Update

De senaste dagarna har varit lite omtumlande, eftersom jag började min praktik i måndags och igår fick veta att vi studenter som jobbar på biblioteket antagligen inte får vara kvar efter jul pga nedskärningar för vi har för få ansökningar = litet bidrag.

Det känns trist att jag inte kan jobba kvar på bilbioteket, det är ett väldigt bra jobb som är lagomt betungande och lagomt ofta. Speciellt eftersom jag nu flyttar 1 december och är beroende av lönen för att slippa ta studielån. Men det är inte helt klart än hur det bli så det är bara att hålla tummarna och söka nytt jobb om det inte går vägen.

Det andra som jag fortfarande smälter sakta och säkert är min praktik på ett demensboende. Jag har fäst mig vid de boende och personalen så jag hoppas jag får sommarjobba där. Det är ganska jobbigt psykiskt men oerhört givande och bättre än jag trodde.
Jobbigast är när man inte når fram till de dementa och när jag önskar jag kunde göra mer för att de ska ha det bra. På grund av förutsättningarna som sjukdomen och boendet ger går det inte alltid. Och jag lider mycket utav det, men det känns bra att jag kan göra allt jag kan för att de ska ha det bra endå.

Imorgon jobbar jag kväll och det passar bra för Jonathan ska stanna istan hos mig ikväll. Jag ska passa på att åka iväg och träna en stund nu innan han slutar, för jag kommer inte hinna träna så mycket mer i veckan synd nog.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0