Nina!!!!!!

image300

Äntligen! Efter 1års längtan är min älskade Nina äntligen hemma igen ifrån sina studier i Usa. Must se you soon!

Välkommen hem!Poänglöst?

Två älgar var ute och flög, då sa den ene
- Aj! Jag fick en bulle i ögat!


Erkänn, du skrattade va?
Om inte måste jag erkänna att jag känner mig rätt ensamt med min typ av humor. Vart finns alla roliga typer?Oh my gosh

Jag har märkt att jag har lagt till mig med märkliga uttryck på sistone så som "Oh my gosh" och... kommer faktist inte på något mer just nu haha.

Jobbet rullar vidare. Vet inte om jag kan mer än i söndags eller om jag bara är mer förvirrad. 70% utav min hjärna försöker komma på faktureringkretsloppet och vad svartkretibetalning är och hur man ändrar på en faktura. Börjar bli rejält nervös inför mitt kommande första samtal på som närmar sig med stormsteg. Jag undrar vad den personen som kommer bli den stackare som får mig under mitt första samtal gör just nu? Helt ovetande och fridfull, medan jag har förstört mina naglar med mitt frenetiska bitande. Men alla säger att efter första samtalet släpper det. Man inser att det var ingen big deal. Men så känns det fan inte nu!

Jag hoppas jag får ett samtal i stil med "Kan du kolla upp om jag har betalt min senaste faktura?" eller "Vad var det för OCR nummer på den senaste fakturan?" Sånt kan jag, utan problem. Lite knapptryckningar bara, busenkelt. Men om det blir en äldre man som luddigt försöker förklara att han har en extra box han har kopplat en sladd till från sin huvudbox och nu funkar inte 1:an och 5:an, vägrar förstå varför alla andra kanaler fungerar, och varför det inte fungerar när allting fungerade jätte bra igår. SUCK!
Grejen är att alla kanaler ligger i olika grupper som de sänds ut i. Så kallade muxer. Det finns mux 1, 2, 3, 4 och 5. T ex på mux 1 ligger alla frikanaler (SVT 1, 2, 24, Kunskapskanalen, barnkanalen, tv4, tv6 och några lokala kanaler ). Det vill säga kanalerna som du kan se på utan att ha ett programkort du betalar för, utan enbart en fungerande digitalbox. 
Men endå, grejen är att om 5:an inte fungerar så brukar det 9:e av 10:o fall vara så att alla andra kanalerna i just den muxen (mux 2) inte fungera heller. (Om det skulle vara en kanal i en mux och inte resten av kanelrna som inte fungerar, är det totalt omöjligt för mig att säga vad som är fel.) Alltså det är fel på den frekvensen, antagligen motagaren (antennen) som inte kan ta imot frekvensen som sändaren (kaknästornet) skickar ut. Alltså inga kanaler i just den muxen.
Varför blir det fel då? Jo det kan jag inte svara på till 100%. Det kan vara någon utav de 1000 olika saker som kan ha hänt. För dålig antenn. Fel i boxen, ett träd som blåst ner. Eller bara att det är fel för tillfället i utsändningarna. Men iafl så ringer kunden likförbannat in till oss och förstår värkligen inte varför problemet uppstår och förstår itne vad jag menar och jag förösker förklara så gott det går. Vad som är orsaken till problemet, men att jag inte kan svara på vad som är felet. Utan bara hänvisa honnom till återförsäljare eller skicka ut en besiktningschek till honnom. Eller så kan jag guida honnom igenom en ominstalation, kanalsökning osv. Mer kan jag inte göra. Men kunderna brukar oftast inte förstå varför kanel inte fungerar som den ska när resten gör det. Standarden är kommentaren. "Ja men det fungerade ju perfekt förra året vi var här i sommarstugan!". Jag får huvudvärk...

Nog med jobb prat nu(^.^) Om inte annat så var detta ett förösk för mig att se om jag kunde förklara någorlunda hur kanalerna sänds ut. Och avrför då de inte fungerar ibland.Natalie!

Om jag fick bestämma, skulle du va kvar
Och torka alla ( dom) tårarna jag har
Jag frågar mig om någon rättvisa finns
För inte är det så att du inte minns?

Min fråga är fri
Säg när kan det bli 
Bara vi NATALIE
OH, NATALIE
OH, NATALIE
Bara NATALIE

Jag har sagt det förr och säger det igen
Allt blir bra, bara du kommer hem
Allting kan jag förlåta och förstå
Men inte att du aldrig går att nå


Vart är min Natalie? Sist jag hörde ett livstecken ifrån henne var på tåget på väg ned till Hultsfred när hon skrev att hon skulle till Mallorca med Jimmy. Har hon blivit kidnappad där nere? Eller bara gift sig med varandra och planerar att aldrig komma hem? Jag förväntar mig ett vykort i vilket fall som helst!Teknikens under

Ni kan tänka er vad som har hänt när man har den enda dator med internet på i sina föräldrars sovrum. Det funkar inte alls bra...

Så det var ett panikbesök på Elgiganten igår, för att snabbt inhandla ett trådlös internet motagare så att jag kan ha internet på min dator i mitt rum. Som by the way ser ut som helvetet själv just nu. Eftersom Jonathan rycker in i lumpen om mindre än 30 dagar håller jag på som bäst att tömma hanns lägenheter på allt som är mitt just nu. För att slippa göra allt sista helgen och grina ihjäl mig(><)

Summan av kardemumman är att mamma helt snällt gick nedför trappen och fick se 1 miljard skor i hallen. Vansinesutbrottsvarning. Problemet är att jag absolut inte har något förvaringsutrymme för alla saker jag tagit hem igen. Det är prylar över allt. Ett besök på förvaringsIKEA måste snarast planeras in. Nån som vill följa med? Fast jag väntar nog tills MONKI har öppat i Birstagallerian. Men föresten är jag sjukt sugen på att göra av med min 500kr på presentkortet på Gina Tricot så det kanske blir två besök. Mums...Den ricktiga Robert

Skönaste bilderna på Robert ifrån hultsfred. Den ricktiga alltså, inte Boxer-Robert!

image295

image298

image296

image297

image299
Jag fick också vara med på ett hörn(^.^)
Robert

"Vem vill ha Robert i sängen?image294"

Den fråga ställde jag mig många gånger under reklamfilmerna som visade ett par som spoonar varandra i sängen och helt plötsligt dyker Boxer-Robert upp från ingenstans och håller om paret. Läskigt i den grad att jag fick kalla kårar då.

