Hets

Haft föreläsning om nervsystemet idag. Visste inte att man kunde komma på så många krångliga ord. Folk har deffinitivt för mycket tid! Men det är abra bita i det sura äpplet och läsa på.

Lunchade även med Lisa eftersom hon så lägligt hade lunch när jag kutade omkring på jobbet för att få pass inbokade. Det blir tre pass alá 4h styck denna månad. Eftersom alla säger anatomi delen är krångligast och jag börjar inse det så blir det inte mer än så. Att jag alls tog pass var för att jag vill ha pengar, dels att stoppa undan och dels slippa studielån så länge som möjligt. Det blir alltid lite pengar i skattkistan om än inte mycket. Men men.

Lisa ska till Mans Riun http://www.mansruin.se/ på torsdag för att skissa upp sin tatuering. Jag kommer aldrig åka dit själv så jag hänger på och ser vad de säger om min planerade tautering. Så grymt jobbigt att höra av "vuxna" jag respekterar att det är omoget och dumt gjort. Det är väll ändå min ensak? Min kropp? Mitt beslut? Jag har väntat i snart 5 år för att göra min tatuering. Och jag tänker göra den, det enda som hindrar mig är att jag är grymt nålrädd. Blir så irreterad då jag hör vad andra säger om att jag kommer ångra mig och att det blir svin fult när jag blir äldre. Men det är fortfarande mitt beslut, inget jag ändrar på för att andra tjatar om hur dum jag är. Snarare så att ni kommer längre ifrån mig då jag bara blir less på tjatet. Jag ser framför mig hur pa kommer titta på mig över glasögonen och sucka och säga nått nedvärderande om hur barnslig jag är. Men jag lyckades dölja min undercut i en månad för 4 år sedan, och det jag ska göra är lindrigt i jämförelse. 

image390

Sen på andra armen (höger) ska jag skriva på samma ställe "Lost in Tokyo" när jag väl kommer till Tokyo. En hyllning till min favoritfilm Lost in Translation och mina drömmars land/stad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0