Mikas

Ok, jag kan inte hålla mig. Måste printa ner det roligaste först, så det blir värkligt, har inte insett än och har fjärilar i magen.

När jag glatt hade hämtat väskan på arlanda i tisdags och var påväg till bilen med min kära natalie jag skulle husera hos, dök det upp en tjej som frågade hur lång och gammal jag var. Förvånad svarar jag 172,5 och 18år. Hon berättade att hon kom ifrån Mikas och om jag hade hört talas om dem. Jag höll på att falla platt död ner där just då. Jo svarade jag, visst hade jag hört talas om dem (den största modellagenturen i svergie) och jag kännde svetten började bryta fram i pannan. Hon frågade om jag var intresserad och provfota för dem, haha och ja, det kan jag säga att jag var. Så jag fick hennes kort och tog mina uppgifter. Dagen efter ringde det och det bestämmdes att jag skulle komma till deras kontor på bellmangatan 10 och provfota och anmäla mig typ. Sagt och gjort, i går efter mycket om och men hittade jag med natalies hjälp dit och det första jag möts av är en bildvägg med bla hon som är modell för Gina Tricot. Jag försökte inte klappa ihop på en gång.

Jag fick fylla i papper med personuppgifter samt mått osv. Sen tog en kille en massa kort framför en vit vägg och när jag går in på Mikas hemsida http://www.mikas.se/ och tittar på New Faces som jag testade för ser jag den vita väggen dyka upp på de flesa tjejer och killar där. Det är på allvar!

Så nu är det bara att hoppas de hör av sig, det vill säga innom tre veckor om jag skulle bli antagen. Skulle vara så grymt kul och vara en ytterligare bra anledning att besöka Stockholm lite oftare, vilket jag måste göra nu ;) You know what I mean baby!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0