Namnlekar

Nu har jag värkligen ett problem som jag tycker vår nya underbara regering kan ta itu med. Problemet med våra svenska namn.

Det här är Nicklas
:

Jag skrev om honnom i ett tidigare inlägg där jag stavade hanns namn Niklas utan ck, vilket han blev mycket förnärmad över, för det var ju inte så han hette.

Vad är grejen med olika stavningar utav namnen? Kan inte regeringen fixa ihop en grupp som sätter sig ner och går igenom namn för namn och sätter en standardstavning på alla namn som man sen får rätta sig efter. När alla stavar olika, Nicklas, Niklas, Niclas, Karolin, Carolin, Karoline, Caroline, Sara, Sarah, Zara, Zarah osv osv osv in i det oändliga skapar det stora problem för oss andr ai omgivningen. Dessa ständiga frågor i affärer "Stavar du Jonathan med t eller th?" och när kunder som ringer in på Boxers kundtjänst varken har kund, avtal, rätt personummer, programkortsnummer utan vill söka på namnet. Då måste man skriva in den exakt korekta stavningen för namnet i fråga för att man ska hitta just den kunden. Händer ungefär 9/10 gånger man får till det. Störigast är när man ska göra ett nytt avtal med någon och tar dennes uppgifter och så frågar man på stavningen på namnet, så blir de skit förnärmade och bokstaverar namnet som om jag vore utvecklingsstörd.  Sen när de ska lägga på och tror att jag inte hör säger de "fan vad svårt det skulle vara att fatta" när man inte prickar  namnet rätt. Och så rä de skit sura nästa gång de ringer in och vi inte stavar namnet rätt för det är registrerat på en annan stavning.

Nej tacka vet jag standard stavning på alla namn!

Och detta har så klart ingenting med att göra att jag var sjukt avsundsjuk på alla barn när jag var liten som hade smeknamn och coola stavningar, jag menar, vad kan du göra för roligt utav ett entoning Linn? Jag fick bara hoppa en gång på studsmattan efter som jag heter Linn. Mi cha el a fick hoppa fyra gånger!


Simpson the Movie

image1573Innan jag träffade Jonathan hade jag aldrig sett ett enda avsnitt ifrån Simpson, tro det eller ej.

Grejen var att vi i vår familj aldrig haft annat än 1:an, 2;an och 4:an. Ni som också haft det vet självklart att Simpson inte sänd på dessa kanaler. Och nej jag är inte heller uppväxt med Cartoon Network, ge mig Lilla Sportspegeln så är jag nöjd.
 Iafl tillbaka till mitt huvudämne så hade jag aldrig sett på5:an, 3:an eller likanande kanaler. På dessa 2år och 3månader har jag haft en helt ny värld att upptäcka utav serier, tex Simpson och Vänner. Tv narkomaner som både jag och Jonathan är hade jag snart sett alla Simpsonavsnitt som visas på svensk tv. Därför var det med glädje jag och Jonathan sprang till biografen (bokstavligt talat, Jonathan hittade ingen parkering så han fick springa 1km i spöregnet till bion, så han hann fram precis till reklamen innan filmen) för att se den nya filmen Simpson The Movie.

Jag måste erkänna att jag var skeptisk till innan filmen till om den skulle hålla måttet. Filmer gjorde utav serier och framförallt böcker håller 9/10 fall aldrig måttet (jag ville nästan gråta under Harry Potter 5). Och jag trodde Simpson skulle hamna på denna Hall of Shame som sina föregångare. Men ki fick jag. Den var nästan lika underhållande och rolig som avsnitten. Jag, Jonathan, 12åringarna och 3 gubbar i 35års ålder garvade högt 1h och 27min i sträck. Jag älskar det faktum att jag ville ta ihjäl Homer för den efterblivna omogna neadertalaren han är. Och jag måste erkänna en till sak. Jag var tvungen att fråga efteråt om killar faktist inte har hår när de är 13år, och att Bart är en väldigt liten, sak.

Bunden

Jag har varit i valet och kvalet den senaste månaden, enda sedan jag började på Boxer. Skulle jag skriva på heltid eller fortsätta på timmar.

Heltid = Betald 5 veckors semster, garanti på 40h i veckan = månadslön = kanske måste jobba julafton tex. 

Timmar = jobba när jag vill och hur mycket jag vill = kanske inte får några timmar alls = inga pengar.

Som sagt, både för och nackdelar. Jag brukar jämföra det så här : våra kunder kan binda om sig ifrån tillsvidare abbonemang med tre månaders löpande uppsägningstid till bundet abbonemang på 12 eller 24månader. Nackdel att de inte kan säga upp sig tidigare, fördel att de antagligen får frimånader eller ny box kostnadsfritt.
Men de kan inte sluta vara bunden för att bli tillsvidare och kunna säga upp det närhelst de vill (med tre månaders uppsägningstid så klart). Jag kan gå från timmar till heltid, men inte från heltid till timmar.

Efter mycket velande kom jag fram till att jag är ett kontrollfreak, alltså jag måste veta att jag garanterat får 40h i veckan = månadslön. Jag orkar inte slåss om timmarna för att få jobb med andra timanställda. Jag kan offra min frihet att välja helt själv, mot att ha garanti på att jag får 40h i veckan. Summan av kardemumman är att från och med imorgon första augusti skriver Linn Holmgren på, på sitt första heltidsjobb någonsin. Fast anställd = fan vad vuxen jag blivitt.

