Lycka

är att kunna gå omrking ute i tee och shorts barfota kl 19.30.


Snö

Present avklarat och två armband till mig. Lyckades hålla fingrarna i styr.

Nu på jobbet.

SnöutförsäljningHaha inte den snö som är vit då. Men eftersom snö of sweden har sitt alger här i Östersund brukar de har utfösäljning på det som blir kvar här också. Underbart för oss som bor här.

Så nu ska jag skynda fynda! Sen jobba, sen åkte itll Duved...

Maxiklänning


Jag kan inte bestämma mig om denna klänningsmodel är fin eller inte. På rätt person ser den ju helt underbar ut men det känns som drunkningsvarning.

Denna hellånga klänning ifrån Lindex.

Vad tycker du?

Handboll

1min och 30 sek kvar, 22-22

GOGOGO!

Helvette! 25 sek kvar.

4 sek 22-22

Slutresultat 22-22. Synd att vi inte fick inte det där sista målet med 1 min kvar, då hade vi nog vunnit.

Fin bild?

Det är andra gången jag nu ska skriva för aftonbladet, förra gången var ju för två veckor sen i Sofis Mode. Nu blir det för festivalbloggen där jag rapporterar ifrån storsjöyran och kanske peace and love beroende på om jag får tag på en dator.

Iafl så skriver redaktören att de behöver en bra bild på dig + text. Precis som på sofis mode där de ville ha en fin bild. Igentligen haha, skulle jag välja en ful bild och skämma ut mig för halva svenska folket -_-

Funderar på att ta bilden jag har här på bloggen, eller om jag ska försöka mig på att ta en ny eftersom jag har helt andra glasögon och page nu haha. Inte direkt som på den gamla bilden.

Bröllopsplanering

Mina föräldrar ska ju gifta sig i augusti i Umeå (my hometown) och eftersom de är lite sega i starten och värkar ha noll koll ska jag nu fixa det mesta förutom kyrka och präst. Först på listan står inbjudningskorten.

Har kikat efter lite inspiration här efter jag sett på Evelinas blogg om allt fnt och har gjort och beställt bla därifrån. Tycker det ska bli jätte roligt att fixa och dona, det blir ju inget jätte bröllop med 100 gäster, utan mer den närmaste fmailjen och vänner max 20. Men saker ska ju göras endå.

Dagens skämtEnligt sofis mode är detta högsta modet för killar på badstranden i år..

Jag kan bara göra en sak, skratta.

<3Några av mina kärlekar samlade på bild.

ni betyder mycket för mig

Spanaren

Hailey Arthur
Spanaren
Några timmar innan kriminalinspektör Malcolm Ainslie vid mordroteln i Miami skall börja sin välförtjänta semester med familjen, blir han uppringd av prästen i Floridas statsfängelse. Denne har ett meddelande fr&ari...ng;n Elroy Doil, eller Djuret som han kallas, som vill avge en bekännelse innan han sätts i elektriska stolen följande morgon. Hans enda villkor är att få träffa Ainslie personligen. Doil är dömd för ett synnerligen brutalt mord på ett äldre par, men Ainslie och hans kollegor har hela tiden misstänkt att han är skyldig till ytterligare tio. Inför Ainslie erkänner Doil morden. Det är bara ett han svär sig fri ifrån, ett dubbelmord utfört efter exakt samma bisarra mönster som de han är skyldig till. Doils bikt får Ainslie att kasta sig in i en ny utredning. Spåren leder oväntat till de högsta kretsarna inom såväl polisen som staden Miamis ledning.

En av de bättre böcker jag läst på slutet. Boken är faktist inte som baksidan säger, mycket lsutigt nog. Men vill du ha lite spänning och en massa smaskiga blodiga detaljer. Läs!

LäkarbesökÄntligen var stunden kommen då jag skulle få komma till en läkare på vårdcentralen. Eftersom jag vägrade ha min läkare som jag tillhör hamnade jag hos st-läkaren Loella. En helt bedårande tjej som sprutade in en fotboll i min hand.

Nej skämt åtsidor, men så kändes det. Hoppas värkligen jag inte bhöver göra om det.
Hon kom fram till att jag antagligen hade en inflammation i muskelfästet eller vid ledskenan (?) och sprutade in kortison för att skynda på läkningen eftersom jag inte kunnat använda vänster handen på två månader. Har ahft besvär från och till i närmare tre år. Men då har det antagligen läkt ut av sig själv, men inte denna gång.

Nu ska hon ringa upp om en vecka och höra om jag märkt någon skillnad, annars får man hitta på nått annat.

Just nu är jag öm efter själv ingreppet så vi får se hur det känns imorgon och så. Till min tröst ska jag lägga mig ute i det underbara vädret och plugga mikrobiologi. Roligaste jag vet, eller inte...
Ska dock skydda mina brännskadade axlar sen ingår.

Bring Sally UpMoby - Bring Sally Up

För att lugna nerverna...

Festivalbloggen på aftonbladet

Här kommer jag tillsammans med en drös andra skriva ifrån olika festivaler. Upplägget känns roligt och jag tror det kommer bli najs att läsa eftersom fet är många festivaler som ska bevakas och många olika som skriver.

Jag ska skriva ifrån storsjöyran + kanske pace and love om jag lyckas lösa datafrågan med internet uppkopplingen. En rätt stor grej att fixa, men det börjar ljusna sig.

OM nu inte pappa hade gett bort datorn jag tänkte använda!!! Helvettes jvla skit! Man kan ju få magsår för mindre. Någon som har en gammal sketen bärbar dator att låna ut i tre dagar?

LowLow by Flo Rida feat T-Pain

Kan alltid trösta mig med glad musik.

Bränd


Fan att man aldrig lär sig. Jag använder alltid alltid alltid alltid solskyddsfaktor för jag bränner mig väldigt lätt. Men som jag skrev i förra inlägget så lever jag i en resväska och då är nästan aldrig det man behöver med, som min solkyddsfaktor.

Så nu är jag röd som en kräfta hela armarna och ryggen + ansiktet där inte glasögonen täcker. Lagomt vackert. Blir så irriterad att jag inte kunde räkna ut med stortån att jag skulle bränna mig trots min bränna sen tidigare och inte dumt nog satte på mig en tee som täcker de mest utsatta partierna, axlarna.

Nu är det bara hålla tummarna att jag inte flagnar som en tok och det snabbt går över. SMörjer och smörjer lite till med after sun. Hoppas det hjälper lite.

Livet i en resväska

Känns som jag lever mitt liv i en resväska just nu. Pendlar fram och tillbaka mellan Duved och Östersund beroende på vem som är rödlig, jag eller Jonathan.

Det största problemet är när man knappt vill ta med nått är att man självklart råkar ut för det som hänt för mig nu. Jag har enbart två upplagot av mjukiskläder och räknade iskallt med att det inte skulle bli fint väder = inga shorts eller bikini nedpackad.
Sjävklart så strålar solen idag och jag vete fasiken hur jag ska lyckas få så mycket bränna som möjligt med för mycket kläder på haha. Dagens i-landsproblem för mig.

Men det är nog det jobbigaste med allt pendlande, jag har aldrig med mig det jag vill ha. Hemma finns ju allt och jag behöver bara rota lite så hittar jag det.
Ikväll åker jag hem iafl, har läkartid imorgon och jobbar på lördag. Sista gången innan sommar uppehållet. Ångrar nästan nu i efter hand att jag inte skaffade ett sommarjobb. Behöver ju inget igentligen, men får nog snåla lite. Rätt skönt endå att inte ha något uppbokat och att jag är fri. Men lite tomt i kassan endå. Här sla inga onödiga köp göras. Då går det nog bra.

Den 9 juni har jag min sista tenta, mikorbiologi. Sen är det sommarlov fram till i september. Ska bli skönt att få den gjord. Hoppas jag klarar den.

Får skylla sig själv?

Tycker det är skrämmande att kvinnor som blir våldtagna, allt för ofta får stämpeln att de får skylla sig själv pga klädesval eller liknande.

Det finns ingen ursäkt att en annan människa ska få tvinga någon annan att göra nått den inte vill dvs en våldtäkt. Det spelar ingen roll vad hon har på sig eller om hon inte råkar ha en pepparspray i väskan eller går i dåligt upplysta områden. Under inga omständigheter ska man bli överfallen och få skylla sig själv!

Var med att försöka ändra synen på kvinnors skuld till en våldtäkt. SKriv på här.

Radiotystnad

Har inte haft lust att skriva nått här... vill bara vara.

Saker och ting ljusnar sig lite, är less på att bråka med folk (läs sjukhuspersonal) på telefonen för att få en tid innan i höst. Ska nu iafl få komma till en läkare på fredag och en annan om ca två veckor. Hoppas på hjälp och inte ha ont längre. Situationen är rätt ohållbar. Inte lätt när man knappt kan använda sin vänstra hand pga smärta.

Därför är jag rätt håglös, det jobbigaste är inte smärtan utan att inte veta vad det är. Det tar på en mest.

Har en tenta om två veckor och varje gång jag tar upp papprena för att plugga så sluts mina ögon och jag somnar. Får panik.

Annars är jag i Duved, åker nog hem på torsdag, läkarbesök på fredag och jobb på lördag. Jonathan jobbar och står i och vi ser vart vi hamnar. Tar en dag i taget för att orka.

Dance

Nu ska Åsa, Lisa och Sandra illustrera deras egen påhittade dans. De ska föreställa bartender. 


Man tar ett glas...


Fyller det från tappen...


Ger det fyllda glaset till kunden...


