-

Nu har jag lyckats snott datorn igen ifrån Jonathan. Han tittar på sin nyinköpta skoterfilm och åkarna gör helt sjuka saker. Jonathans skoter tål nästan ingenting om han skulle krasha. Men dessa skotrar! De hoppar, snurrar och landar så fel så det ser ut som de ska bryta alla ben i kroppen. Men likförbannat så stiger de upp och kutar till skotern, som klarar sig lika bra. Orättvist haha, kanske för att de har skotrar värda hur mycket som helst medan vanligt folk får nöja sig med lite mindre summor. Får se hur Jonathan klarar sig i vinter med sin 700:a och han vill kasta den i sjön som sin gamla när säsongen är slut. Och när ska det bli dags för mig att köpa en skoter? Antagligen den dan jag är färdig utbildad och har råd, to bad. 

Har blivitt medlem på, kommer inte ens på vad det heter. Facebok. Jag vet inte ricktigt vad det går ut på än. Och eftersom min dator är så sjukligt seg så kommer det inte vara någon idé att ladda upp bilder då det inte fungerar och min fator lägger av. Vet inte hur jag ska göra för att få de snabbare, då det styrs av mina föräldrars dator och de inte är speciellt intresserad. Och jag tänker inte fixa eget bredband, måste spara chash.

Just nu visar de alla crasher de gjorde under inspelningen utav filmen. Haha Jonathan och hanns bror sitter och skrattar rått.

Gråmulet

Det fina vädret som var den senaste veckan har nu helt försvunnit. Det år gråmulet och regn i luften. Men det borde passa mig utmärkt då jag ska ägna dagen åt att plugga. Känns segt och inte roligt alls då jag inte ens vet vad jag ska plugga på. Etik, moral och filisofi är inget man kan plugga in, utan diskutera fram tycker jag. Så onödigt att alla gamla grekers vilja ska vara avgörande. Det är totalt ointressant vem som sa det. Det som betyder är vad det är och att jag kan reflektera över det. Men tyvärr är det inte jag som bestämmer så det är bara att plugga in alla begrepp. Trist.

Jag ska dock försöka skriva ut gamla tentor så jag kna träna på dem.

Igår såg jag Natural Born Killers. En film som man antingen älskar eller hatar. Men det brukar de flesta av de filmer jag gillar vara. Jonathan börjar tycka att jag får knäppare och knäppare filmsmak. Men jag gillar dessa typer utav filmer. Där ingenting igentligen hör ihop, det finns ingen linje i den som bestämmer när allt ska hända. Att efter 23-26min kommer konfliken att sätta igång osv osv osv. Avskyr detta upplägg när de är så uppenbara. Du ska få tänka lite, fundera och reflektra över handlingen. Vad är det som igentligen händer? Vad menar regissören med det? Jag älskar att analysera film och denna film står över det mesta i det avsenedet. Den går att analysera till dö dagar.
Om man gillar filmer där allt går i 110 och inget är ricktigt som en vanlig film så är det här filmen för dig.

 

Mickey och Mallory Knox

Lördagsmys

Sitter och knappar på Jonathans bärbara för första gången. Jag får skynda mig på medans han är borta och inte har datorn haha. Fasiken vad skön den är att skriva på, för införskaffa mig en sån här någon gång i framtiden då man har stadig ekonomi.

Gårdagen var rätt chill. Blev en del kort, men eftersom jag glömde sladden i stan och jag nu kommer vara hemma hos Jonathan i Dvued tills på onsdag får det vänta.
Iafl så började gårdagen med middag. Camilla hade lyckats ypperligt med kyckling i sötsur sås. Hur gått som helst! Efter det lyckades vi hinna med bussen in till stan, men tyvärr halvägs kom Camilla på hon hade glömt lägget hemma. Så jag ringde mina föräldrar som skjutsade hem henne och mig för att hämta lägget. Det blev presic i tid för att hämta Jonathan ifrån bussen. Han fick skjuts hem för att dumpa sin dator och sen bar det av till Marité. Det var ju fribar = måste flörta med han som gav ut drinkarna. Hade fasiken ingen lust med att stå och visa brösten för att få en drink så vi struntade i det. En del andra killar erbjöd mig baren om jag visade brösten. Vad är det för jvla attityd! Nej less blev jag. Kvällen var rätt skum men skön. Jag, Robert och Jonathan drog hem vid två, sov så gott så.

Idag har vi hunnit med att vara på fikabuffén på Lime. Det är som att släppa lös 5åringar i en godisbutik. Allt finns värkligen och man får äta hur mycket man vill. Höll på att storkna där ett tag =)
Jag och Jonathan hann även med att köpa tre filmer; "Gosth Rider", "Natural Born Killers" och "Happy Gilmore". Det enda jag värkligen inte kan motså så är det att köpa film. Måste köpa fler hyllor på Ikea för filmerna.

Just nu är målet att plugga inför tentan på onsdag, softa och vila ut. Samt mysa med Jonathan såklart. 

Clown

Jag hatar när man är hemma innan man ska ut, man ser ut som en clown. Min lillebror sa just; "du ser ut som du går i 9:an". Tack för den.

Det ska endå bli sjukt roligt ikväll fast jag är översminkad och har inga skor, haha. Om 20min kommer Sanna och hämtar upp mig och vi ska åka till Camilla och käka. Jag har ingen aning om vilka som kommer utav de som ska med. Det ger sig. Sen bär det av mot Marité vid ca 21, då det är fri bar mellan 21-22.30. Honey kommer kring 22, längtar. Sen blir der röjj hela natten! Iafl så länge mina linser orkar sitta i. Jag är alergisk mot de fanskapen = mina ögon vill inte. Men jag har ingen lust att gå ut i glasögon då de förstör hela stämningen.

Nu måste jag kränga på mig kläder, ha ångest över skor och klä på mig. Och jag ska ta med kameran. Man måste ju utnyttja garantin medan den gäller.

Bildkollage

Har äntligen knyckt tillbaka sladden utav min käre bror så jag kan ladda bilder ifrån telefonen till datorn. Så här kommer lite bilder ifrån den senaste veckan, håll till godo.


Jag har förvandlats till Blondie


My love


Camilla ser evil ut på Bowlingen. Tyvärr kickade hon mitt och Jonathans ass.

Calling from out of space

Äntligen fick jag höra Jonathans röst. Har inte pratat sen i Söndags då han har varit ute i fält hela veckan. Otur nog ringde han just när min rast var slut. Drygt med 2,5h innan jag kunde ringa upp han!
 
Som jag har saknat dig. Men det känns så jvla bra endå. Du + mig + 70mil imellan = funkar hur bra som helst. De värsta veckorna av saknad är över. Jag glädjer mig mer åt då vi träffas, än gråter över de stunder vi inte ses. Känns det jobbigt behöver jag bara tänka på att du älskar mig och jag älskar dig så blir jag gladare.

