Sol

Sommar sommar sommar

Det är för dessa dagar man orkar jobba konstaterade jag idag. +25 och strålande solsken begav jag mig ut i vid 12 för att möta upp Natalie och Nina i Badhusparken för en runda minigolf.
 

Nina


Storsjöodjuret


Natalie


Jag...

.... vann på 35 slag, måste vara nytt personligt rekord.

Efter det bestämde vi oss för att dra vidare och införskaffa sushi till Natalie och glass + jordgubbar till oss för att avnjutas på min balkong.



Vi träffade på Per, en gammal klasskompis från gymnasiet som hängde med oss ett tag. Trevligt, trevligt.

När hettan blev olidlig på balkongen tog vi en runda på stan och Natalie köpte jätte fina sandaler, pank som jag är blev jag lite små avundjsuk..
Jonathan slutade jobba och slöt upp på stan innan vi gick och handlade ingredienserna för en kycklingwok som jag, Jonathan och Natalie käkade. Solbrända som vi var så såg vi oss torpeder i mellan (kan inte stavningen för det engelska namnet) och sen så följde vi Natalie en bit på vägen innan jag och Jonathan gick en underbar promenad i kvällsolen efter storsjöns strand. Ljuvligt.



Nått som inte var lika ljuvligt var denna cider jag var tvungen att köpa för att burken var så söt, snacka om att köpa grisen i säcken. Den var vidrigt, nu vet jag det.

Nu ska jag sova och imorgon ska det bli ännu varmare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0