Intresse klubben antecknar att jag nu på min månadsredovisning har jobbat 167h denna månad. 167h utav nonstop klagomål ifrån kunderna. Idag för första gången när en kund skrek på mig så tog jag faktist inte åt mig. Jag var iskall, nu jvlar är jag på gång! Ta er i akt alla Boxer kunder, nu är det slut på frimånaderna för att ni gnäller lite.

Lumpen

Som sagt Jonathan ryckte ju in idag I Luleå F21. Pratade med honnom nyss och då hade hans civilkläder på sig (jag fick inte ha några fantasier där inte =( ) och eftersom jag är så jäkla nyfiken med vad han kommer att pyssla med letade jag reda på F21s hemsida hans befattning och vad de ska göra:

http://www.f21.mil.se/article.php?id=16651

Hitta även söta bilder (inte Jonathan på dem) hur han kommer se ut hihi + hanns märke "krigets krav"Jag tror fan vi kör på min idé, Camilla att vi snor en golfbil ifrån ditt jobb, sätter oss och kör dit upp och följer efter dem i skogen. Sjukt sugen på det, och ja jag var nyfiken som barn. Vi kan då hjälpa till med att ropa saker som likanade "De är bara 100m längre fram nu, fienderna alltså. Kom igen pojkar spurta nu!" Åh vad jag skulle njuta utav det +  jag har sett för många amerikanska militärfilmer, så på nått sätt hade jag förväntat mig att få se allt han ska göra på typ 1m avstånd. Jag förstår inte ricktigt nu hur jag ahde tänkt att det skulle ha gått till?

Summer and SethJag sitter på jobbet och fick se detta klipp med Summer och Seth ifrån The OC. Tyvärr kan jag inte slå på ljudet för att höra vad de säger (kundtjänst=alla pratar i telfonen, men de ser så gulliga ut så att de får mitt hjärta att smälta. De var helt klart mina favoriter i The OC. Utan dem hade serien varit ingenting, Marissa och Ryan kan slänga sig i väggen. Blev bara less på deras tjafs + att Ryan aldrig kunde vara mogen mer än 2sec åt gånge. Kärlek åt Seth och Summer

Yran

Här kommer lite bilder ifrån Yran som var i helgen


Jonathan & Jag      | The Hives         |  Folk på The Hives  | Jämtlands president Ewert Ljusberg

Sad


Idag är dagen som alltid har kännts så otroligt långt borta. Jag har aldrig ricktigt insett att den skulle komma. Den var ju ett år kvar, 4 månader kvar, 1 månad kvar, 3 veckor kvar, 5 dagar kvar. En evighet som kännts så långt borta. Men idag är det dagen X, dagen då Jonathan beger sig ut på sitt livs största äventyr hitillst, han rycker in. Kl 21.00 ikväll går hanns tåg med destination Luleå. En resa som tar 12h av någon outgrundlig anldening (norrlandsproblem). Som inte kommer bringa honnom hem på ricktigt, fören om 11 månader.

Har föröskt att inte vara ledsen. Men imorse blev jag sjukt gråtmild och kunde inte låta bli a tt fälla några tårar. Joanthan undrade varför och det kan jag säga, undrade jag med. Vet inte varför det känns så outgrundligt ledsamt att tänka på att han åker. Jag vet ju att han inte är borta för alltid och självklart kommer han hem i mellan åt. Jag kan tom hälsa på honnom (fast tågbiljettten var fan dyr haha). Men Jonathan sa svaret på varför jag är så ledsen. För att jag älskar honnom så mycket. Det finns inget annat svar, för att jag tycker om honnom mest utav allt. Han sa något mer (eftersom han aldrig gråter var detta hanns motsvarighet till det): "Att han litar på mig, älskar mig och vet att jag kommer alltid finnas där när han kommer hem." Då känndes allt bra igen, nu vet jag att allt kommer lösa sig.

Sundays

Inte soldag (det regnar) utan söndag då.

Sitter på jobbet och har jobbat snart 3h utav mina 7h som ska jobbas idag. Snällt nog kommer jag att få sluta 1,5h timme tidigare, så jag hinner vinka av min babe på tåget. Han åker kl 21 ikväll mot Luleå för inryckning. Jag undrar vem som är mest nervös, han eller jag...

Söndagar btw får en värkligen att undra när man jobbar här på Boxers kundtjänst. Nästan varje samtal börjar med "Hej, jag ringer ifån mina föräldrar, de säger att deras boxer inte fungerar..." eller "Hej! Nu är det så att mina svärföräldrar saknar kanaler...". Sen följs det alltid åt med att jag måste fråga vilka, hur länge, felmedelande osv osv osv, för att förstå vad som är felet. Då får jag alltid svaren "ja... jag är ju bara här på besök" och "vänta jag ska försöka fråga, det är så att min mor/moster/svärmor inte kommer ihåg så bra" osv osv. Denna utfrågning får alltid följderna att jag måste sänka volym på mitt headset, för nu börjar en 10min långt jag frågar, han skriker fråga, hon skriker svaret, han förklarar till mig osv osv, följt utav många suckar att han nu på sin lediga dag när ha besvärat sig att hälsa på sina föräldrar/svärföräldrar måste sitta i ett samtal pga utav deras box ej fungerar och försöka lista ut vad som är fel med mig.