Imorgon! Vi ses då... helt underbart att du ska ha ledigt i 10 dagar!

Stress

Har varit på seminraium hela dagen om omvårdnad. Vi skulle spela upp en schen utifrån ett senario. Många skratt var garanterad. Skönaste gruppen sjuksköterskor! Iafl blivande :)

Fast stressa får jag, har hunnit hem nu och duschat och ska slänga mig på bussen igen för att åka och jobba 5h. Inte så roligt innan, men betydligt bättre efteråt. när pengarna kommer in på kontot. Undrar hur mycke skatt jag kommer få tillbaka nästa år, då jag redan betalt in 12500kr i skatt sen i juni. Svider lite måste jag erkänna. Men jag får hålla modet uppe då det är min sista dag på kundtjänst tror jag innan jag börjar på antichurn. Kul med lite omväxling. Iafl så kan jag ha mina monkiskor vilket inte är helt fel.Vad dum jag är, Nicklas (TL) ringde och frågade om jag kunde jobba nått ihelgen. Eftersom mina helger är heliga numera så sa jag nej, han lät så ledsen och frågade om jag kunde jobba nått imorgon då och jag kunde inte låta bli att säga ja. Älskar värkligen alla arbetskamrater och då jag vet hur jobbigt det är att jobba med lite folk såklart jag ställer upp. Så nu ska jag jobba idag 17-22 och imorgon 08-12. Det blir några timmar och lite pengar. Och jag hinner plugga eftermiddag imorgon, då det kommer kännas lättare, för att jag bli motvierad efter att ha jobbat till att plugga. Åhh nu måste jag springa till bussen i mina Monkiskor. Så alla som har Boxer därute! Var snälla nu med mig please.

Monki

image369

Mina Monki skor jag köpte på tradera för 99kr kom idag! Underbart fina och nu kan jag äntligen skutta omkring i ett monki plagg. Ett besök till Sundsvalls nyöppnade butik måste göras snart.

Miss U

image368

Saknar

Kvällspyssel

Ja vad gör man inte när man har lite att göra? Man kan alltid försöka få ordning på sin Ipod så det kan tas i bruk igen. Den har varit kopplad mot Itunes biblioteket på min gamla bärbaradator vilken nu gav mig problem när jag skulle försöka ladda den på min nya stationära. Eftersom jag inte hade Itunes installerat på den vart den mongo när jag skulle ladda den. Den laddar upp till max sen säger den nått mysko och jag kan inte stänga av den, så håller den på tills batterierna är urladdade och cirkeln är sluten.

Tänkte att det antagligen var för att jag inte hade Itunes, så jag laddade ner det. Glatt märker jag att det värkar fungera tills jag kom på. Eftersom Ipoden är kopplat till min gamla dator kommer allt raderas ifrån den och ta in nytt ifrån min dator, som inte har en endaste låt på hårddisken. Möjligen exempel musiken. Jag kommer inte på något sätt att få ut låtarna ur Ipoden utan att radera allt.

Så nu sitter jag här med en Ipod full med musik jag vill ha kvar, men jag vill ju kunna ändra den och en dator med noll musik. Så just nu sitter jag och lägger in cdskiva på cdskiva med musik. Men gråter blod över att alla låtar som jag fått av andra och nedladdade har gått åt intet! Om det inte finns nått sätt att få ur dem ut Ipoden?

Salad FingersKlippet som gav Lisa och Jesper mardrömmar igår. Han är läskigt fascinerande. Hatkärlek, man vill bara ta honnom i famnen och vagga honnom samt ge han en rostig sked att pilla på.

Episod 1 of Salad Fingers

end of the worldKlockrent sen igår, så här är världen idag...

Suck

Det började bra idag iafl. Men med min tur så brukar det inte sluta så.

Jag skjutsade pappa till sjukgymnasten och svängde förbi på mammas och pappas jobb efteråt för att invänta honnom så vi kunde åka hem. Grejen var att under färden dit ringde min mobil och eftersom det inte var så jätte långt kvar svarade jag eftersom det var från mitt jobb. För ovanlighetens skull var det inte så att de ville jag skulle jobba utanför att fråga om jag ville sitta i den nya gruppen som enbart sysslar med anti-churn. Alltså slippa kundtjänsten och enbart ringa ut till kunder som lagt avslut och få dem att stanna kvar. Eftersom jag var så duktig på att sälja la han med i smickret haha. Helt ok för mig eftersom det betyder att jag får jobba korta kvällspass 17-21 mån-tors de kvällar jag kan för skolan. Upplägget blir mycket bättre. Så imorgon jobbar jag mitt sista pass 17-22 på kundtjänst. Jag hoppas alla kunder är snälla men sån tur brukar man inte ha.

Iafl nu kom jag bort från ämnet, saken var att när jag kom till ma och pas jobb skulle jag backa en meter för att kunna parkera. Efetsom jag var 1m ifrån tegelväggen var det helt lungt så jag backade bakåt. Hlet plötsligt hör jag ett chrash och jag tvärnitar. Från ingenstans hade en trävägg dykt upp ifrån väggen. Ett burspråk jag inte fattat var där. Så backspegeln på häger sida rök :( Tur det inte vart något mer, men så jäkla klantigt. Det första pappa frågade var om någon annan bil var inblandad, annars var det lungt haha.

Nu ska jag plugga och vara duktig...

L'oréal true match minerals

Efter noga övervägande insåg jag att min foundation inte var av bästa kvalité längre, det skulle vara rent utav äckligt att använda den. Så den åker ner i sopkorgen.
Men det gör att man då hamnar i en djungel utav olika märken och ska det vara puder eller flytande foundation? Efter att ha testat Michaelas ID mineral förut med bra resultat bestämde jag mig för att köpa en liknande. Eftersom jag inte hade lust att slänga ut massor på dyra märken köpte jag L'oréals alternativ true match minerals med färgen Golden Ivory.

Det är hyffsat lätt att applicera den och eftersom det är en borste och puder går det fort också. Det är ett måste annars använder jag den aldrig. Men tyvärr tycker inte jag att den täcker lika bra som ID´s. Vilket gör att jag måste skaffa en coneclarer, men eftersom jag är en snåljävel så ville jag inte lägga ut så mycket pengar på både en borste och puder ifrån ID så det är bara att köpa. Nu fick jag allt i ett för 160kr. En sak har jag inte fattat, och det är vart man ska he pudret man har skakat fram?

Men summan av kardemumman är att det är ett bra resultat som ser naturligt ut. Kanske ser jag lite blek ut i min men det är bara bra för att solbrännan sen i somras kommer försvinna lika fort som den kom.