Men ångrar sig och dricker upp det själv.

Det går på åtta takter och jäklar man hinner knappt med. Många skratt utlovas.

Slappis

Har varit riktigt trött hela dagen idag, har inte haft ork att skriva nått här. Inte nu heller men jag kommer ångra mig sedan när jag hade velat veta vad jag gjort. En dagbok att gå tillbaka i senare. Bilder är nått det aldrig kan bli för mycket av.

Igår var det förfest hos Åsa med schlager tittande. Resultatet blev ju som väntat, jag hejade på det där landet som beskrevs som en korsning av broder daniel och en fattig barncirkus. Det säger allt om hur låg kvalité det var på bidragen, inte för att jag är ett fan av sån här musik. Men det är roligt att se för man kan dissa allt.
När vi sett 5 st länder röstat och vi gett upp hoppet om ett mirakel drog vi på ett trångt marité. Där drog jag på mig ett fint runt märke efter en klack på ovan på foten. Sjukt ont gör det.

Bildresumé av kvällen...


Före


Efter


Jenny, Åsa, Lisa, Sandra och Emy minglar i hallen
Mycket dansande med Åsa, Lisa och Hedström


Jonathan tittar på


Åsa, Lisa, Boe, Emelie, Fredrik, Sandra och Tuld under Hero


Jonathan och jag tog det lite lugnare

Kl 02 ramlade vi in på Max där Jesper jobbade och stod i. Innan dess flydde vi in Åsas bil för att ta oss dit, skulle vilja se hru det såg ut hahaha. Stackars Jenny hann inte med och blev lämnad på efter kälken.
Lyckades få skjuts hem till dörren också där vi sen ramlade i säng och sov gott till idag.

Idag har det inte hänt så mycket, firade mamma lite och fixat riktigt middag. Gjorde hemlagade klyftpotatis och grillade Jonathan och jag. Har mest tagit det lungt och skuttat omkring i solen i mina gladiatorsandaler. Linn på grönbete som Lisa sa.

Imorgon är det en ny historia.

Sunny saturday

Åh äntligen lite sol över denna stad! Inte varmt men endå, klänning, gladatorsandaler och jeansjacka åkte på och helt bara ben. Helt otroligt.

Kom precis hem ifrån stan där jag fikat fikabuffé på Lime med Jonathan, Lisa, Fredrik, Sandra, Sanna, Jenny och Åsa. Jag är mätt haha.
Införskaffade även ett par hudfärgade strumpbyxor, de blev kanske lite för bruna men vad gör det, i sommar blir man bara mer solbränd. Det duger. Blev även ett par svarta, problemet var att jag ville ha de genomskinliga (stavning?) men så klart var de helt täckande till min besvikelse.Jonathan och Lisa på Lime


Fredrik utan sin folkdräkt.


En massa fika!Lisa visar balbilder sen igår för Sandra, Jenny och Åsa

Ikväll blir det schalger hos Åsa med folket innan utgång på Marité. Hoppas det blir roligt, har aldrig haft så där jätte skoj på marité. Själva stället är inte så välplanerat och folk sitter mest och dricker och inget drag på dansgolvet. Tur vi ska vara där då haha...

Askungen på bal

Har tillbringat större delen av dagen hemma hos Lisa och sett på walk the line och på charlotte som fixat Lisas hår, med avbrott att käka tacos på stan med folket.


Lisas kusins kompis, Lisas kusin, Sandra, Lisa och Charlotte intar Tacos på Lime.


Jonathan, Hedström, Jenny och Sanna. Det var grymt gott!

Vi hann även införskaffa biljetter inför sommarfesten på marité i morgon. Det ska bli roligt.

Hemma igen hos Lisa gjordes det sista i hennes frisyr och slutresultatet blev helt fantastiskt! Lisa var jätte fin. Jag och Charlotte kände oss som två stolta föräldrar haha.


Sista fixandet innan avgång mot Gamla Teatern.


Lisa och Fredrik i folkdräkt ifrån Dalarna


Lisa och Fredrik utanför Gamla Teatern, tyvärr så östersund + bal = regn. Jesper skymtar i bakgrunden i randig mössa.


Lisas tatuering på bal!


Charlotte med kameran i högsta hugg, jag och Hedström kurar ihop oss under paraplyet.


En sista bild på turturduvorna, de var så fina!

Så jag hoppas de får en underbar bal ikväll. Mina två förra året var värda att minnas och jag önskar jag kunde gå på bal igen. Tur för Lisa som också var på bal förra året och gick ut som oss andra att fredrik var i frankrike i ett år och går ut nu haha.

Själv ska jag och jonathan mysa med tåv filmer, cola och godis. Imorgon blir det utgång.

Bjuder på en bild på en av mina balfrisyrer förra året.


CryingIf I wait for cloudy skies
You won't know the rain from the tears in my eyes
You'll never know that I still love you
So though the heartaches remain
I'll do my crying in the rain


Raindrops falling from heaven
Will never wash away my misery
But since we're not together
I'll wait for stormy weather
To hide these tears I hope you'll never see


Someday when my crying's done
I'm gonna wear a smile and walk in the sun
I may be a fool
But till then, darling, you'll never see me complain
I'll do my crying in the rain
I'll do my crying in the rain
I'll do my crying in the rain
I'll do my crying in the rain


Home sweet home

Har anlänt till stan nu efter några dagar i Duved med Jonathan. Stan ser precis ut som när jag lämnade den fantastiskt nog. Kanske med en Lisa mer och 20 skokartonger mindre. Ett tappert förösk av mig att få en bättre överblick av mina ca 30 par skor.

Skönt att vara hemma, borta bra men hemma bäst. Har saknat mitt rum mot all förmodan. Har fått till det riktigt mysigt och bra.
Joanthan är i lägenheten och spelar GTA IV och det är meningen jag ska plugga i lugn och ro. Har tenta i mikrobiologi den 9 juni, vilket är snart. Men det känns inte så på det +4 grader varma och regninga vädret. Hoppas på varmare tider nu. Vill inviga alla sommarskor jag rensat fram nu.

Nu ska jag fortsätta plugga och må allmänt bra.

pssst

Missa inte mina
auktioner som går ut i morgon...

RegnDe de flesta bloggar idag kan man läsa om det underbara varma vädret bla bla bla.

Hos mig i Duved har det regnat sen jag vaknade i morse, precis som igår med några få uppehåll. Idag kunde vi inte jobba under tak när jag och Jonathan river verandan, eftersom det är taket som ska rivas. Så att stå ute i spöregn med handskar blir blötare och blötare medan man lyfter end tackpannor är ingen riktig höjdare. Jag hoppas det slutar regna snart och lite varmare väder kommer in.

Men tyvärr när man tittar på väderprogrnosen är det samma skitväder vecka ut och vecka in. Just nu är det inget slut på eländigheten.

Den hypade klänningen ifrån H&M

klanning.jpg
Den här klänning som släpptes enbart i 200 ex i sverige och självklart på endast H&M trend som 95% av landet inte har, så blev denna kläning otroligt hypad. Vad kostade den, 300? Just nu ligger priset 800+ på tradera. Vad är grejen igentligen?

Den har ett mönster som på bild får mig att tänka på mormors gardiner från 70 talet och inte en allt för smickrande modell. Men smaken är som baken och jag kan tänka mig att den är snygg på personer med attityd, skinnjacka och gladiatorsandaler eller på nått annat sätt lyckas matcha den snyggt. Men ensam i rampljuset blir den bara too much. Den måste kläs ned.

Ju mer jag tittar på den ja, visst den är ganska fin. M E N! Det finns tusentals klänningar i butiken som inte är slutsålda, som finns i alla prisklasser och som inte du behöver betala överpris på bara för du inte råkar bo i 5% av landet där den såldes.

Varför slåss alla tjejer om den då?

Kanske just för att den släpps i 200 ex, i 5% av landet. Då behöver den inte vara snygg för att alla vill ha det, då är det prestige med i spelet. Då har man nått speciellt om man äger den, fast det finns lika snygga eller snyggare klänningar i butik. Och eftersom det finns tusentals klänningar så måst eman väll hitta nån som inte allt för många har och då är vi ju tillbaka till ruta ett. En klänning som bara få har, det som man bygger upp kring denna hemskt blommiga klänning ifrån H&M.

Sex and the cityKikar på favorit programmet nr 1, sex and the city som går nu på 3:an. Lite trist att de lyckas visa de två avsnitt jag såg senast själv tillsammans med charlotte och lisa.

I sommar blir det sex and the city sommar för fulla muggar. No more mjukisbyxor eller flats. Här ska det vara klänningar och klackar som får ens vader att se fabolus ut. Ni ser, jag börjar redan ^^

Grattis Lisa!Grattis Lisa som idag fyller 20 och invigde det genom att besöka alla systembolag i Dalarna.

Dagsverk

Så vad har linn gjort idag då när hon inte kunnat blogga?

Jo, hon har slitit hårt med att riva Jonathans föräldrars uteplats.Jonathan tar ned den första brädan.Hela denna nuvarande utbyggnad ska bort.Här ska sen en ny uteplats byggas.Så, efter ca 5h så ser det numera ut så här. Jag tycker jag och Jonathan kämpat på bra. Imorgon kommer uteplatsen vara ett minne blott.

Bloggflytt

Så då var bloggen flyttad. Än så länge kan har jag inte märkt något som är fel, i designen eller nått annat. Ta i trä.

Den enda skillnaden är att designen är lite anorlunda, måste ärligt säga att det är mycket fulare än på den förra plattformen. Kanske en ovana bara.