Det är alltid söndagar dessa samtal kommer. När barn åker hem för att pliktskyldigt hälsa på sina föräldrar, och beronde på hur länge sedan de varit där ju svårare problem brukar det vara att få fram vad som är fel, motagningen, kortet eller boxen. Hihi sött jobb jag har. Bidrar till familjefejder.

Stråket

Så har man gått förbi ennu en milstolpe i sitt liv. Man har haft åldern inne för att gå på krogstråket. En så länge har de flesta varit 50+ som varit där. Inte så hett, men hoppas på förbättre ju närmare Yrandagarna vi kommer. Enda som blir sämre då är att det endast utav 10 tält kommer vi in i 1enda. Resten är det 20, 21eller 23 års gräns. Vad är dealen? Åldersdiskrimingering om du skulle fråga mig. Jag får rösta vem som ska styra mitt land men du får inte gå på krogen. Jag kan se vad detta land prioriterar framför annat.

Idag ska jag jobba igen, jag och Emil kommer nog få det väldigt roligt. 14- 23 är ett ganska segt arbetspass + att alla ska ut ikväll och min babe fyller år gör inte så att allt känns bättre. Men vad får man inte stå ut med för att få lite pengar i kassan. Behövs alltid.Happy Birthday

image320

Happy Birthday Mr President

Idag fyller min babe Jonathan år, än en gång är jag minst igen...

Sunny days

image319Har haft ont i magen de senaste två dagarna, eftersom jag varje gång tittar upp förbi datorskärmen och tittar ut ser jag sol. Så mycket sol har jag aldrig sett på länge. I panik har jag slevat i mig min lunch på2min, tvingat Emil att äta ute på gräset med en tallrik i knät bara för att jag ska få hinna döva min ångest att jag ennu den 22juli inte har solat en enda gång. Jag känner att Sunny Beach är nära nu.... Måste! -Panik-

Idag är det dock lite kallare men endå sol. Jag funderar om jag ska tvinga på mig mina korta vita shorts bara för att känna känslan att inte ha jeans på mig.

Nu ska jag ut med Ma och Pa för att typ spela minigolf, fika och sen ska de dumpa av mig på Jocks så jag kan stilla mitt dåliga samvete jentimot Pa som betalar hela Jocks nu... Yes vad ducktig jag är!Harry Potter and the Deathly Fallows

Som sagt, har tillbringat kvällen med att tigga Hallo Kitty prylar ifrån Nicklas som är i Japan just nu. När han kommit hem på torsdag får jag se om jag lyckdes driva igenom mina krav.

Resten utav tiden har jag haft myspys med min nya Harry Potter and the deathly fallows. Mysitken tätnar och jag är glad att jag gav mig på försöket att läsa den på engelska. Har alltid väntat till svenska översättningen kommit ut, eftersom mina engelskakunskaper absolut inte är något att skryta med. Boken på engelska är helt anorlunda skrivet käns det om. Översättningarna är lite mer gulligull än orginalet. Den enda biverkningen som jag får utav att läsa den på engelska är att jag får huvudvärk utav att konstan på anstärnga sig för att försöka lista ut vad det står om man inte fattar ordet i fråga, med hjälp utav de andra orden. Hjärngympa på högnivå.Eleanor

Detta är orgasm. Mina drömmars bil, som jag har lovat mig själv att jag någongång ska ha. Men jag vill ha nu.

Shelby GT 500

image318

http://www.blocket.se/vi/10298084.htm?ca=3_s

Öde

Är på jobbet och gick nyss runt i lokalerna letande efter en person som en kund vill prata med, slogs jag utav vad mörkt och tyst allt var. Inga telefoner som ringer ideligen, agenter som mer och mer skrikande försöker överrösta missnöjda kunder. Agenter som ler efter att just ha fått en utav de sällsynta komplimangerna man får efter att man löst ett problem. Oftast får man inte ens tack för hjälpen. Men nu är allt öde... VI är 7personer kvar på våran våning. I vanliga fall är vi ca 200st. Lungt och skönt. Om 9min stänger vi igen telefonerna och en 45min väntan på att få ta bussen hem väntar...

Och jag är fortfarande djupt besviken på att jag glömde mina pengar hemma så jag blev utan min efterlängtade 200gr chokladkakan. Jag kunde inte ens köpa mjölk till frukosten imorgon. Så det enda jag har hemma nu är lite ketchup och margarin typ. God frukost imorgon!

Tradera

image317
Fan.. nu är jag igång igen. Som ledare för en akution på Tradera. Om det fortsätter i den här takten måste jag snart börja rota allt gammalt junk i min garderob för att finasiera mitt beroende att göra av med penagar. Tack gode gud att jag har ett jobb.

Den ska bli min...
bara 2 dagar kvarKamera

Har länge nu funderat på att köpa en digitalkamera. Mina stackars små vänner har blivitt terroriserad med min mobilkamera till nu, som har fungerat överraksande bra. Men fungerar värdelöst så fort det blir lite mörkt och zoom är inget att ens ta upp.
Men är det värt att köpa en sak till som ska släpas med. Som dessutom är mycket större och otympligare. Och så klumpig som jag är lär den gå sönder på en gång efter att jag har tappat den. Det är ett under att min mobil fortfarande fungerar.

