24 dagar kvar (Modette)!

Förra veckan var jag och min klassis Erika på stan och glodde runt. image116
Inne på JC fanns denna tidning att få gratis och i bara farten slängde jag ner ett ex i väskan. Hade tänkt bläddra i den hemma sen. Men den hadde nu legat på sovrumsgolvet i en vecka utan att ha rört den, så jag tänkte att nu var det dags.
Någonting gjorde att jag fastnade för den. Gillar inte riktigt layout på de flesta tjejmagasin typ Solo och Veckorevyn. De är för plastiga och glansiga. Elle har en någorlunda bra, men Modettes gillade jag värkligen. Gillar att papperskänslan finns kvar, inte att sidorna är som silke. Sen så var minimalisten slående, lite text med bra bilder som förtydligade. Men så säger de själv att de är mer ute efter personlig stil än mainstream, både på innehåll och utsende. Annars kan man redan köpa en tidning som redan finns på marknaden. Saken är ju att man ska komma med något nytt och inte med nått som redan finns, det lyckades Modette med.

Hjälp vad djupt detta blev. Men jag vill bara försöka förklara varför jag gillade den så mycket att jag kan tänka mig att prenumerera på den. Rekomenderar den varmt(^.^)





Kommentarer
Postat av: Bella

Japp. Det ska jag, tack för tipsen! :D

2007-05-15 @ 18:33:37
URL: http://wiildthiing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0