duved

har snattat pappas mobil och surfar därifrån. är a duved självklart eftersom bloggen står still. har viktigare saker för mig så som att försöka ta mig framåt i lägdspåret och mysa med jonathan.

sjukt mycket snö har kommit så jag har ingen större lust att plugga anatomi som jag gör annars här.
det blir stan till veckan med jobb, tenta och älkar besök.

Min vän bollen och jag

Som sagt, under ett antal onsdagar har jag befunnit mig i krig mot en boll. Jag har tränat pulzbål och min största fiende är bollen, den kastar av mig ideligen.

Men idag kom vändningen! Äntligen vann jag ett slag och det betyder att jag kommer ha träningsvärk imorgon. De andra gångerna har det blivit jätte lite träning och mycket svärande.

Eller så beror min kommande träningsvärk på att jag körde spinning 30min innan detta pass, men det talar jag inte högt om.

What I do

Äntligen har min Misfits tröja kommit som jag vann ifrån tradera för ca tre veckor sedan. Den sitter inte som ett tält som förra tshirten jag vann (som jag gav till brorsan) utan nu kan man t om se konturerna av min kropp. Kanske för att det är storlek 12 år på den haha. Bandtröjor i ett nötskal.
Dock sa mamma lite oroande när hon såg den "ska du se ut som du gjorde förut nu?", hon stftade på min period för ca 4 år sedan då det syntes på mina kläder vilken musik jag lyssnade på.
Nej mamma, du kan vara lugn jag lovar att använda nån rosa tshirt ibland. Måste då införskaffa en eftersom jag inte äger nått rosa plagg.

Annars har jag lyckats springa ifrån ännu en betalning för tandläkar besök. Men de kan itne på allvar vilja ha betalt för att säga "ja men det ser bra ut, syns om 7 veckor". Nu ska jag bara betala 400kr för att slipa ned mina högra tänder så mitt bett blir ok, sen är det klart ätnligen. Har bara hållt på ett år att föröska fixa mina tänder.

Satte även nytt rekord med att inhandla mina föräldrars födelsedagspresenter (de fyller år den 26 och 27 mars). Det tog hela 30 min. Helt otroligt. Måste dock påpeka att jag inhandlar för hela familjen då till dem.

Nu ska jag iväg på träning, det ska bli intervall spinning med max puls 85 - 95 % och sen ett bål pass. Efter det ska jag till Lisa och mysa lite. Lovely.

Klinisk kemi

Nu har jag överlevt två stycken föreläsningar med våran sundsvallsföreläsare om Klinisk kemi. Hon är grymt duktig men har den nasalaste rösten jag hört. Det riktigt skär i huvudet så fort hon pratar.

Så jag ska lugna ned mig nu med lite härligt arbete, woho!! Ska bli skönt att komma hem ikväll.

Kundaliniyoga

Så, då har 55 minuter underbar kundaliniyoga. Det var sista gången för denna termin de körde detta pass. Från och med nästa vecka är det Yoga Mental där det är mer inspirerat ifrån Qigongen och olika balansövningar. Får se om jag gillar den varianten lika mycket som "vardags" yogan som kundaliniyoga är. Inte så mycket konstiga ställningar utan mer fokuserat på andning och uthållighet.

Våran instruktörs röst är som balsam för själen. Undrar om hon gått nån speciell kurs för att kunna prata så där på rätt tillfälle, som när hon säger att slappna av här eller där. Då märker man att man spände sig precis där haha.
Har dock blivitt skadad redan av sjuksköterskestudierna haha, när hon säger saker som käkben, bröstben osv så tänker jag direkt på deras latinska namn. Går bra att försöka varva ned då?

Nu blir det att stoppa nått i magen, strecha och sen lägga sig i sängen och plugga. Tills jag somnar, en välförtjänt sömn som jag är i starkt behov av...

Sommarjobb

Så då var matspjälkningssystemet avklarat dvs en föreläsning mindre. Nu är det bara två st kvar. Sen är det tenta, 5 veckor till med farmakologi och mikrobillogi. Efter det kan jag förhoppningsvis då ett normalt socialt liv igen, give me!.