Men kameran jag funderar på är den nya Samsung i70. Inte bara för att den är jvligt snyggt mönstrat i rött eller guld, utan för att dens skärm tar upp hela baksidan. Vad är det för vitts att ha en digitalkamera om man endå inte kan se om bilderna blir bra eller ej på en gång. Dessutom skjuter man som in den när man inte använder den, så knappar att råka komma åt i onödan är minimalt. Får se om min första lön är värd att lägga ut helt på en digitalkamera.

 


Tönt-Linn

Jag erkänner, jag är en tönt. Fast i ett töntigt förhållande sedan snart 8år tillbaka. Men imorgon tar detta förhållande slut. Iafl har jag planerat det, att sträckläsa den ca 700 sidor långa boken som kommer avsluta mitt passionerade förhållande med denna man. Harry Potter.

Jag har alltid hatat all form utav fantasyböcker som någonsin gavs ut. Jag plågade mig igenom en urtråkig Sagan om Ringen kollektion. Så det var inte fören utav en slump jag läste 2:an utav Harry Potter som jag blev helt fast. Har älskat mystiken, magin och tyvärr inte det bittra gnället i de senaste böckerna. Därför har våratt förhållande gått upp och ned som en berg och dalbana, kärlek blandat med hat. Att filmerna är så fruktansvärt dåliga, men måste ändå se dem. Att det kommer ta slut efter denna bok. Det kommer alltid vara en tom plats i mitt hjärta för denne man. Slutet är nära nu...

Var inne på Akademibokhandeln i panik nyss för jag läste i tidningen att Östersunds bokhandlar endast fått 200ex utav boken tilldelade. But I got one! Hoppas värkligen att Boxerkunderna som ringer in på lördag och söndag har översende med att jag kommer vara i det blå tänkandes över hur det ska gå...

Och jag var för första gången inne på Alex Shulmans sida som sägs vara den poppuläraste bloggen i sverige. Tänkte att fan eftersom den är så poppulär måste den ju vara bra. Det största misstaget jag har gjort. Det jag möts av er en text i fet stil med vilka som dör och vilka som jaa... överlever och går vidare. Fört tänkte jag att fan vilken bluff. Inte kan han ha fått tag på manuskiptet. Men så började jag tänka att det låter ju endå rimligt vilka som dör osv. Att det mycket möjligt kan vara sant. Efter att choken lagt sig och mitt liv känned inte lika meningslöt längre kom jag på vad jag endå inte skulle ha motståndskraft till att göra. Att låta bli att läsa sista kapitlett först för att se om vårat förhållande slutar lyckligt eller ej.


 

Kamoflage-Björn

Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag vill skratta eller gråta åt dessa små gossars vackra skönsång...

Del1Del 2

Ordinär kärlek

Var nyss inne på Ellos.se för att knappa hem några ricktigt snygga gladiatorsandaler. Men tyvärr av någon anlending kunde jag aldrig komma till kassan, det stod bara "tekniskt fel". Kanske en hint ifrån någon fär uppe att jag måste spara mina stackars kära slantar jag har kvar innan nästa lön. Speciellt eftersom honey bunny fyller år på onsdag. Tyvärr kan jag säga på en gång att jag inte har råd med nya högtalare till bilen haha.

Jag har en konstig känsla i maggropen hela tiden som inte vill försvinna. o r k a r   i n t e...
Vill bara allt ska flyta på som vanilgt och allt löser sig. Vill inte ödsla all energi på att försöka lista ut om människor tycker om mig lika mycket som jag tycker om dem. Att hela tiden vara rädd för att alla ska hoppa fram bakom en buske och skrattande peka finger åt mig "haha suckers, inte fan gillar vi dig..." image314
Självförtroende, ja tack!

Jag kan bara hoppas att de jag tycker om, tycker om mig ungefär en bråkdel så mycket som jag gillar dem. Isfl ligger jag bra till, yes!

Annars ska jag jobba imorn igen. Tills på söndag då jag förhoppningsvis ska ut på stråket med folket. Hoppas inte alla jobbar ihjäl sig ihelgen. Annars kommer jag få en mycket tråkig ensam helg i stan. Hehe de får drass med mig vare sig de vill eller inte. Love them to much to leave them alone.

Kärlek till folket och alla de som gör min dag lite bättre. Älskar dig honey bunny. Och som sagt, 5:ans green i won't! (och jag vet redan honey att jag är knäpp ;)


Regnet det bara faller ned

Hej och hå, vad dagarna går...

Jag har haft en grym lust att lägga ut bilderna sen i lördags, men eftersom jag och Camilla kom överns om att de aldrig skulle komma ut offentligt måste jag censurera dem först haha. Längtar tills jag gått igenom alla 1500 bilder ifrån studenten och framkallat dem jag vill ha för att sätta in dem i min underbart fina album jag köpt för ändamålet. Måste bara ha ork och tid... Tid finns men ork? Jaja den kommer väll.

