Supersugen



Om man är pryd och kommit över chocken utav att det enda dilogerna i Supersugen består utav är "Fuck, fuck, fuck, dick, dick, dick, pussy, pussy and pussy." Är denna film rätt bra. Inte den bästa jag har sett, men inte den sämsta. De säger att den ska avra bättre och smartare än American Pie. Men det är endast en dröm utav regissören då. En ungdomsfilm som ska klå Amerivan Pie måste sikta betydligt högre än detta. Karaktärerna gjorde ett tappert försök, men föll platt till marken efter halva vägen. Potential, men inte mer. 

Filmen handlar som oftast i high school filmer att tre nördar ska mista oskulden. På ett eller annant sätt måste de lyckas vinnade coola tjejernas hjärtan och kliva ur nördrollen. I denna film är tillväga gångssättet att de ska köpa ut sprit till tjejernas fest med Fogells fake id, där det står att hans namn är McLovin. Dråpligt är förnamnet och plump är efternamnet. Men kul är det, hindrena som dyker upp på vägen från spit affären till festen.

Jag har lite svårt för karaktärer som i sitt försök till att vara roliga endast blir överdrivna, som tex poliserna i denna film. I mina ögon blir de endast töntiga. McLovin är pain in the ass i början, men kommer igen strakt på slutet som resten utav karaktärerna. Det otroliga i denna film är att slutet är bättre än i början. Slutet var bara underbart, det gjorde hela filmen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0