1 dag kvar (Sommarnatt)!

MIn mobil är cp för den vägrar att spara bilder den tar. Suck, för den gör så ibland. Hoppas den vill fungera resterande utav tiden på studenten annars blir det inget fotobevis för någonting =(

Ikväll var det som sagt brännboll och kubb i Björkbacka med klassen. VAr inte där så länge och när jag och Natalie åkte därifrån i hennes bil mötte vi två klasskompisar + en till som var rätt så full like a kastrull, så vi gav dem lift ner till stan vilken kanske var en utav höjdpunkterna denna kväll. Den andra var rabarberpajen på Mcdonalds fast det kommer vi till senare.

På väg ner till stan igen efter ett stopp hemma hos Natalie, i Natalies storebror Daniels bil var skräckfyllt. Han körde värre än Lars och då är det farligt farligt. Tur säkerhetsbälte finns. Mötte upp Jonathan, Camilla, Charlotte och Lisa i Badhusparken varutav vi körde upp till Blomängen där Charlotte och Lisa bor + att Sandra blev upphämtad. Vi spelade lite kubb och snackade skit. Tyvärr förlorade vårat lag Wargentinskolan mot Palmcrantz, men det betyder bara att vi är snyggare. Kom på den underbara idén att åka upp till McDonalds för att inhandla lite käk och efter X antal varv i rondellerna på ditvägen kom vi fram. Tyvärr var glassmaksinen trasig, så ingen milkshake, men därimot Rabarberpaj som var jäkligt god men het.

Efter det dumpade vi av Lisa hemma hos henne och körde hem till Jonathan för ett parti plump. Mycket underhållande. Jonathan vann, jag kom tvåa, Natalie trea och Camilla 4:a för hon avek efter halva tiden för att åka hem. Nu sitter Natalie och Jonathan i soffan och ser på vampyrsex (Queen of the damied). Helt underbar film jag sett många gånger, så jag ska gå och sova för att ta igen lite sömn iför kommande dagar. Speciellt till imorgon behöver jag min skönhetssömn, för det är stundetfotografering men klassen imorgon.

Dagens grej var iafl att jag fick syn på min studentplakat hemma och lyckades att hålla fingrarna i styr och inte titta på bilden. Så nyfiken! Gahhh... längtar som fan nu.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0