Är i Duved just nu med my darling. Inte långt tills han åker till Luleå för att vara borta i 11månader. Fortfarande jvla norrlandsproblem att det tar 12h med tåg Östersund-Luleå medans samma sträcka Östersund-Uppsala tar 4h. Inte undra på att inga vill bo här. Fasst iaf anpassar man sig när man tycker att närmaste stad Sundsvall är jätte nära fast det är 18mil dit. På samma sträcka skulle det hinna vara minst 10 städer större än Östersund hinna komma om vi var söder om Dalaälven.Lediga söndagen

Igår var det en ricktigt bra kväll. Jag och Camilla sa att innan 00 skulle vi kräla på golvet, som vi mycket ricktigtgjorde vi det, gjorde utav skratt  (^.^) Fan vad söta vi måste ha varit. Vill se korten sen igår hihi.
Kvällen började lungt med grillning och svullande, mycket vuxet. Sen bara förstatte det i en underbar anda tills vi ramlade i säng vid 02. Vakande kl 13 idag och var så sjukt hungrig. Så jag, Jonathan och Hedström drog och käkade pizza. Efter det har jag bara slappat och haft det skönt + att Jonathan nu åkt upp till Duved igen. Så åka dit själv på tisdag efter jobbet. Var så länge sen jag var där...

I Fredags var de som bakant fredag den 13:e. Allting förflöt bra. Tom boxerkunderna var snälla mot mig. Men igår fick jag igen allt med råge. Någon där uppe måse ha kommit på att "Nej just det, Linn i Östersund, den klumpigaste personen i världen har vi ju glömt bort." Så igår hände allt i stället. Dagen började fint med att jag spillde ut ett glas apelsinjoucie över Jonathans tangentbord, suck. Sen när jag skulle duscha halkade jag på badrumsgolvet så jag kanade på ett ben rakt in i badkarskanten med smalbenet före. Har en bula på smalbenet som mäter ca 7cm i omkrets och buktar ut 2cm. och börjar anta en vacker svartfärg. Var livrädd att jag har fått en spricka på benet för det gör fortfarande svinont att gå på det. Kvällen blev inte mycket bättre. Jag spillde ut ett helt glas dricka över mig och Jonathan i Camillas soffa. Jag undrar fortfarande hur jag f-n fick på mig Camillas byxor haha. Hon har lite mindre höfter än mig haha. Men vill man så går det. Kvällen bara fortsatte i samma anda. Så Camillas golv är ganska dyrbart nedspilld men det är enbart min klantiga fel haha. Kommer ha lite ångest över att be höva tvätta mina jeanse som är dränkt i dyrbarheter.Harry Potter

Enda sedan jag läste Harry Potter för första gången var jag fast. Slutet närmar sig med stormsteg för bokserien. Kan knappt bärja mig! Måste fan sjukskriva mig dagen den släpps. Iafl sär är det premiär för 5:e filmen ikväll som jag och resten ska se, men filmerna är inte på länga vägar så bra som böckerna . Men man måste se filmerna endå. Det sämsta med filmerna är att de tagit alla huvudpunkter och klämt in så många som möjligt. Jag saknar det där lilla, allt snack mellan lektionerna osv som är i böckerna. Men men, alltid kul att se, men inga filmern man ser om och om igen tyvärr. Kanske för att Daniel Radcliff är så sjukt osexig!

Annars så jobbar jag ju hela yranhelgen 7 dagar i rad, men en ljuspunkt har dykt upp på den mörka himlen. Jag har fått byta bort lördagen så jag kan gå en helkväll på yran. Men jag ska inte gå torsdag och på fredag slutar jag 23 och ska gå direkt efteråt, men förhoppningsvis får jag sluta lite tidigare. Beror på hur många det är som ringer in. Synd om jag missar det enda jag värkligen vill se, Timbuktu som spelar kl 22 på fredagen (samtidigt som Millencolin, hur tänkte de där?) och tills dess måste jag ha slutat.Star Wars-maraton

Ett länge planerat Star Wars-maraton gpr äntligen av stapeln idag. Just nu är vi i slutscenerna utav 2:a filmen. (fan vad lång de är!) Men eftersom jag börjar jobba kl 08 imorgon bitti måste jag lägga mig i lagom tid, typ nu. Ska iafl se början på 3:an, är den jag sett minst gånger = faktist den mest intressantaste just nu.
 Ohhh Yoda förklara just att kriget är inte vunnit, bara startat. Yoda är min idol, iafl en utav dem.

