Värt att vaccinera sig?Jag har ont. Det började i armen samtidigt som vaccinet mot svininfluensan sprutades in i mig igår. Det var tur att min gamla kursare Marie var där som distraherade mig annars hade jag nog rest mig upp och sprungit ut därifrån med sprutan fortfarande hängandes kvar. För jäklar vad ont det gjorde, det var ingen liten dos som skulle in i.m.

Men det hade jag kunnat stå ut med om det hade bara varit det. Men sakta men säkert så spred det sig till hela armen som inte gick att använda igår och framförallt inte sova på! Vist det hade kanske varit ok om det hade bara varit det. Men idag när jag vaknade var armen hyffsat ok men jag har haft samma smärta i hela kroppen som man när man har feber fast jag inte haft feber. En mycket olustig känsla. Framförallt mina knän gör jvligt ont.

Så nu har jag gnällt av mig. Får se vad morgondagens biverkan är. Min fundering är om det var värt att ta denna spruta för att inte bli liggandes sjuk i en vecka (eller längre i värsta fall) när iafl två dagar har förstörts hitilst. Kanske inte personligen är det värt det för mig. Men om man tänker det i ett större perspelktiv och jag kanske har förhindrat att någon men krapigt immunförsvar osv får svininfluensan så är det värt det.

Bulletproof

Been there, done that, messed around
I’m having fun don’t put me down,
I’ll never let you sweep me off my feet,
I won’t let you in again, the messages I’ve tried to send,
my informations’ just not going in,
burnin’ bridges shore to shore, I’ll break away from something more,
I’m not to not to love until it’s cheap,
been there, done that, messed around,
I’m having fun don’t put me down,
I’ll never let you sweep me off my feet,

This time maybe,
I’ll be,
Bulletproof

I won’t let you turn around,
and tell me now I’m much too proud,
to walk away from something when it’s dead,
do do do your dirty WORST come out to play when you are HURT,
there’s certain things that should be left unsaid,
tick tick tick tick on the watch and life’s too short for me to stop,
Oh baby, your time is running out,
I won’t let you turn around,
and tell me now I’m much too proud,
All you do is fill me up with doubt,

This time maybe I’ll be bulletproof
This time baby I’ll be bulletproof
This time I'll be bulletproof
This time maybe I’ll be bulletproof
This time baby I’ll be bulletproof

Det är lätt att hålla modet uppe när solen skiner ute. Ska nog ta min ipod och bege mig ut. Glöm aldrig bort att du  själv är din bästa vän.

Slut

Nu känner jag mig helt slut i huvudet. Skrev i 4h från klockan 8-12 imorse på medicin/kirurgi tentan innan jag motvilligt lämnade ifrån mig den för rättning. Nu tar det bara ca 3-4v innan vi får tillbaka resultatet, sådär lagomt snabbt.

Håll alla tummar och tår nu för att det gick vägen!


Psst!

Fynda i princip nya fina högklackade skor på tradera. Det är med sorg jag säljer dem, man jag måste krypa till korset en gång för alla och erkänna att jag inte kan gå i högklackade skor!

Välvårdade skoletter, stövletter, stövlar från DIN SKO (37)ombloggade skoletter, stövletter, stövlar, kilklackar hm h&m

Buda här!

Björk & BerriesI think i'm in love

Igår under min och Natalies tur på stan så visade hon mig en serie av hudvårdsprodukter och ljus från Björk & Berries som luktade helt sagolikt gott! Produkterna är gjorda av 100% naturliga råvaror och producerad i sverige.

Min favorit var nog Lingonberry rose och jag kan lova att jag kommer gå och dofta på dessa underbara ting varje gång jag får en chans.

KärlekSay hallo to my new shoes!

Efter flera timmars intensivt letande med Jonathan på släp igår runt stadens (5) skoaffär så hittade jag skorna med stort S. Efter att ha provat mig igenom ett 20tal skor med Jonathans fina kommentar "men alla är ju svarta stövlar och ser likadana ut" så hittade jag de par som inte hade för mycket tingeltangel och inte var helt plain och framförallt hade ett överkomligt pris. De fanns på DNA och bor numera hos mig. 

Ska bara ned i källaren och hämta upp två par skor som nu ska upp på tradera. Jag har insett tillslut efter många tröstlösa försök att jag inte kan gå i klackar. Därför är nu min samling med höst/vinter/vår skor utökade från 2 till 3 par. Sen att jag kanske har 40st sommarskor hör inte hit.

Snö

"Snön faller och jag med den"

Då var det vinter igen, iafl för stunden. Utanför fönstret vräker snön med och den lyckas bilda ett vitt täcke över gatorna. Jätte vackert tills det smälter bort igen, imorgon förslagsvis.

Vad som mer tyder på att vinter är i antågande är att tv3 och tv6 inte fungerar, lagomt kul då family guy hade säsongspremiär ikväll, jag får passa på att äta vindruvor och spela lite sims istället. Jag tror nog att jag överlever.

 


Hål i min sko
Om jag hade lite pengar liggandes under madrassen till övers skulle jag nog investera i någon av dessa par skor från scorett. Trots pappas generösa erbjudande att laga mina gamla sneakers som numera läcker in vatten genom hålet i hälen med gummistövellagning så skulle det inte sitta fel med dett par nya skor.

Hålet i min sko blev påtagligt i helgens snöblandade nederbörd i Duved under helgen. Jag var varm i lånad dunjacka på åres höstmarknad men fötterna fick lida.
Fingrarna också när både min mamma och lillebrors flickvän var bättre än mig i prova på skidskyttet. 0 träff av 10 möjliga var inte ett så lyckat resutat haha. Jag skyller på att "geväret" var tung.

Annars har det varit en fin helg.

The boat that rockedCyklade nyss till affären för att hinna lämna igen the boat that rocked innan kl 18. En fantastisk film måste jag säga! Mycket sevärd och jag önskar att Tom Sturridge spelade Edward i Twighlight istället för den andra fjanten.1 oktober är det idag och alla löv ute är gula. Sjukt kallt är det också, det hjälper inte med halsduk, vantar och mössa för att hålla kylan borta påväg till skolan.
Det märks att vi snart är halvvägs in i kursen då mitt huvud börjar bli full på sjukdomar. Men det är bara att kämpa på. Just nu mår jag så där illa som man bara kan göra när man ätit för många kakor och ska spela the sim.

RSS 2.0