Dagar som gått...

Dåtid:

Ett jullov som p´åbörjades men inte känns som ett jullov då det är panik med att fixa artikelgranskningar och shit till den 3:e januari + plugga till kommande 3st tentor i januari. Allmänt panikångest.


En julafton som var underbar tillsammans med familj och honey. Många fina paket och lycka då folk faktist blev glada över det som jag gav till dem.

Minus till Jonathans dator som inte ville fungera tillsammans med spelet jag gav honnom och nu har krashat ihop totalt. En ny dator för x antal tusen kronor ska väll hålla lite längre än ett par månader? Bu för vista som värkligen inte fungerat som det ska.


Ett dåligt väder med alldeles för lite snö, det är stenhårt och bara is det illa som finns kvar. Men endå så har det åkts skidor för första gången denna vinter, vilket resulterade i träningsvärk i rygg och lår.
Skotertur med korvgrillning genomfördes också på sviktande snölager. Ont i magen eftersom alldeles för mycket korv åts. Mysigt med utsikt över alla fjäll när man själv är mitt på ett, jag är alldeles för bortskämd med utsikten här. Hemmablind.

Filmtittande som har gått överstyr då jag inte kan räkna upp vilka filmer jag sett, alla kanaler som visar för mycket bra och mysiga mellandagsfilmer. Bla elf, you got mail, the grinch, the experts, en prinsessas dagbok , medan du sov mm mm mm

Jag har aldrig någonsin haft 3:an hemma vilket har gjort att jag missat en hel del serier som för andra är självklara att man har sett, jag har för övrigt aldrig haft andra kanaler än 1:an, 2:an och 4:an hemma om man ska hård dra det. Men en sen natt nu i veckan fastnade jag framför tre avsnitt av Sex and the City. Fasiken vilken underbar humor de har! Jag blev helt hänförd och vill nu bara se mera! Funderar på att beställa hem skokartongen med alla säsonger i, antingen den eller hellsing boxen. Eller varför inte båda? Aja  får se hur långt pengarna räcker.

Pengar som har spenderats på mellandagsrean, inte för att den är mycket att hurra för här i Östersund som jag åkte hem till över dagen. Men det blev en tee för 80kr, två klänningar för 90kr st och ett par skor för 100kr + en väska på ordinariepris som jag suktat efter i ett halvår som nu äntligen blev min!

Robert fick Mysteriet på Greveholm i julklapp så nyår är räddat!

Nutid:

En nyår som planeras så där lite så jag får en oroande magkänsla om att nått kommer gå fel. Men vad skulle kunna gå fel då ca 15 (?) personer ska komma och invadera Jonathans hus här i Duved innan tolvslaget? Den som lever får se.

Nyårslöften som ser ut ungefär så här: Äta mer regelbundet och nyttigare, börja träna, sköta skolan dvs börja plugga i tid, stressa mindre. Sammanfattningsvis att jag ska leva ett mer hälsosamt liv då jag känner att min kropp inte orkar mer.  

listan lär uppdateras


Kommentarer
Postat av: evelina

hihi vi har samma nyårslöften, ja förrutom det med skolan för min del då =)

2007-12-29 @ 16:08:35
URL: http://evelinastrand.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0