Idag på jobbet hände en intressant sak. Jag grät för första gången pga utav en kund. Visst har jag fått samtal förut där kunder varit arga eller upprörda, men aldrig varit arg på mig som person utan på företaget jag jobbar för. Men kunden idag (han) var så fruktansvärt arg, på mig som person. Kunder får vara hur arg de vill, men gränsen går när de är mig de anklagar på för att det blivitt fel på deras faktura. När det absolut inte är mitt fel, jag sitter där och gör allt för att hjälpa kunden i fråga, inte som en jvla personlig klagomur! Varför jag tog så mycket åt mig var för att jag blev så sjukt chockad att han var arg på mig! Ett sånt samtal kan man inte förebreda sig på hur mycket man än vet att de kommer att komma. Tog så sjukt mycket åt mig, fast jag vet att inte ska det. Men chocken sitter fortfarande i, skulle vilja ringa upp kunden i fråga utanför jobbet som mig istället för representant för Boxer och berätta hur upprörd jag blev och hur ledsen han gjorde mig för det han sa (vill inte gå in på vad han sa, det är opassande att skriva.) att han inte kan anklaga en annan människa när man bara försöker hjälpa personen ifråga och bara får ta skit. Iafl kan detta diskuteras i det oändliga, jag känner mig bara så besviken på människorna på denna jord.
Samtalet slutade på detta vis att jag inte ville prata med personen ifråga för att jag fick inte en syl i vädret, utan han bara skrek på mig när jag försökte hjälpa honnom att reda ut den felaktiga fakturan. Så jag bad han vänta och tryckte på mute och gick med gråten i halsen och frågade min käre kolega Emil som jobbat där i 2,5 år om han kunnde ta över samtalet för jag klarade inte mer. Han gick självklart direkt och tog telefonen och sa "Jag heter Emil ifrån Kundtjänst, hej! Jag ser att du har gjort Linn upprörd och ledsen för du skriker åt henne, och om du skriker åt mig så lägger jag på luren direkt." Det kunden svarade då var: "Då vill jag inte prata med dig, utan avsluta avtalet direkt med er nu!" Och så slängde han på luren. Tyvärr han vi inte säga att han ahde kvar 12mån på sin bindningstid och kan inte få ett avslut fören då. Och om han inte betalar kommer han hamna hos inkasso. Det värsta är att det är inte han som var skriven på avtalet utan hanns sambo. Så det är hon som iafl kommer få en betalningsanmäkrning. Stackars sambo. Iafl är det inget att göra åt, ingen hade direkt lust att ringa upp denna otrevliga kund, så jag skrev en varnade anteckning till den stackare som kommer få honnom på samtal när han antagligen upptäcker han måste fortsätta betala eller få en betalningsanmärkning på sin sambo. Aja

Good night, och jag kan bara föreställa mig hur mycket skit han snackar om mig/oss på Boxer, hur kassa och dåliga vi är som gör ingenting rätt. Det enda jag kan säga till kunden är ursäkta att det blev fel på fakturan, men det är ett fel jag hade kunnat lösa på 30sek om han inte hade skrikit på mig i 15min och vägrade låta mig förklara.Studentbild

image312

Camilla har skickat ca 500 bilder ifrån studenten och jag var bara tvungen att lägga upp denna bild på mig och Jonathan ifrån flaket.Xider


Jag har inte sett på tv nu i ca 2veckor pga utav att jag bott hemma på heltid och har ingen tv på rummet. Just nu mendan Jonathan är i stan kan jag passa på. Och jag kan bara konstatera, hjälp vad många nya reklamer som har koommit. Speciellt en som jag stör mig på: Xiders nya reklam för deras nya Strawberry Desire. Jag har inte smakat den, men deras reklam avsräcker mig deffinitivt för att testa. En stönande, ful, äcklig kille som ser ut som han svalt något som smakar illa.
Tradera

Uppdaterar sidan för 234:e gången, nervös väntan den hundradels sekund som det tar för sidan att laddas. Hoppas hoppas, ja! Ligger fortfarande som högsta bud och det är 1h och 39min kvar innan auktionen är avslutad.
På grund utav min nojja att folk kanske ska läsa och vilja lägga bud tänker jag inte berätta vad det är på uppdrag utav Jonathan jag ska hova in på Tradera. (^.^) Eftersom det är den första auktion jag deltar i är min mage full utav fjädrar och pga utav min otroligt dåliga temperament gällande att förlora är det lika bra att inte veta vem man bjuder mot.  Uppdaterar igen.... ligger forfarande som högstbjudande och nu är det bara 1h och 36min kvar!

iiiikkk... 1h 12min kvar still me!

sjkfhskjhf.. 26min kvar, still going strong!

Yes!
Efter 4 kvalfulla dagar är nu Jonathan stolt ägare till Star Wars 1-3. Var ju ett måste till Star Warsmaratonet vi ska ha på torsdag. För 443kr blev de hanns. Fan vad bra jag skötte mig hehe, gjorde så mycket. Iafl i affärena kostar filmer uppåt 750kr tesammans:S Svindyrt.Simpson

Tänkt vad söta jag och Jonathan skulle vara som Simpsonkaraktärer:


image308image309

Do it yourself in http://www.simpsonsmovie.com/main.htmlRain rain rain

Det är så mysigt att vakna på morgonen när man har fönstret öppet och man kan bara ligga kvar och lyssna på regnet. Speciellt när man inte behöver stressa upp till kl 8 för att hinna till jobbet i tid. Känns som dessa lediga dagar kommer bli skjut värdefulla framöver, nu när de inte blir så många. När man gick i skolan var man sjukt bortskämd med lov (speciellt sommarlov) och diversa helgdagar + alla miniskoldagar när man bara gick dit och vände. Nu jobbar man 9h i sträck 5 dagar i veckan. Men det kommer iafl kännas sjukt skänt sen när man har en massa pengar att sätta undan på banken. De kommer behövas förr eller senare. I typ att bilköp, resor och ögonopperation går det lätt 50 000kr bara där. Så det gäller att spara nu medans man kan.