Problemet är att i sommar vet jag varken ut eller inte om jag vill sommarjobba eller inte. Fördelen är ju helt klart pengar, men nackdelarna är mindre tid för skoj och mindre vila som är välbehövligt. Men det är svårt att göra en massa skoj om man inte har råd att betala för dem.
Aja, det skadar ju inte att söka. Kan ju alltid tacka nej, den stora frågan då är om jag vågar söka på hemtjänsten eller inte? Jag som ska bli sjuksköterksa och allt haha. Måste komma över min rädsla för gamla människor.

Ikväll blir det Yoga, woho! 

Märkte att det blir en hel del jobb med sommarjobbssökandet, var ett tag sedan jag uppdaterade mitt CV haha.

Jämtlands nationaldag

Appropå denna video jag snubblade över medan jag tittade på Klass 9A, så passar den bra in till mitt förra inlägg.


"Snart kommer de ta ned den svenskaflaggan ifrån kungahuset och sätta dit en jämtlänsk."

En sthlmares reaktion om att vi Östersundare fanns överallt, vi har t om invaderat Luleå.

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1084839

Ett klipp ifrån SVTs humor program "morronsoffan"


Borta bra men hemma bäst

Så, efter 120 averkade mil är jag äntligen hemma igen. Igentligen inte äntligen men iafl hemma. Hade helst velat tryckt in jonathan i bilen och tagit hem honnom också, men man får ju tyvärr inte alltid som man vill...

Jag har alltså varit i Luleå, på annhörighetsdag på Jonathans regemente F21. Jag och Jonathans familj åkte upp i fredags och hem idag. Många många tallar hann jag se haha.

Vi kom upp fredag kväll vid 20 tiden, mitt enda mål just då var att försöka äta så fort som möjligt. Blir så ruskigt grining när jag får lågt blodsocker haha. Det blev en tripp på max innan jag och Jonathan blev avsläppta på F21, han skulle sova i ett tält i skogen och jag i deras logement (flygbassäk för att vara exakt).

Tidigt på lördag morgon vaknade jag med äcklig huvudvärk efter nästan ingen sömn alls, sov nämligen tillsammans med två tanter som snarkade så högt att väggarna skallrade. Vidrigt var det, övervägde att trycka en kudde för ansiktet på dem. Istället somnade jag med mina fingrar i öronen och kudden över huvudet.
Efter en massa klagande att jag skulle byta rum om de inte åkt hem på kvällen (vilket de gjorde) och virrande efter frukost och till den sal vi skulle få lyssna på information om F21 och de värnpliktigas värksamhet.
Jag skickade ett medelande till Jonathan som löd så här : Snark och han svarade att jag hade hittat rätt haha, byggnaden vi var i går under namnet Snarkan hos de värnpliktiga haha.

Efter den persen att lyssna på varför de inte får den utbildning de ska ha med dumma bortförklaringar som jag inte orkar gå in på nu så mötte vi upp Jonathan och såg på flyguppvisning.

image643

De klagade på att de inte hade råd med deras utbildning, istället slänger de iväg 100 000 på en flyguppvisning för de annhöriga? Idioti.

image644

Jag och Honey under flyguppvisningen, gissa vem som frös mest? Inte han iafl, inte än.

Resten utav dagen blev vi runt visade utav Jonathan på området, efter lunch och jag hade bytt skor haha.

image645

Jonathan illusterar hur man skjuter hahaha, eftersom de inte har pengar till ammunition.

image646

Uppe i tornet där Jonathan sitter dagligen med metreologerna.

image647

En del utav hans utsikt.

image648

Ser ni snöhögarna?

image649

Det är tälten de sover i i fält och då anhöriga kommer och kickar ut dem.

