Få en gratis router Wippies!

Jag är sedan nästan ett år tillbaka med I Buzzador där jag någon gång i månaden blir erbjuden att vara med i kampanjer för nya saker som nart ska lanserar. Jag får hem prov på t ex kattmat, halstabletter mm.

Idag blev jag inbjuden att prova en sån här:



Wippies är ett nätverk för människor som delar med sig av sin Internetanslutning till varandra. I Sverige finns det idag 5000 Wippies-användare och antalet användare ökar hela tiden. Genom att beställa en Wippies router får du tillgång till alla andra wippiesanvändares trådlösa nätverk helt gratis.
Wippies vänder sig till dig som redan har eller skaffar bredband via ADSL eller fiber hemma och utan kostnad även vill få gratis trådlöst bredband både hemma och på andra platser. Som Buzzador får du nu chansen att helt gratis få en router som möjliggör att du kan surfa trådlöst både hemma och utanför hemmet. Routern klarar bredbandshastigheter upp till 24Mbit/s och det är enkelt att byta ditt befintliga modem/router till Wippiesroutern. Routern klarar hastigheter upp till 100Mbit/s genom ethernet anslutning och upp till 54Mbit/s genom Wifi nätverken. (Uppgradering till högre hastighet kommer inom kort). Routern fungerar med ditt befintliga bredband via ADSL eller fiber.

Tycker du det låter intressant och vill också testa denna lilla sak anmäl dig här.
Så kommer du helt gratis få en router hemskickad och vara med i Buzzador och få chans att prova nya andra spännande grejer.

Kommentarer
Postat av: Maria

Jätte kul att du är med o tävlar, finns många tävlingar i bloggen nu :)

2008-02-15 @ 11:56:30
URL: http://mariapettersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0