Stråket

Gårdagen var lovley.

Det blev ingen vinst för Rasmus på Elgiganten men dock ett vinpaket i tröstpris. Alltid något.

Jag och Jonathan packade våra cyklar och drog ned till förfest hos Camilla innan stråket. Men förfesten var påväg ned dit när vi kom fram så vi drog direkt ned.



Stråket är bland det bästa med hela Storsjöyran. Då har alla stadens resturanger slagit upp sina portar (tält) nere vid hamnen under en vecka. Så hela Östersund befinner sig där då.

Jag var lite orolig över att det är 20 överallt. Jag är den enda kvar + Jenny bland folket som inte fyllt 20, bara 3 månader kvar. men det var inga problem, behövde knappt visa leg.
Vi dansade på o'larys tills det stängde kl 1. Kl3 var jag hemma igen efter att ha varit på "efterfest" hos Camilla där vi käkade kebab och såg på Scrubs. Helt underbart.

Idag har jag och Jonathan sysselsatt oss med att lyssna på alla artister som kommer på yran, för på förhand fanns det inget som lockade. Efter 3h så kom vi fram till att vi ska gå trots allt.
Vi cyklade och köpte en tredagars biljett var och handlade hamburgare som vi ska grilla nu.

Ikväll blir det förfest hos Camilla och sedan:

- Blondie
- Mange Scgmidt
- Hästpojken
- Justice
- Florence Valentin
- Sons & Daughters
- Hindeburg
- The animal five

Tävla



Jonathans lillebror Rasmus ska vi snart skjutsa till elgiganten. Han träffade nämligen en radiopratare i fäviken i helgen och när han satt och lyssnade på radion så hörde han att han hälsade itll honnom. Men han sa han var från Järpen så Rasmus ar ju tvungen att ringa in och säga han var ifrån Duved. Då visade det sig att han var samtal nr 1 in i denna tävling. Han ringde in igen och då var han samtal nr 3.
Så snart får vi veta vad han vinner, jag tror på en torktumlare och Jonathan på en mobilsladd haha. Han ska snurra ett hjul så vi får se. Håll tummarna för en tv eller ps3.

Senare idag ska vi nog bada, passa på i det fina vädret. man vet aldrig hur länge det håller i sig. Ikväll hoppas jag vi ska på stråket, det borde finnas fler som ska ut. Det är sista chansen om man inte vill betala in sig, för imorgon börjar yran och jag har fortfarande inte bestämt mig för att gå eller inte. 1000kr är mycket för någonting man igentligen inte vill se.

Home

Hemma från det glada Götet, förutom alla som vägrade växla oss små pengar så vi kunde åka deras spårvagnar.

Nu ska jag packa upp och äta frukost, tåget var bara 3.5h försenat. 

Återkommer

20 år

Grattis HONEY!

Evening

Dagen började bra, fortsatte bra och värkar sluta bra.

Vaknade upp till strålande sol och löfte om över 20 grader. Jag och Jonathan tog cykeln in till stan, drack mer i badhusparken och provade ut löparskor till honom. 
Efter att ha glassat på stan ett tag cyklade vi hem till honom och åt jordgubbstårta på balkongen innan vi åkte till stranden nedanför mig. 



När till och med Jonathan drar sig för att doppa sig, då är det kallt i vattnet! Jag lyckades komma i till vaderna. Men eftersom jag kramade jonathan efter han kom upp ur vattnet tycker jag det räknas som att doppa sig, han var så kall.
Vi låg på våra handdukar och njöt av livet innan vi åkte hem och satte på grillen och fixade middag.
Johan dök upp och åt med oss. Trevligt sällskap tackar man aldrig nej till.

Nu har vi sett på once up a time in mexico, en utav mina favorit filmer och hittat läskiga saker i chipsen som är oidentiferbara.
Grabbarna lirar guitar hero och om 21 min fyller Honey 20år. Grattis!

Lycka


Det är sol ute och jag är så lycklig så jag kan gråta!

Nu ska jag sitta på balkongen och äta lite jordgubbstårta som blev kvar sen igår. Sen ska vi grilla. Kan det bli bättre än så här?

Hemlighetsmakeri

Allt smusslande och oroande inför igår gav nytta. Vi lyckades blåsa Jonathan totalt!
Jonathan fyller 20 år imorgon och de senaste två veckorna har jag föröskt dra ihop folk för att överraska honnom med nått.

Jag och Hedström lurade han till stan ifrån Duved med att vi skulle käka och sen bowla.
Vi började med att käka på Jack Rabbit Slim´s som är tagen ur filmen pulp ficiton.

Bild 1

Det är värkligen som man klivitt in i filmen. Man kan äta i två stycken americanare. Maten var underbar och jag åt och åt och åt. Anledningen till att vi åt där, är att det ligger vägg i vägg med multichallange där vi skulle köra laserhallen sen. Vi skulle mötas kl 18.50 men det visste inte jonathan om, så för att gå han kvar så länge som möjligt innan vi kunde gå ut för att "gå" bort till bowlingen, fick jag äta en jätte portion kött med pommes och efterrätt. Jag som brukar ha det jobbigt att bara äta upp huvudrätten. 
Vi lyckades sega kvar till 18.50 och då gick vi ut till 5 av folket som hade samlats där ute. Jonathan fattade ingenting och trodde fortfarande vi skulle bowla och de andra skulle göra nått på multichallange. När det gick upp för honnom vad det handlade om så log han resten av kvällen, precis det som var meningen!

Vi gick in och delade upp oss i två lag för att börja spela. 30 svettiga minuter senare tror jag alla hade haft lika barnsligt kul. 



Vi sprang omkring, sköt och sprang in i väggar. Banan var jätte stor med flera torn och adrenalinet pumpade för fullt. Sjukt kul som jag vill göra om snart igen!

Efter det drog jag och hämtade mina 3st tårtor jag bakade igår morse. Fler folk droppade in och guitar hero lirades. Roligast är när man battlar mot varandra.

En rolig kväll som jag gärna vill göra om! Jonathan är fortfarande lite chokad hur vi kunde grundlura han så haha.