Men tyvärr så pga av att Jonathan trodde de skulle ätit i matsalen i veckan men vart utskickade i kylan stående ovh väntades på UH som tränade på att laga mat i bara tshirt och m90 i 1h  så mådde han inte bra. Han fick feber som steg mer och mer under eftermiddagen.
Efter lite letande så fick han tillstånd att sova i sitt logement och lite mer letande efter nissen som låste dem och då skulle låsa upp Jonathan så kunde vi åka till stan och äta middag. Mysigt, men rätt snabbt trött som både jag och Jonathan var av olika anledningar så åkte vi tillbaka.

image650

Har har Jonathan spenderat sin tid sen 20 igår. Han fryser iafl inte längre så febern går iafl inte upp. SOldatprov på tisdag han vill bli frisk till så det är bara att hoppas.

Jag gick till "min" kasärn och såg på melodifestivalen med flygbassäk. Det var roligt då jag upptäckte de flesta var Östersundare. En sthlmare sa så här:

"Snart kommer de ta ned den svenskaflaggan ifrån kungahuset och sätta dit en jämtlänsk."

Han klagade på att alla var Östersundare haha.

Jag brydde mig inte särkskilt mycket om vem som vann melodifestivalen, vem som helst utan Christer Sjögren så rätt låt vann då haha.
Fick sova ostört inatt och i morse sa jag hej då till min bebb som nu mår bättre tack och lov.

En sväng förbi farfar i Umeå och kl 16 var jag hemma igen, nu hoppas jag inte jag ska åka så lågtn på ett tag.

love

Weve got to hold on to what weve got
cause it doesnt make a difference
If we make it or not
Weve got each other and thats a lot
For love - well give it a shot

Spinning intervall

image280
Har fegat förut genom att endast köra lågintensiv spinning, men ikväll tänkte jag att det var slut på dessa lata fasoner. Nu jäklar, och slog till med ett högintensiv med 85-95 % utav din maxpuls.

Jag höll på att flyta bort där inne i rummet tillsammans med gubbar som skrek ut i ren förtvivlan och kämparglädje. Och min fd chef var där och svettades tillsammans med oss andra. Trevligt att ses igen, kanske inte när mitt hår står åt alla håll med en förvriden grimas i mitt ansikte haha.
Ett under att det finns kvar luft i salen, efter halva passet var rutorna helt igen immade och det rann nedför dem.

Men jag gjorde mitt jobb och trampade för glatta livet, så vart är mitt välförtjänta godis nudå?

Money Money Money

Pengar.Money, money, money
Must be funny
In the rich man's world


Läste i tidningen idag om Blondinbella som tjänar mångmiljonbelopp på sina anonser på bloggen. Hon försvarade sig med att hon köper bla kläder för minst 10 000kr varje månad så för henne är det ingen större summa.

Ingen större summa? Bara blotta tanken på hennes resonemang får nackhåren att resa sig och tusen ord vill bara forsa ur munnen på mig. Bla bla barnen i afrika, bla bla studenter bla bla bla ensamstånde osv...
Men som sagt, men måste ju leva efter inkomst.

Men det jag funderar mest över om hon värkligen känner att hon blir lyckligare över att kunna spendera så mycket mer pengar i månaden än en "vanlig" ungdom? Ler hon lite bredare än alla oss andra när hon vaknar på morgonen över att veta att hon kan gå på stan och spendera tills hon inte kan bära hem mer saker (då kan man ju alltid avlöna en personlig betjänt eller vad hon kallade det)?
Jag kan ju tyvärr inte svara för henne utan bara resonera till mig själv, hur jag kanske hade känt om jag fick så mycket pengar.
Nej, jag kan säga på en gång. Om jag fick 10 000kr i månaden att spendera på kläder skulle det inte göra mig lyckligare som person. Visst kanske första 15 min precis efteråt, men i det långa loppet nej. Jag skulle inte sova godare om nätterna för det.
Om jag istället la dessa 10 000kr i månaden på upplevelser, saker tillsammans med kompisar och liknande saker, ja då skulle jag nog känna mig lite lyckligare lottad än andra. Men om pengar var allt som gjorde en lycklig, då skulle nog många i världen tråkats ut för länge sedan.

I allmänhet har jag svårt att förstå mig på människors resonemang kring pengar. Att vissa förtjänar att tjäna mer pga av att de har ett mer "betydelsefullt" jobb än andra.
Men igentligen? Kan någon svara mig på hur en läkare skulle kunna bedriva sitt sjukhus utan en städare som skötte det? En vecka skulle det fungera, max.