Hittar ingen stans där man kan ha nyckelord dock, allt är borttaget det som är gjort och inga nya kan göras upptäckte jag nu. Undrar om det ska vara så?

Vpm

Är på jobbet nu, mittuniversitetets bilbiotek. Har ingenting att göra nu fast jag gjort allt så långsamt som möjligt. Det finna nästan inga böcker som kommer in som ska ställas upp och det är allmänt lungt.

När jag drar min vagn med böcker för att ställa upp får jag alltid stanna till vid Vpm hyllan. Det är där böckerna om cancer står. De som är typska medicin böcker är nästan aldrig utlånade, men alla där personer som drabbats av cancer på olika sätt, de böckerna får jag ställa upp om och om igen.
Det känns lite sorgligt, antingen är det ju personer som drabbats av cancer som lånat dem för att förhoppnignsvis finna hopp och tröst, eller så är det bara nyfikna jävlar osm vill läsa om andras dramatiska öden. Samma sort som köper kvällstidningar bara för deras hemska rubriker.

FodralklänningFodralklänning med uringad rygg skulle ju vara sjukt snyggt, men det jag aldrig förstått är vad sjutton du har under. man vill ju inte direkt visa bh banden därbak.

Svårfångad?

Det är svårt att komma i kontakt med läkare och ens få en behandling. Måste ringa ett nummer för att beställa tid för provtagning, de har telefontid en viss tid. Ett annat nummer för boka tid hos läkare för min onda hand som har en helt annan telefontid. En andra läkare som ska hjälpa mig som har ytterligare en tredje telefontid. Får helst sitta hela dagen och rigna runt.

Ska på röntgen för ryggen i augusti, bara 3.5 månader dit. Lovely...

Nu om en timme ska jag sticka till jobbet. Min näst sista gång innan sommaruppehållet. Arbetet är ju styrd terminsvis.
Mina nya glasögon har också kommit. Hopas jag hinner hämta ut dem idag innan jag och jonathan åker till Duved ikväll. Är nog tillbaka till helgen om inget annat inträffar. Jag ska ta med mina mikrobiologi grejer upp och plugga.

Uppdate

Den tredje läkarne jag skulle få tag på var inte alls de jag skulle ringa. Utna jag fick nummret till en annan som har en fjärde telefontid att ringa. Suck.

Attraktivt by Amanda DAGENS SCOOP!

Igår när jag kollade igenom Amanda Bergs webshop Attraktivt by Amanda bland alla vackra plagg så tyckte jag att jag sett det förut.

Jo jäklar hade jag det!

Blommig klänning

Denna klänning från Amanda Bergs sida för 500kr finns på tradera för en femte del av priset. En exakt lika dan klänning ligger ute just nu för 106kr och en annan lika dan för 1kr.
Enda skillnaden är att klänningen från Amanda sitter på en svensk tjej och de andra på en thaländska. Och det är ju inget fel med det. Men vill du göra ett fynd. Köp klänningen på tradera istället. Där finns den också i blått, grönt och lite anorulunda skärningar men samma mönster.

Kolla in auktionerna här:

http://www.tradera.com/_snygg_blommig_klanning_strl_34_36-auktion-64965409

http://www.tradera.com/Trendig_blommig_klanning_strl_34_36-auktion-64750413

http://www.tradera.com/Trendig_blommig_klanning_strl_34_36-auktion-64750553

http://www.tradera.com/_snygg_blommig_klanning_strl_34_36-auktion-64832442

http://www.tradera.com/Sot_kvinnlig_blommig_klanning_strl_34_36-auktion-65182184

http://www.tradera.com/Sot_kvinnlig_blommig_klanning_strl_34_36-auktion-65182258

http://www.tradera.com/Sot_kvinnlig_blommig_klanning_strl_34_36-auktion-65182368

http://www.tradera.com/Trendig_blommig_klanning_strl_34_36-auktion-65106533

http://www.tradera.com/Trendig_blommig_klanning_strl_34_36-auktion-65106549

http://www.tradera.com/Trendig_blommig_klanning_strl_34_36-auktion-65106557

http://www.tradera.com/_Helt_Ny_Trendig_Blommig_Underbar_Gron_36_38_-auktion-64976332

Bara för att lägga in några.


Grannfejden

Idag när jag och jonathan vaknade gick vi till hanns bil för att åka tillbaka till lägenheten. Eftersom det äe tt jäkla gnäll om vart man får parkera eller inte på våran gata pga det inte finns några parkeringsplatser vis husen och på gatan så står man framför brevlådor och då får brevbärraren tuppjuck och hotar att flytta brevlåderna bort till våra garage. Så där klämde vi in oss mellan en annan bil som också parkerat där på gräsmattan och två stycken som har valt att ha sina bilar ute. Eftersom man inte får stå nån stans numera hade de satt fast en lapp under vindrutetorkaren där det stod:

" Var vänlig parkera ej här. Mvh Peter "

Skrivet av samma ägare till den bil som alltid annars står parkerad i vändzonen där det annars står en stor fet skyllt med parkeringsförbud så man knappt kommer runt där pga dem.
Tyvärr så har vi oturen att få det sämsta jävla garaget som inte går att parkera framför pga att vi har felr garage brevid och bakom. Så vi kan inte parkera framför som de flästa.
Aja, får sätta upp en lapp på deras bil där det står att " parkera vänligen inte i vändzonen där det är parkeringsförbud, ps t om jag hade klarat av att backa ut därifrån. Du är en dålig bilförare."

Tjuvtittat

 image717

tjuvtittat har kanske den blogg som lockar fram mest skratt. Den här lappen är precis min dåliga humor haha.

jeansjacka + chinos + gladiatorsandaler = sommarDS_229169_A.tif

Längtar tills solen börjar värma igen så jag kan bära denna kombo som just nu bara hänger i min garderob tillsammans med ett av mina tusen linnen. Glida runt på stan tillsammans med vänner i solglasögon och käka glass.

Jeansjacka Lindex 199kr
Chinos H&M 299kr
Gladiatorsandaler Din Sko 349kr

Attraktivt by Amanda


Tänk, tänk om man hade typ 2-3000 kr liggandes över någonstans. Då skulle jag med glädje beställa hem en del godbitar ifrån Amanda Bergs webbshop Attraktivt by Amanda.

Vit blommig kjolSpetsklänning

Dessa plagg skulle gärna få komma och bo i min garderob + alla andra plagg på sidan. De borde införa presentkort på sidan, då skulle jag absolut önska mig ett sånt till stora dagar.


Nyårslöfte?

Efter nyår drog jag igång med min träning igen. Jag masade mig till Pulzinn och lägger nu ut dyra men nödvändiga pengar varje månad för mitt välbefinnade.
Tro det eller ej, men träningen har blivitt som nästan ett beroend för mig. Jag som avskydde att träna, tyckte det var jätte tråkigt. Men på pulzinn hittade jag underbara ledare med roliga pass. Det blir yoga, spinning, afro och pilates minst två gånger i veckan. Det känns lika skönt varje gång jag kommer hem därifrån och har jag inte tränat på några dagar blir jag rastlös och känner mig instängd.

Saken är det att under januari till februari var det alltid fullt i gymmet och passen var fullbokade med reserver. Nu ekar det nästan när man kommer dit och man behöver inte oroa sig för fullbokad pass så man måste boka tre dagar i förväg.
Har folk tagit som löfte på nyår att börja träna och nu gett upp? Det känns nästan som det, men jag är glad att jag fortfarande går. För jag mår så mycket bättre av det.

Ikväll var det yoga som stog på schemat och jag är så där härligt darrig i låren som bara yogan kan ge.


Med i Sofis Mode

Ah, läskigt!

När jag och Jonathan var på videoteket idag efter min genomgång av mikrobiologi tentan såg jag Sofis Mode ligga där vid kassan, då slog det mig att idag var ju då jag skulle vara med. Min kommentar på 800 tecken om skandaltjejer. Så jovist, där var jag. Till hela svenska folkets beskådan. Bilden var inte alls så fin, våldigt gryning. Men jaja, det blev nog bra. Har inte våga öppnat tidningen än för att kolla in ordentligt. Blir så pinsamt, precis som när man har sig själv på film.

Om nån skulle vilja se mig i tryck. Kolla in Sofis Mode idag då, s 33 tror jag det var.


Hultsfred

Åh nu har jag ångest. Sa att jag aldrig ville åka till Hultsfred igen. Men de smsade och frågade om jag ville jobba där igen och jäklar det är lockande. Skulle inte vara helt fel att se ratm, rooney och paramore t ex. Så kanske... bara jag kan övertala nån att följa med mig.

Isfl ska jag på Hultsfred, Peace and Love och Storsjöyran + Iron Maiden i år. jag är grymt sugen!

On fire


Neon Plastix - On fire

Need for speed Pro Street måste ha ett av de bästa soundtracket på länge. Här kommer ännu en låt därifrån, precis som Kiss kiss av yeah yeah yeahs.

Träning

Har rört på mig en massa idag och tänkte inte sluta än. Ska iväg på träning om 20min, blir pilates. Jobbig bålträning men gör undervärk för en rygg som gör ont. Har dock blockkoma sen jag käkade grillat nyss.

Innan maten var jag och Jonathan, han på inlanes och jag på cykel runt halva Östersund. Det var kanske att ta i, men minst 5km blev det. Känns lite i benen eftersom jag försökte ha en ganska högt tempo. Det är skönt att röra på sig. Man blir mer harmonisk i sig själv och man orkar självklart mer, psykiskt som fysiskt.