Nu lirar han guitar hero, har fastnat på miss murdurer. Jag ska dra med han ut och ned på stan strax. Hoppas jag får några betalningar på de två sista auktionerna så jag har det ur världen.

Imorgon är det jonathan födelsedag och då far vi till Göteborg. Whiii!

Me like it!


Com to MAMA!

De här kan gärna få flytta hem till mig. Är på jakt efter några sånna här som höst skor. Känns onödigt att klicka hem dem på H&Ms hemisda och få betala frakt innan jag kollat efter dem nu när jag och honey åker till gbg på fredag.
För att de skulle komma till Östersund är väll att hoppas för mycket?


Woop

Har suttit och käkat äppelpaj med vanligsås och kikat på några avsnitt av sex and the city. Ska strax rulla ned till affären och handla frimärken till det sista paketet var auktion går ut kl 16.

Väntar på att honey ska komma hem till mig.

Hjälp till att stoppa hundmisshandel



Jag har precis som Wysteriia valt att donera 50kr i månaden till WSPAs kamp att stoppa misshandel av hundar. Denna donation görs genom gratisbio.se vilket ger mig 960p som om du registrerar dig här och du får 75p i välkomstpoäng, så nu har du redan nu ett presentkort på 300kr att inkasera i många olika butiker.

Vill du inte fortsätta donera 50kr i månaden kan du avsäga dig det på en gång. Annars är det inte en stor summa för att känna att du har gjort något för att försöka hjälpa till.

Så varför inte göra en hjälpande insatts åt andra medan du själv kan njuta av lyxen att shoppa?


Baka baka liten kaka

Inte mycket fick jag för att jag ställde klockan innan 7. Läkaren ville inte ge mig fler kortisonsprutor eftersom min inflammation rör på sig. Då kommer jag ha lika ont om 2 månader fast på en nytt ställe.

Så det som gäller är att jag ska till sjukgymnasten igen. Problemet är att alla är på semester. Jag får äta voltaren tills de är tillbaka om två veckor som är smärtlindrande. Jag hoppas jag kan få långvarig hjälp nu.

I mitt kök pågår det saker som än så länge ser ut att bli lyckat, resultatet kommer ikväll. Lite nervös är jag faktis. Om jag inte ska svamla mer så är det lika bra gå dit ut och fortsätta.

Dagens roliga är dock att JAG ringde och väckte två personer som annars alltid går upp före mig haha.
Jonathan har dåligt inflytande på mig, för när jag pratat med läkarn var kl 8.30 och det kändes onödigt att gå och lägga sig igen, huva,

Mörker

Somnade visst framför tvn. Vart kommer tröttheten ifrån? Skulle vara förståligt om jag jobbad eom dagarna, men 2.5 månaders ledighet har inte gjort mig mycket piggare. Bara mer inspirerad att plugga, någonting possitivt iafl.

Min vänstra hand strejkar totalt igen. Fick kortisonspruta för kanske 1-2 månader sedan mot min muskelfäste inflammation som nu har kommit tillbaka. Jobbigt att inte kunna använda bägge händerna, för varje gång jag rör vänsterhand så känns det som en kniv som rör omkring.
Så imorgon är det jag som ringer vårdcentralen och försöker övertyga dem om att jag är ett akutfall, det tyckte de inte förra gången. Att man inte kunnat använda handen på 2 månader = inte akut, man kan gå med det ett tag till tycker dem. Funderar om de kommer skriva i min jounrnal igen "arg patient ringer in och vill ha tid".

Nu orkar jag inte skriva mer... det gör för ont. I morgon kommer honey hem!

The Dark Knight

Det var svårare än jag trodde att få tag på biljetter till The Dark Knight i göteborg när vi är där. Tur jag började kolla nu på vad som fanns, för just två platser i mitten på annars överfulla föreställningar blev mina.

- modern och spektakulär

Filmstaden Bergakungen är Skandinaviens mest spektakulära anläggning med SF Bios största dukar, maffigt digitalt ljud och bekväma fåtöljer från Figueras.

Större delen av den 10 000 kvadratmeter stora biografen är insprängd i berget under Burgårdsparken. Mot Skånegatan vetter en 400 kvadratmeter stor glasfasad. I biografen hittar du en spännande restaurang och ett café.

Så skriver de om sin bigraf. Är det så kommer jag aldrig vilja se på bio i Östersund igen.

The Sims 2



Sims har bestämt sig för att hata mig efter jag föröskte lösa diskutrymmet. Nu är det inte bara att det tar super lång tid, utan nu hänger sig bara skiten på en gång. Så nu ska jag försöka installer om 10st spel. Kommer ta en liten stund känner jag...

Tradera

Nu har jag varit iväg och postat 2st paket. Känns alltid lika befrinade när något jag inte använder längre, åker iväg till någon annan som uppskattar den igen.
+ Att det blir en sak mindre i rummet. Så jag röjer och röjer och röjer. Mindre har det blivitt, för på varje nytt jag tar hem åker två iväg. Mitt mål är att bara ha kvar sånt som används. Man känner sig så mätt annars, som när man ätit för mycket mat för att orka den goda efterrätten.

Så nu är det bara 3 paket kvar från tradera som väntar på sin betalning för att sen skickas iväg. Jag har fortfarande tre osålda saker kvar för stunden. De finns att kika på här.

wtf



Enligt smhi ska det vara strålande sol och över 10 grader.

Just nu utanför mitt fönster är det mulet, mulet och åter mulet + att det tok blåser. Vart är den lovade solen?

Bortgjord



Igår såg jag på Batman Begins innan jag somnade. Efter filmen var jag som ett stort ?.

Mitt samtal till Jonathan löd ungefär så här:

Linn: Jag satt ju och väntade halva filmen på att han skulle bli biten av en fladdermus eller något coh bli superhjälte. vad hände?
Jonathan: HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Tydligen tyckte han att man skulle grundläggande förkunskaper om varje superhjälte innan man såg deras filmer. Men vart skulle mina kunskap komm från? Jag fick aldrig se Batman och Spiderman m m när jag var liten. Mina föräldrar ansåg det var skadligt för barn att se (kevin c/o förstörde min barndom). Så jag tycker jag kommer undan med det iafl.