Och på mitt nya jobb finns han överallt!! På bilder, i naturlig storlek, affisher, hängandes från taket och t.o.m som en ricktig plastgubbe som jag alltid tror är en ricktig människa så fort jag går förbi. Överallt är han. Fast han får ett + i kanten för att han alltid håller i skyltar med priser och utbud som jag måste memorera in så fort som möjligt. Så skräckupplevelserna för iafl något gott med sig.

Men det roligaste utav allt är att vi fick se en bild på Boxres grundare som har fått sitt ansikte förevigats genom Robert. Så Robert är bara en klon efter han. Freaky att det går runt en människa i Sverige som ser precis ut som Robert. Tänk dig möta han i en mörk gränd? 


Shopingfrossa

Nu  i och med mitt nya jobb har jag skaffat mig en inställning som är lite dålig när det gäller pengar. Det käns som att jag kan köpa hur mycket som helst, eftersom jag snart kommer få så mycket pengar som jag inte ens kan föreställa mig för jag har aldrig haft så mycket. Men jag vill spara också, men jag vill köpa massor av saker med. Älskar att införskaffa nya saker så som skor, tunikor, armband med mera. Har hittat en helt underbar kornblå klänning på HM som jag hade lagt undan till idag, men något fick mig att avstå, fast jag jätte gärna vill ha den. Jag är rädd att jag kommer börja slösa bort alla pengar jag har...

Men detta armband från http://kyssjohanna.se/ måste jag bara ha! Så underbart fint. Vet bara inte vilken färg jag vill ha:S


Och detta armband har jag också svårt att motstå...


Suck, men jag kommer ju faktist få mer pengar snart(^.^)


Collage ifrån Studenten och Balerna

Fick en cdskiva utav pappa i studentepresent där han gjort iordning bilder han tagit under veckorna kring studenten. Kommer nu lägga ut noga utvalda bilder och resten kommer stanna i tryggt förvar på mitt rum för icke allmän skådning.

Bal Wargentinskolan

Jonathan, Jag, Natalie & Jimny | Jonas, Sofia, Jonathan, Jag & Natalie | Jonathan & jag | Jag & Erika

Bal Palmcrantz

Jonathan & jag |  Jonathan, Robert & jag | Våran limousintaxi | Anton, Camilla, Emelie  + date, Charlotte + date, Jag, Jonathan, Tuld & Anton

Studentdagen!

Utspringet (jag håller i klassskylten) | Robert & Jag | Jag | Jag & Natalie


Jag på skoltrappan | Stiger ombord på vårat flak | Lite senare på kvällen Camilla, Jag, Robert & Michaela | Rådhustrappan kl .00.00 på nattenFörsta riktiga arbetsdagen!

Dåså, då var min första ricktiga arbetsdag någonsin avklarad.

Visst har jag haft sommarjobb och varannanhelg jobb, men det har aldrig känst på ricktigt. Nu är det heltidsjobb hur serijöst som helst. Och efter första dagen känns det forfarande ok.


Vi fick börja våran dag med att ha genomgångar om Robert och alla olika kort som boxerpaket, tvillingkort, barnkort, canal + kort osv. Vilka som kostar vad med vilka kanaler och vilka som kan blandas osv in i det oändliga. Försöker lära mig alla priser nu haha.
Sen gick vi också lite snabbt igenom hur boxrar och digital sändning går till för att vi ska kunna besvara på kundernas frågor som "Varför har jag ingen bild på kanal 5" "Varför fungerar inte ljudet?" "Vart fins platsen för korthållaren?" "Jag har tappat bort mitt kort, vad ska jag göra ?" osv in i det oändliga.

Efter lunch (Vad jag älskar luncherna! Vandra runt på stan i solskenet och känna sig vuxen.) fick vi sitta med "agenter" (de som jobbar på kundtjänst dvs bla jag) och vara med som medlyssnare. Då har man en telefon tyckt mot örat i image2703h och lyssnar på samtalen som kommer in. För att lära sig hur samtalen går till och vilka typer utav frågor som kommer osv. Den ena frågan är värre än den andra.
Tjejen som satt brevid min tjej (som jag lyssnade ifrån) satte på högtalaren till telefonen och bara gapade. Ur högtalaren gormar en man på kanske 50år det värsta han kan. Saker som "Jag vill prata med din chef!" "Du har ingen kompitens för att svara på mina frågor!" "Du ska inte sitta här lilla gumman och försöka vara uppnosig mot mig" osv osv osv. Stackars hon i kundtjänsten försökte säga att han skulle lugna ner sig så kunde de lösa hanns problem. Men han vägrade tala om vad han ville utan bara skrek oförskämdheter tills han tillslut slängde på luren i örat på henne. Vilka jvla typer det finns! Förstår inte hur man kan behandla andra så? Men våran utbildare sa att vi måste vara berädda att få samtal när folk kallar oss fitta, hora och att de ska komma upp till Östersund och döda oss. Det är bara att inte försöka bry sig typ. Gahh hur kan man igentligen? Här sitter vi, de flesta bara kring 20år och förösker göra sitt jobb med att hjälpa människor som har problem med sin boxer och blir utskällda utav vuxna människor. Sanslöst. Tur iafl att 9/10 är snälla och säger tack för hjälpen när vi hjälpt dem iafl...
Morgondagen

Äntgligen hemma efter 70 långdragna mil. Skönt att slippa åka på ett tag iafl, men sämre att jag måste börja jobba imorgon! Inser att jag vet ingenting om nånting. Men saker brukar ju lösa sig förr eller senare. Förhoppningsvis.

