Movietime!

 She's the Man

Viola går på Cornvall men 2 veckor före skolstarten får damfotbollslaget besked om att laget ska läggas ner. Tjejerna vill då provspela för killaget men blir utskrattade. Killaget ska ha match om 2 veckor mot Illyria och har inte tid med att låta dem provspela eftersom tränaren anser att tjejer överhuvudtaget inte kan jämföras med killar.

Sebastian är Violas tvillingbror och ska börja på Illyria men ska de 2 första veckorna utan föräldrarnas vetskap åka och spela med sitt band i London. Viola får då en ideé. Under de här 2 veckorna ska hon låtsats vara Sebastian och söka in till Illyris skollag utklädd till Sebastian.



Jag har sett denna film förut och gillade den värkligen inte då. Men alla kan förändras och jag gillade den bättre denna gång faktist. Kanske för att jag enbart tyckte Amanda Bynes som spelar huvudrollen var vidrig och töntig. Haha konstigt hur jag kunde tycka hon var lite bättre denna gång? Jag kanske kunde bortse ifrån den fula peruken och koncentrera mig på resten utav handligen.

Aja, den är ett lagomt lättsamt tidsfördriv.

CakeDVD Film: Cake

Pippa McGee är brudtärna. Igen. Den tjugonioåriga supersingeln är tillbaka från en av sina otaliga forskningsresor - på väg till ett av de otaliga bröllop som hon hatar med hela sitt singelhjärta. Men ödet står redo att ge Pippa en rak höger. Hennes far är allvarligt sjuk, och nu måste hon vara barnvakt åt hans medieimperium och sitta som chefredaktör för bröllopsmagasinet Wedding Bells. Inte lätt när ens valspråk i livet är "Jag tänker, därför är jag singel". Men med en charmig liten hjälpreda eller två ska det väl gå lätt som en plätt. Regissören

Jag kunde aldrig sluta garva åt namnet Pippa med min dåliga humor. Efter att jag hade kommit över det så inser jag att denna är också en sötsliskig och lättsmält film. Men endå rätt så god så man fortfarande får mersmak.

Lite roliga vandningar och inte allt för utsatakad som man skulle kunna tro den är. No i like it.



Dr. T och Kvinnorna
Dr. T och kvinnorna

Dr. T är en mycket populär gynekolog i Dallas och 90% av hans patienter är kära i honom, till och med hans sköterska Caroline skulle ge vad som helst för att hamna mellan hans lakan. Dr. T avgudar "kvinnan" som fenomen och inte bara som sexobjekt. Han är lyckligt gift med Kate och de har två vuxna döttrar, DeeDee och Connie. Men familjelyckan börjar snart hotas av Kates konstiga uppförande. När Kate plötsligt försvinner och återfinns badandes naken i en fontän, inser Dr. T att hon behöver professionell vård. Hans liv blir allt mer kaotiskt och hans patienter blir allt mer krävande. När han lär känna den nyinflyttade och starka kvinnan Bree får han äntligen det stöd han så väl behöver

Vart jag än läser recensioner om denna film så har den fått en 2:a som maxbetyg och jag tycker det är lite snålt. Visst det är väll inte århundradets rulle men den har några poäng här och där och du drar på mungiporna uppåt istället för nedåt.

Helen Hunt är helt underbar som Bree, hon får mig att nästan längta tills man blir "gammal" med livserfarenhet och är en mogen kvinna. Men fortfarande se så otroligt vacker ut, iafl enligt mig.

Kaos i vita huset
Poster - Kaos i Vita huset
Luke Davenport är den amerikanske presidentens påfrestande trettonårige son. När den senaste i en lång rad övervakare får sparken för att han läxat upp Luke inför massmedias TV-kameror, går jobbet till f.d. boxaren Sam Simms. Han inser snart att Luke är som vilket barn som helst och lär honom saker som är bra att kunna i skolan - som att boxas och dansa. Simms' chef i Vita huset ser dock till att Simms får sparken. När Luke sedan kidnappas struntar Simms i att han inte längre arbetar för Vita huset, utan gör allt för att rädda presidentsonen.

Haha, ja kaos är det rätta ordet men endå inte. Det här är en barnfilm som inte är överdrivet pluttinutt med pekpinnanr som dagens barnfilmer dräller utav. Den bara skippade pekpinnarna över huvud taget och säger en sak, man kan inte ha roligt om man inte bryter mot alla regler som finns.

Måste erkänna att Luke är supersöt så fort han tjurar haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0