kvar (Dagens goda gärning)!

Dagens goda gärningJonathan räddade en stackars humla som på något mystiskt sätt hade fastnat mellan glasen på balkondörren. Inget ovanligt med jätte muterade humlorna, eftersom de bor på taket breved balkongen. Så de flyger omkring inne i lägenheten så fort dörren är öppen. Tur de är så söta då...
Men stackars humlan var alldeles medtgen efter fritagningen. Måste ha suttit där hur länge som helst, och det blir varmt på engång, så han (eller hon) var ju praktiskt kokt. Hoppas den klarade sig, efter att den hade kravlat iväg.32 dagar kvar (Broke)!

Jag kanske kommer överleva studenten också rent ekonomiskt. Efter vårat lilla möte idag så kom vi fram till att vi endast måste lägga ut 175 kr till för flaket, elagregatet och ballonger + shit. Och bara 120kr för våran mösspåtagningsbal då inkluderars välkomstdrink, middag med förrätt, huvudrätt, efterrätt och vin.

Just nu ligger jag på - 400kr eftersom jag fortfarande inte fått sålt mina biljetter till hultsfred jag inte ska ha. Så inga mer pengar kan läggas ut fören den 28:e då det är löning igen. Hur många dagar kvar är det tills dess? GIVE ME SOME MONEY  PLEASE!

image6732 dagar kvar (Studentsången)!

Dags att börja repetera in Studentsången:

Sjungom studentens lyckliga dag,
låtom oss fröjdas i ungdomens vår!
Än klappar hjärtat med friska slag,
och den ljusnande framtid är vår.
Inga stormar än
i vårt sinne bo,
hoppet är vår vän,
vi dess löften tro,
när vi knyta förbund i den lund,
där de härliga lagrarna gro!
där de härliga lagrarna gro!
Hurra!

Svea vår moder hugstor och skön,
manar till bragd som i fornstora da'r,
vinkar med segerns och ärans lön,
men den skörd utan strid man ej tar.
Aldrig slockna då
känslans rena brand,
aldrig brista må
vår trohets helga band,
så i gyllene frid som i strid.
Liv och blod för vårt fädernesland!
Liv och blod för vårt fädernesland!
Hurra!

Men mer populär är nog denna verision:

För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten.
För vi har tagit studenteeeeeeeeeeeeeeeeen.
Och det har inte ni! / Fy fan vad vi är bra!

Men våran klass vill nog hellre sjunga:

Jag dansar aldrig nykter någonstans
aldrig inte en chans
att jag dansar nykter
kallat´t undanflykter
om du vill
Utan minsta promill
står jag still

Utav Magnus Uggla när vi står på trappen och ska springa ut. Känns så högtidligt att sjunga Studentsången och svårt att komma ihåg orden. Det blir nog kl 00 på trappen till rådshuset man sjunger den då. Hela dagen kommer man skråla För vi har tagit studenten till alla (speciellt yngre) som inte har en vit mössa på sig. Suckers!! (^.^)33 dagar kvar (Våreldning)!

Nu känns det värkligen som vår. Inte bara för att knopparna håller på att slå ut och att gräset sakta blir grönt, utan för idag så eldade vi i stugan i Duved (Åre).


Min mor och far som desperat försöker hålla elden vid liv

Jag vill värkligen ha sommar nu! Dels för att jag längtar till studenten men även Hultsfred. Jag och Robert bokade vilka pass vi skulle jobba i lördags, så nu är värkligen allt fixat! Ska bli så kul.
Sen så på onsdag får Jonathan börja klippa i sin "30 dagar kvar" slips. Ska bli kul på Österäng på studenten för då har han bara en liten stump kvar.

Nu ska jag fortsätta se på "The first 20 million". Snubbarna i filmen är som taget ur vårat programm Teknik =P34 dagar kvar (Balskor)!

Jag är lite orolig att min balklänning kommer att vara förlång, eftersom när jag var hos hon som sålde den för att kolla om den behövde sys upp använde jag ett par skor som jag sålde sen. Eftersom skorna jag hade inte var förstora när jag provade dem, utan senare när jag gick omkring hemma så tappade jag dem hela tiden så jag var tvungen att sälja dem. Istället köpte jag dessa:Problemet med dessa nu är att de har mycket lägre klack än på de jag testade till klänningen. Så nu släpar min balklänning i marken. Balen är om 5 dagar och hon jag köpte den hos hinner knappast sy upp den tills dess. Så nu måste jag antagligen ta ett par andra skor eller vara väldigt försiktig. Men ingen förlust i skorna eftersom de är skit fina att ha under jeans i sommar(^.^) Även om jag inte kan använda dem under balen som det var tänkt.35 dagar kvar (Presummer Praty)!

Någon som vet svaret på denna fråga?:
"Beskriv hur energin flödar från producent till kvartärkonsument. Hur kommer energin in i systemet? Hur avgår energin?"
Jag sitter just nu med mitt slutprov på Biologi A jag läst på 10 veckor. Ska bli så skönt när jag blir klar med kursen idag!! Ska ut på Marité ikväll och fira bara därför. Det är Presummer party, alla ska tydligen vara där, så det ska bli najs.

Bara jag lyckas bli klar med biologin så jag slipper sitta inne ikväll och göra färdigt den:S36 dagar kvar (Hultsfred)!

Så då har jag och mamma flängt runt på stan. Först var vi på SJ och bråkade om att jag vill lämna tillbaka mina tåg biljetter utan att jag msåte betala en massa. Men icke!!! Så nu är jag arg. Eftersom jag inte har så mycket pengara räcker det inte till BÅDE min biljett jag faktist ska åka med + de jag inte ska ha. Har de inte hört talas om ÖPPETKÖP? Varför betala för något jag inte ens ska åka med och det är ju långt kvar tills själva avresedagen.
Så någon som vill köpa två biljetter ungdom:

Östersund C - Hultsfred festival måndag 11 juni kl 21, framme tis kl 11.
1300kr för två ungdomar, fins inget billigare alternativ just nu att ta sig ner till festivalen.