Kom just på att jag kan lägga till Backstage Security på Hultsfred på mitt CV. Hur coolt låter inte det? Coolare än det var antagligen haha. Kommer bara ihåg mitt sista pass mellan kl 00 - 08 i 8h regn. Tror faktist inte jag någonsin varit så blöt. Men men...

I helgen blir det Mörtsjön och Camillas stuga som gäller! Hoppas värkligen att jag inte ska jobba då, får reda på tiderna imorgon. Camilla ska döda mitt jobb om jag har ledigt då :P
Så det blir bad, fest, grillat och äta och bara tar de allmänt lugnt.. om Camilla får säga det själv....

Please honey ge fan i att sätta plant (><) Saknar dig redan....


Regn

Trots att det regnat 80% utav tiden här nere i Eskilstuna har det varit trevligt endå.

Idag var Gina Tricot till min stora förtret stängt! De har öppet imorgon men då åker vi hem, så jag hoppas vi hinner med en sväng förbi endå.

Inte bara dysterheter ifrom utav regn, utan vi var på Zoo idag också! Så underbart söta djur som jag bara vill hoppa in till och kela med. Speciellt Leoparderna. Det mest komiska var att överallt dit vi kom satt djuren och juckade med varandra. Var lite läskigt faktist, speciellt vid hmm Jeoparderna? Honan skrek som en stucken gris, huvaligen. Men förutom det var det en ricktig angenäm vistelse. Och när man fick se Fantomlandet önskade jag nästan att jag fick vara 6år och leka hela dagarna igen. Har aldrig sett en större ruchtbana!

Vi passade också på att stanna hemma hos Jonathans kusin Jonas med familj Malin + de supersöta barnen Nea och Adam. By the way så är Malin Gina Tricots grundare och min avundsjuka stannar inte där. De håller på att renovera om hela huset och tillhörande uteplatser. Det kanske var de mest imponerande teknikprylar jag sett som de hade i huset! Uppe i deras sovrum hade de ett eget biorum! En projektor i taket som hade en bild som kanske var 7st vanliga tvs och ett ljud som skulle få vem som helst att darra. Och Jonas filmsamling! Oh my GOD!! Ett rum fullt med film på film på film på film. Ungefär som att komma till Videoteket i stan. Jag började undra stilla om de kunde tänka sig att få ett tredje barn iform utav en adoption utav mig? Lite så där i förbifarten?
Resten utav huset gick i samma stil och var så jäkla snyggt inrett. Vitt som bas med dova färger som avbrytare. Stilrent och ja, jag kan inte säga mer. Kan också passa på att avslöja att Gina Tricot kommer slå upp portarna i Östersund vilken dag som helst. (Iafl när de hittat en lokal.) Jag börjar redan smida mina planer hur sjutton jag ska lyckas få anställning där. Då slår min dröm in...

En annan rolig sak som hände idag att jag för första gången åkt förbi 40 och 60 km/h skyltar. Ganska sjukt onödigt om jag får säga vad jag tycker...

Dagens kommentar kommer ifrån den lilla flickan på Park Zoo som klämde ur sig "Pappa, kan jag få åka på sjöhästen som ser ut som en gris?"
("sjöhästen" var en illskär gris.)Midsommar!

image268


Idag trots att det värkligen inte känns så är det midsommar. Gråmulet väder + image269
regn här i Eskilstuna. Jag har inte sett någon midsommarstång än, så det känns ungefär som julafton utan julgran.

Men god mat och trevligt sällskap slår aldrig fel. Är poppmätt nu och ska svulla mer jordgubbar med glass endå!

Måste bara säga att Göta Kanal 2 var en stor besvikelse. Den var ingenting emot 1:an, som ifrs inte är den mest välgjorda film. Men inget slår svensk humor på högnivå, typ Sunes Sommar mm.Disney Prinsessa

You are Jasmine. You are loyal and would visit the ends of the earth for what you believe. You would never let obstacles stand in the way of true love.

Självklart finns det ett test där man kan kolla vilken DIsney prinsessa man är. Och jag kunde inte motså jag heller att göra tester. Varför igentligen? För att man är osäker på sig själv och vill ha bekräftelse på vem man är? Att man faktist är söt, smart eller lik sin favorit prinsessa. Iafl vilken anledning du har så kan man göra testet här: http://www.brainfall.com/test6_1.phpUtvilad

Eftersom min honey de senaste dagarna har tvingats kliva upp klockan 05.45 och sen satt plant hela dagarna, har jag fått en nyfunnen frihet. Sova precis så länge jag vill!

Oh my GOD så jvla skönt. Grejen är att jag är en extremt morgontrött (kväll också för den delen) människa som tycker att allt innan kl 10 är på tok för tidigt att kliva upp. Jonathan åt andra sidan kliver alltid upp minst 2h innan han ska någonstans och på sovmorgonar eller helger kliver han oftast upp så tidigt som möjligt. Det vill säga när han lyckats kicka upp mig motvilligt ur sängen. Det kan variera tidsmässigt allt från 08.00 till 11.30. I vissa extrema fall blir klockan så mycket som 13.00. Men det förösker jag undvika eftersom det orsakar lätta ångestatacker på min honey eftersom han då känner att han kastat bort halva dagen. Sömn för min del är aldrig bortkastad tid, utan väl utnyttjad underbart skön tid. Så de så!Eskilstuna for the midsommar!

Jag ska följa med Jonathans och hanns familj ned till Eskilstuna imorgon för att fira midsommar. Det ska bli väldans kul.