Nu ska jag byta om och rulla iväg på lite pilates

Tick tack

Oj vad klockan tickar iväg...

Vaknade lycklig i morse, har saknat så att sova med Jonathan. Det bästa med att ha ett förhållande är att få sova med någong. Speciellt om man har en dubbelsäng för jag kan ta hur mycket plats jag vill, men endå flytta handen 10cm och där är Jonathans hand. Lycka.

Han skulle igentligen åka upp itll sin familj i Duved idag. Men eftersom jag har en genom gång av den tentan jag failade med 1p imorgon och jag jobbar på tisdag så kändes det onödigt att åka iväg över dagen så där. Då bestämde sig Jonathan för att också stanna hemma och inte åka upp fören på tisdag efter jag jobbat klart och antagligen följer jag med då om inget annat hinner hända.
Men till helgen vill jag vara hemma. Lisa ska på bal igen, den lyckoosten. Vill också på bal! Fick ha mitt roliga två gånger förra året, det är fördelen att ha en pojkvän som är jämngammal. Jag vill iafl vara med på förberedelserna för henne. Det ryktas om utgång också på kvällen men man får se vad det blir.

Ikväll ska jag på pilates, gillar det värkligen för det får mig att ha mindre ont i ryggen och det är rolig träning. Får se om jag lyckas släpa med mig Jonathan också haha. Håll tummarna för mig.

Kiss Kiss


Kiss Kiss - Yeah Yeah Yeahs

Kärlek till musik

Hot wax for hearts that are cold

SmörgåstårtaDen som ger mig en smörgåstårta nu kommer jag älska för evigt. Det ska vara räkor, ägg, gravad lax, skinka, sallad och gurka + citronskivor på den. Mycket räckor!

Tierd

Har aldrig riktigt hämtat mig ifrån inatt. Är ruskigt trött pga för lite sömn. Kommer nog däcka kl 9 när jag och Jonathan ska mysa och se sagan om de två tornen.
Nu spelar jonathan need for speed och jag sitter här och tar det lungt. Känns jätte bra att ha han hemma, men hela tiden käns det som "när ska han åka?". Ungefär som första veckan på sommarlovet när man väntar sig att man ska till skolan hela tiden.

Nu är det dags för popcorn!

Illamående

Eftersom jag inte hade råd att gå ut igår och jag skulle upp och jobba idag så drack jag knappt ett glas. Onödigt att bli bakis när man kan ha lika roligt endå.
Enda problemet var att jag 04.47 vaknade kallsvettig av att jag höll på att spy. två timmar senare och en massa hyperventilerande lyckades jag somna om. Jag är livrädd för att spy så jag gör allt för att inte göra det. Avskyr känslan och det känns precis som hela magen ska komma upp. Nej fy.

Så jag är dödstrött idag. För kl 07 kom honey med tåget och då kunde man ju itne sova, så kanske 4h sömn i natt. Inte tillräckligt för mig. Är inte illamående längre men känns som nån har sprängt nått i mitt huvud. Blir nog en lugn och tidig kväll. Får se vad som händer.

Nu ska jag jobba vidare.

Tiden gick segt idag...

20 års fest

Oj oj vilken skön kväll. Upptakten inför sommaren värkar faktist lovande. Jag trivs i goda vänners lag.
Kvällens underhållning var super bra planerade bus för födesedagsbarna Sanna och Charlotte av Camilla. Vi andra var bara med för vi var snygga haha. Ett urdrag i bilder ifrån en utav alla de oförglömliga kvällarna, och bättre ska det bli.


Fredrik eller en kanin?
Camilla, kvällens värd.
Sandra, Emelie, Åsa, Camilla, Johan, Fredrik och Oskar inväntar födelsedagsbarnen för sång.


Sanna och Charlotte i kvällens oufit.
Sandra, Camilla och Jag.


Ett av busen som Fredrik och Johan förbereder. Dricka som de ska få klättra efter.
Åsa. Jag, Emelie, Fredrik och Oskar väntar på att de ska komma, de åker i en annan bil och vi förberer inför varje "station".
På förra stationen fick Charlotte en hatt och Sanna super coola glasögon.


Lätt som en plätt kom de upp i tallen.
Hoppa säck, Charlotte vann på fusk haha.
Efterlängtad middag, efter allt för mycket kyla utomhus.
Kvällen fortsatte... Oskar, Jesper, Sanna och Åsa.

Sen fortsatte med tårta, och för en del Looptroop. Jag hade gärna gått men jag hade inte råd + jag jobbar imorgon kl 10.30. Det kommer inte vara första eller sista gången roliga utgångar hägrar. Tack för ikväll!

In my closet

Det blev ingenting av det jag tänkte göra idag, förutom att fixa mig till ikväll. Istället genomförde jag en utav mina två storstädningar utav rummet per år, en till sommaren och en till jul. Då blir det att riva fram alla saker som ligger överallt, sortera damtorka. Bort med all skit helt enkelt och ett försök till att få det mer organiserat i rummet. Nu är det bara att dammtorka golvet kvar sen är det klart. Jag hittar t om bland alla min kläder!

image702

Mina fyra stycken överfulla garderober, mamma bara skrattade när jag köpte 40 nya galgar när jag var på ikea förra veckan. Men de gick åt på en gång.

Den längst till v innehåller mina jackort, byxor, kjolar, väskor och papperspåsar med gamla kläder som ska säljas eller slängas.
Nästa innhåller allt tråkigt sängkläder, handdukar, underkläder, träningskläder och slit och släng kläder.
Näst på tur är alla mina klänningar, några skor, handukar och träningsväskor.
Sista har resten av mina skor i sina kartonger som inte är framställda, mina tees, träningskläder, koftor och linnen.

Sen har jag massa mer som hänger bakom dörren, på golvet, under sängen o kartonger osv.
Men jag hittar och det räcker för mig.

Min dröm är nått i stil med detta:Är inte en walk in closet alla tjejers våta dröm? I jonathans förra lägenhet som numera hans bror innehar hade världens potesial att bli en underbar walk in closet. Synd bara att jag aldrig fick sätta klorna i den. Men ncya chanser kommer alltid. Måste nog ha en trea så jag kan få ha min dröm haha.

Nu ska jag bara hitta nått att ha på mig ikväll, misstaget jag gjorde förra fredagen var att ha klänning när det ska grillas. Jag fryser ihjäl. Ikväll står grillning också på schemat, men ska man vara fin får man lida pin, eller?

Alviskt namn

Inne i sagan om ringen som jag är nu kollade jag upp vad mitt namn var på alviska. Självklart fanns det inte rakt översatt eftersom mitt namn, linn inte är typiskt engelskt haha.

Men linn är ju en kortform av linnéa som betyder blomma.

På alviska kan jag då översätta blomma till dessa:

Lótë
Indil
Alfririn
Edlothia
Elanor
Elloth
Mallos
Ninim


De är olika blomsorter så i princip borde jag kunna välja vilken jag villv fast Lótë som rätt och slätt betyder blomma är väll den korekta översättningen.

Mitt första alviska namn jag fick när jag rollspelade var Elwë (utalas elvä) som betyder stjärnperson rakt översatt.

sol?

I april kunde man ligga i bikini och sola på altanen, i maj snöar det och temperaturen ligger på +2 grader. Jag hatar kyla! Efter några andra saker som kommer i topp, men kyla är deffinitivt top 5 på min hatlista. Jag blir stel, får ont i ryggen, fingrar, fötter och mår allmänt piss och blir på grinigt humör.

Som salt i såren har jag en garerob full med vackra klänningar, sandaler, jeansjacka, pumps, kjol och shorts som väntar på att få känna solen. Kan jag få hänga bort min dunjacka snart? Jag är less.

Är grymt sugen på lite sista minuten just nu. Nån som är på?

Till Salu!

Pssst!

Om 8h går några av mina auktioner ut på
tradera, billiga och plagg i perfekt skick om inget annat anges. Är alltid rädd om mina kläder då de är en av mina passioner.

Kör enligt regeln att jag tycker det är vettigare att någon annan använder plaggen som tycker om dem än att de glöms bort i min stora garderob och sen slängs bort.

Passa på att fynda!

Whäää....

Så låter jag om man försöker dra upp min på morgonen. Jag är inte direkt känd för mitt goda morgonhumör. Fungerar helt enkelt inte innan 12 hur tidigt jag än lägger mig kvällen innan. Man kan ske skillnad på tenta resultaten på de kurser som gått på förmiddagen resp eftermiddagen. Vart spiken har gått in bäst haha.

Nog tjatat om det, nu är jag uppe. Funderar på hur mycket jag orkar/hinner göra idag. Om det är värt att åka ned på stan för att möta Nicklas när det typ snöar ute. Om jag hinner få hem min bil så jag kan träna/duscha/sminka mig innan 16 för kvällens festligheter. Just ja, ska hinna plugga en del mikrobiologi också. Man får ta det som det kommer. Det fixar sig alltid.

Kl 15.40 muckar babe!

Ett ljus i mörkret

image700
Ljuslykta jag suktat länge efter på Indiska som är så vacker och min blomma jag fick av Jonathan på våran 3 års dag.

Ett ljus är tänt i mitt fönster för alla som vill ta åt sig av värmen. Det finns inget som kan få mig i sån mys stämning som levande ljus. Det är nog värmen och det "levande" som tilltalar mig.

I bakgrunden går slutet på so you think you can dance. Funderar på om jag ska se sagan om de två tornen. Då har jag stt i skummaste ordningen, först kungen, sen ringen och sist tornen haha. Funderar på om jag ska ge mig på böckerna igen, minns jag blev så less förra gången för tolkien beskrev varenda jäkla kvist de trampade på under sin vandring. Kanske uppskattar den mer idag?

