40 dagar kvar (Boda Borg-mästerskapen)!

Idag avgjordes Boda Borg-mästerskapen i Östersund. Glad i hågen och med siktet inställt på att vinna klev jag, Jonathan, Natalie och Jimmy in för att ta oss vidare till Boda Borg-SM 17 November i Visby. Men tyvärr insåg vi på en gång i vilket underläge vi var. Ingen av oss hade varit där förut. Så när vi kämpade på våran 11 bana utav 15 möjliga efter 4h, hade redan de som kunde alla banor sen tidigare gjort klart sina 15 på 1.5h. Men vi var duktiga endå tycker jag (^.^) Men jag ville ju värkligen vinna, tji fick man. Vi kom bara på 5:e plats men roligt hade vi iafl. Skratta och många blåmärken är minnen jag har nu efter idag. De som vann var mina min klasskamrat så kul det iafl. De som kom 2:a var ett par skitungar som hela tiden "Hur många har ni, hur många har ni? Kan ni hjälpa oss?". Tack och lov vann inte de iafl.
Synd att jag inte hade med mig mobilen in i banorna, för på Milkobanan fanns det en fågelholk uppe itaket som Jonathan såg så söt ut när han stack ut huvudet i!

Jag vill till Torpshammar för där äger värkligen banorna! Här i Östersund tycker jag det var mest tänka och tur, medan i Torpshammar är det mer krypa och klättra + att rummen är 7 istället för max 4 som här. Får brumma dit i sommar någongång...



Kommentarer
Postat av: Anonym

det var jättefina stilar! tyckte evelina2 var finast =) men vad skriver man in för kod till den??

kram

2007-04-29 @ 19:07:45
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: maria

låter riktigt lovande ju :) jag ska jobba som funktionär. eller rättare sagt, stå vi entren och känna på band osv haha.

2007-04-29 @ 19:37:21
URL: http://anusvrak.blogg.se
Postat av: Natalie

söt blogg :)

2007-04-29 @ 21:42:04
URL: http://nataliestankar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0