Fast i hissen



Jag steg upp försent som vanligt imorse och fick som tur var skjuts med Jonathan och hans pappa till skolan. Sprang in i hissen eftersom jag inte ville komma  inrusande och samtidigt flåsande. Salen vi skulle ha eximinationen i låg på högsta våningen.
Dörrarna skjuts igen bakom mig och jag trycken på knapp nr 6. Den vill inte fortsätta lysa och ingen knapp annan heller. Hissen vägrar åka. Trycker på dörröppnarknappen och den dörr jag inte gick in igenom öppnas och där är det endast en vägg. Jag börjar inse att jag sitter fast.

På utsidan är det några andra som försöker få hissen att öppna sig så de också kan åka och jag ropade att jag nog sitter fast. De gick till ett annat våningsplan men hissen vägrade fortfarande röra på sig. De ringde till vaktmästaren som sa jag skulle trycka på larmknappen. Sagt och gjort inget hände och han skulle komma dit.
Efter ett tag kom han och sa han skulle köra ned hissen till lägsta våningen. En stund senare börjar hissen åka upp och ned mellan högsta och sista våningen utan att släppa ut mig. Då började jag få lite dödsågest men tillslut stannade den på bottenvåningen och jag kunde kliva ut.

20min föresenad kom jag till exmininationen, men jag han äta min frukost i hissen iafl. Slutet gott, allting gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0