Imorgon ska jag nog träffa Nicklas en stund, hann aldrig träffa han ikväll. Vi får fika en annan dag. Har ju lovat han kakor i födelsedagspresent haha.
Vid 16 börjar födelsedagsfirandet för Sanna och Charlotte, ser grymt mycket framimot det. Den har alla chanser att bli en riktigt lyckad kväll.
Sen på lördag morgon kommer Jonathan hem för alltid. Eller tills han bestämmer sig för vad nästa steg blir i hans liv. Ska bli spännande att se.

Woho

Har kikat på Sagan om Ringen idag, just nu har de precis kommmit utrusande ifrån Morias gångar. Hade tänkt fara och köra lite spinning men tyvärr så ska min lillebror iväg och spela match så bilen försvinner och min tillgång att ta mig till gymmet. Får bli imorgon.

Stör mig fortfarande på en del små saker jag vill få till på bloggen som jag skrev nedan. Vill helst få till ett mellan rum mellan meny och inlägg men kommer inte ihåg vart man gör det och ta bort det svarta sträcket som är där nu (Done). Får försöka kika igen.

Men jäklar vad snyggt det blev! Riktigt stolt över mig själv, men man kan ju nästan tro jag är lite feminim pga färgerna. Läskigt.

Ny design

Hm... ny design blev det men jag får det inte som jag vill. Jag vill ha det mer flytande... ser så tungt ut just nu. Min runda ram vägrar ju synas haha. Orkar inte pilla mer just nu. Får fixa eftersom.
Dock vill jag ha bort strecket mellan inläggen och arkiven, men hittar inte vart jag la koden för det + att jag inte vill ha länkarna under arkiv osv understrykna.

psst

Om du som jag har svårt att komma ihåg vad alla koder betyder och om man behöver hjälp att designa.
Titta här!

Vårstäda

Jag älskar min design men just nu känns den väldigt vintrig och tråkig när man sett denna blogg som Nevnarien så fint har gjort.
Älskar den stilrena designen och färgerna som inte tar över utan smälter ihop och förstärker varandra.

Kanske dags för en vårstädning? Problemet är bara att jag vill kunna ha kvar för att byta till denna senare. Är det bara att kopiera alla stilmallar och klistra in igen sen?

American GangsterIngen brukade lägga märke till Frank Lucas, den tyste chauffören till en av innerstadens ledande, svarta bossar. Men när chefen plötsligt dör utnyttjar Frank öppningen i maktstrukturen för att skapa sin egen version av "The American Dream". Genom uppfinningsrikedom och en strikt affärsmoral hamnar han som ledare för drogtrafiken i innerstaden och svämmar över gatorna med en renare produkt till ett bättre pris...


Den var seg innan den väl kom igång. Lite för mycket skulle förklaras och lite för lite action. Men sen händer det grejer! Jag gillar dialogen och att allt inte bara handlade om att försöka skjuta skallen av så många som möjligt (fast vist händer det också). En film som aldrig blir kanske spännande men man växlar mellan att vilja sätta dit honnom och önskan att han klarade sig. För igentligen är han inte något annat än en affärsman. En iskall sådan.

Men en jäkligt bra film och det är skrämmande att så många poliser är korrupta. Jag vill inte veta hur det är idag.


Grattis


Till Sanna som fyllde 20 i måndags!
Till Nicklas som idag fyller 20 år!
Till Charlotte som fyller 20 imorgon!

ps. boka upp er i november...

Now that don't kill me Can only make me stronger

Regnet öser ned utanför mitt fönster. Önskar jag hade tändstickor så jag kunde tända alla min ljus.

På lördag morgon kommer Jonathan hem. Han kommer aldrig mer åka tillbaka till Luleå på söndagarna. Han kommer stanna hemma en stund, hur länge vet man aldrig men tillräckligt så jag ska hinna sluta sakna honnom hoppas jag. Men det är ändå med en viss skräckblandad förtjusning jag ser framimot hans hemkomst. Jag är van att vara själv hela veckorna, att göra vad som faller mig in. Ovan att behöva ta hänsyn till någon annan.

Sen den 30 juli har jag varit gräsänkling. Det fanns aldrig något tvivel att vi inte skulle hålla ihop, det var bara att vänja sig vid en annan vardag. En vardag som består av ensamhet och träffar under 48h. Men det har gått det med. Mer eller mindre bra.
Nu ska det bli en annan vardag igen. En vardag jag inte har en aning hur den kommer se ut för som det ser ut kommer jag fortsätta vara ensam på veckorna. Han har ingen stans att bo i Östersund, utan bara i Duved 10 mil bort. Det tynger mitt hjärta lite, för det tar på en att vänta och sakna. Denna eviga väntan på att få träffas igen nästa gång. Saknaden som gör att man stänger av sina känslor för att man inte orkar vara ledsen. Man vänjer sig.
Jag vill inte stänga av mer, jag vill kunna leva och älska igen.

Men det löser sig. Det gör det alltid, på ett eller annat sätt...

Now that don't kill me Can only make me stronger

image693

Stronger

Now that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
Cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
Cause I cant get much wronger

Upp och ned

När jag pratade med jonathan förut efter att jag ringt och kontrollerat att jag inte fick godkänt på mikrobiologin sa han:
"Vad glad du låter, det var de som hade gjort fel va?". Tyvärr så var det ju inte så men jag har inte förlorat hoppet endå. Tro det eller ej. Så lite som fattas för att jag ska vara klar, så nu jäklar ska det gå. Börjar plugga redan idag och fram till den 9 juni och då kommer det gå alla tider.
Fördelen att göra om flera gånger är att man kommer ihåg och lär sig mer. Som nu kommer jag inte ihåg någonting ifrån mikrobiologin. Inte ett jota. Men när jag läser om allt så kommer det fastna hårdare och jag vinner mer på det. Så igentligen är det inget negativt. Som en utav mina lärare sa: "Det är de som gör om tentorna flest gånger som kan det bäst till slut endå, än de som fick A på första tentan." Så det ger mig styrka att fortsätta, för det här är det jag värkligen vill göra.

Jag har äntligen beställt mian glasögon nu. Efter mycket velande så gick jag på magkänslan för mitt andra par. Det blev ett par svarta markerade som är jätte fina. Nördiga men inte toknördvarning. Så om cirka 14 dagar kommer de hem till mig. Och jag kan äntligen se igen haha.

En mobil fick jag också gratis idag. En LG som inte alls är som min den jag har nu, men gratis är gott och vem tackar nej till ett sånt erbjudande. Efter mycket pratande för att förvisa mig om att inga dolda avgifter eller nått annat tillkommer så blev dealen att jag binder mitt abbonemang jag har nu, telia student som är 0 kr/min och 0 kr/sms och en kostnad på 49kr i månaden i 24 månader. Tidigare var jag obunden men det är ju bara bra för mig att vara bunden och ha garanterat det bästa abbonemanget som går att ha i 24 mån, även om jag slutar plugga imorgon. Så snart kommer en mobil hem på posten. Antagligen säljer jag den eller ger till någon i familjen om de skulle vilja ha den.

Amercian gangsters nästa!

No

Ne, det skulle gå åt helvette lite till. Hon hade kollat fel på resultatlistan igår och jag hade inte alls fått ett d utan ett f = underkänt i mikrobiologi, med typ 2p. Jag har haft sån jäkla otur med poängen! en halv poäng hit eller dit hela tiden. Vill sig aldrig riktigt. Blir sjukt less faktist. Aldrig kan det få gå bra...

Så 27 av 30p har jag klarat. Nu får jag fan klara de tre sista!

Jag faller...


Dagen efter

Jobbigt när ångesten gör sig påmind, som igår. När jag känner mig ensammast i hela världen och tårarna bara rinner och jag känner att jag inte har någon att ringa.
Trodde mina ångestattacker hade gått över, var så länge sedan jag haft dem. Men jag skulle gissa att skolan, hemma, kompisar, jonathan borta osv osv är en del i faktorerna som utlöser den igen. Jag är less på att vara less.

Kändes dock bättre igår efter jag gråtit ut för Nicklas i telefonen. En person jag vet jag vågar ringa utan att skrämma bort han. Han står stadigt kvar och det tackar jag för.
Ska möta upp han snart på stan för att få hjälp att bestämma mig vilket par glasögon jag ska beställa förutom de jag redan bestämt mig för. Beslutsångest, men den är dock skönare än min panikångest, när det gör så ont att jag tror hjärtat ska brista.

Nu ska jag vandra vidare på den stig jag ska vandra idag. Får se vart den bär mig.

Fråga...

Om jag sträcker ut min hand, tar du den då?

Men jag kommer inte orka sträcka ut min hand i alla evighet. Varför är det ingen som vill ta den och hålla fast? Varför snuddar alla bara vid mina fingrar en kort sekund för att lika fort försvinna igen. Där står jag kvar och sträcker förtvivlat ut min hand och ser alla hoppa omkring hand i hand i en enda stor ring. Jag står hoppandes att nån ska fånga min hand och låta mig vara med och hålla kvar. Hålla min hand och säga att jag betyder nått, lika mycket som du betyder för mig.
Jag vill inte stå ensam kvar och snart orkar jag inte sträcka ut min hand mer...

image1193

Linas kvällsbok

DVD Film: Linas kvällsbok
Bakgrundsmusiken ifrån Linas kvällsbok går i bakgrunden ifrån tvn. Jag har den där känslan man har i kroppen efter ha sett någonting som värkligen berör. Den känslan av lycka, sorg, medlindande eller nått annat som en film framkallar hos en. Jag älskar den känslan.

