Tankar

Fast jag försöker sysselsätta mig, vilket jag gjort ganska bra hitils, har jag aldeles för mycket tid att tänka på. Jag hinner tänka flera timmar per dag på hur mycket jag saknar Jontahan. Jag fryser konstant nu, och Jonathan erkännde att han svättades. Vi är som två motpoler, jag är kall och han är varm, tillsammans blir det en bra mix. Saknar den mixen. Annars fungerar det rätt bra, på onsdag får han komma hem förhoppningsvis. Jag hoppas på han tar buss till Umeå och åker bil med oss därifrån, men det är nog enklast om han tar tåget raka spåret hem. Får se hur det löser sig.

Vår planerade solresa värkade gå i stöpet för tillfället. Vi var 9:o stycken som skulle boka nu ikväll men precis när vi skulle godkänna det kläcker Ving ur sig (skit företag) att man har till imorgon kl 12 på sig att betala 23000kr. Hur tänkte de där? Alla måste ta ut pengar, föra över dem till Camilla det tar minst 3 dagar. Så vi var tvugna att avboka och skramla ihop pengar innan resa kan bokas. Just nu är det planerat till hotell Marina i Sunny Beach Bulgarien den 4/9. Jag som hade fått ledigt ifrån jobbet och allt. Håller fortfarande tummarna.

Men nu måste jag städa, packa och göra iordning allt till imorgon då jag direkt efter jobbet sticker till Umeå med bussen. Måste bara ta reda på vart, när och hur mycket den kostar. Jaja...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0