Epic Movie

Eftersom jag har ett minne lika stort som en guldfisk glömde jag ta med filmen vi skulle se ikväll. The Breakfast Club ligger här brevid mig och hånar mig att jag fick utså att se en helt värdelös film, Epic Movie.Sanslöst värdelös om jag ska vara precis. T.o.m Sceary Movie framstår som Oscarsvinnare i jämförelse. Det är så pinsamt dålig amerikans humor att jag bara vill sätta mig och gråta i ett hörn.
Överdrivet agerande, framspottade fraser och ointresant handling. Istället för konceptet Sceary Movie där man tar skärckfilmer och gör paradio på, så har de här tagit alla filmer som vart kända förra året och kokat ihop en soppa på dem. Som tyävrr inte blev god. Som sagt, för många kockar gör aldrig en bra soppa.

The Breakfast Club

Det finns många bra nya filmer, men inte så många äldre filmer som jag tycker om.
I huvudsak är det nån enstaka? Kommer inte på någon på rak arm, filmer som Grease, Dirty Dancing, The Crow kan klättra sig upp på listan. Enstaka ja, men absolut inte drama/komedier.

Men där slår filmen The Breakfast Club sig in med slagträ. Filmen som är gjord 1985 visar på kapasitet som inte många filmer har. Att kunna bita ifrån med svart ironi om hur välden kan se ut för undomar är underbart gjort. Man skrattar, man gråter och är lycklig med dem.

Idrottskillen, geniet, värstingen, rikemansflickan och knäppgöken tillsammans denna lördagsdag blir ett gäng, men hur ska de kunna relatera till varandra i skolan då? Eller är det bara när folk blir instängda tillsammans i sådana här situationer som gör att man kan tycka om varandra? Det är dilemmat.

Tandläkarskräck

Någon frivillig som vill ta på sig ansvaret att vara min barnvakt den 1 November? Det är nämligen då de kommer att skära upp mitt tandkött, borra sönder käkbenet, knäcka tanden i 3-5 delar och plocka ut dem samt sy igen.

Detta lät inte allt för upphättsande när min käkkirurg Pelle skulle förklara för mig hur poeration gick till. Jag bad väldigt snabbt om att bli ner drogad. De ska ge mig en blandning utav lugnande och ångestdämpande. Alltså kommer jag bli helt mongo och lycklig? Iafl får jag inte vara själv på hela dagen. Eftersom jag kommer göra diverse bissara saker. Haha undrar vem jag ska lura att ta hand om mig mohahaha.


Dagsplanering

Känner mig trött och sliten. Förstår inte varför när jag nästan sover 10h per dygn. Det spelar ingen roll om jag sover 6h eller 10. Jag är lika trött endå. Så läss på känslan att vara trött. Och det är inte bara att intala sig själv att du är pigg. Tro mig jag har prövat och det fungerar inte. När man mår fysiskt och psykist dåligt pga du måste kliva upp. Hela kroppen skriker va smärta och ditt huvud vill bara klyvas i två bitar. Aja nog om mina problem

Har seminarium kl 13 om etik. Är nervös som vanligt pga man aldrig ricktigt vet hur det kommer gå till. Men det går nog bra, jag har en bra grupp jag litar på.
Kl 15.30 ska jag till käkkirurgen för att planera hur många tänder och när de ska dra dem. Vill värkligen inte, men det måste göras. Eftersom mian tänder inte får plats längre i käken pga jag har för många vidomständer.
Hela dagen ska jag plugga och titta igenom anteckningar ifrån förläsningarna. Ju närmare tentan vi kommer desto nervösare blir jag. Etik och moral är itne svårt, men allt har namn! Begrepp och liknande skit och vem som kläckte ur dem. Jag blir matt...
Ikväll hoppas jag att det blir filmtittande på The Breakfast Club. Gudomlig film. 

Tomhet

Vissa dagar är svårare än andra.

När livet kommer ikapp en i allt för hög hastighet. När man inte ricktigt är beredd att inse hur kort ett liv kan bli.

Man lever som om man skulle leva för alltid. Tyvärr är det inte så, försök att ta vara på dina nära och kära samt dig själv. Du vet aldrig när det slutar.

Vila i frid Jonas och Emil.

RooneyI ett avsnitt ur säsong 1 utav The OC är detta band med som sig själva. Låten de spelar i avsnittet fastnade i min hjärna som ett tuggumi. Så lyssna och njut....

Rooney - I'm ShakinKunde inte låta bli heller, karaktären Luke alias neadertalaren sjunger med i avsnittet till denna låt. Love

Saknad

Veckorna går fort, men helgerna går ännu snabbare då det är endast då jag kan träffa babe.
Denna vecka är han ute i fält dock. Så inga telefonsamtal, ingenting fören på torsdag :(
Kan ge honnom en skruttig gammal telefon han kan ta med sig ute i fält så jag kan ringa honnom. Blir perfekt 2,5 års present haha.

Iafl har ägnat dagen och att virra omkring. Var påväg in till vårat gruppmöte då min frisör ringde och undrade vart jag var. Hade glömt att jag bokade tid för en mån sen ungefär. Och när jag hoppade på sjuksköterskeporgrammet så bytte jag kalender och då kom inte den notisen med där. Därför var det helt bortglömt.
Iafl så blev det en masss ljusa slingor vilket gör mig till blondin nu. Mer blonding än jag var förut, då jag endast hade natruligt blekta slingor utav solen. Jag blev rätt nöjd.

Resten utav dagen har bestått utav att sitta på bilioteket och plugga etik medan jag väntade på att få hämta biljetterna till fredagens fest på Marité. Det hoppas jag ska bli nice, fri bar och Moree och ja... hm snusk?
Den som lever får se...

Love U babe, sov så gott i din sovsäck

Monki

Monki basketskor, STRL 37

Äntligen äger jag min första Monki sak. Det blir ju lite tjorvitt när man inte ens bor i närheten utav en stad med Monki i. Därför köpte jag dessa sötnosar på tradera (oanvända) för 99kr.
Nu är det bara att hålla utkik i brevlådan.

Filmhelg

Denna helg bestämmde vi oss för att inte bara ha filmkväll utan filmhelg. Jag, Camilla och Jonathan antog oss detta tunga uppdrag. Godis, Chips och dipp samt Cola har intagits tillsammans med dessa filmer:

The 50 first dates
Matrix
Underworld
Underworld - Revolution
Sex, lögner och otrohet?
The Crow

Tror det var alla?

De flesta hade jag redan sett men som vanilgt gråter jag till "50 first date", älskar den filmen. Den är så fin!Adam Sandler är min favorit skådespelare innom genren komedi, fast han har ett äggformat skalle.

""50 First Dates" är en romantisk komedi som utspelar sig på Hawaii. Adam Sandler spelar charmige Henry Roth, en riktig tjejtjusare som har svårt att binda sig. När han träffar Lucy (Drew Barrymore) uppstår kärlek vid första ögonkastet och hon verkar känna likadant. När de träffas igen nästa dag har hon dock ingen aning om vem han är. Lucy har tidigare blivit skadad i en bilolycka och lider av extremt kort närminne. För att Henry ska vinna henne måste han få henne att bli kär i honom om och om igen - varje dag."

