Tvspel, mumsmumskrig och film

Så var denna helg över, den kan sammanfattas i de ord som rubriken innehåller.

Lördagskväll var det tvspel dvs Halo 2 hos Jonathan fram till 3 på natten. Kvällen inleddes också med ett mumsmumskrig, alla säger det var jag som startade det haha.


Robert | Jag, älskar att man ser min hals i spegeln | Sanna, Lull, Robert & Hedström | Jonathan

Jag och Jonathan var ju och såg Guldkompassen idag, jag tycker den var helt ok. Snyggt gjort och Nicole Kidman spelade ruskigt bra + den lilla flickan som hade huvudrollen. Det enda trista var att precis när filmen hade kommit igång, då slutade den. Världshistoriens största cliffhanger hade den, så räknade iskallt med en uppföljare.

 
Shattered Glass Vi såg även 20 kronors filmen ifrån Willys, den hette Shattered Glass och handlade om journalisten Stephen Glass som 1998 hade ljugit ihop ca hälften utav alla artiklar han skrev för The New Republic , den är baserad på en sann story.
Hayden Christensen spelar den 24 åriga journalisten ricktigt bra, men jag hade hela tiden en känsla utav att jag ville slå hanns karaktär på käften så han ksulle vakna. Han betedde sig som ett förstort barn som hela tiden sa "är du arg på mig" eller "förlåt".
Men filmen är jäkligt tänkvärd, hur mycket är igentligen ihopdiktat för att artikeln ska bli mer intressant, alltså den säljs bättre. Men det är väll så det är idag? Man får ta alla nyheter med en stor nya salt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0