De vuxna


Albert har ensam tagit hans om sin dotter Jeanne sedan hennes barndom. För att fira hennes 18-årsdag tar han henne med på en sommarsemester till en skärgårdsö på den svenska västkusten.

Men huset som han har hyrt för två veckor visar sig redan vara bebott av två främmande kvinnor: Christine och Annika. De är två väninnor i 40-årsåldern, den ena fransyska, den andra en svenska som bott i Paris under många år. Fadern och dottern tvingas dela huset med dem och detta oväntade möte kommer så småningom att rubba den trygga balansen mellan Albert och Jeanne.

Ja, vart ska man börja? jag och Natalie har varit väldigt kulturella iafl när vi såg denna film. Är man van vid amerikanska spelfilmer så blir nog denna film väldigt långtråkig, inte mycket händer utan du måste se bortom det som spelas och förstå vad de menar med schenen.
Absolut ingen höjdar film, men lite roligt att se. Hon som spelar Jeanne är så sokersöt att du bara vill äta upp henne och vem kan inte motså Björn Gustafsson fast han inte gör någon större rollpresation.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0