Denna film får mig att slungas tillbaka 5-6år i tiden, tillbaka till osäkerheten om vad som är rätt och fel? Vad som är du och jag? Och hur ska det vara?
Filmen handlar om Lina, 15 år som är allt som börjar på o, okysst, oerfaren osv. Hennes trevande steg på en outforskat stig som vi alla en dag vandrat på, förut eller i framtiden. Jag känner så väl igen alla känslor och tankar som ploppar upp. Visst har de fulaste dialekterna och en gargong som jag inte riktigt kan relatera till. Men de irrationsmomenten försvinner i takt med att filmen växer. Från något osäkert till något enastående.

Se!

Första 30 poängen!

Nu har jag bara tre gånger kvar på jobbet. Nu på lördag, nästa tisdag och lördag om två veckor. SKönt med lite sommarlov faktist. För det har jag nu! Idag den 13 maj visade sig vara en riktigt bra dag faktist. Jag fick reda på att jag hade klarat både mirobiologin och farmakologin och är nu klar med termin 1! Mina första 30 högskolepoäng avklarade. Blir så lycklig då jag tänker på att jag faktist tagit mig igenom det nu, hade mina tvivel ett tag. För det var jobbigt att ställa om sig från gymnasiet till universitetet. Ett helt annat upplägg och tempo. Gymnasiet är rena dagiset i jämförelse tyvärr. Ska det inte vara en naturlig övergång?

Iafl har jag nu klarat av den svåraste terminen av alla sex stycken. Nästa termin nr 2 blir det praktik för hela slanten och en massa praktisk träning och lite mindre studier. Nu är det bara att kämpa på och om 2.5 år så är jag färdig sjuksköterska. Förhoppningsvis.

Jag ska se på film som jag hyrt för att fira nu och må riktigt gott, för jag har sommarlov till september!

Snö?

Värmen försvan denna vecka. Imorse snöade det och nyss när jag tittade ut så snöade det igen. Ser lite konstigt ut när det toksnöar samtidigt som det lyser igenom gröna gräsmattor och löv.
Just nu lyser solen. Jag tror den har lite svårt att bestämma sig.

Nu ska jag till onoff och föröska reklamera ett spel. Grafiken vägrar fungera så jag kanske kan lämna igen det. Annars har jag gjort ett försök iafl. Sen blir det jobb, mums.

Till Salu!

Så, nu har jag lagt in en massa nya auktioner på tradera. B la den omtalade fodralklänningen ifrån gina tricot. Ta gärna en titt om du hittar nått som värkar intressant.

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1308334&listtype=1

Woho!

Åh! Skrev farmakologi tenta för tre veckor sedan och hela klassen var i uppror efteråt för att halva tentan hade vi inte hört talas om. Så jag hade värkligen ställt in mig på att jag inte hade klarat den för det känndes värkligen dåligt efteråt.

Idag kom beskedet och mot all förmodan så hade jag klarat den! Jag fick ett D och jag är mer än nöjd eftersom tentan var som den var. Tydligen kunde jag massa om recept haha, skrev bara från minnet hur mina egna brukar se ut. Känns så skönt att ha det momentet avklarat. Nu är det bara mikrobiologin kvar att få redan på och den kändes mycket bättre. Så det är bara att hoppas. Annars skriver jag om den i början på juni.

Lycka

S. Darco

Jena Malone och Jake Gyllenhaal i ?Donnie Darko?.

En uppföljare till en utav mina favorit filmer Donnie Darco ska nu spelas in. Skillnaden är ingen Donnie och inte samma reggisör. Det hade varit lite lustigt om Jake var med och spelade, ja kanske om man ska se filmen ska jag inte avslöja för mycket.
Men vad jag kom att tänka på nu när jag ser bilden där uppe är atti filmen så sitter väll kaninen till höger om donnie? Kanske jag som minns fel...

Iafl så säger den nya reggisören så är om uppföljaren S. Darco som ska handla om lillasyserna Samantha:
- Jag är en stor beundrare av Richard Kelly och hoppas kunna skapa en liknande värld av blandad fantasi och verklighet. Donnie är inte med, men väl meteoriter och kaniner, sa nye regissören Chris Fisher.
Hur ska han kunna göra en liknande värld snyggt? Soundtracket och alla små detaljer efter den förra reggisörens stil går inte att härma. Nej tyvärr så förväntar jag mig ingen ny kultfilm direkt.

-

Det gick bra som vanligt att jobba idag. Dock börjar böckerna bli mer och mer min fiende. Så roligt sällskap är dom inte. Men jag ska inte klaga.


Annars är inte livet på topp just nu och det ser tyvärr inte ljusare ut i framtiden. Bara små ljusglimtar som lyser upp min annars mörka vardag. Ska dock försöka bara flyta med och hoppas på att allt löser sig eller iafl blir bra. Vill mycket och det känns jobbigt när inget kan gå att lösa.


Ska dock kura ner mig i sängen nu och se sagan om ringen. Såg ju sagan om konungens återkomst idag och gisses vilken skillnad det är på filmerna igentligen. Orchernas utvekling från första där de är anonyma till sista då de alla har nästan en egen personlighet (grovt överdrivet). Om man jämför Moria med slaget vid  Minas Tirith t ex.

Nog svamlat om det...


Dumförklaring

Hört hos Specsavers idag.

Senario:
Jag ska lämna igen glasögonen jag lånat hem efter helgen och ska förklara att jag inte riktigt vet än vika jag vill ha.

Jag: "Jo, jag vet inte riktigt vilka jag ska ha än, tycker dessa (plockar fram nördbågarna) är jätte fina men jag vet inte om de kommer passa på mig."
Optikern: "Jag tycker de är skitfula! Jag skulle aldrig någonsin sätta på mig sånna bågar. Precis som palestinasjalar (samtidigft som hon tittar på min palestinasjal) så kommer detta mode och går. Jag har själv varit med om tre palestinasjalemodevågor. Dessa nördbågar kommer bli omoderna på en gång. De är skitfula!"
Jag: "ehh... "

En flicka!

Fick ett efterlängtat besked idag, min käre vän Natalie har fått en flicka i fredags och allt hade gått bra. Alla tår och fingrar var på plats och allt var ok. Längtar tills jag och Jonathan åker ned till sthlm i juni för att hälsa på. Får se om det är ett troll på riktigt haha. Grattis gumman! <3

image692
Natalie & jag på Hultsfred i somras.

Nu ska jag se på nått jag velat se länge, sagan om konungens återkomst.


Bloggkoll

Bloggkoll.com
Nu är jag less på att spara bloggar på mina favoriter och klicka mig i genom sjuttioelva olika bloggar var 10min för att se om de är uppdaterade. Därför ska jag nu testa denna funktion.
Tyvärr gillar jag inte att inläggen inte försvinner från sin "lista" när man sett dem. Lite rörigt om man ska hålla koll på många bloggar.

Iafl så la jag till min egen blogg om nån skulle vilja följa den, typ mamma eller nån haha. Håll till godo.
(Följ länken till vänster i menyn)


Pilates

Suck om man vore lite smidigare. Mitt största problem med träningen (pilates och yoga) är att jag inte kan ha benen raka som t ex på bilden. Så det går aldrig att göra övningen som den ska göras. Jag gör ju såklart så gott jag kan men ser mest ut som en sköldpadda på rygg haha.

Mitt mål får väll bli att jag ska lyckas bli så rörlig att jag kan ha mina ben raka, med hjälp av träning och strech.

Ikväll nu var jag på pilates. Det är roligt men jobbigt. Kändes att jag inte hade tränat på två veckor, pga tidsbrist. Mådde nästan illa och hjälp vad snabbt man tappar sin styrka. Men det kändes skönt att vara igång igen nu iafl.

Nu & Då

För 5 år sedan...
Gick jag 8:an på högstadiet, kände mig rätt avig mot resten av världen. Men levde livet endå.

För 3 år sedan...
Träffade jag och blev ihop med min älskade Jonathan som är mitt syre.

För 1 år sedan...
Ryckte Jonathan in och jag började sjuksköterskeutbildningen efter tagen student, en ny vardag fick ta form.

För 3 månader sedan...
Kämpade jag med anatomin.

Igår...
Var jag i sundsvall och shoppade loss.

Imorgon...
Blir det kallt igen.

Om ett år...
Bor Jonathan förhoppningsvis i stan och jag är inne på min tredje termin på ssk.

back in black

Åh äntligen är man hemma igen efter att ha vistas i lite grönare marker. Det är lite segt att åka 20mil till Sundsvall och jag saknar redan alla gröna utslagna träd och gräsmattor. Kändes nästan som man kommit till utlandet.
Saknar också att ha ca 1000 fler buktiker att gå i. Men jag var duktig och höll mig nästan till min sommar shoppinglista. Det var bara ett linne som slank igenom, det hade så underbar färg. Annars kom jag hem med gladiatorsandaler, chinos, tre klänningar, en jeansjacka och en jeanskjol. Super nöjd blev jag. + lite skit från ikea som galgar osv.