Så nu vet jag att Batman är den enda superhjälten som är "människa", Superman kommer från en annan planet och kryptonit är hans svaghet, Spiderman blev biten av en spindel och därav hans superpower och Catwoman är nån som slåss mot Batman ibland och också kommer ifrån Gothamcity.
Wohoooo!

Om jag ska kommentera filmen så är den en bra uppladning inför the dark knight som har premiär på fredag. Kritiken är grym och jag ser framimot den.



En slank han dit...

Åh äntligen hemma efter en bra dag. Borta bra med hemma bäst. Jag trivs bra hemma med enda sällskapet som mig själv, efter att ha umgåts med andra.

Trodde jag bara hade träningen på schemat efter jag varit på stan med Natalie och mitt misslyckade förösk att köpa födelsedagspresenter.
Men Erik ringde och vädjade som en hundvalp efter uppmärksamhet så jag lyckades backa ut bilen ur garaget och drog ned på stan igen. Nu hade jag kontrollerat att pengarna värkligen hade överförst.
Så presenter inhandlades och en lång middag i solen på pause var pricken över iet. Vi satt där tills jag drog och tränade kl 19. Ett hårt yoga pass som kommer kännas i benen i morgon. Men skönt var det!

Sist men inte mist susade jag förbi Camilla och hämtade upp ett paket till mig och snackade skit ett tag tills det var dags för mig att föröska åka hem och få in bilen i garaget igen.

Nu sitter jag här i röran i mitt rum och ska slå på Batman Begins. Hoppas den är lika bra som Jonathan påstår.
Imorgon är det en ny dag.


Surt sa räven

Bra jobbat Linn!

Åkte ned på stan idag med motivationen att träffa Natalie. Hade mest lust att ligga kvar i sängen pga huvudvärk som inte ville gå över. Jag brukar sällan ha huvudvärk och när ajg väl får det känner jag mig dödligt sjuk.
Så därför var det skönt att få klart jonathans födelsedagspresenter idag. När jag väl skulle betala så nope, inga pengar där inte på kontot.
Jag hade glömt godkänna överföringen för att få pegnar på kontot. Morr!

Så imorgon måste jag in än då. Dagens i-landsproblem. Men det ska ju bli fint väder så då kan jag ta mig en cyckeltur in. När jag klev av bussen idag började det spöregna och det var bara att ta skydd under tak tills skuren gått över.

Nu ska jag cyckla till postne för att köpa frimärken till tradera auktionerna.

21/7

Om 40min sitter jag på bussen påväg till stan för att träffa söta Natalie.

Jag somnade ovanligt tidigt igår, innan 12. Endå vaknar jag 9.48 idag och är super trött. Ingen höjdare att sova så många timmar. Hoppas kroppen vaknar efter lite frukost och att komma ut.

Efter stan så får jag se vad dagen bjuder på. Ska fixa med porto på paket som ska skickas på tradera b la. De flesta auktioner slutar i eftermiddag och en del har köpt på köp nu. Så passa på!

Jag ville umgås med Nicklas sällskapskjuk som jag är, men så var han på vift i sthlm på obestämt tid. Här sitter jag. Får trösta mig med att jag åker till Göteborg på Fredag med honey. Det sitter inte helt fel det heller.

Nej det var frukost som sagt.

Just det, såg poängen kommt in på gratisbio.se idag från en del av det jag klickade på igår. 550p, bara 1450 kvar till ett presentkort på 700kr. Och jag har en biobiljett att hämta om jag vill. Men jag ska upp till 700kr. Lätt som en plätt.
VIll du tjäna snabba pengar registrera dig här. Du får 75p i välkommspoäng, 25 fler än om du inte reggistrerar dig genom mig. Som tack får även jag några poäng.

Timo Räisänen



Jag blir lycklig i själen när jag lyssnar på Timo. Just nu är det sweet marie som rullar.

Har fotfarande svårt att förlåta mig själv för att jag missde hans spelning på P&L till förmån för Jason Mreaaaz. Det sämsta jag någonsing sett. Tråkig, Tråkigare, jason. Ingen festivalspelare, men gärna som bakgrund på en bar eller nått liknande.

Kan blidka mig själv lite med att jag såg han dagen efter på P3s sommar session. Har sett han två gånger till på storsjöyran och det är med sorg jag ser att han inte kommer i år. Men ingen annan kommer ju heller till storsjöyran så där sparar jag 1000kr på en biljett.

Nu ska jag fortsätta lyssna på underbara toner.


Timo Räisänen - Sweet marie

Tidsfördriv

Vilken underbar sysselsättning jag har funnit när man inte har något bättre för sig. Samla poäng på gratisbio.se. Har hunnit få in en hel del, får se hur mycket då poängen trillar in i morgon. Hoppas jag har närmat mig lite 2000p som behövs för att få ett presentkort för 700kr. Besultsångest då vilken butik jag ska välja, finns ju för mycket av de goda.

Vill du också kunna kamma hem lättförkänta pengar, bli medlem här.

Synd bara att jag inte kommer hinna samla ihop och få ett presentkort innan jag drar till gbg på fredag. Det hade inte suttit fel, då mitt kontosaldo just nu står på höga 19.50kr.
Men det löser sig, man får ha ett ess i rockärmen.

Både bra och mindre bra saker inför resan finns att läsa på aftonbladet.
Det som är possitivt är att en värmebölja ska komma in och stanna hälgen ut. Fint väder skulle värkligen sätta guldkant på resan.
Det dåliga är att de skriver om alla olyckor som hitils hänt på Lise Berg i år. Jag som värkligen sett fram imot att få gå där. Men om man läser om olyckorna så är det olyckor som händer, precis som man kan slå sig i det dagliga livet. Det är väll bara rainbowolyckan förra veckan som avskräcker lite. Men varför oroa sig innan nått hänt.

Längtar tills på fredag...

Gratis Bio

GratisBio.se

Efter mycket velande fram och tillbaka om jag ska bil medlem på Gratis Bio eller inte då jag är skeptisk till sånna sidor eftersom man aldrig lyckas få nått ut av det själv har jag nu registrerat mig. Anledningen är att så många andra värkar kunna plocka hem 2000-3000kr gratis utan mycket möda bakom. Jag tackar inte nej till det, gratis är gott!
Mest handlar det om att besöka sidor eller registrera sig på hemsidor man aldrig besöker igen. I utbyte får man presentkort som man kan beställa hos många olika affärer tex Body Shop.



