Good luck Chuck



Charlie gör slut med sin flickvän sedan länge och chockas av beskedet att hon har förlovat sig med sin näste pojkvän. Detta mönster upprepar sig och förväntansfulla, ensamstående kvinnor söker upp honom för att de ska "smittas" och också få gifta sig. Allt detta är underbart - tills han träffar "den rätta"

Ok 95% utav tiden består av bröst och sex. De resterande 5% delas utav huvudpersonen Charlies bästa vän som är en mycket irriterande irriterande karaktär som spelas av Dan Fogler och själv handlingen och pingviner. Hårt draget.

Jag har svårt att skilja på bästa vännes karaktär och alla roller som Vince Vaughn spelar. De är identiska skämt och minspel. Undrar vart inspirationen kommer ifrån?


Lika som bär?

Annars är storyn söt med en ganska imponerande Jessica Alba och han som spelar Charlie som jag aldrig sett förut i en film. Hade inte pingvinerna varit med hade det dragit ned allt, men har vi inte sett det förut? Pingvintemat kommer igen ifrån 50 dates. Medevtet eller inte så fungerar det. Nått med pingviner gör att de passar i kärleksfilmer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0