Överraskningen

- "Jag har en överraskning!"
- "Jaha, vad då?"
- "Nej det får du se i helgen."


Denna konversation utspelades mellan mig och Jonathan i veckan. Och jag lyckades aldrig ricktigt lista ut vad det var för något.

Igår som vanligt trodde jag att Jonathan satt på tåget hem kl 21 och skulle vara i stan kl 07 idag då. Vilket han också lät mig tro den lymmeln haha. Sen kl 22.30 igår ringde han och jag hörde att han gick. Jag frågade vart han gick och han svarade undvikande. Nått fick mig att gå fram till fönstret och titta ut, mycket ricktigt ser jag världens underbaraste kille utanför, Jonathan! Han ahde hela tiden lurat i mig att han skulle ta tåget hem men han skulle åka buss istället vilket gjorde att han var hemma en hel natt i förväg. Jag kunde inte sluta le utan fick kramp i musklerna i kinderna tillslut haha.

Jag älskar dig babe

MygganEnda sedan jag såg det första avsnittet utav Filip och Fredriks program High Chaparall har jag varit fast. Vilken duo! Roligast i sverige om jag skulle få välja. Därför ser jag med glädje mot deras nya produktion "Myggan" som desutom inte är ett hejdlöst pikande utav de svenska "kändisarna" utan också animerad. Ge mig! Det är min humor på hög nivå. Kan man inte ha folk runt sig som uppskattar den, kan man alltid garva med dessa två upptågsmakare...

Men eftersom jag aldrig ser på tv pga jag inte har någon box som kan göra att jag ser kanalerna ens en gång, så får jag vänta tills en Box kommer ut, för det gör det väll? Det måste det...


Väder-Tone

Back to basic

Hoppade in och jobbade några timmar idag. De ville även att jag skulle jobba ihelgen men nja, baby är bara hemma 34h så jag var inte allt för sugen, så det får vara.
Har varit borta därifrån i 2veckor och allt känns nytt. Nya system och nya rutiner, känner mig handikappad. Nya ufo headset som gör att man ser ut som man är på väg till månen! Lustiga som få ^^.

Iafl så hände det en läskig sak, jag hade en kund vars kort hade släckts pga obetalda fakturor. Och enligt rutiner så får jag inte tända kortet fören pengarna har kommit in. Men hon ömsom gormade och grät och bad mig. Hon var änka och skulle vara utan tv i helgen. Tyvärr svarade jag att det är inget jag kan göra, så är det för alla, det går per automatik, pengarna kommit in = vi slår på kortet. Iafl slutade det med att hon hotade att hoppa i älven och efter 5min tjatande om detta och jag fortfarande inte ville slå på kortet slängde hon på luren. Vad skulle jag göra?

Undrar vad hon gör just nu, tänk om jag drivit någon till självmord?

Godis

user posted image
Känner abstinensen!

Vill mest slå ihjäl någon, skulle kunna gå över lik för lite godis just nu. Känner hur sockerbegäret rusar fram igenom kroppen och obönhörligen skriker "Ge mig socker nu!!"

Går och ser vidare på The OC

Adam Brody 
Alltså vad säger man? Hade glömt bort totalt vilken underbar karaktär Seth Cohen i The OC är, som Adam Brody spelar. Nu är det bestämt, han är mitt frikort.

Jhonny Depp kan slänga sig i väggen, då Mr Brody alltid ser bra ut!

Armband


Eftersom man idag och fram tom söndag för 50% rabatt på http://www.cocoo.se/ om man skriver koden "cocooglamour" som Kelly delar med sig utav var jag ju tvungen att passa på. Fraktfritt är inte helt illa heller, måste ju fira att jag klarade min första seminarium galant! : )

God natt

Eftersom det inte gav någon utdelning att sova 10h igår så ska jag inte lägga mig så tidigt idag, eftersom jag är lika trött när jag vaknar endå. Har glott färdigt på sex stycken avsnitt av OC. Det underbaraste med Dvd är att man kan spola förbi alla tråkiga intrigdelarna som de bara tjafsar i och titta på de roliga underbara scenerna man bara bli glad utav.

En hälsning till alla lumparpojkar i kasärn 23, logement 26! Ni vet vad ni går miste om ; ) God natt babe

The OCNostalgi på hög nivå. I mitt försök att göra något annat än att plugga som jag gjort 9h denna dag slog jag på säsong 1 utav The OC och tittar igenom de första fyra avsnitten. Minns inte att Summer var en sån bicth ifrån början, älskade hennes och Seth rollkaraktärer derien igenom. Synd att Anna inte stannade längre. Ryan och Marissa står mig bara upp i halsen eftersom. Men än så länge är serien så oskuldsfull och så underbar! Njuter utav varje sekund...


Food

Potatissallad Opes
Måste bara tipsa:

Opes potatissallad

Godare än så blir det inte. Jag och mamma upplevede sommaren med rostbiff och potatissallad. Vill tillbaka till de varma underbar sommardagarna igen! Men när sommaren väl kommer tillbaka har jag gått två terminer utav sex st på sjuksköterskeutbildningen!

Etik

Kommer bli mer och mer osocial ju närmare tentan jag närmar mig. Bara 2veckor kvar nu! + 3 redovisningar innan detta. Just nu sitter jag och make som löv med min bok "Etik i arbete med människor" inför tentan. Gosh vad djup jag kommer att bli.

Eftersom våran föreläsare innom etik idag skulle lära sig sätta betyg enligt det nya systemet fick vi en uppgift som innebar ett moraliskt dilemma. Sug på den karramellen!

"Flicka 13 år, kommer in till barnmorska på ungdomsmotagningen och efter många tårar berättar flickan att hon är gravid i ca 10 veckan efter ett ligg på fyllan med en klasskamrat och kondomen hade ramlat av.
Flickan är helt förtvivlad och vägrar berätta för sina föräldrar, eftersom det skulle leda till att hon ej fick göra abort. Hon vill inte ha barnet och ber barnmorskan (mig) om jag kan säga till hennes familj att hon måste opereras för en cysta på livmodern men istället då gör en abort."

Vad gör du?

Aspekter som spelar in:

- Konsekvensetiskt, dvs vad är bäst för patienten?
- Pliktetiskt, dvs vad är rätt enligt lagen?
- Ska du ljuga för föräldrar eller inte? Eller ska du ringa föräldrar och förklara hur det ligger till?


Mauritius

Oh my god

Jag är på väg! Nej men med mycket tur och mycket arbete kanske man är på väg mot detta om några månader!

Ge mig sol!


Ensamhet


Att ensamhet kan vara uppskattad är en regel som gäller de flesta. Men vad gör man när denna ensamhet inte är av frivillig sort? När man tyvärr inte kan göra på ett annat sätt än att försöka hantera situationen.