Registrera dig här och få 75p i väkomstpresent, 25p mer än om du inte registrerar dig genom mig. Som tack får även jag några poäng.

Läget just nu

På skolgatan just nu kan man höra diverse svordomar i från soffan. Det är Jonathan som tränar för fullt för att slippa förnedras nästa gång han spelar mot min lillebror. Knäckande för en strax 20 åring att för stor spö av sin flickväns 6 år yngre lillebror. Det svider.
Jag har bara fått acceptera att den lilla ungen (som numera är ett huvud längre än mina 171 cm och 20-30kg till) kickar mitt ass i det mesta för länge sedan. Jag kommer dock alltid vara starkare än han! Så deså.

Jag kan inte spela pga en muskelfästeinflammation som vägrar läka i min vänstra hand. Gruvar mig för mycket att gå till läkaren för att få en kortisonspruta till, för att värkligen gå dit. Det får vänta tills jag inte kan använda handen alls igen.

Så jag spendrar min tid att se över mina auktioner på tradera och slö surfa runt på bloggar. Finns inga att läsa när man kollat på alla sina olästa poster på bloggkoll. Hittar inga nya bloggar som fångar mitt intresse. Alldeles för mycket bullshit om kändisar och annat trams. jag bryr mig inte vad eva longorian eller vad hon heter hade på sig igår. Tur att alla dessa bloggar finns för de som är intresserad utav sånt.
Jag vill läsa om smaskiga persnoliga berättelser, som en bok med mycket innehåll för att behålla mitt intresse. Helst ett triangeldrama eller nått annat kul. Erkänn att det inte bara är jag som gillar att läsa om sånt, för att kunna känna med och beundra hur personerna klarar av sitt problem. Som i en film eller bok.

Letar vidare...

Hancock
















Will Smith spelar den avdankade alkoliserade superhjälten som alla kallar "arsle". Ingens favorit direkt. Tills han en dag stöter på en pr-mann som bestämemr sig för att få folk att ändra uppfattning om honnom. Något som börjar bra slutar i en smärre katastrof då pr-mannes fru är alldeles något särskilt.


Me like it! Ett skratt här och där och oväntade saker hände. Skådespelarna övertygade och storyn höll. En bra actionkomedi som är avslappande att se.

Rekommenderas!


Minigolf



Jag och min kära har varit ute i solen i Badhusparken och spelat minigolf. Det tog max 10-15min men roligt var det. Golfare som jonathan är blev jag riktigt stolt att jag bara kom 3 slag efter.

Efter det käkade vi glass på stortorget och myste omkring i stan. Blev en skjorta från mq till jonathan som han ska ha på bröllopet mellan mina föräldrar den 9 augusti.
Känns lika roligt varje gång jag tänker på det som komma skall.

- Jonathan 20år 25/7
- Göteborg och Iron Maiden 25/7 - 2/8
- Storsjöyran 28/7 - 2/8
- Umeå 4?/8 - ?
- Bröllop 9/8

Jag längtar!

Nu ska vi ordna med mat. Det blir grillat med hemgjorda potatisklyftor. Mums.

Sol!

Helt mirakulöst var det sol ute när jag och Jonathan vaknade idag. Jag ska strax rycka upp den sistnämde ur soffan och tvinga han ut för att köpa smör. Ska cykla till affären och le över solen i mitt ansikte. Visst det är 10 grader ute, men sol!

Igår sprang vi omkring med robert och kikade på tvs. Det satte griller i huvudet på jonathan som nu vet vad han vill ha i födelsedagspresent nästa vecka, en tv. Av mig får han den iafl inte haha, det har jag inte råd med.
En massa filmtittande blev det också medan regnet föll utanför.

Ikväll ska vi se hancock med trace och robert. Hoppas den är lika bra som jag förväntat mig. Om vi lyckas väcka robert lagomt till filmen börjar 20.30. En tuff uppgift.
Efter det ryktades det nått om igår om avskedsfest för mike och charlotte som drar till Barcelona imorgon för att jobba. Det skulle inte sitta helt fel att jobba utomlands om man skulle jobba. Ge mig värme!

Got to go...

Kalenderflickorna



Har varit hos Lisa nu och fotat mitt bidrag till kalendern vi gör. 13 stycken tjejer är vi som gör den och jag tror det blir kanon. Mer eller mindre lättklädda är vi, men det är bara vi som ska ha kalendern så vi kan göra hur vi vill. Kul är det iafl.

Min bild är November så självklart posade jag bakom ett par skidor.

Nu ska vi ut till Rödön och ta resterande bilderna.

Sagan om ringen

Nu ska jag och mamma kila ned på stan för att beställa ring till henne. Nu är det inte ens en månad kvar till bröllopet. Efter 20 år tillsammans så gör de äntligen slag i saken. Fast pappa tycker vi ska köra på en knderägg ring istället. I hans huvud kostar ringar fortfarande kring 200-500kr som när de förlovade sig. Han höll på att få en smärre hjärtattack när vi hittade en jätte fin ring för y n k a 4500kr.

Btw om nån vill fria till mig har min mor stenkoll på vad jag gillar blink blink.


Den här blir det nog til mamma

Iron Maiden




Åh kan inte låta bli att följa spektaklet på aftonbladets hemsida som pågår just nu i sthlm. Kan knappt förstå att det är mindre än två veckor kvar tills jag står där själv. Det var ju i november förra året som biljetterna köptes och snart är det dags. Jag kan knappt vänta...

Till Salu! Snygga converse liknande skor



Då är det bara att inse, jag har minst två par för många av denna modell. Så tyvärr är detta söta nästan oanvända par till salu för en billig peng här.

SÅLDA!

Sommaren som aldrig kom

Det känns så fruktansvärt tråkigt att serige njuter av sol och värme medan vi som sitter här i jämtland har haft två veckor sammanlagt fint denna sommar.

