Soliga lördag

Klev upp orimligt tidigt imorse för att vara mig. Kl 8.30 satt Jonathan, hans pappa och jag i bilen påväg in till Östersund. Jag och Jonathan kom upp igår för att hjälpa min pappa bygga grund i stugan och for tillbaka över dagen.

Mitt mål var att förhoppningsvis finna fashion against aids teen jag ville ha på h&m. Men jag hade inga förhoppningar eftersom h&m i Östersund aldrig brukar ta in sånna saker. Jonathan och hans pappas mål var att köpa virke till altanen.
Tro om min förvåning få jag ser i h&ms skyltfönster fashion against aids kampanjen. Överlycklig springer jag in och roffar åt mig (ok tog en i en näst intill folktom butik) en tee designat av Yelle i min storlek.


Snygg design där 25% går till välgörenhet och i 100% ekologisk bomull, så borde varje plagg säljas.

Efter virkes och tee köp så begav vi oss nu tillsammans med min lillebor till frösön och motormässan. Men det ser lika dant ut som alla andra år och massor av amerikanare. Nje, lite besviken men vi var där iafl.

Resten av eftermiddagen har spenderats i en solstol med smärtboken och tittat på när Jonathan och pappa fixar grund. Nu luktar det mat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0