Brokeback Mountain + The Holiday

I fredags sågs det på dessa filmer hos Jonathan med diverse löst folk, nej skojade bara. Lisa, Camilla, Robert, Johan, Charlotte.

Brokeback Mountain

Det är sommar i Signal, Wyoming i USA. Året är 1963 och en fårhjord måste vaktas ute i vildmarken i Brokeback Mountain. Uppgiften faller på två unga män, Ennis Del Mar (Heath Ledger) och Jack Twist (Jake Gyllenhaal).

Den var ju inte bra... Långtråkig och seg var nyckelorden för denna film. Har inte sett den tidigare och hade mycket större förhoppningar på den, men vilken besvikelse. Gav upp efter halva filmen och åkte och köpte milkshake på mcdonalds istället.



The Holiday

Möt Iris (Kate Winslet) och Amanda (Cameron Diaz), två kvinnor som inte kunde vara mer olika - den ena bor i en mysig, engelsk stuga och den andra i en vräkig villa i Hollywood. Deras enda gemensamma nämnare är dåliga erfarenheter av män. I ett desperat behov av att komma bort möts de på nätet och bestämmer sig plötsligt för att byta bostad. Detta leder dem båda till något som de varken önskat eller förväntat sig - en ny romans - och de upptäcker att en ny adress verkligen kan förändra ens liv.

Den här filmen är så mysig och julig den kan bli, sen gillar jag konceptet det går ont från början och sen blir det bara bättre. Lite anorlunda än hur det brukar vara i sånna här filmer.

Så alla som vill ha hög mysfaktor se denna film!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0