Jag sitter i fleecetröja och ser på medan höst/vinter katalogerna kommer ut och inser att snart är sommaren över. Vilken sommar? Jag är väldigt väderberoende, jag behöver värme och sol för att må bra. Nu känner jag hur det kryper mer och mer i mig för varje mulen, renging och svinkalla dagar paserar.

Idag har det haglat, åskat och spö regnat om vart annat. Jippie.
Skulle det råka vara en någorlunda varm dag, trots målnen så är det så mycket svia och knott att det inte går att vara ute utan att bli uppäten.



Så här ser väderkartan alltid ut

Duved

Är i ett gråmulet Duved just nu och ska spendera tid med de nära och kära.

Till Salu!

Har inte bara ett halsband ifrån Snö of Sweden ute på tradera nu. Har även lagt upp tre par skor och tre st klänning.

Skynda Fynda
här.

Rubrik

Jag har en ovana som kommer fram när jag är ledig. Jag vänder på dygnet. Flera dagar i rad har jag nu vaknat mellan 12-13 och då blir jag irriterad. Känns som hela dagen är bortkastad, man hinner ju ingenting innan det är kväll.

Sjusovare som jag är spelar det ingen roll om jag lägger mig 22 eller 2. Jag sover tills jag vaknar endå, dvs aldrig.

Nu ska jag iafl slänga upp fler annonser på tradera innan jag åker till läkaren och sen med tåget upp till duved. I be back på torsdag, då fler saker är i görningen.

Så sluta gäspa nu linn...

Kärlek med förhinder

Farang, Goli, Shahpar och Ziba med sin man Heda.

Jag har just sett på svt play fyra fruar och en man.
Det handlar om en familj ute i irans landsbygd som inte är vad vi skulle kalla en vanlig familj. Familjen består inte av mamma, pappa, barn, barn utan det är pappa, fyra mammor och tjugo st barn.

Fruarna lever ständigt under hotet att duger de inte så skaffar han sig bara en ny fru. Ungefär som när vi tröttnar på en tröja så köper vi en ny.
Allt står mig som betraktare upp i halsen. Jag får svårt att svälja när fru nr fyra berättar att när hon inte ville han skulle ta murbruket hon behövde till sitt hus, så slog han henne med sin käpp och släpade ut henne så att hon fick en spricka på svanskotan. Och hon kan inget annat gör än att be till gud att han bestraffar honnom. Förskilja sig går inte, ingen annan vill ha dem.

Men det är deras vardag som de bygger upp på samma sätt som våran för att stå ut och finna lycka. Det är intressant att se. Samtidigt som jag enbart vill slå Heda, mannen som i sin enfald gnäller på sina fruar att de kostar han pengar, medan han funderar på att skaffa en till.  

Besatt



Emily Rose är glad och förväntansfull när hon lämnar sin familj ute på landet för att börja på college. Men glädjen förbyts snart i skräck. En natt vaknar hon upp ensam i sin studentkorridor till lukten av brand. Det som sedan tar sin början kommer att bli föremål för diskussioner under lång tid framöver. Emily drabbas av en våldsam attack som läkarna beskriver som epilepsi. Men medicinen hon får ger ingen lindring och snart börjar Emily tro att hon blivit besatt. Ensam, rädd och med en stigande känsla av skräck återvänder hon hem där hon uppsöker familjens präst, fader Richard Moore. Vad fader Moore och Emilys familj sedan får bevittna är Emilys fasansfulla förvandling från en ung och oskyldig flicka till... ja, det är här ingen är säker.

Jag ligger och skakar under min filt till denna film på 3:an just nu.



Ih då var den över. Den var inte super läskig som många skräckfilmer eftersom man samtidigt får följa rättegången mot fader moore för hennes död. Så borde fler skräckfilmer vara, så man vågar se den. Speciellt om man är så lätt skrämd som jag är.

Dagar som gått

Då har jag landat hemma i min egen stol framför datorn. Känns skönt, för jag trivs värkligen att vara i mitt rum med mina saker. Men saknar redan jonathan som är påväg hem till duved för att jobba.

Saker ska hinnas med som tex upp med annonser på tradera, sortera på rummet och sånt krafs som är mindre roligt. Sortera bilder sen de senaste dagarna är därimot roligare!

Så en passande berättelse vad jag pysslat med tillsammans med bilder känns rätt bra nu.

Here we go!

I onsdags firades Lisas födelsedag sådär 2 månader försent. Men lika glad var hon för det. När hon kommit över det faktum att hon inte gillar att bli överraskad. Hon kom 1h för tidigt så alla hade inte hunnit komma till Camilla där kalaset skulle äga rum. Så överraksningsmomentet gick om intet.
Som straff fick hon ha på sig denna utstyrsel:



Långkalsonger, shorta och en otroligt ful mössa. Vi andra körde på temat sex and the city dvs klänning.







Vi åt, drack och skålade.



Som överraskning hade camilla ordnat ett homeparty som uppskattades av oss andra med många skratt.

Jag har många bilder av denna kväll, men eftersom jag inte vet att det är ok att lägga upp dem från de som är med så får de stanna på min dator än så länge haha.

Vi avslutade det hela med att dansa på marité tills de stängde. När jag gick och la mig den natten var det med ett brett leende. Det var en utav de bästa fest kvällar jag haft! Så otrligt kul hade vi.

I torsdags var det ny fest med nytt tema som höll på i 12 timmar. Nytt rekord.

Åsa och Lisa hade ordnat med ett barnkalas för oss andra. Ett mycket lyckat sådant.

Kl 13 började det men jag och jonathan kom inte dit fören en timme senare. Det var inget bekymmer eftersom de bägge värdarna hade varit ute på marité kvällen före med mig och hade mycket kvar att ordna. Vi hjälpte gladeligen till.







100 st ballonger blåste vi upp och gnuggade mot tobbes afro för att kunda ha dem i taket haha.



Joanthans fina hund han gjorde.







Vi hoppade hopprep och dansade limbo. Helt sjukt hur de lyckades ta sig under. Jag är sämst på limbo.



Den snygga tusingfotingen till tårta vi åt. 89 ben hade den!



Alla lyckliga barn efter fiskedammen.

