GrattisVill jag önska min fina lillebror. Idag är det 16 år sedan han bestämde sig för att titta ut.
Så fort han tagit sitt skoterkörkort idag blir det firande.

Dagens

Humör: Trött och disträ
Gjort: Sprungit en venda på stan, lagat lunch och försöker ladda inför jobbet ikväll
Planer: Jobba och ta det lungt så jag orkar med praktiken imorgon
Kläder: myströja och jeans
Ser på: halv åtta hos mig <3
Lyssnar på: P3
Läser: ut en dålig bok
TV: Dåliga dagsserier
Dricker: Cola
Äter: Lax med kokosmjölk/gräslök/limesås och ris
Middag: Kyckling och ris
Bästa: Att jag är ledig
Sämsta: Träningsvärk sen gårdagens joggning med Sandra
Väder: 0 gradigt och molningt

Måndag

Så var de två första dagarna på praktiken avklarade. Mycket nytt att lära så det går bara runt i huvudet tillslut. Men det gick bra och det är bara att öva öva öva för att bli så säker på alla moment som möjligt.
Men det känns väldigt kul att få göra något praktiskt och inte bara läsa, det blir ju som Anna säger "välkommen till verkligheten". Hon säger mycket klokt hon.

Har spelat lite sims på morgonen, fick trillingar som jag bara var tvungen låta växa upp lite haha. Skönt att bara kunna styra totalt över livet ibland och göra precis som man vill.
Nu ska jag ta min ipod och gå ut i strålande sol och 0 plussgrader.

Besök på praktiken

Igår var jag på studiebesök på min praktikplats lungan. Det var som en ny värld öppnades och massor av att ta in. Det ska bli så roligt! Men som min klasskamrat Anna sa kommer jag nog vara slut efter varje dag eftersom det är så mycket och man är ovan.

Vi blev runtvisade, hämtade ut våra kläder och fick schemat som de verkar vara väldigt flexibla med vilket är bra för mig som har jobb och träningar att ta hänsyn till. Man studerar ju på heltid men det betyder inte att man kan till 100% av tiden endå, man har ju ett liv utanför.
Jag ska börja praktisera redan imorgon lördag. Det blir lördagkväll och söndagdag. Sen kommer det bara rulla på de närmsate 8 veckorna.

AvatarOm jag kunde gråta över filmer skulle jag störtböla rakt igenom hela Avtar.

Ren kärlek

SE DEN!!

ContraJag håller på att lyssna igen Vampire Weekends nya album Contra som tyvärr efter 4 låter inte håller upp till deras första självbetitlade album, men vi får se.

Första dag på vårterminen och vi börjar kursen med den första riktiga praktiken på sjukhuset, som jag längtat. Jag ska vara på lungan som jag inte hört ett knyst ifrån. Får väll se om läraren får tag på dem, helst innan nästa vecka då jag går ut.
Förutom en massa skola som aldrig tar slut så tvättas det och lärt lillebror laga min kycklingwok ikväll. Tiden rinner iväg med sådan faslig fart, är det inte träning så pluggas det eller så sover jag. Därimellan läser jag lite bloggar, lyssnar på musik och ser på dvd-boxar.

Tankeväckande


2010!

Första gången någonsin jag inte firade nyår i Duved. Det blev i glada vänners lag hemma hos Mike. Sladd till mobiler och foton på facebook lyser med sin frånvaro så då får bilder här på bloggen cokså göra det. Men jag kan säga att det blev en toppen kväll som slutade kl 03.30.

Efter dusch, entourage och pizza idag träffade vi upp Robert och Tracy som är hemma några dagar i Östersund då de vanligtvis befinner sig i Kalmar. Alldeles för långt borta för min smak!
Vi hyrde watchmen som var en allmänt konstig film och hade det allmänt mys.

Nu ska jag tvinga Jonathan att se något avsnitt till av entourage innnan sängen kallar.

RSS 2.0