Men nu är det ju så att allt söder om Östersund är ungefär som en vit fläck på kartan för mig. Jag vet vart Sthlm, Göteborg och Malmö ligger. Har aldrig haft något större behov än så att veta vart någoting ligger eller heter. Jag vet fortfarande inte ens vart Hultsfred är på kartan. Där har jag iafl varit, men jag har värkligen inte varit i södra sverige. En outforskad plats alltså, som jag måste utforska mer om det börjar visa sig att södra sverige har någonting att ge...

Eskilstuna ligger redan högt i topp hos mig innan jag ens har varit där, eftersom de har två stycken Gina Tricot, så jag kanske kan få nytta av mitt presentkort på 500kr där nu. Jippie!Fridfulla liv

Passar just nu på att vara uppe i Duved med min honey och njuta utav lugnet före stormen. Med det menar jag att på måndag börjar jag mitt nya jobb. Är bara lite nervös då, speciellt eftersom jag inte ens vet vart jag ska vara kl 8 på måndag. Med det löser sig nog. Jag har iafl ett jobb i 7 veckor framöver. Sen får jag se vad det blir av med mig.

Mitt nya jobb är iafl inte lika jobbigt som stackars Jonathans jobb. Han springer omkring för fullt i skogarna om dagarna, för att tävlandes med de övriga plantsättarna om vem som sätter flest plant = mest pengar. Har just fått höra ifrån han att det pågår ett litet minikrig i skogen också, eftersom det helt mystiskt försvinner färdigsatta kasetter ifrån alla utom en där. Hmm jag undrar vem som tar dem??

Annars händer det inte så mycket mer utan det är mest lungt och skönt i solen här. Väntar just nu på att Robert ska ta  mina dödshot från igår på allvar och logga in på msn och ge mig bilderna han tog på Hultsfred.

(Tur att jag har Jonathan som korekturläsare hihi.)Hemma

Måste erkänna att Hultsfred var bland det bästa och värsta jag någonsin varit med om. Men jag hade fan inte överlevt utan sötisarna Robert och Natalie + Sanna, love to al of you!

Inget var som jag hade föreställt mig och allt var 100gånger värre än jag trodde. Lite svårt att skriva ner allt som hände under 5 dagar så det kommer komma pö om pö när jag kommer ihåg alla bra saker och försöker undantränga allt dåligt.

Som hur förvtivlad jag var kl 05.30 torsdag natt när jag storlipade i telefonen för Jonathan, eftersom jag frös så sjukt mycket så att hela jag skakade, så mycket att jag trodde att jag skulle välta tältet. Och så arg jag var på Robert att han inte var där då och kunde trösta mig +  han hade stängt av sin mobil. Tror inte jag gråtit så mycket på länge och det var endå första kvällen hahaha.

Det roligaste måste ha varit detta samtal som utspelade sig på komradion kl 11.30 onsdag natt mellan de två huvudledarna Micke och David på Backstage Security som jag jobba för.

"- David till Micke, kom.
- David här, kom.
- Kan du komma hit med en 1,5m lång pinne? Kom.
- Ehhh, varför då? Kom.
- För att det är en ekorre bland mina t-shirts inne i husvagnen och jag vill inte vakna utav ett rabiesbett! Kom.
- Och vart ska jag hitta den pinnen? Kom.
- Vart fan som helst, men skynda dig som faaaaan! Klart slut!
- Klart slut."


Hahaha jag garvade inte åt någonting så mycket som åt denna konversation under hela festivalen. Folk måste trodd att jag var knäpp när jag stod på gate 17 och as garvade, åt för dem ingenting utan för det jag hörde i mitt öra.

Måste jag snabb skriva ner nu vilka kändisar jag tafsade/skällde ut/pratade med/såg personligen.

Mando Diao = Tafsade på när jag skulle släppa in dem i backstage baren.
The Ark = Hejjade på mig när jag stod i hällregnet och frös som en hund under lördagsnatten på gate E (artisternas lodger)
Mona Shalin = Muddrade hela hennes väska och drog i hennes band innan jag upptäckte att det var hon och 10 stycken livvakter stod och glodde jätte surt på mig. Sen pratade jag och Robert politik med henne senare inne på backstage baren när vi hade gått ur tjänst.
Evenesece (eller hur de stavas) = Robert fick mota bort små flickor som gråtande ville veta när sångerskan gick in och ur gate E som vi stod och vaktade. Själv gick sångerskan förbi X antal gånger förbi oss.
Timbaktu = Fick vara med när hans band och medsångare blev utskällda för de försökte ta sig in på backstage med fel acess. + Hejja på han och tjejen som rappade tesammans med han på kvällen sen när de gick genom mina kompisars gate. Han har jag dock hört mycket skvaller och storys om som jag kan ta sen. Han är hatad av alla säkerhetsvakter kan jag dock säga haha. Och han är jätte kort. Ett halvt huvud kortare än mig!
50 cent = Gick ingenom mina kompisars gate också.

Och jättte många andra minder kända band, som jag inte kännde igen ansiktena på.-4 dagar kvar (Avgång till Hultsfred)!

Jag har skrivit klart packlistan till Hultsfred nu, och det enda jag funderar övre är hur min långa lista ska få plats i min lilla ryggsäck? Om inte annat får Robert vara en gentleman så jag får hyra in mig på hanns utrymme haha.
Jag har ringt till festivalbussen och frågat om det går bra att hoppa av i hudiksvall, men det var så krångligt eftersom vi måste leta reda på rätt buss kl 09.00 på morgonen efter att ha jobbat i 8h timmar så vi tar vilken buss som helst och hoppas av i Sundsvall som planerat iställe. Blir lika bra det.

Har inte börjat oroa mig som förut utan allt känns rätt bra just nu och det känns som jag har koll på allt för tillfället. Chocken kommer väll när jag stiger av bussen imorgonbitti i Hultsfred och inser att jag aldrig sett så mycket människor på samma lilla yta. Men fan avd kul det ska bli, lite ovärkligt än som sagt.

