6 Januari

En ny dag gryr i ett blåsigt och småsnöande Östersund.

Jag ringde upp jobbet idag och fick äntligen svar. Tiderna som erbjöds mig var redan tillsatta och jag blev inte irriterad för att jag inte får jobba utan för att hon inte försökte få tag i mig när jag inte ringde upp efter en timme. Det som stör mig är om hon tror att jag struntade i att ringa, jag försökte hela dagen på 5 olika nummer men ingen kontakt. Aja skit samma, jag fick ett pass imorgon kväll istället som passar morgontrötta mig bättre. Från 12.30-21, det klirrar fint i min tomma kassa.

Sista dagen honey är hemma på et bra tag. Imorgon kl 6.30 går hans plan till Stockholm och sen vidare till Geneve och sen Chamonix i Frankrike. Jag avundas han inte, nej då.
Jag har ju så mycket annat roligt här att se framemot. Jobba och plugga, inget fel med det igentligen. Men det lockar mer att åka utomlands och ha kul.

Nu ska jag fortsätta skriva på min rapport och dra iväg till skolan om en stund för att försöka få ihop rapporten med Katarina.

Kommentarer
Postat av: Linda

Såg att du kommenterat på Lilys blog ang att du inte vågat beställa från gojane. Jag och min syster har beställt därifrån varsinna gånger och det var hur bra som helst. Super seriösa. Så jag tycker inte du ska tveka att beställa därifrån.

2009-01-06 @ 14:10:46
URL: http://lajnda.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0