Dagsplanering

Känner mig trött och sliten. Förstår inte varför när jag nästan sover 10h per dygn. Det spelar ingen roll om jag sover 6h eller 10. Jag är lika trött endå. Så läss på känslan att vara trött. Och det är inte bara att intala sig själv att du är pigg. Tro mig jag har prövat och det fungerar inte. När man mår fysiskt och psykist dåligt pga du måste kliva upp. Hela kroppen skriker va smärta och ditt huvud vill bara klyvas i två bitar. Aja nog om mina problem

Har seminarium kl 13 om etik. Är nervös som vanligt pga man aldrig ricktigt vet hur det kommer gå till. Men det går nog bra, jag har en bra grupp jag litar på.
Kl 15.30 ska jag till käkkirurgen för att planera hur många tänder och när de ska dra dem. Vill värkligen inte, men det måste göras. Eftersom mian tänder inte får plats längre i käken pga jag har för många vidomständer.
Hela dagen ska jag plugga och titta igenom anteckningar ifrån förläsningarna. Ju närmare tentan vi kommer desto nervösare blir jag. Etik och moral är itne svårt, men allt har namn! Begrepp och liknande skit och vem som kläckte ur dem. Jag blir matt...
Ikväll hoppas jag att det blir filmtittande på The Breakfast Club. Gudomlig film. 

Kommentarer
Postat av: Natta

Hey söt!
Blir sugen på att plugga igen när jag läser om dina skoldagar. Sökte just utbildning på studera.nu =P Jobbar du fortfarande på boxer trots skolan?
Tänkte komma till dig snart!
Ha det underbart!
puss o kram

2007-09-25 @ 14:05:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0