Man gråter, man saknar, man älskar någon på avstånd. Men när man kommer riktigt nära igen, inte bara genom prat i telefonen då kommer allt det ljusa och fina, det som gör att man bara längtar tills nästa gång man får ses igen.

Jag älskar dig honey, god natt

Matte

Trodde detta skulle bli en lugn dag, tji vad jag bedrog mig. Hade förväntat mig att få åka hem vid lunchtid efter att ha jobbat med grupparbetet i 2h och plugga dvs läsa mina böcker. Men icke då! Istället hamnade jag på matteföreläsning då det visar sig att om man ska lyckas med läkemedelsberäkningskursen är det bra att läsa matte 2p utöver det ordinarie schemat. Så just nu läser jag matte som kurs och sjuksköterskeprogramet. Men det känndes bra att friska upp minnet. Kan allt hitilst men behöver plocka fram allt jag redan förträngt sen matten i gymnasiet, så det är lika bra så att jag känner mig säkrare på kursen sen i sjuksköterske. + att jag fär extra högskolepoäng. Inte illa.

Iafl se blev det att jag slutade vid 16 istället för planerade 12. Efter det drog jag upp till min jobb och av någon anledning jobbade jag 1,10min där och tjänade 200pix. Inte illa det heller. Efter det plockade min chef upp mig utanför och vi åkte till den planerade bowlingen med teamet på jobbet (Hollywood heter mitt team). Det var jätte kul och jag känner det som att vi har blivit lite tajtare också. Vi bowlade inte bara, utan käkade en tacobuffé och som var så god! Iafl så vann jag nästan en omgång med 104p och ramlade när jag skulle slå klotet, haha. Skrattade så¨jag fick ont i magen.

Nu ska jag läsa det spännande slutet på "Luftslottet som sprängdes", sen plugga och sova inför min heldag med förläsning imorgon.

Kärlek

image367


Kärlek

Helg

En underbar helg med darling och folket.

Lördagen började med mys med honey :) Sen åkte jag och Lisa på roadtrip till Kälarne för att hämta upp Charlotte inför helgen. Hon hade ett superfint hus! Bilfärden blev nästan 25mil och kinderägg, bilar och kakor han avvärkas. Mysigt mysigt, älskar att åka bil!

Kvällen med vild and crazy så länge den varade, hade det underbart, och roligt att träffa så många utav dem man känner på ett enda ställe. Tack babe för att du alltid får mig att må bättre!

Dagen idag har tillbringats i soffan och mått gott. Har haft en skön kombo på helgen, fest och sova. Så det ska vara.

Var lika trist som vanilgt att vinka av Jonathan på tåget, får alltid en klump i halsen. Men det går bra, det värsta är nog över nu i saknad. Det är inte så många dagar och snart är det fredag igen och då kommer Jonathan hem imorgon. Men fan vad jag saknar att få sova med honnom. Blir bara en natt i veckan, men den stunden är väl värd att vänta på. När man kan vakna med ett leende på morgonen utav att han finns där. Love U.

Nu ska jag gå och lägga mig samt läsa vidare på "Luftslottet som sprängdes". Imorgon är det inga föreläsningar men dock egna studier som ska bedrivas.


Napoleon DynamiteSom sagt, antingen älskar du den eller så hatar du den. För mig var det kärlek vid första ögonkastet.

image366

Vem sa inte att det var inne att se nördig ut i år?

Kärlek


Tack honey, för att du är den finaste människa jag vet. Utan dig skulle jag gå i tusen bitar. Du är min klippa i mitt stormiga hav.

Vi ses imorgon

Trött

Känner mig bara trött less och seg, vill lägga mig i sängen och sova lääänge. Ska göra det också. Börjar få ont i halsen, inte konstigt efter all rännande ute i det äckligt kalla vädret.

Dagens föreläsning var om Döden, bra för mig med min starka dödsångest, jippi! Men faktist känns det lite lättare efter man har talat om det öppet. Efter det skulle jag hänga med några kursare på stan, men i min tunna klädsel höll jag på att frysa ihjäl och drog hem istället. Efter färdig pillat på min nya design på bloggen i photoshop till önskat resultat kom pappa hem så jag kunde ta bilen och åka till Nicklas och hämta filmen jag glömde i hanns bil igår. Trött trött trött fick jag iafl sällskap ner på stan utav honnom för att inhandla 5 ämnesblock samt där du kan förvara dina pengar för dyra slantar. Undrar vad man betalar för ingetligen. Iafl skjutsade hem honnom igen sen och nu sitter jag här, funderades på vad jag ska göra först; varm choklad, sova eller läsa min "Att förstå vårdvetenskap". Hmm undrar vad det blir.

Saknar min honey så det gör ont! 

Höst

Värkligen höst i luften nu och överallt annars. Har världens fotoidé i huvudet. Funderar om jag ska spara den till Jonathan kommer hem då jag vill ha foton på han med förutom de som ska bli till den nya designen på bloggen. Får se hur det blir. Som vanligt när det gäller mig vill jag inte vänta utan göra allt nu, nu, nu!

Hade dubbel föreläsning idag så jag slutade 16.00. Dagen inleddes med "Hälsa ur olika perspektiv" och efter lunch blev det "Hälsa ur olika samhällsperspektiv". Mycket är ganska självklart och sånt man redan visste men allt är fördjupat 100gr. Med olika termer och uttryck. Dilemman vi ställs inför som tex "Att all sjukdom är ett resultat utav otur". En mycket inressant teori som en forskare har skrivit en bok om. Jag är lätt på att hålla med. Men inte alla därutav diskussion utbröt. Vilket det gör hela tiden då det mesta som avhandlades var olika salgs droger och vårat förhållnings sätt till detta och hur man ska minska dem. Sanslöst...

Nu ska jag lägga näsan i "Att förstå vårdevetenskap" inför tentan, så jag utan dåligt samvete kan kolla på film senare i kväll.


Första föreläsningen


Var hyffsat flummig. Försök sätta en riktlinje för vad Omvårdnad är så gör du det bra. Men föreläsaren var intressant och rolig som gjorde ett stort ämne lite begripligare. Känns som att allt är ingetligen att lita på sitt förnuft. Som att man inte rycker av någon sina byxor om man inte frågat om det är ok först (förutom om det gäller för liv och död). Men som sagt, alla säger att första tentan är sjukt flummig och filosofisk då den går ut på etik, moral och omvårdnad. Det börjar pirra lite i magen faktist.

 Lite panikångest över den 11 böcker tunga obligatoriska litteraturlistan infor denna kurs på 7,5p. Har ratat ut alla utom 4:a stycken därutav 2 som jag kommer använda alla 3:e åren och två stycken jag måste ha inför tentan. De jag ska ha alla tre åren är en 1000sidor tjock bok om våra lagar, du läste rätt. Vi har en egen regelbok haha. Den andra är om hur man skriver vetenskapliga rapporter och uppsatser. Lär nog behövas lite hjälp. De två jag måste ha inför tentan ska jag köpa begagnat utav en äldre student eftersom jag endast behöver dem till denna kurs. Ska sälja dem vidare sen till nya T1:or. Resten måste jag införskaffa lite senare, men det får bli ett senare problem.