Nu ska jag packa upp och drömma om en grönare stad som förhoppningsvis blir snart här med.

image691

Nördbågar?

image690
Jag, Camilla och Charlotte

Jag är faktist grymt sugen på att skaffa som andra par glasögon ett par sk nördbågar. De första paret är redan bestämt. Det blir ett par minimala silver färgade som nog blir jätte fina. Men som andra par vill jag ha något som riktigt är anorlunda men endå passa min stil. Jag skulle med glädje skaffa nördbågar men jag vet inte om jag vågar visa mig offentligt i dem.
Har lånat hem fem stycken i kraftiga modeller, får se vart det slutar. På måndag ska jag ha synundersökning och samtidigt beställa de jag ska ha, så tills dess måste jag hitta ett par.

Det dåliga är att jag inte kan leva i drömmen att jag ligger på -2 räknat i hur dåligt man ser. Jag har mer mot -5 dvs jag är blind.

Glass i solen

image686
Camilla och Jennys hårsvall

image687
Charlotte och Camilla

image688
Yammie, jag åt melon och mint

image689
Åsaaaa

Yeah! Solen höll i sig hela eftermiddagen. Vi satt och käkade glass och glodde på folk efter gågatan. Den enda gatan med affärer i stan och det är underbart att se så mycket folk. Som en blomma som öppnar sig så fort det blir fint väder. Hoppas det håller i sig hela sommaren...

Duffy


Duffy - Mercy

Hon hade varit min nya kärlek om det inte visade sig att resten utav de 9 låtarna på hennes nya album Rockferry visade vara sig riktiga sömnpiller. Jag har som känt svårt för låtarna som går långsamt, finns bara en sån låt jag gillar och det är matchbox 20 - time after time. Ett undantag.

Men jag får njuta av denna låt och önska att resten av hennes kommande låtar går i stil med denna.

Sunny

Solen värkar skina idag som slutet på igår. Bara hoppas det ska hålla i sig. Det värkar ju som det på alla väderkartor, lite dåligt tajming då jag och mamma ska till sundsvall och shoppa i helgen.  Då hade det lika gärna kunnat regna. Men ska passa på att njuta av det idag iafl.

Dagen idag ska spenderas med fika på stan med Camilla, Åsa, Sanna och Jenny förhoppnigsvis. Jenny åker till gbg ikväll och lär väll inte komma tillbaka fören i höst. Jag tyckre det är modigt att våga åka och jag är rätt avundsjuk. Skulle gärna åka till en stor stad och leva loppan ett tag, hon kommer säkert få jätte roligt!


Stå i kö till dödagar 2

Nu var det inte Dressman utan Kapphal. Följde med mamma för det var "vip-kväll" med 30 & rabatt på altt du handlade. Så fort man steg genom dörren så förflyttades man 70 år bakåt till ett ålderdomshem. Tanterna var helt galna. Men bland rullatorer och vitt hår lyckades jag kapa åt mig en jätte fin tee som var vit och blå randig. Det enda ifrån Sailor temat som jag fallit för.

Men jag lyckades nappa åt mig den snabbt och seglade in i provrummet, där även mamma fick plats sen. Så slapp hon stå i kö. Vi lyckades stå i kö för att prova, stå i kö för att få dricka och stå i kö för att betala på 60min. Helt otroligt.

Offecielt är den 8 maj nu köandets dag.

Stå i kö till dödagar


Ahhhhh jag är helt slut i armarna. Jag darrade så mycket när jag försökte äta så det blev inte så mycket mat. T om skriva nu är jobbigt.
Det är Dressmans fel! De har ju halva priset på allt i affären idag och självklart skulle pappa dit och fynda. Men eftersom kön var mil lång och ringlade sig runt hela butiken blev det jag som fick stå där, i mutning med en klänning.
I 60min stod jag! En timme! Tanterna framme i kassan var sjukt sega, det skulle pratas och vikas och gud vet allt. Ville bara skrika högt på slutet. 
När jag kom dit var kön lika lång, när jag gick var den dubbel... det lär ju bli ännu värre när alla slutar.
Men för 1000kr fick han en kavaj, två par jeans, en skjorta och 8 st sockor. Inte illa, önskar det var lika billigt för oss det. Säger som tjejerna framför mig i kön sa, tänk om HM skulle ha 50 % i hela butiken? Skulle bli kaos.

Hemma äntligen och nu har jag mat i magen. Färgen på himlen har ändrast från mörk blå till ljus blå så det betyder altanen. Tänkte dra med mig en bok ut i det fina vädret.
Ska vänta lite till innan jag åker ner för att posta de sista paket för tradera auktionerna idag. Väntar på två betalningar till. Onödigt att cykla ner tre gånger till när jag redan varit ned en gång. Min tjuv till bror kanske lyckas komma hem med min cykel också, efter att ha cyklat på mammas kan jag knappt sitta efteråt.

Uppdaterad shoppinglista

Åker till Sundsvall med mamma ihelgen för att bränna lite pengar. 20 mil är ingenting enkel väg för norrlänningar haha.

(x) En parkas (140kr tradera)
(x) Ett par chinos (H&M)
(x) Gladiatorsandaler som inte kostar över 250kr, annars får det va (ok översked med 100 kr haha)
(x) Korta jeansshorts (svindyra från Carlings, men ack så värda)
(x) Bomulls shorts (snygga enkla från Bik Bok)
(x) En kort jeanskjol (H&M)
(x) Klänning(ar) (en, men ska nog hitta fler)
() Tajta capri jeans
(x) Jeansjacka (världens kap för 199kr)

Läkarbesök

Är riktigt trött idag, har inte varit det de senaste veckorna eftersom jag slutat skolan för denna termin. Men inatt 00.30 när jag tittade på Criminal Minds som bäst (varför ska jag alltid se det när jag blir extra mörkrädd av det?) kom jag på att jag skulle till läkaren 08.30 idag. Skulle till vuxen reumatismen för första gången.

Att ens hitta dit och parkera var ett 15min projekt, jäkla bök. Sen hittade jag inte själv avdelningen osv osv osv. Iafl när jag väl satt där och väntade, de var försenad för oavnlighetens skull haha. Så insåg jag skillnaden att gå på barnavdelningen och vuxen. Alla läskiga äldre människor som är helt förstörd av ledgångsreumatismen. En tant hade fingrar som en riktig häxa, krokig och böjd åt alla håll. Blev lättad när läkaren sen sa att jag inte visade några tecken på att utveckla min reumatism utan att det kan nog konstatera att det handla om barnreumatism i en led, dvs mitt knä.
Men jag har fortfarande ont i ryggen och i tummen och varför då? Ingen kan svara på det men fler prover ska tas om det handlar om en speciell men ovanlig ryggreumatism (?), är det den så kommer det bara gå ut för. Men han tyckte jag var så rörlig att antagligen är det inget fel. Men jag ska få en röntgen också för att utesluta det är nått med koterna. Om allt är negativt så får jag bara fortsätta med min bålträning, den bästa medicininen.

Nog tjatat om det. Idag ska det funderas över glasögon och träna. Andas lite...
+ Försöka reda upp på posten varför de idioterna stämplat mina frimärken när jag köpte dem så de är obrukbara idag?

Djungel

Ahhh, en jäkla djungel av glasögon!!! Var på stan idag med ma på hennes lunch för att leta efter andra bra ebjudnanden med de bågar jag värkligen ville ha. Hittade ett par snarlika på specsavers där de har erbjudandet ta två betala för en. Så för ca 500kr mer så får jag två par glasögon och sånna jag faktist ville ha istället för dyr sysam som skulle ha 3000kr för bågar för 600kr och resten för glasen. För 3500kr på specsavers får jag två par glasögon, en lite bättre deal. Då kan jag köpa ett par iögonfallande och ett par diskreta.
Jag fick gå på ungdomsglasögonen för jagr har så smalt ansikte, alla "vuxna" ser idiotiska ut på mig pga ansiktsform. Alldeles för breda. Men det funkar ju också + de är billigare.

Så nu har jag hemma de från specsavers där de isfl specialbeställer mitt par diskreta eftersom jag vill ha svarta, men då är glasen enrom. De paren som har bra glas så har de tryckt in stenar och shit som jag inte vill ha. De andra paren var rätt fräcka, men inga jag vill ha på mig jämt.

Stannde vid posten på väg hem för att köpa frimärken till mina auktioner på tradera som gick ut igår. Men av någon idiotisk anledning så stämplade hon frimärkena! Fast jag sa att jag inte skulle skicka dem idag. Så problemert blir nu att när jag postar dem tror de kanske att jag har använt gamla frimärken! När jag ringde posten sa det att det nog skulle fungera endå, men skulle det bli några problem så skulle de fixa det då. Men det känns ju jobbigt nör det är köparna som får skiten och jag som måste ordna det. Blir trött... Funderar på att springa in dit igen innan jag börjar jobba så får de fasiken byta ut frimärkena! Så jag kan lämna dem när jag vill.

Nu ska jag rensa i lite gamla grejer så mamma kan slänga resten, sen blir det jobb!

Ofula?

Tog hem fyra par glasögon från synsam idag. Eftersom jag känner ett starkt hat mot glasögon (fina på alla utom mig) fick jag med mig hem de fyra som var minst fula på mig. Nu gäller det att ta de par som är ofulast haha. Hittade ett par jag värkligen trodde jag kunde leva med, men de ingick självklart inte med rabatten eftersom de var tvugna att beställas. Surt sa räven. De kostar 3000kr istället för de 600krs bågarna jag faktist kan tänka mig. Vet inte om jag har lust att lägga ut så mycket. Ska gå på några andra ställen och se om de har dessa glasögon, kommer inte ihåg märket i nått erbjudande i stil med "ta två betala för tre". Fast det lär nog sluta på de för 600kr, det är ju värt det för att kunna se.
Ska se vad de säger imorgon på synundersökningen, om min syn fortsätter försämras och jag isfl ska vänta med att köpa nya eller hur det nu är.