Då är jag räddad, eftersom jag har så här mycket utgifter <--------------> och så här lite pengar <------->
Jag måste värkligen bli av med de biljetterna:'(

Annars så har jag lite gladare nyheter. Eleven som skulle fixa mitt hår till balen den 11 fick mitt förtroende direkt. Jag vet inte varför men jag kände att jag vågar lägga mitt hår i hennes händer. Kanske för att jag får det billigare eftersom hon är elev(^.^) Jag ahde med mig två bilder för jag vill ha två olika frisyrer till de två olika balerna. Så hon fick bestämma vilket av dem hon ville göra. Så gör Åsa hon som igentligen skulle gjort mitt hår den 11:e den andra frisyren 25:e. Så den 11:e blir det slarvit uppsatt med korkskruvslockar som hänger ner på ryggen. Och den 25:e blir det het uppsatt men fortfarande slarvigt.

Mamma och jag kollade också på studentskyltar. Eftersom de finns så många olika modeller fick jag välja vilken jag ville ha. De flesta är så träiga, de är mer för killar tycker jag. Så jag valde en vit skyllt med vit pinne. Och uppe i vänster hörn är det ritat girlanger och en studentmössa + ballonger. Jätte fin, men bilden som ska vara på får jag inte se fören jag springer ut för trappen på studenten!36 dagar kvar (Balfrisyr)!

Mamma och jag ska senare idag till frisören och klaga lite. Det är nämligen så att jag skulle få fixa balfrisyren hos en som jag blivit rekomenderat att ha. Men nu är det tydligen så att hon är bortrest nästa fredag då hon är bokad att fixa mitt hår inför PCs bal. Så hennes elev ska göra det. Det känns lite osäkert dock, jag har iafl inte tänkt att betala fullt pris (900kr) om hon är elev. Men vem vet? Hon kanske är jätte duktig, men det är ju det vi ska dit och se idag
(-_-)37 dagar kvar (How old are You?)!

You Are 24 Years Old!
What Age Do You Act?

Jag gjorde ett test på någon sida där man svarade på frågor och utifrån vad man svarade så gissade datorn åldern. Jag är 18år så jag vet inte om jag ska ta 24 som en komplimang eller inte(^-^)37 dagar kvar (Studentmössa)!

Jag hittade den fräckaste studentmössan jag sett på Blocket.se, när jag gjorde allt förutom att plugga.


Studentmössa för personer med dreads. Finns på blocket för 800pix
37 dagar kvar (Champagnefrukost)!

Planeringsmötet idag med klassen inför studenten gick ungefär som vanligt. Inte så mycket hände eller bestämdes. Tur att vi började i tid med våra möten, så vi är i stort sätt klara med allt som ska fixas inför själva stundentdagen. Det som bestämmdes idag var att vi antagligen ska vara hemma i min trädgård på champagnefrukosten. Måste övertala mamma lite mer dock, hon är rädd att det första hon måste göra är att ställa sig coh städa innan alla gäster kommer senare till min min middag + att hon inte ska hinna ner då till min utgång ifrån skolan kl 11.30. Men det ska nog gå bra. Jag lovade att ansvara så att inga obehöriga (min klass) kommer in i huset och river det haha...
Roligast tycker jag om vi skulle kunna vara mer inne i själva centrum, typ i en park eller liknande. Men det är svårt spec om det blir dåligt väder. Och sen nu när polisen gått ut med järnhand att de tänker hälla ut all sprit på folk under 20 år som de ser på allmänplats. Det har de redan bevisat att de också tänker göra nu under valborg. Jag fick själv bevittna detta (se inlägget nedan). Så det är itne så kul om polisen skulle hälla ut all våran sprit direkt på morgonen. Men jag tänker själv bara ha en lite flaska champagen så tidigt på dagen iafl.

image62
38 dagar kvar (Valborg)!

Igår var jag och min älskling och shoppade lite till han inför kommande bal nästa vecka. Eftersom han redan har en supersnygg kostym och matchande slips, så var det bara skor och en skjorta som behövdes inhandlas. Dilemmat med skjorta var antingen svart eller vit till balen. Vitt är mest klassiskt, men jag tycker en svart skjorta är snyggare och det köpte han även efter noga övervägande. Frågan med skor var antingen snörning eller inte. Men valet föll på ett par snygga svarta klassiska med snörning. Se så stilig han blev=)Igår var det också Valborg, och då såg det ut så här:


1.                                2.                                3.                               4.

5.                                6.                                7.

1. Polisen utanför där vi hade förfesten (hos Lisa) , som hällde ut 4 kassar med öl för några 15 åriga
     pojkar. Jag blev livrädd när sen en av poliserna gick fram och ställde sig under fönstret log och vinkade.
2. Is-glaset jag drack cider ur.
3. Min lillerära motsvarighet till min blogg.
4. Sanna som skriver in den.
5. Jag hos Lisa.
6. Jo
nathan & Erik på O'learys.
7. Jag på O'learys iförd Eriks solglasögon.

Och självklart såg dagen idag ut så här:Jag och Jonathan har softat och kikat på film, bla "Bortspolad" & "Crank". Så nu har vi sett snart alla filmer utav dem vi lånade ifrån Natalie. Utav de två filmerna så var Bortspolad bäst, och kan någon förklara Crank åt mig?RSS 2.0