Nu ska jag läsa vidare på "Luftslottet som sprängdes". 3:an i Män som hatar kvinnor serien. Den är sjukt intressant än så länge. Författaren varijerar sig från varje bok så det känns som man läser något nytt hela tiden.

Sen ska jag titta igenom gruppuppgifterna som ska börjas med nästa vecka och se om jag kan förbereda mig för något.

Omslagsbild: ISBN 9789147084203, Författningshandbok 2007Omslagsbild: ISBN 9789144004174, Rapporter Och UppsatserOmslagsbild: ISBN 9789144027494, Att förstå vårdvetenskapOmslagsbild: ISBN 9789144016894, Etik i arbete med människor
1.                             2.                            3.                            4.

1. Författningshandbok 2007 (våran lagbok)
2. Rapporter och uppstatser (hur man söker, läser och skriver vetenskapliga rapporter)
3. Att förstå vårdvetenskap (vad omvårdnad är)
4. Etik i arbete med människor (moral och etik)

 

Första dagen

Känns som jag har backat tillbaka 13år då man nervöst trippade över skolgården för första gången.
Var dock helt ensam idag utan mamma som höll handen, var ute hela 15min ute innan jag skulle träffa hon som skulle informera mig om diverse saker. Inte blev det så mycket klarare men 100papper rikare. Sprang iväg över gräset mot bilbiotket och det känndes som alla tittade på mig och undrade varför de släppt ut dagisbarnen. För jag är värkligen mycket yngre än alla andra i min nya klass. Inte så många som väljer att starta universitet direkt efter studenten, inte jag heller. Tills jag kom in och kände det som en plikt mot mig själv att ta chansen. Om jag inte ska behöva plugga upp betygen när intagningarna blir svårare och svårare.

Iafl så blev det mjukstart med information om hur bilioteket fungerade. Var så fruktansvärt humoristiskt när bibliotekarien sa sakeri stil med "Det är ok att klicka på saker på en hemsida, ni förstör ingenting jag looovar". Jag försökte mest hålla mig för skratt för jag hade nog listat ut själv hur man lånade en bok haha. Men iafl bra för dem som kanske inte redan besatt den information om hur man lånar böcker.

Något mycket klokare blev jag inte när det gällde hur allt fungerar. Fick veta att vi har 3st gruppuppgifter som ska redovisas de närmaste 4veckorna och en tentamen efter 4veckor. Om vad då kan man ju undra, det är det jag är stressad över! Jag ska redovisa med en grupp, vilken grupp!? Om vad då?!. En tentamen, det är lungt jag kan plugga. Men när man inte vet vad det ska vara för ämne mer än omvårdnad vi ska ha prov på blir jag fan stressad! Och litteraturlistan hjälpte ingenting. Då det är 20st böcker uppsatta och det står inte en bokstav om vi ska läsa hela boken, 1 sida eller liknande. Om jag måste köpa den för jag behöver den senare eller måste låna den, ingeting vet jag. Det är jag stressad över. Bara man får veta så man kan förbereda sig inför vad som komma skall.

Iafl så värkar klassen skön, iafl de 14st jag träffade idag. Vi är va 50st varav 6st killar. Ungefär motsatsen mot hur det var för mig på gymnasiet då det var tvärtom.

Snacka om självdiciplin jag måste ha nu då inget är ombligatoriskt förutom tentamen. Alltså alla lektioner är frivilliga. Oh my God!


Napoleon Dynamite

Hade förväntat mig ungefär det jag fick se, så genialt! Vilken man!Filmen var underbar, men dansen bättre.

Film

Fick ett klagande samtal ifrån Robert nyss vart jag var... jag kommer så fort jag kan! Ska äta och sedan brumma iväg och hämta honnom för att åka vidare hem till Lisa där folket är för filmtittande. Mysigt mysigt.

I helgen blir det fest om allt går som planerat, var länge sedan sist. Camilla och jag krälade på golvet hahaha. Får köra en repis. Åhh längtar, Jonathan hemma och fest med folket. Kan det bli bättre nej nej!

Film ikväll blir antagligen Amiercan History X eller Napoleon Dynamite. Röstar för Napoleon.


Sjuksköterska

Tro det eller ej, genom ett bananskal så kommer jag imorgon kl 13.00 inleda min karriär på sjuksköterskeutbildningen på Miun (Mittuniversitetet). Känns rätt otroligt och pirrigt i magen. Går allt som det ska så är jag färdigutbildad allmänsjuksköterska vid 21 och sjuksköterska på prematuren vid 25! Helt otroligt. Får se vart världen tar mig. Ska också bli kul att se vad jag får för klass och hur allt fungerar. Jag vet ingenting om nånting. Vet jag ska till L-huset imorgon iafl. Alltid en start.

Vad pepp jag är nu! Nu ska det pluggas som aldrig förr!

23


Såg en ganska intressant film ikväll, gillade själva baktanken och resonemanget, men vad hände med slutet?


Som Robert sa "Man kanske ska se den när man är lite mer konsentrerad"
Alltså inte Jag, Camilla, Sanna, Lisa, Johan & Robert haha


Vad ska du bli när du blir stor?

Vad ska du bli när du blir stor?
Ska du bli som far och mor?
Ska du bli en boss, en försäljare,
eller disponent nånstans?
Kanske nöjer du dej med vilket jävla
skitjobb som helst. Du bara bryr dej
inte alls, det får gå som det går.
Vad ska du bli?
Nu är du ung och rebellisk som fan,
du sätter hårt emot hårt.
Du vet precis vad du vill och du vill
inte bli en av dom där.

Så fortsätt å fortsätt å va rebell,
fortsätt å fortsätt å va dej själv,
fortsätt å fortsätt å va rebell.

Hur skarre bli med din framtid då?
Hur skarre bli om några år?
Ska du sjunka in i en fåtölj?
Vad ska hända med dig?
Va ska du bli?

Gåupptilljobbetjobbajobbaätalunch,
samma sak händer i morgon.
Jobbaåkatrickhemåsättasejåglo.
De e inget liv de e slaveri.

Så fortsätt å fortsätt å va rebell....


Känndes passande mer än någonsin denna dag. Jobb i Östersund eller Åre, eller plugga vidare?Ebba Grön

Enligt mig sveriges bästa band genom tiderna i konkurans mot Imperiet, kärlek.

