På Smällen

Hemma hos Lisa sågs denna film med folket. Har velat sett den ett tag för den värkar väldigt rolig. Det är samma skapare som 40 years old virgin, vilken märks eftersom det är samma humor men den här är mycket roligare.

Alison Scott (Heigl) har precis fått sin stora chans att äntligen bli programledare. För att fira det nya jobbet går hon ut en helkväll på nattklubb. Hon stöter på den harschrökande slackern Ben Stones (Rogen) och tycke uppstår. Ben lever ett ungpojksliv ihop med sina kompisar där deras sajt om nakna kändisar och hasch är viktiga beståndsdelar. Vid frukost dagen efter inser Alison att deras bekantskap ska vara en mycket tillfällig förbindelse. Efter åtta veckor, när Alison börjat sitt jobb som programledare, upptäcker hon att hon blivit gravid. Hon ger Ben en chans att vara en del av hennes och det kommande barnets liv

Lättsam och underhållande, snabbt försvinner repliker och sköna skämt iafl om man har lika konstig humor som jag. Katherine Heigl ifrån Grey's anatomi gör det jäkligt bra och fastnar inte allt för mycket i izzy-fällan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0