Vill fixa ögonen med laser nu...

Har badat och allmänt gottat mig, ska krypa ned i sängen och se Criminal Minds nu.

Sista chansen att lägga bud!

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1308334&listtype=1

Sista chansen att lägga bud på mina auktioner på tradera. Bara 1h kvar.

Annars är jag på jobbet just nu och timmarna rullar på...

StädaFinns det något tråkigare än att städa?

Just nu ser det ut som en klädbomb har exploderat i mitt rum, t om Jonathan tyckte det var stökigt så det är kanske dags att ta tag i det. Jag kommer knappt fram till sängen längre. Men det är så tråkigt!

Nya glasögon

Synsam firar 40 år och med det har de 40 % på alla bågar. Jag som knappt ser nått längre genom mina, kommer bli en trafikfara snart måste ta mig i kragen och införskaffa nya. Hur mycket det än svider i plånboken. För dyrt är det att kunna se bra, för det är ju inget handikapp. Men en blindkäpp kanske man kan få gratis? Kanske ska införskaffa det i stället.

Eftersom jag är allergisk mot linser tvingas jag ha glasögon och nu tänkte jag fixa dem med laser. Men eftersom min syn fortfarande försämras (tror inte längre jag kommer bli blind iafl) så måste jag skjuta på det och skaffa nya glasögon. Surt sa räven.

Så efter min blodprovstagning idag ska jag ned på stan för att se om jag kan hitta några jag gillar. Absolut inte dem på bilden iafl. Vill ha ett par enkla i en dämpad stål färg som inte syns så mycket. Med tanke på att jag ahr röda nu är jag rätt less på dem. Får se om jag hittar några som passar.
Om jag ska prova betyder det att jag måste tvinga på mig linser, annars ser jag ju inte hur jag ser ut i dem haha.

Sex and the City


Hade en date med älsklings tjejerna ikväll. Åkte tillbaka till Lisa efter jobbet och såg på sex and the city tillsammans med Charlotte, Sandra, Sanna och Jenny. Blir så lycklig i själen av att se detta program som har allt och man känner igen sig i så många situationer fast deras liv är så långt bort från mitt.
Skulle säga om jag skulle säga vilka som var närmast rollkaraktärerna mot tjejerna, skulle jag säga Miranda är självklart Lisa och Camilla om hon vore där, de obotliga cynikerna. Sanna, Sandra och Jenny skulle dela på Miranda, bägge har självförtoendet som behövs. Charlotte är självklart charlotte, den alltid lika optimistiska tjejen som man alltid blir inspirerad utav. Vem är jag om inte Carrie, tjejen som ältar och tänker för mycket haha.

Cyklade hem i ilfart, kallt ute fortfarande. Det är bara solen som värmer än så länge.
Jobbet gick bra, hade nått att göra så tiden går fort. Imorgon är det provtagning och jobb inbokat. Får se var som fyller ut tiden mellan det.

Hopp i säng..

Sol

Idag har solen bestämt sig för att titta fram och det betyde snart kommer jag kunna ses springande ut på altanen med bikinin och solskyddsfaktorn i högsta hugg. Älskar att jag börjar bli brun och inte ser så sjukligt vit ut jämt.

Ska vid 13 eller när det var föröska ringa och boka tid för blodprovstagning. På torsdag ska jag till en ny läkare på reumatismmotagningen eftersom jag inte kan gå hos min Anna-Lena på barnmotagningen längre som jag haft sen jag var 11. Käns lite trist faktist för hon har nog skickat runt mig på halva sjukhuset för att fixa "fel". Hade jag ont eller nått var fel även om det inte var pga det jag sökte hos henne för så remissade hon mig vidare till nån som kunde fixa det. Det är att värkligen att få sin patient att må bra och att bry sig. Undebara människa.

Efterdet om jag ska ta blodprovet idag eller imorgon ska jag cykla till Lisa, hon åker på onsdag och blir borta till slutet av maj tråkigt nog. Fast rolgit för henne. Ska hälsa på en snabbis innan jag cyklar vidare till jobbet kl 15.45. Ska jobba måndag, tisdag och onsdag denna vecka. Känns lite drygt men får tänka på pengarna. Så illa är det inte.

Film till salu!

Vill du lägga vantarna på The wedding date, en underbar romantisk komedi som kommer få dig kikna av skratt?
Köp den då här:
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=64229739

Såld!

Men andra varor väntar på att få hitta hem till en ny köpare:
http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1308334&listtype=1

Sunday

Sitter med "sanningens ögonblick" på i bakgrunden som går på kanal5 så jag kan skratta över allt dumt människor har hållt på med haha. En kille nyss svarade ja på frågan om han tyckte sin flickvän skulle dumpa honnom.
Kan fortfarande inte komma på nått jag inte skulle våga stå för. Allt kan ju vridas och vändas på, det är aldrig så svart eller vitt som frågorna villa få det att vara.

Jonathan sitter på tåget upp till Luleå för allra sista gången före muck. Jag tog nabot hem ifrån duved, vi åkte upp över dagen för att lämna hans föräldrars bil han hämtat från lagningen. Nu kommer två veckor gå fort och sen kommer han hem för gott. Får se vart livet tar vägen med oss då, det löser sig alltid.

Ny ska jag duscha och föröska göra rummet beboligt, har alldeles för mycket saker.

Berätta inte för någon

För åtta år sedan föll Margot Beck offer för en seriemördare. Hennes man Alexandre lever på tomgång, helt absorberad av smärtsamma minnen och sitt jobb som barnläkare. När polisen kommer över två kroppar och ett blodigt baseballträ i närheten av platsen där man fann Margot, tas fallet upp på nytt, och Alexandre blir nu huvudmisstänkt för tre mord ! Samtidigt får han mystisk e-post med en länk till en övervakningskamera som sätter igång på en angiven tid.

Ja vad säger man, såg denna film för någon vecka sedan och det jag mest satt och funderade på var vem som var vem. Alla såg i princip likadana ut och hette liknande namn.
Annars så tog den sig på slutet och blev lite mer spännande, lite dryg i början. Men ingen jätte höjdare, men värd att se.

Grillkväll

Illustrerande bild(er) får komma upp senare...

Så var sommarens första grillfest avklarad. Plats vad hos Fredrik tillsammans med trevligt folk. Han hade ansträngt sig hårt med att fixa plockmat och såser, jag är riktigt imponerad. Nästan alla hade tagit med sig nått att grilla så det var bara att köra hårt. Jag och jonathan grillade fläskfilé som blev så lyckad att vi ska grilla det ikväll med.

Alla är på dansgala i Nälden men varken jag eller Jonathan hade någon strörre lust att dansa och sen var det jätte dyrt. Så vi ska grilla nu och lyxa till det. Har slagit på stort och fixat efterrätt iform av chokladpudding, grädde och maränger. Tre filmer har också införskaffats och ska ses. Upplagt för en riktigt lyckad myskväll alltså. Precis som igår.

Hemligheten med kvinnor

image1127

Har fått många frågor utav killar vad tjejer igentligen vill. Läs denna lathund och du har svaret på det, even if it makes no sence.

Ledig

Nu är jag äntligen skrivit klart den sista tentan, mikrobiologi. Nu är jag ledig fram till september med lite tur, dvs jag om jag klarat farmakologin och mikrobiologin. Jag hoppas innerligt att jag gör det.
Farmakologitentan klagar hela klassen på, halva frågorna var ju om sånt vi aldrig hört talas om. Så jag imporviserade hej villt och svamllade på. Men det är rätt illa att klara en tenta på att svamlla, men jag hoppas endå.
Mikrobiologin som jag skrev idag känndes bättre än väntat. Trodde jag inte skulle kunna nått, men jag kännde mig säker på mina svar på alla frågor utan två typ.

Nu är det bara att hålla tummarna och njuta av ledigheten, ananrs blir det till att plugga om till omtentra i början på juni. Kommer få veta ca en vecka innan omtentan antagligen, underbar framförhållning.

Jonathan spelar need for speed och jag ska se klass 9a och barnmorskorna kanske. Sen ska vi på stan och ikväll blir det hos fredrik. Eller så blir det nått helt annat, allt brukar ju hinna ändras.

Subway

image685
I bild, Camilla, Gärdin, Fredrik och Charlotte

Gårdagens "firande" utspelades på Subway. Jag hade dock vräkt i mig middag, två krämmunkar och chokladpudding så jag passade. Bidrog enbart med trevligt sällskap haha.

Blev tidig hemgång, för idag åkte jag och Jonathan upp till Duved för att byta däck på hans ford och provköra låne bmw som hans föräldrar har just nu för deras egen är trasig. Jäklar vad den går! Men underbarast är nog man kan prata utan att skrika... den går tyst.
Önskar våran familj kunde skaffa ny bil eftersom våran är sås tor att jag knappt vet vart den börjar eller slutar. Har nästan slutat försökt backa med den, ge mig en liten golf! Kommer backa in i något ordentligt någongång. Än så länge är det höger backspegel och kofångaren som fått sig en törn ehh mosats.

Ikväll ska vi tillbaka till stan för jag skriver mikobiologitenta imorgon. Så just nu sitter jag och förösker plugga, är jätte hungrig så jag hoppas jag ska äta snart. Väntar på jonathans föräldrar så vi får se vad det blir.

Imorgon är det tenta, träning, gå på stan + "öl och kött" kväll hos fredrik. Blir en bra uppföljare till "ost och vin" kvällen hoppas jag haha.

RSS 2.0