Därför blir jag lika arg varje gång en person frågar mig varför jag utbildar mig till sjusköterska, de har ju inge bra betalt. När ska människor förstå att allt här i världen inte är pengar. Jag hoppas och tror att jag kommer vara minst lika lycklig med min medelmåttiga inkomst på 20 000kr i månaden sedan, eftersom jag kommer ha ett jobb jag trivs med och brinner för. Det betyder mer för mig än att ha ett jobb jag hatar bara för att tjäna pengar.

Cloverfield 
Cloverfield är en monsterfilm som utspelas i New York. Den är inspelad med handhållen kamera ur några kompisars perspektiv. Godzilla möter Blair Witch Project kanske?

Hade nästan glömt att jag och Jonathan såg denna film på bio förra veckan. Hade ju som sagt lite kluvna tankar om den före jag såg den pga recensionerna jag läste. Antingen hata eller älska.

Jag hade dock svårt att komma in i filmen i början, antagligen för att två super fjortisar satt brevid oss och kommenterade högt allt och skrattade. Var så nära att ta min dricka och kasta den på dem. Jvla idioter!
När en brevid oss lessande och sa "håll käften" så var deras mogna svar tillbaka "håll käften själv" och så fortsatte de kommentera och skratta högt.
Som tur var så insåg de att de nog hade blvitt utkastade om de fortsatte och höll käften resten utav filmen.

Efter det var det dilemma nr 2 att komma in i filmen. Den är filmad med en handhållen kamera och stundtals blev man nästan åksjuk. "Som att åka begochdal bana" som Jonathan sa.
Men jag gillade det! På nått sätt kändes det uppfriskande och gjorde en annars rätt så odinär story till någonting helt annat spännande. Nästan som om man vore där ibland.

Annars kan det ju diskuteras om det värkligen blir så jäkla bra kvalitét utav det, nja kanske inte. Jag vill nog inte se varnenda film inspelad så, det räcker med denna.

Så jag kan säga att jag rekommenderar den, om du inte är en stereoyp person som hatar allt utanför ramarna, då är det nog inte filmen för dig.

Bollen är inte min vän

Om man har läst mina inlägg angånde mina krig utkämpad på gymmet mellan mig och bollen, så kan jag bara säga efter dagens fredsförhandlingar fortfarande inte har kommit på god fot med varandra.

Det vill sig bara inte...

Under övningen som så fint illustreras till höger var det bara jag som inte klarade av att lyckas hålla mig kvar på bollen. Till mitt försvar så skulle man ha fötterna på bollen, inte låren som på bilden. Men fortfarande 100-0 till bollen.
Men envis som jag är vägrar jag ge upp. Problemet är bara att bollen har fått en allierad, de ska nämligen flytta detta pass till tisdagar då jag jobbar.
Antagligen kände bollen att jag var påväg att vinna, så för att försäkra sig om en vinst så gör den att de tär omöjligt för mig att försöka vinna.

Enda andra dramatiska som hände var att jag har sjukt ont i ryggen, inte av träningsvärk. Utan för att jag ramlade när jag skulle sätta mig i bilen och slog ryggen i dörrkarmen för att inte ramla i backen.
Kan dagen bestämma sig för om det är min dag eller inte?!

Det finns en gud endå!

De som jag har berättat för att jag klarade eximinationen (efter att ha suttit på skolan i 1.5h) tidigare idag har alla låtit lika förvånad. Trodde ni på allvar att jag inte skulle på nått sätt babbla mig till ett godkänt? Ni måste ha underskattat min förmgå att snacka skit.

Hursomhelst så kan jag lägga denna hjärtattack bakom mig och fokusera på det inte ens jag har klarat av förut, anatomitentan. Nu jäklar är slutspurten som gäller! Bara 2.5 veckor kvar nu, nu jäklar.

Men först ska jag iväg på ett PulzBål pass. Ska bli nice att träna igen efter två veckor av bara en gång i veckan istället för ordinare två. Imorgon ska jag på ett intervall spinningspass. Får väll se om jag kommer levande därifrån.