Ska fixa mitt utseende på bloggen sen när jag kommer hem och jag funderar på nu vad mitt tema ska bli när studenten är förbi? Tror ingen vill läsa om mitt vanliga liv haha.

Jag skulle anmäla mig på arbetsförmedligen idag också för att få arbetslöshetersättning de två veckor jag inte har jobb. Men så stängde de kl 15 idag och jag han inte ner på stan innan dess. Och på webben kan man anäla sig men man måste komma dit personlighen för att kunna få pengar. Det kan ju inte jag göra eftersom jag är i Hultsfred. Så typiskt, det hade bringat in lite mer pengar i min tomma kassa. Men det löser sig endå hoppas jag.

Nu ska jag fortsätta packa och ta den sista duschen innan söndag. Yeh!-3 dagar kvar (Studentefotografering)!

Mötte upp fotografen ifrån Anna & Maria idag kl.12 på Jamtli. Har glömt bort vad hon hette men visade sig vara jätte rolig och glad + hon visade hur jag skulle sitta och stå för att det skulle vara snyggast. Dessutom hade hon massor med bra idéer om snygga motiv. Gillade tanken med att ha olika så som, borar, dörröppningar, sitta vid vattnet osv istället för bara stå rakt upp och ned. Det ar jätte kul faktist. Skulle kunna bli fotoad varje dag, så jag hoppas de blev fina kort. Hon sa det iafl när jag var där i butiken efteråt för att beställa tid när jag skulle komma och beställa vilka bilder jag skulle ha.
Känndes lite konstigt dock att kränga på sig mössan och studentklänningen igen haha.

Var också och köpte ett vitt album med vita blanka sidor med en silver studentmössa på framsidan. Väldigt stilrent och fint, precis som jag vill ha det. Ska framkalla massor av kort nu ifrån studenten och tiden före och klistra in och skriva till. Ska även sätta dit minnen som namnskyltar ifrån baler osv.-3 dagar kvar (Sliten)!

Har inte uppdaterat här sedan studenten pga av att jag inte har orkat eller haft lust. Det var så mycket som skulle bearbetas som hände under denna dag, så att det fick vänta innan jag skrev ner det.

Och nu är jag hemma hos käre mor och far och de saknar sladden till min mobil så jag kan inte få in bilderna till datorn endå, Och en redogörelse om studenten utan bilder gör den inte rättvist.

Säger bara att det var grymt kul, och jag har minnen för livet!

Men nu måste jag hoppa in i duschen för om en timme har jag studentfotografering och mamma antydde att det var värdelöst att betala för en bra fotograf om jag inte var fin. Vad hon nu menar med det?0 dagar kvar (Studenten)!

Sitter här helt klar, måste hem och hämta saker dock så jag har lite tid att skriva...

Ska bli så jäkla kul idag, har inte fattat det än bara. Kommer nog sjunka in när vi kommer till skolan.

För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten.
För jag har tagit studeeeeeeeeeeeeeeeeenten!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fy fan vad jag är bra!1 dag kvar (Pynta flaket)!

Så, nu är det sista förberedelser klara inför studenten. Rosorna har fått band runt sig, champagnen på kylning och mössan är nytvättad. Och inte att förakta så är vårat flak nu klädd.

Vi åkte i samlad tropp till Måläng och möttes inför en imponerande syn. Nånting jag aldrig ens i mina vildaste fantasier kunnat föreställa mig. Det snyggaste flak jag någonsin sett, och det är vårt flak!Jag är grymt imponerad och lycklig över att värkligen allt värkar klaffa tillslut. Musik, aggregat och lastbil + pynt.
Vi klädde det med 5st lakan där det stod: "TE3b Wargentin", "Vi hade iafl tur med vädret", Något internt solid works skämt jag inte fattade (jag är virtuellare inte produktare). "Ingenjörer?? ...", "YEAH RIGHT?!!" Fyndigt som fan.+ en massa ballonger, björkar och serpentiner. Hoppas allt håller sig till imorgon bara. Flaket ska ju ändå också köras in till stan och det är nästan 2mil grusväg.

Nu är det bara väntan kvar inför imorgon. 1dag 53 minuter och 54 sekunder på min countdown. Jag ska gå och lägga mig nu så jag orkar med champagnefrukosten imorgon kl 7.30 i Badhusparken. Se you there!1 dag kvar (Stress stress stress)!

Mycket att göra en dag innan studenten. Allt som har skjutits upp de senaste veckorna måste göras idag. Som att inhandla blommor och presenter + städa lägenheten och pynta flaket. För mycket att göra för lite tid. Men det löser sig alltid. Just nu försöker jag kasta i mig lite mat innan Natalie hämtar upp mig och vi ska iväg och pynta flaket i Måläng hemma hos Michaela.

Som sagt jag har en rätt så stor klass (26st), så det blev 30 rosor som skulle inhandlas. I Jonathans klass är de 10stycken, så i hanns badkar ligger det nu 41stycken rosor och doftar gott tills imorgon.Idag har vi i klassen tagit studentfotografering. När klockan var 11.45 när kortet var planerat att tas var det endast 8personer där. Efter 20 kvalfulla minuter hade alla utom 3 dykt upp som tur var. Fan vad trist om endast 8stycken ifrån klassen hade varit med på kortet. Fotografen är ökänd som en jobig typ som alltid förstör allt roligt man planerar. Men idag vågade han inte ens säga imot mig. Vi i klassen tyckte det var snyggast om alla tjejer efter som vi är så få (6st) står tillsammans i mitten, istället för vita prickar utspridda i ett svart hav utav kostymer. Så han gick med på det när ja sa att vi skulle stå tillsammans. Vart mycket fint foto måste jag säga.

Nej nu måste jag steka korven för snart kommer Natalie och då ska en vattenmelon borras och fyllas med sprit inför morgondagen (^.^) Sen ska flaket pyntas.1 dag kvar (Sommarnatt)!