Annars har det inte hänt så mycket denna regniga söndag. Har haft det skönt som fan med att bara sitta och slappa och se på Harry Potter 4 med Camilla och Jonathan + lira Halo2. Måste kolla upp om det finns nån turnering i det för det skulle vara sjukt roligt.

Fan nu kokar vattnet till riset. Got to go.Vuxenpoäng

Nyss när jag, Jonathan & Camilla var på affären för att handla gjorde jag någonting som jag värkligen tycker ska räknas som vuxenpoäng! Jag köpte jordgubbar som efterätt ifrån jordbubbståndet som står utanför affären till efterrätt. Jag har aldrig någonsin köpt jordgubbar och spec inte som efterrätt till en lördagsmiddag (^.^) De andra tycker inte att det räknas som vuxenpoäng, men varför ska alla tråkiga saker så som betala skatt räknas som poäng och aldrig något roligt typ köpa jordgubbar!

Iafl så ska vi bowla ikväll, kul kul. Det går alltid bra ibörjan för mig och sen börjar jag tänka och då går allt åt helvete. Man ska nog vara lite full för det där eftersom då tänker man inte utan går på ren känsla.
Sen ska vi nog dra till news och hoppas på att de stänger lite senare än 22 den här gången.

Just nu håller Jonathan och Camilla spela Halo 2 och Camilla försöker desperat lära sig att med höger tumme styra siktet och med vänster tumme styra vart man går. Hahaha tjejer ska ju vara bättre på det att koppla så hon lär sig nog snart. Jag hade jätte problem ibörjan såg aldrig någonting. Tittade mest i taket eller golvet och sikta var bara att drömma om. Tur att Jonathan alltid klarar sig själv. Spelnörd som han är.Love

image307
  
Älskar dig honey bunny!

Blir lite ledsen när jag tänker på vad som komma skall, fast jag vet att allt kommer bli bra. Att det kommer kommer passa dig som handen i hansken, iafl vad jag tror. Och jag tror så jvla mycket på dig, och jag lovar att alla nätter när du ligger någonstans ute i skogen och är vaken, att jag också är vaken och tänker på dig. 
I Love UDay 1

Idag var det den första riktiga dagen på jobbet där vi skulle visa vad vi lärt oss under våran 1,5 vecka långa utbildningen. Eftersom jag inte har några naglar kvar att bita sönder var jag inte så nervös längre.

image306


Sen var det tanken på att jag hade en ricktig agent bakom mig hela tiden som lyssande på vad jag sa och hjälpte mig om jag behövde hjäp. Men det behövde jag förvånasvärt lite. Hon kläckte ur sig när klockan närmare sig 16 och hemgång att jag var helt otrolig och typ den bästa nooben hon haft under sitt år hon jobbat där. Och då har hon lyssnat på ett antal. Så det var jätte roligt att få beröm och att hon kände sig överflödig, medan de andra agenterna svor åt sina noobs för att de inte kunde *mohahaha*. Nej men ajg vet faktist inte varför allt går så bra. Att knappa i alla system, prata med kunden, hjälpa kunde få bukt med problemet. Det bara flyter på och kommer naturligt. Och det har bara gått 1 dag. Jag ska ha en agent bakom mig i 1,5 vecka till. Jippie.


Ett roliga samtal ifrån idag.

En vänlig dam (70?) ringde in på morgonen och sa att hon inte hade några kanler alls förutom de fria kanalerna.
Jag bad henne att dra ut strömkabeln ut boxen och sen dra ut kortet. Hon utbrast då: "Nej men det kan man ju inte göra, ojojojdå. Då kommer ju någonting gå söööönder!" Jag försäkrade henne om att så inte var fallet och att boxarna var mer tåliga än så. Efter lite lock och pock drog hon tillslut ut kabeln och kortet och småpratade om lustiga saker tills jag bad henne sätta tebx kortet och strömkabeln igen. Det kallas för sömntricket, eftersom ibland kan boxen hänga sig i närminnet och då måste man starta om den. Men tyvärr hjälpte det inte henne, så då bad jag henne trycka på menyn på dosan, då hon svarade: "Nemen! En ung man har varit här och målat för alla knappar på dosan med nagellack och dem får jag absolur inte röra!". Jag började undra i mitt stilla sinne vem denna man var som skrämt upp den stackars gamla tanten så pass mycket att hon trodde allt skulle sprängas i luften om hon pillade på dem. Iafl lyckades jag få henne att göra en ominstallation och efter mycket om och men med letande efter knappar och ikoner, frågade jag henne vad hon såg på tvn. "Jaaaa, halva bilden är en programledare på kanal3 och den andra halvan är menyn." Jag säger då att va bra! Då har du ju kanalerna igen. Hon vägrade tro på mig och jag fick henne att komma ur menyn vilket hon då inser att hon faktist har fått tebx kanalerna. Hon blir överlycklig och tackar mig så mycket. En mycket trevlig dam måste jag säga, det är roligt att kunna hjälpa folk som ringer in.Evening

Så underbart att det gick att gå utan jacka ikväll, har saknat det.

Var och såg på två utav min lillebrors matcher på Storsjöcuppen idag. Han är målvakt och rätt så duktig fast han skulle behöva bli lite kvickare i sidled(^.^) Men med tanke på att han snart är 175cm lång , 60+kg tung och är  bara 13 år än så ger han ett ganska så skräckingagande intryck på plan. Iafl för motståndarna som är ett och ett halft huvud kortare och 20 - 40kg lättare än my brother. Hihi love him.
Iafl så gick det inge vidare för dem men han gjorde iafl bra ifrån sig. Det är det som räknas.