Eximination

Ställde väckarklockan igår kväll efter gårdagens incident då jag vaknade 13.30. Men vad spelar det för roll när man bara ställde in tiden, höjde volymen och inte värkligen tröck ned knappen som ska få den att ringa. Det är antagligen inte meningen att jag ska vakna på morgonen.

Nu ska jag försöka lista ut när jag ska vara på skolan för eximination eftersom inget har sagts. Längtar tills denna dag är över hur det än har gått. Blir så less när jag inte vet vad jag ska göra, framföhållning lärare? Vet ni vad det är? Vi har alltid ett exakt datum då det är si eller så, men de behöver inte ens yppa när vi ska vara någonstans.
Skulle vara intressant att veta hur många av oss 60 studerande som var där kl 08.30 imorse. Men det kanske jag som har missuppfattat? Att de inte gör som alla andra gånger och delar upp oss i förbestämda grupper under hela dagen? Att de kör alla på en gång? Då ligger jag risigt till...

Frukost, sen ska jag ta bussen ned på skolan och sitta där tills det händer något. Jippie!

Less

(><) Blir lite less... Imorgon på eximinationen har jag ingen aning om vart och när jag ska infinna mif imorgon. På schemat står det 08.15-17.00 ? Inga lappar har satts upp för att boka in sig på en tid, lite svårt att ha 60 pers samtidigt. Ingenting! Den svåraste utmaningen på detta program är att veta vad, hur, när man ska göra någonting.

Tur för mig att jag då kan skippa det imorgon för jag vet att nästa vecka kl den tiden, på den platsen är det för de som inte kunde imorn, dvs jag som inte vet när det ska vara imorn.

Lovely, för då hinner jag plugga in det extra bra.
 
Men endå!!!! Är det så svårt att ha lite framförhållning!!!!

Morr, inser att jag inte kan skippa imorgon. För nästa vecka var inte nästa vecka utan nu på fredag. Så jag får sätta mig vid 12 och vänta tills det händer något imorgon.

...

Om nu hör ett rytmiskt dunkande är det inte jag som dansar på bordet medan katten är borta. Utan jag som dunkar huvudet i väggen...

Varför jag aldrig valde att läsa ett extra språk, de jvla ordet vägrade att fastna i mitt huvud om det inte var på svenska.


Bråda dagar

 
Suck, trodde jag somnade i tid så jag slapp ställa
veckarklockan i morse. Men efter att bli väckt kl 06.45 av att min familj dundrar igång dagen och vägrar lämna huset på en timme lyckades jag somna om igne. Tyvärr så var kl 12.30 nästa gång jag slog upp ögonen. Jag hade alltså sovit i 13.5h. Så fruktansvärt illa, problemet är att jag fortfarande är jätte trött. Blir så less på min själv ibland.

Nu är det panik som gäller, har fotrfarande svindlande många latinska muskler och ben kvar att kunna. Kl 15 måste jag iväg till jobbet och kommer inte hem fören 19.30. Känner att magen börjar göra sig på mind att den inte gillar att stressa. I en timme i fredags morgonen trodde jag att jag hade fått akut blindtarmsinflammation, men efter en massa köande till sjukvårdupplysningen så satt min smärta för långt upp på högre sida. Och om det gick över så var det inte gall eller njursten. Vilket jag inte värkar ha, så enda alternativet kvar är stressmage. Hur ändrar man livstil? Någon?

Yeah

Igår kväll kl 22.30 ringde jonathan och sa orden "hämta mig". Det visade sig att deras tåg var så föresnat pga av en tågolycka tidigare på dagen, så att de inte han med sitt anslutningståg i Bärcke till Luleå.
Så vi fick en extra dag tillsammans. Me like it! Mer tågolyckor (utan att folk skadas)!

Annars är det bara en sak som gäller just nu, att lära sig alla muskler och ben på latin tills på onsdag då det är eximination. Jag har kommit halvägs, nu är det bara spurten kvar!

To be countined.

Disney

Dagarna försvinner förbi i snabb takt. Idag åker Honey tillbaka till luleå och en vecka utav ledighet är över. Därför har vi försökt få ut så mycket som möjligt  utav det dvs inget bloggande haha.