MIn mobil är cp för den vägrar att spara bilder den tar. Suck, för den gör så ibland. Hoppas den vill fungera resterande utav tiden på studenten annars blir det inget fotobevis för någonting =(

Ikväll var det som sagt brännboll och kubb i Björkbacka med klassen. VAr inte där så länge och när jag och Natalie åkte därifrån i hennes bil mötte vi två klasskompisar + en till som var rätt så full like a kastrull, så vi gav dem lift ner till stan vilken kanske var en utav höjdpunkterna denna kväll. Den andra var rabarberpajen på Mcdonalds fast det kommer vi till senare.

På väg ner till stan igen efter ett stopp hemma hos Natalie, i Natalies storebror Daniels bil var skräckfyllt. Han körde värre än Lars och då är det farligt farligt. Tur säkerhetsbälte finns. Mötte upp Jonathan, Camilla, Charlotte och Lisa i Badhusparken varutav vi körde upp till Blomängen där Charlotte och Lisa bor + att Sandra blev upphämtad. Vi spelade lite kubb och snackade skit. Tyvärr förlorade vårat lag Wargentinskolan mot Palmcrantz, men det betyder bara att vi är snyggare. Kom på den underbara idén att åka upp till McDonalds för att inhandla lite käk och efter X antal varv i rondellerna på ditvägen kom vi fram. Tyvärr var glassmaksinen trasig, så ingen milkshake, men därimot Rabarberpaj som var jäkligt god men het.

Efter det dumpade vi av Lisa hemma hos henne och körde hem till Jonathan för ett parti plump. Mycket underhållande. Jonathan vann, jag kom tvåa, Natalie trea och Camilla 4:a för hon avek efter halva tiden för att åka hem. Nu sitter Natalie och Jonathan i soffan och ser på vampyrsex (Queen of the damied). Helt underbar film jag sett många gånger, så jag ska gå och sova för att ta igen lite sömn iför kommande dagar. Speciellt till imorgon behöver jag min skönhetssömn, för det är stundetfotografering men klassen imorgon.

Dagens grej var iafl att jag fick syn på min studentplakat hemma och lyckades att hålla fingrarna i styr och inte titta på bilden. Så nyfiken! Gahhh... längtar som fan nu.


 

2 dagar kvar (Andersön)!

Dagen började bra med lite volleyboll vid Campus. Måste erkänna att jag inte var så bra på det, men men. Kul var det iafl.

Min och Natalies plan för kvällen var ju grillning på Andersön och när resten av folket hörde det  bestämmde de sig för att följa med. Så inpackade i två bilar åkte jag, Natalie, Jonathan, Tuld, Emmelie och Anton iväg mot Andersön för grillning och bad. Det var rätt mycket folk där men man hittar nästan alltid en egen lite strand, så också denna gång. Vi slog oss ner där och tände grillarna medan Jonathan, Anton och Emmelie badade. Att grilla en flintastek värkade inte så bra från början men efter lite kirurgi ifrån Doktor Natalie och Syster Linn blev det perfekt. Så där satt vi på stenstranden i solen och mådde gott. Goda vinigum till efterrätt.


Badande | Jonathan på en sten | Folket som börjat äta | Natalie & Jag


Min och Natalies Flintastek

Snart ska jag och Natalie möta upp klassen i Björkbacka för att spela lite brännboll förhoppningsvis. Får se vad som händer sen.3 dagar kvar (Exit)!

Det blev ingen utgång ikväll, har haft en sån huvudvärk hela dagen + att jag varit konstant trött senaste 2 veckorna. Är det bara min långdragande förkylning eller något annat? Hypokondriker som jag är, suck. När all detta är över ska jag fan boka dit för ett blodprov och kolla varför jag är så sjukt trött hela tiden. Känns som jag går i konstant dvala hela tiden, är aldrig ricktigt pigg. Sitter oftast bara där och lyssnar på alla andra för jag orkar inte själv. Vad är det för fel på mig? Jag är en ricktigt dålig student. Får sån ångest igentligen att det är 3 dagar kvar (två om 30min) av studenten och jag kanske missade något ikväll som var superduper kul. Det är det enda jobbiga att tänka så, för min kropp älskar snart mig för den behöver värkligen sova, men tänkt om jag missar något? Man tar ju bara studenten en gång! 
Jag får helt enkelt sattsa på att vara pigg på fredag så jag orkar hålla igång hela natten! Fattar inte att jag går ut snart, sinnessjukt. Vad som är ännu mer crazy är att jag åker ner till Hultsfred om en vecka precis. Vad har jag gett mig in på?3 dagar kvar (Solbränd)!

Jag är så sjukt solbränd på axlarna och armarna. Känns konstigt för jag har aldrig bränt mig i Sverige, ovan med värme det är därför. Men jag kunde inte låta bli att vara ute i solen idag igen.

Började med att panik åka in till Dressman till kl 10, för Jonathan hade studentfotografering klockan 11 och hans skjorta var för stor + att han tyckte inte längre om sin slips. Tanten som skulle "hjälpa" oss förra gången hade sagt att man inte kunde byta får det var så svårt. Det var typ det dummaste jag hört och vi bytte till en mindre skjorta + en snyggare slips, så fick hon säga vad hon ville sen. Jonathan var iafl nöjd, det som räknas.

Sen åkte jag ned till Österäng där lite folk ur klassen var. Vi fick vänta tills alla småbarn dragit innan vi kunde inta basketplanen.


Pojkarna i klassen + bollen | Erika

Dagen gick och vi han med att kasta vattenballonger på 2:orna och 1:orna. En fin tradition 3:orna har på Wargentinskolan, som vi stolta för vidare. Glida runt på stan och käka mjukglass.

På eftermiddagen cruisade jag, Jonathan och Natalie runt i Jonathans vrålåk ända bort till Andersön där jag vågade doppa fötterna i vattnet. Det var så fint där så jag och Natalie bestämde att vi skulle grilla där imorgon.