Men dagens förvsinnande står Camilla, Lisa, Jenny och Robert för. Vart tog de vägen? Vi skulle se på film och jag körde bara lite snabbt för att kolla på brorsans match och sen när jag körde tebx till Robert var de inte kvar längre. Mycket konstigt, och det kan inte ha någonting med att jag blev uppehållen sen utav mexicos match och att jag inte orkar ringe och fråga vart de är haha. Men jag behöver sova nu känner jag. Om jag ska fortsätta prestera på jobbet. Så ni får förlåta mig för att jag är så trött. Love u al anyway. 

PS

Jag lyckades köra in bilen i garaget utan att spräcka någon backspegel! Wihooo!
Give me some love

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the sheets of paper lies my truth
I have to go, I have to go
Your hair was long when we first met

Samson went back to bed
Not much hair left on his head
He ate a slice of wonder bread and went right back to bed
And history books forgot about us and the bible didn't mention us
And the bible didn't mention us, not even once

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the stars came fallin' on our heads
But they're just old light, they're just old light
Your hair was long when we first met

Samson came to my bed
Told me that my hair was red
Told me I was beautiful and came into my bed
Oh I cut his hair myself one night
A pair of dull scissors in the yellow light
And he told me that I'd done alright
And kissed me 'til the mornin' light, the mornin' light
And he kissed me 'til the mornin' light

Samson went back to bed
Not much hair left on his head
Ate a slice of wonderbread and went right back to bed
Oh, we couldn't bring the columns down
Yeah we couldn't destroy a single one
And history books forgot about us
And the bible didn't mention us, not even once

You are my sweetest downfall
I loved you first


image305 Love U babeNight at the Östersund!

Haha underbar kväll. En kort resume på godbitarna eftersom jag ska kasta mig i säng och sova innom de närmsta 10minuterna.

Börjar kvällen hemma hos Camillas storasyster. Chillar och har fun, Jag, Charlotte, Sandra, Jenny, Lisa och självklart Camilla då. Hon är kaninvakt åt sin storasyster som har de sötaste kaninerna medan ägarna är i Holland.När vi skulle dra ner till News kl 21.30 bestämde sig Jenny och Sandra för att dra hem pga av jobb imorn. Sagt och gjort drog resten ner till News. Jag körde hihi. Precis när vi hunnit satt oss ner bli vi utkörda för de stänga om 10min.

Istället gick vi till det andra öppna stället efter kl 22, McDonlads! Stod och väntade snällt väldigt länge för att få min päronshake som var jvligt god. Så jag behövde inte anspråka på min rätt att ha 14 dagars öppet köp, dvs jag ville istället ha en chokladsake om det var äcklig.

Efter det drog vi vidare förbi Marité för att se om de tog inträde, självklart lite posande på stortorget.

image304
Charlotte, Lisa & Camilla!

Tyvärr tog de 50kr i inträde så vi sturntade i det och begav oss till ställe nr 3 som har öppet efter kl 22, McDonalds 2 i Lillänge! Där terroriserade vi Josefin som stod i kassan. Nice nice. Sen upptäckte vi att kl var 23.00 och jag ska jobba kl08.00 imorn så jag dumpade dem hemma hos Camilla och jag drog hem och sov.

Så har man gjort en Östersund på kvällen.White Noice

Jag är så jvla dum i huvudet! Innan varje skräckfilm är jag jätte pepp och almänt glad. Men in 10min i filmen tittar jag och undersöker allt förutom hhwwww (Lisa) att titta på bilden. Jag är helt enkelt vettskrämd för allt som låter lite läskigt och allt som är mörkt.

Så det var en underbar idé att titta på White Noice ikväll. Jag och Lisa tittade typ ingenting, så obehaglig var den. Jag har inspekterat Camillas storasysters hall väldigt noga nu. Och för att jag ska våga cykla hem sen måste vi se på Sällskapsresan 4, Den ofrivillige golfaren. En film som är lagomt läskig för min smak. 

Uppdatering.
Kom just hem klockan är nu 23.32 och jag kom hem helskinnad. Inga osaliga andar så långt ögat kunde nå. Trodde dock jag skulle bli attackerad utav ett moppegäng som hängde utanför Tavelbäckskolan. Men de insäg väll hur vältränad jag var och att de skulle aldrig hinna ikapp mig i den farten jag höll(^:^)
Måndag hela veckan

Som vanligt är det sjukt tungt att kliva upp på en måndag morgon. Speciellt kanske efter det sköna helgen i Mötrsjön. Kunde fan inte sluta tjata om mitt jobb där, händer så mycket jvla kul så jag kan itne låta bli att prata om det! Det betyder en sak iafl att jag trivs väldigt bra där(^.^)

Men som sagt ett utav kraven att få jobba där är att komma i tid, och jag börjar om 22min så det kanske är dags att börja cykla nu.

Det blir middag ikväll med folket hos Camilla, kul kul! Sötare människor är svårt att finna!

image302
Mörtsjön for the win! Jonathan, Robert, Camilla och LisaRSS 2.0