-4 dagar kvar (Avgång till Hultsfred)!

Jag har skrivit klart packlistan till Hultsfred nu, och det enda jag funderar övre är hur min långa lista ska få plats i min lilla ryggsäck? Om inte annat får Robert vara en gentleman så jag får hyra in mig på hanns utrymme haha.
Jag har ringt till festivalbussen och frågat om det går bra att hoppa av i hudiksvall, men det var så krångligt eftersom vi måste leta reda på rätt buss kl 09.00 på morgonen efter att ha jobbat i 8h timmar så vi tar vilken buss som helst och hoppas av i Sundsvall som planerat iställe. Blir lika bra det.

Har inte börjat oroa mig som förut utan allt känns rätt bra just nu och det känns som jag har koll på allt för tillfället. Chocken kommer väll när jag stiger av bussen imorgonbitti i Hultsfred och inser att jag aldrig sett så mycket människor på samma lilla yta. Men fan avd kul det ska bli, lite ovärkligt än som sagt.

Ska fixa mitt utseende på bloggen sen när jag kommer hem och jag funderar på nu vad mitt tema ska bli när studenten är förbi? Tror ingen vill läsa om mitt vanliga liv haha.

Jag skulle anmäla mig på arbetsförmedligen idag också för att få arbetslöshetersättning de två veckor jag inte har jobb. Men så stängde de kl 15 idag och jag han inte ner på stan innan dess. Och på webben kan man anäla sig men man måste komma dit personlighen för att kunna få pengar. Det kan ju inte jag göra eftersom jag är i Hultsfred. Så typiskt, det hade bringat in lite mer pengar i min tomma kassa. Men det löser sig endå hoppas jag.

Nu ska jag fortsätta packa och ta den sista duschen innan söndag. Yeh!



Kommentarer
Postat av: Natta

Hey gumman!
Tänkte tacka för några härliga dagar tillsammans med dig på hultan, längtar nästan tillbaka även om det är skönt att få sova i en riktig säng och ha tillgång til en riktig dusch. Började jobba idag och kändes riktigt bra =D har fått lite tider men är osäker på om jag kan komma upp på yran, väntar fortfarande på schema =P
Efter 4 dagar i tält har jag nu ont i halsen och är förkyld, hur mår du? Hörde att det regna 5 av 8 timmar under ert sista pass, var jobbigt eller?
Hoppas vi hörs och syns snart babe ;)
Många pussar o kramar// Natta

2007-06-18 @ 18:00:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0