Universitetet

Var ute på stan tillsammans med Sanna, Lisa och Robert när jag fick den största överaskningen hitils denna vecka. Jag fick ett telefonsamtal ifrån Mittuniversitetet i Östersund där de medelade att jag blivitt antagen och om jag vill börja på måndag. Panik! Jag vet varken ut eller in, var tvungen att be henne att jag var tvungen att tänka över helgen och återkomma på måndag. Som om jag redan inte hade ångest om jag skulle jobba i Östersund eller Åre! Nu har jag ett alternativ till, att börja den utbildning jag värkligen vill gå till Skjutsköterska. Det betyder att jag är legitimerad sjuksköterska vid 21års ålder och barnmorska eller sjuksköterska vid prematuren (barn som är födda innan v.40) vid 25år. Vem skulle vilja ha någon som förslöste sitt barn som var yngre än sig själv? Haha. Men oj vad kul igentligen. Det kommer ju bara bli svårare och svårare att komma in, snittet höjs för varje intagning och jag har värkligen ingen lust att plugga upp gymnasiebetygen för att plugga vidare. Det enda som säger imot det är att jag kommer bli låst vid Östersund i 3 år framåt om jag inte kan byta studieort. Isfl kanske till Linköping eftersom det är där pliotutbildningen sker för Jonathan om han blir antagen. Åhh måste fundera värkligen. Är sugen att börja nu faktist!


Ledig

Förovanlighets skull är jag ledig idag. Ska nog ramla ner på stan och fika lite grand. Måste ju aktivera mig hahaha så jag inte bara är hemma och sover som min älsklingsyssla är till min babes stora förtret då han inte delar denna förkärlek med mig :)

Det värkar som det kommer bli kul imorgon. Robert (!) ringde för en stund sedan efter tappara försök att få tag på honnom sedan i söndags och genast tog komandot för en bra kväll. Lutar som att alla ska vara i Ås lät det som. Som Robert är så självinbjuder han alla fast han ej är värd haha. Mend et blir nog lyckat. Har lite panik för att jag måste jobba därför allting kutar på i 100km/h för att jag vill hinna med allt. Måste börja andas... så där jag.

Nu ska jag dra på mig lite kläder och försöka hitta 3kr till så jag kan ta bussen till stan. Måste ringa x samtal till me det löser sig.

Snart så... två stycken utav folket har nu tatuerat sig, då borde jag fan kunna ta mig i kragen och våga. Synd jag är så nålrädd.

Syverkstaden

Haha hade ju planerat med Nina ikväll att hon skulle hjälpa mig sy in mina jeans, som för övrigt blev jätte bra ! Tack! Iafl gjorde hon ett jätte jobb att fixa mina jeans samtitigt som jag pratade med Jonathan! Många utropstecken här. Vart nästan helt hysterisk när min mobil ringde idag medans jag pratade med en kund och bilden på Jonathan dök upp! Blev så glad så att resten utav timmarna på jobbet bara flöt på fort fort fort. Men jag var nog världens mest ossociala provdocka haha. Tack iafl. Nu har jag ett par snygga insydda jeans samtidigt som ett lyckligt sinne då min honey kommer hem om en dag. Längtar så...

God natt älskling...

Förtroende

Skulle du lita på denna man?

image364

Ska ha beskydda mig i 1månad i Japan? Oh my god. Vad har jag get mig in på, jag kommer bli kidnappad, våldtagen och torterad utav fyllesången i kareokerummen!

Kameraväskor

Letar runt efter en vettig kameraväska till min digitalkamera. Men vad ful alla är!

Det finns två typer av kameraväskor:

Golla kameraväskaSamsonite Trekking special 2

Antingen en barnslig väska som faktist jag hade kunnat köpt om det inte var en stor blomma över hela och modellen hette "Gulla" och den andra modellen är typiskt "Hej jag ska ut och klättra i berg med min kamera och behöver allt skydd som finns inlusive sjuttielva fickor för extra battierier och blixtar".  Jag vill ha en vanlig enkel väska för att kunna frakta kameran i väska osv. Inget gulligt inget superöverflödigt i fula skyddsförpackningar. Vart finns det?Den värsta hitilst, som beskrivs som "Het väska ifrån GULLA!"
Bild av Het väska från Golla

Spypåse någon?

Paralyserad

Hm... blir lika besviken varje gång, tänker att hur kan de nobba mig? Men jaja, har fått avslag på den största där även 1400 sökte, så så deppad ska jag inte vara, har ju trots allt blivitt kallad på interjuv på en annan :S tror jag. Vet inte vad jag vill längre, allt är fördelar men allt är också nackdelar. fanfanfan

Vill bara prata med honey, känns så jvla jobbigt orkar inte... Får ju inte känna så här, hur ska det bli då när han inte längre kommer hem varje helg? Kanske bara en gång i månaden, 34h en gång i månaden?  Det får mig att vilja ta mitt pick och pack och dra upp till Luleå. Men vad ska jag göra där? Ingen bostad ingent jobb. Har aldrig varit där, och ja... Funkar ju inte det heller. Ingenting fungerar till 100%. Och jag vet inte vad som är bäst, bo kvar = ett jobb med heltid + vänner och familj = måste bo med familjen. Åre = inget jobb än, betala för att bo och leva, måste köpa bil för att ta mig någonstans + ingen japanresa antagligen, men mycket närmare honey när han kommer hem. Vilket är allt jag tänker på just nu. Mått så jvla dåligt innan han åkte, men fram tills nu har allt kännts så bra, att det inte är så farligt igentligen. Men just nu vill jag mest ta livet av mig. Eftersom jag inte ens kan prata med honnom för han ligger ute i fält. Så mycket har hänt denna vecka, tankarna bara snurrar och jag vill höra en vänlig röst. Funderar fan på att ringa upp till Luleå, ta reda på varenda människa han ligger ute med och testa ringa dem. Nån måste ju ta med sin mobil när de är i skogen! Mina polare som gjorde lumpen hade alltid mobilen med sig i fält så nån måste ju ha med den? Orkar inte med...

Måste gå till jobbet om 1h och 50min och vara en levande klagomur. Som de flesta jag har mig runt just nu inte tror på mig hur folk kan säga saker till mig. Man tror det inte fören man sitter där. Vilken chock det var, första gången jag insåg att människor kan vara så elaka mot en försvarslös person som gör allt för att hjälpa den personen i sitt problem som 9/10 fall är personen som har orsakat. Är det vårat fel så går det 9,5/10 att fixa. Gahhh!!!!! Blir så frustrerad. Orkar inte med, bara det får mig att vilja byta illa kvickt. Jag orkar inte sitta och få skit vareviga dag. Inget fel på jobbet annars, det äär jätte bra arbetskompisar, chefer och arbetsplats. Men alls kit man får ta av kunderna! Jag orkar inte slå det ifrån mig, jag tar åt mig. Denna vecka har vanligt bättre, kanske för att det inte är en fakturavecka...

Älskar dig så jvla mycket babe. Du ska veta jag försöker allt jag kan, allt...

