17 dagar kvar (Stad? Nej byhåla)!

Flängde omkring på stan igen för kanske femteelfte gången i jakt på en studentjacka som går att använda resten av sommaren också. Insåg IGEN att denna stad inte har fler än 3affärer kanske. Har bara hittat en jacka som jag tycker är fin och som är bra till resten av sommaren. Men den kostar 999kr och det har inte min studentslitna kassa råd med fast det är just studentgrejer som jag prioriterar. Får helt enkelt inse att jag kommer att frysa arslet av mig på studenten om det är kallare än 20grader i skuggan:(

Inatt är det Pirates 3! Ska bli jätte fun + att vi fick 20kr i rabatt på biljetterna eftersom vi är medlem på Jocks, underbart! Bara tre timmar kvar nu, hoppas den lever upp till mina förväntaningar.

Idag var jag också hos specialisttandläkarn på sjukhuset och nu är det bestämt att jag bara behöver dra ut två st visdomständer och sätta ploppar på två tänder innanför med gummiband för att räta upp dem. Fick även med mig den jätte fräna röntgenbilden utav mitt huvud, där man ser all skellet och mjukvävnader. Måste scana in den och lägga upp den.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0