Recept

Du behöver:

Kaka:

4 ägg

6 dl socker

8 msk kakao

2 krm salt

2 tsk vaniljsocker

3 dl vetemjöl

180 g smält avsvalnat smör

Glasyr:

1 påse (200g) kokosflingor

1 dl ljus sirap

2 dl socker

1 ½ dl grädde

75 g smör


Gör så här:

Sätt på ugnen. Smält smöret.

Vispa ägg och socker. Blanda i kakao, salt, vaniljsocker och vetemjöl. Blanda sist i det smälta avsvalnade smöret.

Bred ut kakan på en långpanna med bakplåtspapper. Grädda i 200 graders värme i 15 minuter.

Gör under tiden glasyren i en kastrull.

Blanda kokos, sirap, socker, grädde och smör och låt sjuda ca 5 minuter.

När kakan är klar bred på glasyren och grädda ytterligare 10 minuter i ugnen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0