Översta raden f.v: Tobbe, Fredrik, Mike, Jesper, Hedström.
Mellersta f.v: Sandra, Sandra, Jag, Torbjörn, Jonathan, Emelie.
Liggandes: Sara.
Sittandes f.v: Åsa, Lisa.

I sann klassfotoanda.

Kvällen fortsatte med småstjärnorna, lekar och sist men inte minst, käpphäst race genom halva östersund. Kändes det som.

Tack tjejer för roliga dagar!

Till Salu halsband från Snö of Sweden!

SÅLT!

Tyvärr kan inte alla impulsköp utav vackra saker gå vägen. Mitt otroligt fina halsband ifrån snö of sweden jag köpte har jag efter många om och men insett inte passar på mig.

Därför har du nu chansen att istället göra århundrades klipp! Ordinarie pris är 700kr och utropspriset för detta vackra halsband är 99kr på
tradera.

Skynda fynda!

 

The Happening

Robert har skirivt otroligt klockrent och målande om denna film. Jag skulle inte kunna skriva det bättre själv.

Jag, trace, robert och joanthan var och såg på denna film ikväll och jag kan inte hålla med om att den är helt värdelös. Tanken är god, men någonstans på vägen tappade man kartan och man nådde inte fram till målet och fick improvisera resten.

Away

Har myst med jonathan de senaste två dagarna. Skönt att ha lite quality time bara vi två i stan. Nu när bägge bor hemma så blir de stunderna sällan. Så något man tog förgivet förut, uppskattar man till 100% nu.

Så imorgon ska jag gå igenom de senaste dagarnas bilder. Mycket har hänt sedan i onsdags. Det är roligt med lite omväxling.

Nu ska jag och joanthan snart iväg och käka med Robert och Trace. Robert håller på att vakna från de döda hoppas jag. Förståligt, men trist för vi som vill hänga med honnom. Men är man nykär som är man.

Lovely

Ohh underbara dagar flyter förbi... och jag ska följa efter.

Bilder

Tänkte lägga upp bilder sen igår. Men vid närmare eftertanke så tror jag att jag måste få godkännade först haha. Vilka bilder...

Bilder från idag kommer dock vara mycket mer barnvänliga. Ska nämligen på barnkalas, för vuxna.

lillördag



Jag känner mig rätt... mosad

Om 2h börjar nästa fest hos Lisa och jag sitter fortfarande i jacka påväg till affären för att köpa balsam. Måste röra på mig...

Fan vad kul det var. Att jag dansade till fötterna blödde, skrattade så min mage gjorde ont eller det faktum att jag och mina vänner köpte upp förådet på ett homeparty. Ni får gissa vad det var för saker hon sålde.

Home sweet home

Snart styr jag kosan hem till Östersund igen. Längtar efter att träna...

Vince and Joy



Vince har inte riktigt fått ordning på sitt liv, han har ett tråkigt jobb och har aldrig riktigt lyckats bra med ett förhållande. Men hans nya flickvän Jess är faktiskt bättre än de flesta, egentligen förtjänar han inte henne? Och en dag är hon gravid.
Men det är något som känns fel, Vince minns sin första kärlek, Joy, alltför väl. Det var hon som bara försvann utan ett ord till förklaring en dag när de var nitton år. Det enda Vince kunde läsa på lappen hon lämnat som förstörts av regn var: "Jag skäms så..."
Han har aldrig kunnat sluta tänka på Joy och när han inser att hon bara bor några kvarter ifrån honom och är på väg att gifta sig måste han se henne igen. Men när han ser Joy uppklädd och leende på sin bröllopsdag inser Vince att han inte kan klampa in som ett patetiskt spöke från det förflutna. Han ger sig inte till känna.
Joys äktenskap blir dock inte riktigt som hon tänkt sig, hennes omtänksamme make George förvandlas snart till en dominant och mycket svartsjuk man som helst vill hålla henne borta från världen.
Så en dag av en slump springer Vince och Joy på varandra ?
Och den första förälskelsen glömmer man ju aldrig!

Halva boken har jag läst när jag utbrast för Jonahtan: Det har ju inte hänt nått!. Han svarade genast men sluta läsa den då. Men jag sa att det kan jag inte. Jag måste veta hur det går. Dålig är den inte, fast den inte hänt nått. Den får genom sin sockersöta sidor med brokiga personer mig att vilja läsa vidare.

Så jag läser...

Bortåkt katt

Jonathans pappa fick en smärre chock när han öppnade dörren till hans jobbuss. Där satt det nämligen en katt som hoppat ut. En katt som smitit in medan han var på ett jobb.
Så under 2h har vi haft en till katt i huset. Superatletisk som sprungit runt runt runt och utforskat huset.

Men nu är den påväg hem, sittandes i Christers knä medan han kör. Ingen bilrädd katt direkt haha. Kanske för han är på nya äventyr varje gång han hoppar in i en bil. Den hade gjort samma sak i förrgår. Hoppat in i en främmande bil och åkt iväg innan den upptäcktes.


På gång

De närmaste veckorna fram till den 17 augusti är det full rulle. Iafl för mig.
På torsdags är det fest hela dagen lång. VI har 6 st som fyller år i kompiskretsen i juli. 7 kanske? Så förhoppningsvis blir det massa partande.

Sen fyller Jonathan 20 den 25 juli, då åker vi ned till gbg för att se Iron Maiden den 26. Vi åker hem den 28. Den resan har jag sett fram emot sen November. Längtar så mycket. Speciellt eftersom det är med honey jag åker.



En dag innan vi kommit hem öppnar krogstråket i stan och storsjöyran på torsdagen den 31 juli.



Direkt den är slut så ska jag och jonathan i princip upp till Umeå direkt för mina föräldrar gifter sig den 9 augusti.


 

Så på tre veckor åker jag Göteborg, stan och Umeå. Min kära vän Natalie ska ha dop för sin Nova den 2 augusti. Men jag vete sjutton hur jag ska klämma in det. Så någonstans framöver blir det en resa ner till sthlm också.

Nu måste jag skynda mig, har två timmar på mig  och träna.

