Packning

Just nu håller jag på att ladda kameran och packa det sista. En 80 liters ryggsäck är fylld med förnödigheter för mig och Joanthan. Kan nämnas så är ca 70 % av ryggsäckens innehåll mitt och då är inte liggunderlag, tält, sovsäck och kudde inräknat. har jag sagt att jag oftast fryser?

Joanthan är och klipper sig, det var nästan dags att dra fram gräsklipparn. Efter det börjar allt på allvar. Det är då man springer runt som yra höns och föröaker packa ned det sista man har glömt och är orolig för om man har med sig för mycket/lite.

Igår åkte jag 40 mil, till sundsvall och tillbaka med mor min. Har aldrig handlat så lite någonsin. Blev en tjockare tröja jag avr sugen på från Monki förra gången jag var där, nu var den nedsatt 50 % och en fodralklänning från Gina Tricot för 49kr jag velat köpa länge. Jonathan kallar mig för "halva priset Linn" numera, för aldrig köpte till fullt pris haha. Men på så sätt har man råd som student också att ha en stor garderob.



Nej nu måste jag fixa det sista, Jonathan blir nog tokig om jag inte är klar när han kommer hem. För då ska vi hämta upp Lisa och Camillia sen åker vi till Borlänge och Peace & Love!

Kommentarer
Postat av: bella

oj, haha jag tror att du nog är värre än mig då :P

2008-06-25 @ 11:00:27
URL: http://bellysblogg.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ha en underbart rolig helg nu! =) kram!

2008-06-25 @ 11:27:21
URL: http://sandraalundh.blogg.se/
Postat av: Ella

Sv: Jo men är det inte alltid så? Böckerna/serien är bättre än filmerna? Men ja gförstår vad du menar, fast den är ju ändå ganska lång eller hur? typ 2½ h?

Jag får se imorgon helt enkelt...jag var aldrig ett fan av serien men hoppas på att filmen kommer vara roligare :)

2008-06-25 @ 19:10:36
URL: http://ellabellaswe.blogg.se/
Postat av: Maria - Fashion, Fame and Everything in Between

Hej på dig! Tävla gärna om massa biobiljetter på min blogg =)

2008-06-30 @ 19:00:24
URL: http://MariaMelle.blogspot.com
Postat av: Sabine

vi bodde på a campen

2008-06-30 @ 19:11:38
URL: http://enibas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0