Relax

Vaknade upp till ett strålande vackert väder idag och vad passar inte bättre då än att hänga lite på Storsjöbadets relaxavdelning?

 

Jag mötte upp Anna vid 12 och inledde tre timmars avkoppling. Det var lite folk och fick lyckades bara bevittna ett manligt könsorgan. Har fortfarande inte förstott logiken i badklädesförbud i bastuna, huva.
Men annars var det topppen, en massa badande och bastande. Vi var på någon relaxvärdledd grej i en bastu som var 80 grader från början och hon hällde på en massa vatten blandad med citrus oljor och fläktade runt på oss. Svetten lackade och det var nice, men jag förstår inte hur hon stod ut i värmen med sina vanliga kläder på haha.
Efter det gav vi upp och jag cyklade hem igen.

Möte upp Jonathan på stan och vi släpade hem 9 kartonger med träplattor till balkongen. Vi måste sett roliga ut där vi konkade på 4 papperskassar och en lös genom stan. Vi slängde på tre på cyckeln sen och Jonathan lyckades riva loss hantagen på två haha. Men tillslut kom vi hem och alla blev uppsläpade fyra våningar.



Jonathan i golvläggartaget. Det blev jätte fint och betydligt mysigare än det kalla äckliga betonggolvet som var. Det bästa är att man sen kan ta med golvet när man flyttar.



Utsikt ned på parkeringen



Och utiskten över Östersund. Kändes konstigt at gå runt i bikini på balkongen när isen fortfarande ligger på Storsjön och i backen.

Efter allt golvläggande blev vi hungriga och gick till Spader Kung och käkade pizza i solen, sweet. Kvällen blev lite häng hemma hos Robert och tittande på Robinson och nu har vi lirat halo. En heldag med andra ord.
Imorgon är tvättstugan bokad och förhoppningsvis blir lägenheten renare + våra utemöbler kommer. Bställde mamma och pappas gamla från stugan. Det är bra när man inte behöver köpa allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0