Just nu ska jag snart hoppa in i duschen innan jag ska åka ner till Svenskans fest innan Marité. Hoppas det blir roligt och att jag blir piggare. Är sjukt trött just nu!3 dagar kvar (Konsär på Österäng)!

Igår var det urmysigt på Österäng. Det var nämligen gratiskonsär där, med band som Sol (bra), Kra (jätte dåligt) och Suspise left overs (Bra).

Kom dit kring 19.30 och satt och glassade i solen med Natalie och senare Jonathan.


Österäng | Jonathan & Jag

När klockan hade paserat kl 20 kom re
sten utav Jonathans klass och det kom mer och mer folk till Österäng. Folk satt och hade lite förstudent med mingel och diverse annat skoj.

Jag och Charlotte var bäst med våran pizza vi sprang och köpte innan Daffys stängde 22. Så bra tajmat.


Charlotte + vår pizza

När vi hade frysit klart på Österäng sprang vi upp till Åsa och kollade på Sannas mest pinsamma ögonblick i hennes liv. Det var en film hon och hennes klasskompisar hade gjort i 8:an som symboliserade ungdomars liv. Haha mycket underhållande.

Efter det drog vi vidare hem till Lisa där vi såg på Sunes Sommar igen, till vi somnade och cyklade hem tillslut.4 dagar kvar (Sol så långt ögat kan nå)!

Jag har kollat in diverse väderprognoser nu och alla säger samma sak, att det fina v'dret ska hålla över studenten också! Över 20+ hela veckan och sol, sol, sol.

Idag har jag och Natalie solat på Österäng, tills vi blev nedkomenderad till Bahudsparken för att se året första dopp för en del.


Nedgång till Badhusparken| Inspekterande utav vattnet| Robert & Jonathan badar

Jonathan stiger upp | Robert dyblöt 

Nu kom Natalie och nu ska vi dra ner till Österäng igen för det är band som spelar en gratis konsär där nu.4 dagar kvar (Movienight)!

image241image242I förrgår såg jag, Natlie och Jonathan på två filmer. Det var Don't say a word och The Prestige. Vi såg först på Dont' say a world eftersom den gick på Kanal 5 och den var så bra! Hade faktist inte sett den men faktist så var den det en bra Michael Douglas film. Brukar inte gilla de filmer han var med i, men alla kan ju överaska possitivt ibland.

Men medan The Prestige som fått jätte bra rescensioner var en rejäl besvikelse. De hoppade hej villt mellan nutid och två stycken dåtider och man förstod aldrig när. Sen var den sjukt ovärklig på slutet, inte alls bra. Enbart deprimerande film där regissören nästan slagit knut på sig själv. Sen var den småseg också och skådespelarna var lite förvirrade dem med.  Nej det var ingen film jag rekomenderar att se igen. Kanske som sömnpiller då. Fasst den hade potential i början, synd att de kastade bort allt på slutet.4 dagar kvar (Warm Nights)!

Det börjas nästan kännas som man är i utlandet nu eftersom det är vamrt på kvällarna! Helt underbart.

Fortsättningen på gårdagen blev också så jvla skönt. Åkte hem till Charlotte och Lisa där vi hade med oss käk som vi åt utanför på gräset. Jag, Jonathan och Sandra åt pizza vi hade åkt och köpt, medan Lisa och Charlotte käkade godaste rostbiffen och potatissalladen jag ätit!


Lisa & Charlotte |  Jonathan | Min Pizza | Rostbiff + Potatissallad

Satt där ute tills solen gick ner bakom husen och knotten började käka upp oss.

Jonathan i bakgrunden & Lisa | En djävulsk bil | Robert & Jonathan

Robert och Jonathan åkte iväg på sina inlanes och jag, Lisa och Sandra åkte iväg för att hälsa på Volleybollspelarna på Campus. Jag var tom med en liten stund. Sen fick jag och Lisa infallet att vi skulle åka och hyra Sunes Sommar! Sagt och gjort, så drog vi sen hem till Lisa där alla kom tebx till när de hörde vi skulle se Sunes Sommar och kollade på den + Bert avsnitt. Helt underbart!5 dagar kvar (Glassande i solen)!

Sov som en gris idag och upptäckte klockan var 13 när vi vaknade, inte najs. Eftersom det för en gångs skull är högtryck i våran stad så måste man vara ute så mycket som möjligt. Jag och Jonathan slängde oss på cyklarna och cyklade ner till Österäng där Jonathans klass + några fler var, så vi kastade oss ner bland filtarna och hela dagen ängnades åt att sola och snackade om  valsex.

Lite senare drog vi oss mot glasskoisken på stortorget där Victor stod, så det blev en extra STOR glass, sånt gillar vi. Vi drog oss vidare ned mot badhusparken och intog den. Låg vid vattnet på filten och mådde gott. Så här ska det alltid vara! Men allt bra har dock ett slut så vid 17 började folk dra hemmåt för att ladda inför mat hos Charlotte och Lisa, ops måste cykla snart ser jag på klockan.


6 dagar kvar (Voodolls)!

image223image225
Dessa sötingar skulle jag vilja ha samt alla andra Voodolls. Med dem kan man utöva svart och vit magi för att hjälpa en på traven med livet. Allt från skydd från mörkret om man är mörkrädd, eller det klassiska att man ska föröska fånga en persons hjärta. Det finns en liten docka för alla behov.
Enda bekymret jag har, vilken är man i störst behov av? För jag vill ha alla.

89kr st på http://www.voodolls.se6 dagar kvar (Tre saker)!

