Grannfejden

Idag när jag och jonathan vaknade gick vi till hanns bil för att åka tillbaka till lägenheten. Eftersom det äe tt jäkla gnäll om vart man får parkera eller inte på våran gata pga det inte finns några parkeringsplatser vis husen och på gatan så står man framför brevlådor och då får brevbärraren tuppjuck och hotar att flytta brevlåderna bort till våra garage. Så där klämde vi in oss mellan en annan bil som också parkerat där på gräsmattan och två stycken som har valt att ha sina bilar ute. Eftersom man inte får stå nån stans numera hade de satt fast en lapp under vindrutetorkaren där det stod:

" Var vänlig parkera ej här. Mvh Peter "

Skrivet av samma ägare till den bil som alltid annars står parkerad i vändzonen där det annars står en stor fet skyllt med parkeringsförbud så man knappt kommer runt där pga dem.
Tyvärr så har vi oturen att få det sämsta jävla garaget som inte går att parkera framför pga att vi har felr garage brevid och bakom. Så vi kan inte parkera framför som de flästa.
Aja, får sätta upp en lapp på deras bil där det står att " parkera vänligen inte i vändzonen där det är parkeringsförbud, ps t om jag hade klarat av att backa ut därifrån. Du är en dålig bilförare."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0