Ledig

Nu är jag äntligen skrivit klart den sista tentan, mikrobiologi. Nu är jag ledig fram till september med lite tur, dvs jag om jag klarat farmakologin och mikrobiologin. Jag hoppas innerligt att jag gör det.
Farmakologitentan klagar hela klassen på, halva frågorna var ju om sånt vi aldrig hört talas om. Så jag imporviserade hej villt och svamllade på. Men det är rätt illa att klara en tenta på att svamlla, men jag hoppas endå.
Mikrobiologin som jag skrev idag känndes bättre än väntat. Trodde jag inte skulle kunna nått, men jag kännde mig säker på mina svar på alla frågor utan två typ.

Nu är det bara att hålla tummarna och njuta av ledigheten, ananrs blir det till att plugga om till omtentra i början på juni. Kommer få veta ca en vecka innan omtentan antagligen, underbar framförhållning.

Jonathan spelar need for speed och jag ska se klass 9a och barnmorskorna kanske. Sen ska vi på stan och ikväll blir det hos fredrik. Eller så blir det nått helt annat, allt brukar ju hinna ändras.

Kommentarer
Postat av: S t y l i s s i m o

Svar: Jag vet faktiskt inte vem som gjort loggan, men grym var han :)
Grattis till ledigheten, hoppas du klarar av tentan. Alltid lika roligt att göra klar en tenta, oavsett hur man tror det gick
//Fifi

2008-05-03 @ 10:42:33
URL: http://stylissimo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0