Det största som hänt var väl 20 års festen för Åsa och Emelie. Alla slog mig med häpnad att man faktist lagt ned tid att fixa en bra disney kostym. Man blir ju lycklig utav sånt.Fler bilder kan se här

En lyckad fest med skönt folk, det kan inte bli bättre. Dock var alla mer eller mindre blå efter kvällen slut, skyll på anden haha.

Nu ska jag föröska plugga lite namn för muskler och ben på latin. Har eximination på dem på tisdag, är bara ca 200st. Man kan få magsår för mindre.

CloverfieldEfter ett missförstånd i natt (jag trodde jonathan sa bio, men han sa igentligen vi) så ska jag och jonathan på bio ikväll. Eftersom denna stad inte är känd för sitt breda utbud på biofronten blev det efter lite kikande denna film (den enda jag och jonathan inte sett eller som inte var en disneyfilm):
Cloverfield.

Den värkar lite lagomt inspirerad utav I am Legend? och så där lagomt hemsk för att jag ska våga se den. Men vi får väll se efteråt, hur mycket jag igentligen såg utav den haha. Vet inte hur många gånger jag tittade bort under I am legend, jag är feg jag vet...

Ok, jag börjar bli orolig... Läste lite recensioner ifrån andra bloggare om denna film och antingen hatade de den eller älskade den. Ingen medioker film alltså.

lösenord

sålänge jag kan minnas har jag haft hyffsat enkla lösenord överallt, dels för att jag har ett dåligt minne för lösenord + att de stiger lätt i antal efter att internet dök upp i mitt liv.

Dock har Jonathan alltid klagat på mina lätta lösenord och nu på senare tid har det börjat krångla. Jag kommer inte längra in på sidor, de säger att jag ahr fel lösenord osv. Efter lite trix har jag ju alltid lyckats kommit in igen och efter senast då jag inte kom in på blggen så har jag bytt.

Och nu jäklar om nu skulle komma på det!

Utsikt

image642

Ungefär så här fin utsikt har jag ungefär 4h om dagen 3-5 dagar i veckan. Börjar bli hyffsad less eftersom jag blir arg på mig själv då jag borde ha klarat anatomikursen redan första gången. Men endå känns det skönt för jag känner igen allt och behöver bara koncentera mig på att komma ihåg det. De andra stackars satarna försöker för fullt hålla koll på alla nya ord.

Om en vecka är det eximination på alla muskler och hela skelletet och om tre veckor är det tenta. Mina knän skakar.

05.15

Kl 05.15 står mitt larm på tills imorgon. Hur många tror jag klarar av att stiga upp då räcker upp en hand!


Noice

Sitter och väntar på att höra skoterljudet... det som ibland betyder bra eller dåligt. Dåligt om det kommer för fort efter de gett sig iväg (nått är trasigt) och bra om de äntligen kommer hem efter en lång tur.
Just nu väntar jag på de två tokstollarna jonathan och hans lillebror som just nu åker omrking i sina föräldrars skoterkläder ifrån 80talat och fido ifrån 81 haaha, kan de se töntigare ut?

Annars har jag spelat en hel del på king.com en spelsite. Problemet är den jvla chattfuntionen, killar skriver fotast "ålder" det första de gör. Det enda sättet för att få tyst på dem är att skriva tillbaka "vad spelar det för roll?". Jvla idioter, kan man spela utan baktankar? Suck blir så less, man får vraka på namnen. Är det typiska namn som "robotkille 91" så nej tack.

Aja, ska bege mig ut i det underbart omväxlande vädret, ena stunden snöstorm, andra stunden kan solen lika gärna lysa. Älskar fjällen.

Monday

Oh happy days!
Känner värkligen att jag har saknat min pusselbit för att kunna känna mig hel igen. Jonathan pratar jag om såklart. Den finaste, underbaraste personen och jag är så glad att jag har dig, tack! I med och motgång.