Tre saker som skrämmer mig...
Skräckfilmer
Att bli helt ensam på jorden
Döden

Tre personer som får mig att skratta...
Henrik Schyffert
Jonathan
Bloggar

Tre saker jag inte förstår mig på...
Våldsbenägna personer
Medvetet elaka personer
Djurplågeri

Tre saker jag
älskar
Jonathan
Min familj
Mina vänner

Tre saker som finns på mitt skrivbord...
Vattenflaskor
Pennor
Telefoner

Tre saker jag vill göra innan jag dör...
Få en familj
Resa till alla kontinenter
Få ett bra jobb

Tre saker jag tycker du ska lyssna på
Sisters of Mercy - Tempel of love
Flogging Molly - Devils Danceflore
Tegan and Sara - Walking whit a gosth

Tre saker jag kan göra...
Vifta på näsborrarna
Käka ofantliga mängder popcorn utan att få ont i magen
Planera

Tre saker jag inte kan...
Rulla på magen
Äta upp en hel Pizza
Springa 5km

Tre saker jag skulle vilja lära mig...
Äta mindre sötsaker
Springa över 5km
Japanska6 dagar kvar (God Morning)!

Vaknade nyss upp till ennu en solig dag, hoppas det håller i sig minst en vecka till sen kan det få regna hela sommarn om det vill. Upptäckte att platser brevid mig i sängen var tom och funderade vart Jonathan höll hus. Snäll som han är ville han inte komma hem kl.5 på morgonen och väcka mig nu när jag mår så dåligt och förösker bli frisk så han hade sickat en sms  där det stod att han sov borta to night. Funderar på när det är minst jvligt att ringa och vecka honnom(^.^) Inte än iafl.
Jag mår lite bättre i huvuvdet, men är fortfarande förkyld men hoppas det försvinner snart snart.

Fick ett samtal ifrån pappa igår att jag måste hem och titta till katten, och det sa jag att det gör jag så gärna då. Men så fick jag en konstig motkommentar "Ja det hoppas jag värkligen, för jag kommer kolla med grannarna att du varit hemma!". Vad var det då? Varför skulle jag inte göra det, och varför frågade han mig om jag ville göra det om han nu endå inte litade på mig? Kommmer aldrig förstå mig på föräldrar fullt ut.
För vem skulle kunna motså det här?Min söta underbara katt Sussie som vi haft sen 9 år tebx. Hon fyller just 9år på onsdag den 6 juni på våran nationaldag. Ska ta mig hem till henne när jag ätit frukost och släppa ut henne lite. Men nu ska jag gå och ta ut bröden för nu luktar det som de är klara.7 dagar kvar (Full like a kastrull)!

Sitter framför datorn med tvn på i bakgrunden där "Sverige Dansar Och Ler" är på i bakgrunden. Jag kan inte sluta förundras utöver att detta program har blivit bättre och bättre fär varje gång jag ser på det. Första avsnittet jag såg skakade jag bara på huvudet och undrade vad det var för svensk skit jag såg på. Men de är faktist lite geniala ser jag nu. Speciellt Henrik Schyfferts monologer. Älskar dem. Full like a kastrull! Haha min humor så det nästan blir pinsamt. Så jag skulle kunna lägga upp hur många klipp som helst.Annars så är jag ganska körd i huvudet just nu. Har huvudvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ska gå och lägga mig nu för nu har mina Singoallakex tagit slut.Så jag hoppas alla glada studenter är ute på Österäng och festar för min del också, så lovar jag att krya på mig och komma igen så snart som möjligt!

För vi ska ta studenten, för vi ska ta studenten
för vi ska ta stuuuuuuuuuuuuudenten, fy fan vad vi är bra!7 dagar kvar (Inflyttningsfest)!

Igår var det inflyttningsfest på Österäng, nu har studenterna offeciellt intagit Österäng som sitt hem fram till Studenten. Jag följde med Jonathans klass NVIT3 och hade grillparty. Dvs vi tog med två engångsgrillar och grillade korv + hamburgare. Jag stod än en gång för grillningen, mina gamla Sibylla takter sitter i än. Tycker det är riktigt roligt att grilla! Vi hade med oss massor av filtar och mådde ricktigt gott.

Men fram imot små timmarna blev det betydligt kyligare och vi tog vårt pick och pack, drog upp till Åsa och kikade på Night at the Roxbury, efter vårat misslyckade försök att hyra en film (allt var stängt.) Trots Roberts klagan på att filmen var urusel måste jag säga imot och säga att den var fan underhållande(^.^) Måste se klart slutet bara.


Folket på Österäng + min exilenta grillning!7 dagar kvar (Sunny days)!

Nu sista dagarna har det inte blivitt så mycket bloggande eftersom allt händer ute nu, inte inne av förklariga skäl. Ska försöka uppdatera så mycket jag kan endå. Mår inte så jätte bra just nu, mår illa och har fått tebx min förkylning. Hoppas jag inte får feber bara. Tror nästan jag ska föröska hålla mig inne ikväll så jag inte blir sittandes inne nästa vecka. Vore surt.

Högtrycket har äntligen kommit och förhoppningsvis för att stanna. Sol och 20+ ute är inte helt fel. Har hängt på stan och NEWS + stortorget i eftermiddag med Natalie, Jonathan, Victor & Robert. Glassat omkring i våra stundentmössor.

På förmiddagen var jag hemma hos min mentor Linda och hade avslutning med våran VD-grupp. Hon hade kanske den finaste gård jag någonsin sett. Så vill jag bo, lätt! Jag var grillmästare och grillade till alla, tur jag var bra på nått för vårt lag sög på 3-kampen. Vi svullade mat och låg i gräset och solade + spelade kubb och lekte med Lindas hund Pyret.


Natalie, Niklas & Lars | Alla vid bordet | Natalie, Linda, Sofia & Pernilla | Lars & Linda

Huset med Sofia & Andreas på gården | Natalie, Niklas & Andreas | Jag & Natalie | MIn studentmössa

Pyret, Lindas hund som jag trodde vi skulle mata ihjäl. Hon åt en hamburage och X antal korvar, hon fortsatte tigga tills Linda sa nej nu får vi inte ge henne mer. Efter det fick hon ett sockeranfall och kutade fram och till baka på gården som en studsboll över hela gräsmattan. Det enda man såg var ett vitt streck på gården.  

RSS 2.0