Så trött så trött

Klippte mig idag, blev ruskigt bra! Upptäckte hon jag klippte mig hos var elev så det blev 150pix billigare + att hon var jätte duktigt! Samma tjej som satte upp mitt hår inför balen, rekomenderar Petra på Studio värkligen! Ska dit snart igen, men talar inte om varför haha. Måste passa på då det är så billigt.

Snart går kanske flyttlaset 10mil västerut. Ska på interjuv nu ... vill, vågar och kan? Vet inte ricktigt. Beror på lön bla... hur mycket det kostar mig extra att bo där...

Kurr i magen

Sätter mig förväntansfullt framför datorn och förösker logga in på Zonline (ettt mailprogram typ för Jämtland). Av någon aledning osm kommer det bara upp en ruta som heter öppna med, inget inlogg som vanligt? Försöker avinstallera skiten och installera om. Fungerar fortfarande inte, blir lite smått oroad. Det är nämligen genom den mailen som jag har kontakt med omvärlden, specillet för ett ändamål. Panik!

Hinner inte pilla, för jag måste springa till bussen och slänga i mig lite mat innan.

Älskar dig babe!

Eon

Åhh, har kämpat med att renskriva Nicklas karaktär vi fixade igår på riktiga eonpapper som jag kopireade upp idag. Tyvärr hade jag bara et torginal kvar. var sjukt länge sedan jag spelade Rollspelsist. Kanske 3år sedan? Känns läskigt samtidigt som kul att var SL första gången för 1 eller 2 noobs. De fattar ingenting, jag fattar ingenting. Hur ska detta gå? Nej men jag kommer ihåg mycket, men behövde ju aldrig lägga tid på hur fajterna fungerade eftersom det skötte SL om. Jobbigt att gå igenom 600sidor regler haha. Men det är det värt. Hoppas allt går bra nu.

Måste fixa minne till datorn. Det här fungerar inte längre, jäkla pappa som aldrig fixar det. Blir så less, fattar han inte att jag måste lämna tebx den bärbara hårdisken? Nej men jag kan vänta, eftersom han aldrig ha tid eller kommer ihåg. Fan vad irriterad jag blev nu. Har lust att kuta upp för trappen och tvinga han göra det nu. Men det kommer aldrig hända.

God natt honey! 

Nothing Compares To You

It's been so lonely without you here
Like a bird without a song
Nothing can stop these lonely tears from falling
Tell me baby where did I go wrong?
I could put my arms around every boy I see
But they'd only remind me of you
went to the doctor guess what he told me
Guess what he told me?
He said, girl, you better have fun
No matter what you do
But he's a fool ...
'Cause nothing compares
Nothing compares to you

Hörde denna sång när jag steg på bussen för att åka hem ifrån jobbet. Det gör så ont, saknar dig babe. Jvla jobbiga skitvecka. Har inte varit så här jobbigt sen du åkte, värsta hitilst. Förhoppningsvis går det över. Jag ska syselsätta mig så jag slipper tänka så mycket. Blir bättre då... men åhhh.

Kliande ögon

Som sagt, jag tål inte linser. Min läkare sa för ca 2år sedan att det är kört, bara att acceptera att mina ögon inte vill make som lööv med linser. Därför blir det lite problematiskt när mina glasögon är inte på lagning för att ena glaset har krakelerat igen, fabrikationsfel enligt mig. Iafl så imorse när jag kännde att mina ögon stod ut som ett par pingisbollar och allt bara kliade och mitt famlande inte hittade ett par glasögon insåg jag att jag måste trycka in ett par linser i mina ögon trots smärtan. Jag saknar mina glasögon! Inte jag direkt, men mina ögon. Ska införskaffa ett par snygga om jag inte får glaset gratis. Då är det lika bra att köpa nya. Ett par som är sliverfärgade, inte röda... Vet hur jag vill dem ska se ut, men tycker aldrig dessa passar på mig.

Nej nu måste jag äta lite innan jag sticker till jobbet. Förhoppningsvis har den värsta stormen efter gårdagens släckning utav det analoganätet i Värmland och Västerbotten bedaratt. Så att det inte är 20min kö på linjen. 

Rollspel

Håller på att gräva upp mina gamla vanor med Rollspel, Eon i detta fall. I detta nu sitter jag och tvingar min käre Nicklas till att göra en karaktär han ska spela sen, mohaha. Jag längtar tills Jonathan kommer igen så han kan få göra sin.

Saknar dig så det gör ont

Nystart

Äntligen, har man ifal börjat fått bukt med ett problem som jag under ca 1år gått och gruvat mig för. Men nu fick det fan vara nog, och förhoppningsvis kommer det aldrig vara ett problem efter detta.

Saknar min babe redan och jag hoppas värkligen de blir fest i helgen! Det är alla Bulgarienmänniskor skylldiga mig ;) Fast de lär väll vara så utfestade att det aldrig blev någon semester haha. Och jag hoppas jag får förstärkning på jobbet snart, för jag behöver backup när det gäller kunderna, gruvar mig inför varje samtal.

Nu ska jag plocka fram mina gamla rollspelsgrejer och förbredera meig inför helgen. Jag ska nämligen inviga babe i rollspelets värld. Lite nervös är jag eftersom jag aldrig varit SL (spel ledare), utan bara spelare. Men det blir nog bra! Saknat mina tärningar... 

Weekend

En lång helg med mycket känslor. Vet bara en sak att jag älskar min Jonathan mer än allt annat!Kosmos håller vakt | Motorn som startade för första gången! En 700:a som är inbankad i en 440 skoter. | Bröderna som alltid har nått att pilla med. (Skotrar är inte till för att hoppas med.)Jonathan vill inte vara med på bild | Så här tycker Jonathan om att vara med på bild.

Skistar

Efter mycket om och men (med att lista ut vart ansökningsknappen var) har jag slängt iväg en jobbansökan till Skistar i Åre. Som skiduthyrare och hmm vad kallade de det? Eventfixare? En som typ fixar tävlingar och små banor för barn att åka med osv. Iafl lät det kul istl för att bara stå som liftskötare. Hoppas värkligen det blir som skiduthyrare, skulle vara mycket intressant. Varför jag söker jobb när jag redan har helttid är dels för att komma närmare Jonathan, så han slipper välja om han ska åka hem till Åre eller till Östersund med mig när han ahr permis. Sen är det skönt att "få mjukstarta" med att bo helt ensam hemifrån. Och för att jag vill prova göra något annat än det jag redan gör då det är väldigt monotant. Det är som sagt lite olika anledningar och jag hoppas jag får det. Det är bara att hålla tummarna!

Vinn en Sony Ericsson S500i!

image1683http://kathe.blogg.se/1188240256_tvling_vinn_en_sony_e.html

Om ni går in här kan ni vinna en sprillans ny mobil ifrån Sony Ericsson som jag skulle gå över berg för!

Bored

Så här tråkigt kan man ha på en lunchrast... Lägg märke till Robert i bakgrunden.

image358

RSS 2.0