Dagarna kommer antagligen flyga förbi som de brukar göra då Jonathan är hemma. Idag har allt gått ruskigt fort och jag vill redan börja bromsa.
Dagen spenderades till en viss del i garaget som förste lamphållare! Min käre jonathan och hans bror är kungar på att köra sönder sina skotrar på ett eller annat vis, om det nu bara är för att köra till macken och tanka haha.
Men lika glad är jag för det så länge jag har honey i min närhet.

Imorgon blir det nog stan igen som sagt, antingen på tisdag kväll eller onsdag morgon. Kl 08.30 börjar min föreläsning och jag har även det torsdag och fredag. Men vad gör man inte? Kämpar hårt just nu för att få godkänt i Anatomin, det skulle inte sitta helt fel.

Så tillbaka till skolboken igen, eller joina Jonathan i garaget då nr 2 utav tre skotrar håller på att bli lagade.


Snöskoter

Äntligen har det hänt nått haha. Jonathan tog med mig upp på fjället idag bak på hans skoter. Jag burkade för första gången också idag, genom att försöka hålla fast mig så hårt jag kan bakom Jonathan. Helt underbart roligt, lite som att åka karusell, fast lite mer oberäkneligt som Jonahtan sa. Me like it!

Just nu får man barndomsminnen genom Barnen i Bullerbyn, vem gillar inte Astrid Lindgren, Nej, snart är det mat hoppas jag, annars är det risk att jag börjar gnaga på Jonathan.


Underhållning!

Äntligen har jag hittat vem som ska underhålla mig! Björn Gustafsson, guds gåva till folket.


Mina, jag & Irene

Denna film kom 2000, då var jag alltså 11-12år och jag förstod inte innebörden i schizofreni och då förstod jag självklart inte poängen i denna galna film.

Jim Carrey som spelar den schizofrena polisen Charlie Baileygates. Det finns dock en annan sida av honom som går under namnet Hank och det är när båda hans personligheter blir kära samma kvinna som det roliga börjar. Charlie, som är trevlig på gränsen till mesig, får i uppgift att eskortera henne till en rättegång mot maffian. Han glömmer dock ta med sig den medicin som håller hans andra personlighet - kvinnotjusaren och vilden Hank - i schack.

Den är grotesk, rolig och totalt idiotisk på samma gång. Men ett gott skratt ger den mig lika mycket som jag rynkar på näsan. Kiss och bajs humor är inte min favorit men det fick gå i brist på annat.

När jag var 11år förstod jag inte ens filmens titel haha.


Klättrar på väggarnaJag är så sjukligt uttråkad att jag klättrar på väggarna snart. Har plöjt igenom alla mina filmer snart (en stor överdrift), ringt Jonathan sjuttioelva gånger, blivitt irriterad för att Nicklas av någon dum anledning är i Norge så jag kan inte våldsgästa hos honnom och resten utav folket är i Bydalen. Vad hände???

Är inte trött, har inget att göra och vill bara det ska bli morgondag för då kommer jonathan hem äntligen, tror vi har slagit rekord i hur länge vi varit ifrån varandra nu, 14 dagar på 3 år är ganska starkt jobbat. Kom hem och underhåll mig nu! Nån?

Köpa lycka

Vågar man värkligen publicera detta inlägg som jag tänkte skriva nu? utan risk att katigoriseras som ännu en utav dom jvla modebloggarna? Älskad eller hatad, bara att välja sida. Här är allt svart eller vitt!

Iafl har jag genom telefon beskrivit för min käre mor som är i sundsvall vilka kläder som ska inhandlas på affärer som inte existerar i Östersund. Som monki och Gina Tricot. För första gången kommer två stycken utav ett företag öppnas i Östersund, Lindex wohooooo!
Eftersom onödigt mycket pengar jag lägger på kläder betyder det alltså att det är en stor händelse för mig, att åka till sundsvall. Och om inte jag kan åka med betyder det att den som är där får handla åt mig.

image640image641
Dessa kommer innan denna dag är över befinna sig i min överfulla garderob. Och jag måste erkänna, det känns lite lättare att plugga hormoner då jag vet om detta. Vem sa att kortvarig lycka inte kunde köpas för pengar?

RSS 2.0