Gräsklippning

Jag som lovade klippa gräset i stugan idag och så regnar det. Typiskt också haha. Känns lite löjligt att jag måste dra med mig Jonathan för att få igång gräsklipparen. Den enda erfarenhet jag har av gräsklippare är sånna av plast man springer runt med när man är liten och gör gräsklipparljudet med munnen.


Men allting lär man sig ju nångång.

Just nu njuter jag av ensamheten. Jonathan och resten av hans familj är iväg på jobb och jag gottar mig hemma hos dem.
Imorgon åker jag tillbaka till stan med morgontåget för att träna och lite annat, hemligt. Men det ska bli kul. Hoppas bara på att solen återvänder igen. Värkar ju som resten av sverige har fint.
Det börjar röra på sig nu med min hektiska månad frammåt. Och jag gillar det! Stenen är i rullning och jag springer glatt efter.

Nej gräsklipparen vägrade starta och dragsnöret vägrade dras tillbaka = den går inte starta.

Pass

Ett jäkla flängande idag. Hade planerat att åka tillbaka med Jonathan till Duved när han och hans pappa jobbat klart. Men efter kaos på byggmax så fick jag inte bilen för att kunna åka och fixa pass + träna fören Jonathan var redan påväg hem. Så jag tog tåget upp kl16. Alltid bra att ha ett pass hemma. Kanske blir en smekmånad för mina föräldrar om jag har tur^^ För då ska jag med! Jag vill ha sol


Jag tycker det är sjukt onödigt att man ska behöva ha både id-kort OCH ett pass när man reser innom eu. Är det inte det de eftersträvar i eu? Att allt ska vara lätt? Varför ska man få betala 400kr för något som bara bevisar att man är svensk. Kan man inte fixa det på id-korten bara? Onödigt.
Långt kö var det också eftersom det är nu alla är ute och reser och om några år måste man fixa ett nytt pass igen. Eftersom vissa länder inte godtar mindre än 1 års giltighets tid kvar på passet. Krångligt bara.

Ett är beställt nu iafl och jag är 400kr fattigare. Fick ta om kortet tre gånger eftersom jag inte får ha glasögon på kortet = jag inte ser vart jag ska titta + kisar. Så nu tok spärrar jag upp ögonen och ser helt sjuk ut istället. Tur det är knappt någon som tittar på det där jäkla passet man endå måste ha.

Nog klagat om det.

Skönt att träna iafl, det är min medicin som gör att jag itne har ont i ryggen. Jag känner hur irriterad och rastlös jag blir när jag inte får träna. Min lilla drog.

Fick en smärre chock när en tradera ringde om skalet jag hade ute till salu på tradera. Ingen har någosin ringt utan man har hållit sig till mail. Men han var trevlig och enda problemet är att jag sitter här och skalet är 10mil bort hemma. Fick muta mamma med att jag ska klippa gräset i stugan om hon fixar att skicka den imorgon. Så går det när man inte tänker längre än näsan räcker.

Vad irriterad jag låter. Kanske för att jag blir så frustrerad när det är underbart väder ute, men jag tvingas sitta inne pga svian ute som äter upp en om man vågar sticka näsan utan för dörren.

Scrubs

Är inne på 10:onde avsnittet av Scrubs nu. Det är maraton på 6:an och jag kiknar av skratt. Både av serien + att tjittla Jonathan i reklampauserna.


Bränna

Fastnade i min bok om Ceasar alldeles för länge. Så länge att jag numera har en mycket brunare framsida än baksida. En fin rand på låret markerar haha. Hur lyckas man? Jag njutar iafl av den underbara solen som enligt väderleksrapporterna snart ska försvinna.


Får se om jag vill dra med mig Jonathan för att bada i Gevsjön igen som vi gjorde igår kväll. Kallt men endå så underbart att jag badar. Är världens badkruka. Nu ska jag springa ut i solen igen...


Bruce Springsteen

http://gptv.abcdn.net/abPlayer2/default.html?path=gptv.abcdn.net/Noje&playfile=12270_Born_in_the_USA_49667.pls&autostart=1&clipindex=0

Där precis till vänster uppe på läktaren, där sitter mina föräldrar. Kan ni se dem? Hahaha
Jag och Jonathan får nog tänka om till Iron Maiden och åka ned en vecka innan om vi vill se dem, annars hör vi nog dem bara. Nej jag vill stå mitt inne i smeten och höppa med det kokande havet och skirka med i låtarna för full hals. Jäklar vad kul det ska bli!

Kiss Kiss Bang Bang

Där Stellan är en fd. yrkesmördare som sadlar om till barnpassare för en utväcklingshämmad
man som heter Bubba och är 34 år gammal. Han har varit inlåst i sitt rum hela sitt liv och ger honom
smak för både kvinnor och sprit


Jag och Jonathan har suttit som frågetecken efter denna text om vad filmen ska handla om. När det som utspelat sig framför våra ögon är detta:

Med polisen i hälarna försöker småtjuven Harry Lockhart gömma sig på vad som visar sig vara en audition till en deckare. Innan han vet ordet av har Harry blivit upptäckt och flygs till en provfilmning i Los Angeles. För att få den rätta känslan för sin karaktär får Harry hjälp av privatdetektiven Perry van Shrike. Därmed har Harrys problem bara börjat ...

Det finns TVÅ Kiss Kiss Bang Bang och alla tidningar och tv3 själv har den med Stellan, inte den som igentligen visas, haha.

  och

Synny Days

Åh jag känner värkligen att jag mår så himla bra så fort det blir varmt och soligt ute. Känner mig alltid lite deppad så fort det är dåligt väder. Därför måste jag passa på att vara ute så mycket som möjligt, vilket jag inte klagar över.

Därför passar det bra att storsjöcupen går just nu på sprotfältet 2min cyckelväg från mig. Och att min brors lag vann sin första match i morse i a-slutspelet. Nu väntar sundsvall i åttondelsfinal. Spännande värre. Vinner de denna match så är nästa match mot chivas, ett lag från peru.
Förlorar de mathcen nu mot sundsvall åker jag upp till Duved till Jonathan. Annars stannar jag hemma så länge de fortsätter vinna.

