Medvinden

- 20, vindstilla och strålande sol. Nästan perfekta förhållanden för att inviga medvinden, Östersunds plogade skriskoväg från Östersund via Frösön till Marieby.

Trots igenfrostade glasögon och förädiska sprickor så var det en härlig tur innan vi handlade billig choklad på kvantum och lagade spaggti och köttfärssås till middag.

Dreaming

Om jag fick bestämma skulle mitt hår vara fint, långt och färgat igen. Jag skulle ha kondition som en häst, men med mycket mindre hår. Min hy skulle vara som den en gång var och mina mörka ringar under ögonen skulle vara puts väck.

Men kontot står på minus, förkylningen vägrar släppa sitt grepp och det är bara att se framåt. Mot ljusare tider, roliga minnen och förhoppningsvis en lite klokare linn.

Praktiken

Jag är inne på min tredje vecka på praktiken och jag är fortfarande inte uttråkad. Det måste betyda att jag hamnat rätt tillslut.
Nya erfarenheter varje dag, många skratt, bra handledning och roliga "arbetskamrater". Jag stortrivs och har massor att jobba på. Precis som det ska vara.

Just nu försöker jag knåpa ihop det sista på mina mål över praktiken. De har tyvärr fått komma i skymundan den sista tiden då det har varit alldeles för mycket i huvudet. Har sorterat lite nu och kan börja ta tag i skolan igen. Ibland kommer verkligheten ikapp och jag måste andas ett tag. Det blir lite för mycket ibland när man håller på med fyra kurser samtidigt + jobb och träning. Men målet är innom räckhåll, jag ska ha min legitimation! Som det ser ut just nu på arbetsmarknaden kanske det bara är bra att hålla sig kvar så länge som möjligt på skolan.

Var ledig i helgen från praktiken då det blev mys med Anna och lite festligheter på kvällen med utgång. Skönt med lite "normalt" ungdomsliv i mellan varven.

RSS 2.0