Studentlitteratur

Det enda stora problemet med att plugga, dessa jäkla böcker som man måste införskaffa. Det vore ingen konst i världen om det var så att jag hade råd att köpa varenda bok vi behövde.
Men nu är det ju inte så, med en inkomst på 2500kr i månaden och böckerna kostar 300-400kr styck och till första kursen på 5 veckor har vi 13 st obligatoriska böcker vi ska ha. Sen så har jag 3 kurser till på denna termin. Så kostnaden skenar fort iväg.
Därför är det ett måste att värkligen prioritera vilka böcker man ska försöka låna och vilka man ska köpa. Dvs böcker man använder ofta kan vara en bra idé att skaffa. När man väl lyckats få ur lärarna vilka böcker som är absolut nödvändiga börjar jakten på begagnade böcker. Billigare på internet, men då kommer frakt än att köpa från äldre kursare. Lägga på 50kr för att inte få en bok med kladd i osv osv.

Allt för att slippa sitta där med en rapport som ska in och inse att jag måste ha en till bok men har inte tid att fixa den begagnad. Då man måste gå till bokhandlaren och köpa den för äckligt mycket mer än 2:a handspriset.

 

Grundläggande omvårdnad 4 och VIPS-boken är prio 1 dessa första 5 veckor. Nån som ha en som ligger och skräpar?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0