Mellan mathcerna passar jag coh min katt Sussie å att mysa ute på altanen i solen.




Storsjöcupen



Då har jag smält bort på sportfältet här i Östersund. Underbart nog så tog sig min lillebrors lag OPE till a-slutspel. Imorgon blir det nervöst, nu är det inga rakt igenom skräp lag längre.

Roligt för ledningen att det är sånt underbart väder, det är det man minns. Mitt bästa minne endå var sista året mitt alg var med för fyra år sedan, då vi kom trea. Grisväder som gjorde att de bästa lagen inte kunde spela ut oss och kamp har vi alltid varit bra på, dvs grisfotboll.


Jag ska skjutsa min föräldrar till flyget nu. De åker ned till gbg för att se Bruce Springsteen imorgon. Jag längtar tills jag och Jonathan får åka ned på hans födelsedag den 25 juli och se Iron Maiden 26 juli. Göteborg är en underbart fin stad och jag längtar till Liseberg hihi.

Efter det så plockar jag upp Lisa och vi ska grilla hos någon någonstans. Mys.


Det rör sig lite framåt

Åhh jag börjar förstå varför kunderna var så irriterad ibland när de ringde till mitt gamla jobb på boxer support. Nu efter mitt fjärde samtal får jag veta att det är rätt mobil i rätt färg är på väg hem till mig. Jippie! Sammanlagt har jag suttit 2h i kö, lovely man kan göra annat medan man fördriver tiden så behöver man inte vara irriterad när man äntligen kommer fram. För om varje kund ska klaga 2min om att det är lång väntetid så blir kön bara ännu längre. Nått vissa inte förstod när de ringde in på boxer. Jag vet hur hemskt det är att jobba och man ser kön på 300 personer och väntetiden är 60min. Inte roligt att jobba då.

Men nu är en limegrön/vit k660i på väg hem till mig! Halva priset för i butiken. Idag kom även mitt nya simkort hem så nu är jag kontaktbar igen. Men jag hoppas fortfarande på att den jvl som tog min mobil får dåligt samvete och lämnar in den.

Nu ska jag iväg till läkaren och sen se min lillebrors sista match i gruppspelet på storsjöcuppen. Alla lag i hans grupp har vunnit en match var, så det är helt öppte. Spännande, spännande.

Till Salu!



Eftersom min mobil blev stulen igår har jag nu tyvärr ingen användning för mitt vita skal som legat hemma och väntat på att bli använt. Därför säljer jag det nu här.

SÅLD! Nya ting uppe så fort jag fottat dem.

k660i

Solen hade inte gått och sprängt sig själv! Den lever och visade sig till min stora glädje idag. Jag har med gott samvete legat ute och gottat mig i solen. Jag behövde det.

Annars har jag stått ute i solen och fått hjärtattack medan min lillebrors lag spelar storsjöcuppen. De vann med 3-2 och vinner de matchen imorgon går de vidare till a-slutspel. Men av egna erfarenheter är det nästan roligare med b-slutspel. Man har mycket större chans att vinna då haha.

Ringde igen till telia för att jag har kommit på jag vill lägga till 30kr i månden för att få en ny telefon jag värkligen vill ha. Var och tittade på dem idag och jag kommer bli tokig på de små knapparna på k550. Så det får bli k660 istl. Mycket snyggare också. Så för andra gången ringde jag och väntade i 30 minuters kö för att komma fram. Passade på att äta middag medan jag väntade. Men tjejen jag pratade med värkade inte fatta någonting. Hon trodde han igår bara skulle skicka mig en ny mobil, men jag ska ju få en ny mobil för jag har bundit mitt abbonemang. Efter mycket om och men så måste jag ringa tilbaka imorgon för att försöka stoppa utskicket av k550. Det löser sig nog. Annars skickar jag bara tillbaka den och får hem den andra sen. Det viktiga är att jag får simkortet. Just nu är jag mobillös pga stölden av min mobil igår.


Så den får det bli.

Nu ska jag ta med mig glass ned i sängen och kika film.


F**k

Jvla skit dag, det var värkligen inte min dag idag! Min mobil har blivitt stulen. Min fina w810i som hade varit med mig i snart 2 år. Känns så jvla trist. Är nog mest upprörd över att antagligen har jag tappat den och någon hittat den och sen inte haft mage att lämna tillbaka den! Har lust att gråta igen.
Känns så kränkande att det finns 1000 bilder på mig och mina nära i någon idiots händer. Jag känner mig kränkt. Privata sms. Jag hoppas värkligen de raderas utan att idioten tittar på dem eller gör något annat med dem. Telefon går att skaffa ny, men det är allt som är i den som känns så jäkla trist. Känns som någon tafsar på mig utan att jag kan se vem det är.

Efter 30 minuters väntetid för att komma fram till telia är nu mitt simkort spärrat och ett nytt är på väg hem till mig. Tillsammans med en k550i. Jag band mitt abbonemag för ca 1 månad sedan och med på köpet skulle jag få en lg telefon jag igentligen inte ville ha gratis. Men gratis är gott så jag tog den. Nu när jag ringde in och bad om en annan telefon eftersom någon måste jag ju ha. Så blev det denna för 50kr i månaden i 18 månader. Det duger.

varizella zoster virus

Just nu håller massor av varizella zoster virus att käka upp min underläpp. För andra gången på två veckor. Jag är grining, har ont och sjukt less på denna skit. Min underläpp är ungefär dubbelt så stor som överläppen och jag har inte små läppar vanligtvis. Så just nu ser det ut som jag lagt in nått i dem.

Jag har provat vectavir men det är ju helt värdelöst, enligt fass så förkortar den abra sjukdomsiten med max 1 dag. Det gör alltså varken mer eller från. Anti har ajg provat förut och det sög också.
Allstå var jag tvungen att prova något nytt om jag inte skulle skära av min underläpp. Det fick bli coopmeds munsårsplåster. Det kliar inte så förbannat iafl, men eftersom jag inte använt dem från dag ett och de motbildar sårskorpor så ser det lite underligt ut. Problem nr 2 är att tjepen inte täcker hela såret, jippie.

Så nu har jag fått gnälla av mig lite med allt äckligt.

RSS 2.0